Változások a Fidesz-kormány alatt

Előzmény:

og-ma

febr.4. 21:07
5624.
Tisztelt Dorian!
Sok művelt tanulni vágyó szkeptikussal találkoztam az elmúlt 30évben.
de a kulturáltak soha nem tették gúny tárgyává, azt amit nem ismertek még meg. A művelt szkeptikus nem tahóskodik, hanem érvel, kiegészítéseket kér.
Egy dolog el nem fogadása,akiből érvek nélküli gúnyt vált ki, az magát minősíti.
Azért vannak a műszerek, vizsgálati eszközök hogy valaki a száját kinyitja előtte mérjen tapasztaljon, ha nincs neki akkor, tanuljon meg kulturáltan kérdezni. Azért mert valami nincs fehéren-feketén bizonyítva,az még nem jelenti azt hogy az nem létezik. A tudomány sok mindenre rossz elméleteket gyártott, ez természetes. A dolgok más oldalról való megismerése, a tudomány fejlődése.
Ezen a fórumon csak és csak "balos" nézetűeknek vagyok céltáblája
lappiramis, bióenergetika, csatorna, szennyvíz témában. Ez adja következtetésem általánosításom alapját, de kivétel is van. Nem hit, a tudás hiánya, senkit nem jogosít fel, modortalanságra, gúnyolódásra.

Előzmény:

dorian

febr.4. 19:43
5620.
Tudja kedves Og-ma mindenkinek magánügye, hogy hisz, vagy nem hisz a lappiramisban, az aurapajzsban és hasonló eszközökben. Ezzel, hogy primitívnek titulálja a szkeptikusokat, még nem győzött meg senkit a maga igazáról.
Ráadásul, hogy valaki ebből a szempontból milyen beállítottságú, teljesen független attol, hogy hogyan értékeli a körülötte zajló társadalmi és gazdasági eseményeket.
A két dolognak legfeljebb annyi köze van egymàshoz, hogy vannak emberek, akik csak a feketén-fehêren bebizonyított dolgoknak hisznek.

Előzmény:

og-ma

febr.4. 18:28
5619.
Tudtam hogy megjelennek a primitívségek, lappiramis témában, az ezzel kapcsolatos hülyeségek Őszintén nem is néztem ki belőlük mást.. Írok személyi összetétele egyezik a Fideszt szidókéval. Akik minimális bioenergetikai ismeretekkel sem rendelkeznek, azok írnak így.
Az hogy valaki nem tudja hogy antikváriumban is lehet könyvet vásárolni, az nem az én bajom.
Célom elértem ezek élveszkedtek, addig sem szidták a Fideszt.

Legutóbbi fórumpostok