Petíció
Előzmény:
szerintem
2010.dec.9.
138.
Tisztelt og-ma!
A postások kiképzése (ha van ilyen egyáltalán) sajnos nem eléggé hatásos...
Nekem kint van a házszámom, ca. 15 cm-es, a ládámtól 30 cm-re. Ettől függetlenül rendszeresen bedobja az utca más levelét is hozzám (pedig a levélen olvashatóan rajta van a "nem az én számom"). Természetesen bedobja akkor is, ha én is kapok levelet, pedig a 2 levél címzettje és címe láthatóan MÁS!!! Az ajánlott levelek esetében pedig egyszer sem csenget be, csak bedobja a papírt, melyet olvashatatlanul tölt ki (ha egyáltalán a felét kitölti), és mehet le a hegyről gyalog az ember a postára (a buszok együtt járása miatt ez e 2 órás program!!!). Vagy jöjjön el korábban a bp-i munkahelyéről egy ajánlott levél átvétele miatt, mert a posta egyetlen napon sincs legalább 18:30-ig nyitva.
Ez vicc, legalábbis keserű vicc...
szerintem
A postások kiképzése (ha van ilyen egyáltalán) sajnos nem eléggé hatásos...
Nekem kint van a házszámom, ca. 15 cm-es, a ládámtól 30 cm-re. Ettől függetlenül rendszeresen bedobja az utca más levelét is hozzám (pedig a levélen olvashatóan rajta van a "nem az én számom"). Természetesen bedobja akkor is, ha én is kapok levelet, pedig a 2 levél címzettje és címe láthatóan MÁS!!! Az ajánlott levelek esetében pedig egyszer sem csenget be, csak bedobja a papírt, melyet olvashatatlanul tölt ki (ha egyáltalán a felét kitölti), és mehet le a hegyről gyalog az ember a postára (a buszok együtt járása miatt ez e 2 órás program!!!). Vagy jöjjön el korábban a bp-i munkahelyéről egy ajánlott levél átvétele miatt, mert a posta egyetlen napon sincs legalább 18:30-ig nyitva.
Ez vicc, legalábbis keserű vicc...
szerintem
Előzmény:
og-ma
2010.dec.7.
137.
Köszönöm,mert már fárasztó hogy naponta többen becsengetnek, a téves házszámozás miatt.
Pedig javasolni akartam hogy, Diósd legyen turisztikai látványosság ahol
a legtöbb rossz házszámozás található, vagy itt képezzék ki a postásokat, szolgáltatókat stb ügyfél megtalálásra.
Pedig javasolni akartam hogy, Diósd legyen turisztikai látványosság ahol
a legtöbb rossz házszámozás található, vagy itt képezzék ki a postásokat, szolgáltatókat stb ügyfél megtalálásra.
Előzmény:
BogoL
2010.dec.6.
136.
Tisztelt og-ma
Ma megbeszélést tartottunk a polgármesternél, ahol többek között Ostorházi László felvetette a házszámokkal kapcsolatos problémákat, amik most is élnek, s javaslatot fog tenni a következő ülésen, melyet támogatunk. Talán nem kell várnia éveket.
Tisztelettel Bogó László
Ma megbeszélést tartottunk a polgármesternél, ahol többek között Ostorházi László felvetette a házszámokkal kapcsolatos problémákat, amik most is élnek, s javaslatot fog tenni a következő ülésen, melyet támogatunk. Talán nem kell várnia éveket.
Tisztelettel Bogó László
Előzmény:
og-ma
2010.dec.6.
133.
Ez sajnos sok-sok éves probléma. annak nyilván nem az akinek az udvarába nem dobnak be általa nem rendelt pizzát, és nem hallgatja a csomagküldők, és egyéb téves címre érkezők szitkozódását.
Sok levelünk küldeményünk elveszett,
az önkormi ismeri a problémát, de nem az ő problémája.
"tova repülnek hónapok évek" de a változatlanság nem.
Köszönöm a videót. Nem rossz a hangulatom beletörődtem.
A következő választásra el sem megyek, minek.
Sok levelünk küldeményünk elveszett,
az önkormi ismeri a problémát, de nem az ő problémája.
"tova repülnek hónapok évek" de a változatlanság nem.
Köszönöm a videót. Nem rossz a hangulatom beletörődtem.
A következő választásra el sem megyek, minek.
Előzmény:
moment
2010.dec.6.
132.
T.og-ma!
Kérdésére kapott egy tisztességes, gyors választ!
Mégis mit várt?
Bogó úr szalad és mikulás bácsiként új házszámokat szerel fel önnek karácsonyra?
