Érdkom-szemétkedések

Előzmény:

Maria

2011.febr.2.
193.
Kedves fortisz és moment !
Mivel nálam még mindig semmi, ezért megkértem egy kollegámat és láss csodát az ő gépén sikerült megoldani.( állítólag más world van rajta, nem igazán értek hozzá, )
Valóban évek óta fizetem, de az elmúlt pár évben megcsappant a család lét-lélek száma,(halálozás és elköltözés miatt, maradt az 1,) ezért döntöttem ugy, hogy mostmár nem kéne dupláját fizetnem annak, mint amire szükség van.
Mindenkinek köszönöm a segítséget, javaslatot !
fortisznak külön köszönöm a számításokat! ( ebből is látszik, hogy jobban járok, ha váltok )
Üdv Maria

Előzmény:

fortisz

2011.febr.2.
192.
Maria

Hát a Kedves Mártira valóban nem hallgatok:)

Nekem bejött rendesen az űrlap. Próbálja meg újra, lehet, hogy lassú a gépe, és majd szépen betölti. Vagy először töltse le a gépére, és onnan nyissa meg.

Egyébként számoltam önnek. Ha átvált a 60 literesre, ebben az évben 11310 Ft-ot fog spórolni. A Tátrai barkácsboltban jelenleg a kiskuka 4710 Ft (1-2 hete kérdeztem meg). Tehát a kiskuka 22 hét alatt behozza az árát. Utána ön már csak megtakarít:)
Nézze pozitívan, gondolom évek óta fizeti a 110 litert...

Előzmény:

Maria

2011.febr.2.
189.
Bocsánat !
Most látom, hogy rossz címet írtam az előző hozzászólásomba.
Fortisz / 186-os hozzászólására szántam.
a " Kedves Márti ! "
helyesen : Kedves fortisz !
kösz Mária

Előzmény:

Maria

2011.febr.2.
188.

Kedves Márti !
Belenéztem a letölthető nyomtatványokba és a kukaméret módosító kérelem-re kattintva egy csomó vonalkód jön be a képernyőre.
Önnél is igy van, vagy csak az én gépembe van a hiba ?
kösz Mária

Előzmény:

fortisz

2011.febr.2.
186.
mdancza

Itt van a szüneteltetés kérelem
http://erdkom.hu/erdkom_letolt.php
okt31-márc 1 között teszi lehetővé. Tessék odaadni a néninek.

Egyébként az általam hőn szeretett rendeletben a 10.par. 3. bek. is szól erről a lehetőségről. Hétvégi házak, telkek esetében.

Legutóbbi fórumpostok