Képviselő-választás 2010
Előzmény:
motoros
2010.nov.16.
2040.
Magas lóról a törpe is lefelé néz. :-)
Előzmény:
szömörce
2010.nov.16.
2039.
Nocsak! A gőgös kioktatás nagymestereként, a parasztozás gyémántfokozatának jogos viselőjeként rám tereli a figyelmet, hogy azzal elterelje a maga parasztozásáról?
Ügyes!
Féltékeny a magas lóra, mert az eddig a maga privilégiuma volt?
Ne engedjen a zöld szemű szörnyeteg kísértésének!
Ügyes!
Féltékeny a magas lóra, mert az eddig a maga privilégiuma volt?
Ne engedjen a zöld szemű szörnyeteg kísértésének!
Előzmény:
motoros
2010.nov.16.
2038.
Autó halad Balaton irányába az M7-esen, a háttérben rádió szól:
- Kérem vigyázzak, mert egy őrült a bal oldali pályán szembe halad a forgalommal.
- Egy? Itt mindenki szembe jön!
A vicc ezeréves, azonban a helyzetre alapvetően találó.
A teljes forgalommal szemben haladva még mindig azon izzad, hogy bizonygassa, a többiek a bambák, az értetlenek.
Pedig legfeljebb sorstársát okolhatja mind a rosszul feltett kérdésért, mind pedig az azt követő vita kialakulásáért, ha ugyanis ő nem gőgösen, magas lóról, pökhendi módon igyekszik újabb ütéseket bevinni vitapartnerének (#1932), a nyelvészeti vita elkerülhető lett volna.
Önmagát pedig okolhatja alpári hozzászólása miatt, megengedhetetlen hangot ütött meg vitapartnerével szemben.
- Kérem vigyázzak, mert egy őrült a bal oldali pályán szembe halad a forgalommal.
- Egy? Itt mindenki szembe jön!
A vicc ezeréves, azonban a helyzetre alapvetően találó.
A teljes forgalommal szemben haladva még mindig azon izzad, hogy bizonygassa, a többiek a bambák, az értetlenek.
Pedig legfeljebb sorstársát okolhatja mind a rosszul feltett kérdésért, mind pedig az azt követő vita kialakulásáért, ha ugyanis ő nem gőgösen, magas lóról, pökhendi módon igyekszik újabb ütéseket bevinni vitapartnerének (#1932), a nyelvészeti vita elkerülhető lett volna.
Önmagát pedig okolhatja alpári hozzászólása miatt, megengedhetetlen hangot ütött meg vitapartnerével szemben.
Előzmény:
elefant
2010.nov.15.
2034.
Nem, nem! Nem Alíz napot tartottunk. A mai névnapot hoztuk előre, mégiscsak munkanap van ma.
Az ünnepelt úr kertjében (rétjén, vagy mezején, vagy hol) tartottunk egy jó kis dzsemborit.
Voltak is jó sokan. Csak az a baj, a zöme olyan értetlen-bambán bámult, mintha le lett volna szedálva. Beszéltek össze-vissza, egy értelmes mondatot nem lehetett velük váltani. Mintha porokat szedettek volna velük szövegértés ellen.
No de sebaj! Klassz kis muri volt.
Az ünnepelt úr kertjében (rétjén, vagy mezején, vagy hol) tartottunk egy jó kis dzsemborit.
Voltak is jó sokan. Csak az a baj, a zöme olyan értetlen-bambán bámult, mintha le lett volna szedálva. Beszéltek össze-vissza, egy értelmes mondatot nem lehetett velük váltani. Mintha porokat szedettek volna velük szövegértés ellen.
No de sebaj! Klassz kis muri volt.
Előzmény:
denes
2010.nov.14.
2019.
Elefántnak meg Szömörcének szeretnék írni.
Gondolom, a mai nap után nem szükséges a tisztelt megszólítás.
Mi volt ma önökkel?
Erre nem mentség, hogy Alíz napot tartottak, és egy kicsit többet ittak a kelleténél.
Vártam egy kicsit, gondoltam, csak történik valami még a mai napon.
Esetleg elefánt lehülyézi még Mdanczát, meg Makákót, meg Motorost, főleg meg Kati nénit, hiszen mindannyian úgy értették a mondatot, ahogy szömörce leírta.
Mi ez a kettős mérce?
Tudom, hogy egyáltalán nem érdekli önöket senkinek a véleménye, de azért szeretném tudatni önökkel, hogy a mai napon részemről kiiratkoztak az értelmes emberek közül.