Hányszor jelezte az utóbbi években a Hivatalnak a problémáját?
Ugyanis ott kéne először kezdeni és amennyiben nem ér el semmit, akkor megértem, hogy felháborodik és Bogó úrhoz fordul segítségért.
Nem azért kell elnézést kérni, mert merészelte megkérdezni. hanem azért a gúnyos stílusért, ahogyan megköszönte!
Javaslom érdeklődjön az előző testület tagjaitól, mi van a szőnyeg alatt!
Amúgy hangulatjavítónak küldök egy gyönyörű videót:
http://vimeo.com/16917950
Kérdésére kapott egy tisztességes, gyors választ!
Mégis mit várt?
Bogó úr szalad és mikulás bácsiként új házszámokat szerel fel önnek karácsonyra?
Hányszor jelezte az utóbbi években a Hivatalnak a problémáját?
Ugyanis ott kéne először kezdeni és amennyiben nem ér el semmit, akkor megértem, hogy felháborodik és Bogó úrhoz fordul segítségért.
Nem azért kell elnézést kérni, mert merészelte megkérdezni. hanem azért a gúnyos stílusért, ahogyan megköszönte!
Javaslom érdeklődjön az előző testület tagjaitól, mi van a szőnyeg alatt!
Amúgy hangulatjavítónak küldök egy gyönyörű videót:
http://vimeo.com/16917950
Előzmény:
og-ma
2010.dec.5.
131.
Tisztelt Bogó László!
Köszönöm a gyors választ. Marad minden a régiben, a gond szőnyeg alá seperve. elnézést hogy merészeltem megkérdezni.
Köszönöm a gyors választ. Marad minden a régiben, a gond szőnyeg alá seperve. elnézést hogy merészeltem megkérdezni.
Előzmény:
BogoL
2010.dec.5.
130.
Tisztelt og-ma
Régi probléma a házszámozás. Valamikor 1995 táján a Hivatal új házszámozást készített, a foghíjas telkeket ill. beépülteket újra számozta stb. Akkor ez a kérdés amit Ön most felvett téma volt. Azzal szembesültünk akkor jó páran- pár százan itt Diósdon, hogy a telkünk házunk ugyan ott áll, de a házszámunk megváltozott, Páros oldalról páratlanra vagy kettő három számmal feljebb vagy lejjebb kerültünk / értsd- 30- helyett pl. 26 vagy 34 lettünk. / anélkül, hogy elköltöztünk volna.. Ez azt jelentette volna, hogy a minden személyes adatunkat át kellett volna íratnunk. Akkor úgy volt, hogy a Hivatal lejelenti a központi nyilvántartónak / nem tudom most pontosan mi a hivatalos neve / s akkor nekünk sorban minden egyes személyes papírunkat - okmányunkat – át kell íratni. Akkor ezt a tiltakozás meghiusította. A választásokkor mindenki a régi lakcímére kapta az értesítőt ugye?! Most ezt, hogy felveti, nem tudom, hogy ez még annak az utózöngéje, vagy esetlegesen valami új. A Hivatalban tudnak erről jobb felvilágosítást adni, minekünk, nekem, mint képviselőnek –elmúlt 2 hónapban – nem volt tudomása ilyenről.
Tisztelettel Bogó László
Régi probléma a házszámozás. Valamikor 1995 táján a Hivatal új házszámozást készített, a foghíjas telkeket ill. beépülteket újra számozta stb. Akkor ez a kérdés amit Ön most felvett téma volt. Azzal szembesültünk akkor jó páran- pár százan itt Diósdon, hogy a telkünk házunk ugyan ott áll, de a házszámunk megváltozott, Páros oldalról páratlanra vagy kettő három számmal feljebb vagy lejjebb kerültünk / értsd- 30- helyett pl. 26 vagy 34 lettünk. / anélkül, hogy elköltöztünk volna.. Ez azt jelentette volna, hogy a minden személyes adatunkat át kellett volna íratnunk. Akkor úgy volt, hogy a Hivatal lejelenti a központi nyilvántartónak / nem tudom most pontosan mi a hivatalos neve / s akkor nekünk sorban minden egyes személyes papírunkat - okmányunkat – át kell íratni. Akkor ezt a tiltakozás meghiusította. A választásokkor mindenki a régi lakcímére kapta az értesítőt ugye?! Most ezt, hogy felveti, nem tudom, hogy ez még annak az utózöngéje, vagy esetlegesen valami új. A Hivatalban tudnak erről jobb felvilágosítást adni, minekünk, nekem, mint képviselőnek –elmúlt 2 hónapban – nem volt tudomása ilyenről.
Tisztelettel Bogó László
Előzmény:
og-ma
2010.dec.5.
129.
Kérdésem van. A Szabadság út, forgalmával, helymeghatározásával, házszámozásával kapcsolatban van-e valami elképzelés. Ugyanez vonatkozik a Törökbálinti útra is.
Lehet e kényszeríteni önkormányzati eszközökkel valakit arra, hogy
adatai, igazolványai, a tényleges címet tartalmazzák. A Törökbálinti úton sok ilyen lakó van aki a Szabadság út megnevezést használja és ezzel zavart kárt okoz.
Ebben tesz-e valamit az önkormányzat???
Lehet e kényszeríteni önkormányzati eszközökkel valakit arra, hogy
adatai, igazolványai, a tényleges címet tartalmazzák. A Törökbálinti úton sok ilyen lakó van aki a Szabadság út megnevezést használja és ezzel zavart kárt okoz.
Ebben tesz-e valamit az önkormányzat???
Előzmény:
BogoL
2010.dec.4.
127.
Tisztelt egy betelepült, szerintem, Napoleon XIV,
A rendelet alkotása folyamatban van, a diósdi lakosoknak szeretnénk megkönnyíteni a mozgását, minél több oldalról világítjuk meg a dolgot, annál pontosabban tudjuk a rendeletet megalkotni.
Minden javaslat észrevétel én köszönök, s továbbítok a jegyzőnek, aki a rendeletet előkészíti.
A rendeletet nem magunknak, hanem mindnyájunknak hozzuk, s akkor van értelme, ha olyan születik melyet mindenki meg tud érteni, s elfogadni.
A közlekedés átfogó átvizsgálására szükség van. Az előző testület is többször nekilódult. Az előkészítés nagyon fontos, ez szakma, ezért ha hosszútávon akarjuk megoldani, körültekintően kell eljárnunk.
Tisztelettel Bogó László
A rendelet alkotása folyamatban van, a diósdi lakosoknak szeretnénk megkönnyíteni a mozgását, minél több oldalról világítjuk meg a dolgot, annál pontosabban tudjuk a rendeletet megalkotni.
Minden javaslat észrevétel én köszönök, s továbbítok a jegyzőnek, aki a rendeletet előkészíti.
A rendeletet nem magunknak, hanem mindnyájunknak hozzuk, s akkor van értelme, ha olyan születik melyet mindenki meg tud érteni, s elfogadni.
A közlekedés átfogó átvizsgálására szükség van. Az előző testület is többször nekilódult. Az előkészítés nagyon fontos, ez szakma, ezért ha hosszútávon akarjuk megoldani, körültekintően kell eljárnunk.
Tisztelettel Bogó László
Legutóbbi fórumpostok
- szömörce - ma 19:44
http://www.origo.hu/itthon/20120517-szigetkoz-vizugyi-p (...) A Közgép többmilliárdos vízüg (...)
Változások a Fidesz-kormány alatt - szömörce - ma 19:37
"A rendkívüli kormányzati intézkedésekre szolgáló tartalékból 350,6 millió forint átcsopo (...)
Változások a Fidesz-kormány alatt - moment - ma 17:39
Jól felkészülnek majd, hogy ne legyenek váratlan események.... http://hvg.hu/itthon.bunugy (...)
Változások a Fidesz-kormány alatt - moment - ma 17:36
"
Változások a Fidesz-kormány alatt - moment - ma 17:36
"
Változások a Fidesz-kormány alatt - Ego sum - ma 17:33
Elvenné a pártok állami támogatását Orbán. Mérgemben én is sokszor gondoltam egy ilyen (...)
Politika - szömörce - ma 15:17
"Selmeczi odébbáll, ha ráterhelik a telefonadót A távközlési adót nem a telefonáló ember (...)
Változások a Fidesz-kormány alatt - szömörce - ma 15:05
"Két és fél milliárd forintot spórolna az állam, és teljesen felborulna a pártfinanszírozá (...)
Változások a Fidesz-kormány alatt - szömörce - ma 8:19
Wham, bam, thank you ma'am! http://nol.hu/kulfold/ft__orban_eloszor_dug__aztan_kerdez
Változások a Fidesz-kormány alatt - danidoki - tegnap 22:29
Tavaszköszöntő 2012 http://picasaweb.google.com/113314232492026236170/20120 (...)
Fotók - danidoki - tegnap 21:42
Majális a Kőbányában: http://picasaweb.google.com/113314232492026236170/20120 (...) danid (...)
Fotók - öreg-szaki - tegnap 13:47
Vajon ez kinek a hibája? Biztosan nem azért mennek el külföldre a fiatalok, mert nem szeretik a (...)
Politika