Ezután egyetlen hozzászólásukat el nem olvasom.
Csináljanak bátran intelligencia tesztet!
Önök teljesen egészségesek, minden negatív lesz.
Arra is megkérem önöket, ha egyszer véletlenül át akarnak lépni az EGO-jukról az IQ-jukra, nagyon vigyázzanak, össze ne törjék magukat!
Az sem baj, ha búvárfelszerelést is visznek, a Kilimandzsáró nagyon távol van a tengerszinttől.
Kasszandrát is megkérdezem, miért nem vonja felelősségre a Napot, amiért reggel kel fel és este lenyugszik.
Mert vannak dolgok, amiknek meghatározott idejük van.
A többi bizottság időpontja megfelelt Önnek?
Mindenkinek jó éjszakát kívánok!
Sajnálom, hogy egy egész órát elpocsékoltam az életemből!
Többet nem fordul elő.
Dénes
Gondolom, a mai nap után nem szükséges a tisztelt megszólítás.
Mi volt ma önökkel?
Erre nem mentség, hogy Alíz napot tartottak, és egy kicsit többet ittak a kelleténél.
Vártam egy kicsit, gondoltam, csak történik valami még a mai napon.
Esetleg elefánt lehülyézi még Mdanczát, meg Makákót, meg Motorost, főleg meg Kati nénit, hiszen mindannyian úgy értették a mondatot, ahogy szömörce leírta.
Mi ez a kettős mérce?
Tudom, hogy egyáltalán nem érdekli önöket senkinek a véleménye, de azért szeretném tudatni önökkel, hogy a mai napon részemről kiiratkoztak az értelmes emberek közül.
Ezután egyetlen hozzászólásukat el nem olvasom.
Csináljanak bátran intelligencia tesztet!
Önök teljesen egészségesek, minden negatív lesz.
Arra is megkérem önöket, ha egyszer véletlenül át akarnak lépni az EGO-jukról az IQ-jukra, nagyon vigyázzanak, össze ne törjék magukat!
Az sem baj, ha búvárfelszerelést is visznek, a Kilimandzsáró nagyon távol van a tengerszinttől.
Kasszandrát is megkérdezem, miért nem vonja felelősségre a Napot, amiért reggel kel fel és este lenyugszik.
Mert vannak dolgok, amiknek meghatározott idejük van.
A többi bizottság időpontja megfelelt Önnek?
Mindenkinek jó éjszakát kívánok!
Sajnálom, hogy egy egész órát elpocsékoltam az életemből!
Többet nem fordul elő.
Dénes
Legutóbbi fórumpostok
- szömörce - ma 19:44
http://www.origo.hu/itthon/20120517-szigetkoz-vizugyi-p (...) A Közgép többmilliárdos vízüg (...)
Változások a Fidesz-kormány alatt - szömörce - ma 19:37
"A rendkívüli kormányzati intézkedésekre szolgáló tartalékból 350,6 millió forint átcsopo (...)
Változások a Fidesz-kormány alatt - moment - ma 17:39
Jól felkészülnek majd, hogy ne legyenek váratlan események.... http://hvg.hu/itthon.bunugy (...)
Változások a Fidesz-kormány alatt - moment - ma 17:36
"
Változások a Fidesz-kormány alatt - moment - ma 17:36
"
Változások a Fidesz-kormány alatt - Ego sum - ma 17:33
Elvenné a pártok állami támogatását Orbán. Mérgemben én is sokszor gondoltam egy ilyen (...)
Politika - szömörce - ma 15:17
"Selmeczi odébbáll, ha ráterhelik a telefonadót A távközlési adót nem a telefonáló ember (...)
Változások a Fidesz-kormány alatt - szömörce - ma 15:05
"Két és fél milliárd forintot spórolna az állam, és teljesen felborulna a pártfinanszírozá (...)
Változások a Fidesz-kormány alatt - szömörce - ma 8:19
Wham, bam, thank you ma'am! http://nol.hu/kulfold/ft__orban_eloszor_dug__aztan_kerdez
Változások a Fidesz-kormány alatt - danidoki - tegnap 22:29
Tavaszköszöntő 2012 http://picasaweb.google.com/113314232492026236170/20120 (...)
Fotók - danidoki - tegnap 21:42
Majális a Kőbányában: http://picasaweb.google.com/113314232492026236170/20120 (...) danid (...)
Fotók - öreg-szaki - tegnap 13:47
Vajon ez kinek a hibája? Biztosan nem azért mennek el külföldre a fiatalok, mert nem szeretik a (...)
Politika