Kérdések és vélemények a képviselőkhöz
Előzmény:
moment
febr.22. 17:28
1097.
Isten mentsen az olyan barátoktól, akik még a nevemet se tudják!
Fáradjunk át a társalgóba!
Fáradjunk át a társalgóba!
Előzmény:
tepözar
febr.22. 16:01
1094.
Tisztelt Ego Sum!
Ön egy rendkívül precíz ember. Egy apróságot mégis lefelejtett
A kötet megjelenítését támogatta:
Magyar Millenniumi Kormánybiztosítosi Hivatal
Diósd Polgármesteri Hivatal
A könyv megjelenésének éve: 2001, FIDESZ Kormány, ha akkor támogatásra érdemesnek tartották, talán most sem tagadnák meg a támogatást.
Ön is, és mások is joggal lehetnek büszkék arra, ha egy olyan embert tudhatnak barátjuknak, mint amilyen Wágner Ferenc volt.
"Tépőzár! Ön nem érdemel egy ilyen könyvet, csak sajnálkozást!"
Ami a fenti bejegyzését illeti:
rosszul ítél meg engem, meg fog lepődni, de mély barátság fűzött Wágner Ferenchez.
A nekem dedikált példány, igaz, nem a "művész nevemre" szól, a könyv sorszáma 249. Ajándékba kaptam, nem a vásárlás után történt a dedikáció.
Ne sajnáljanak, boldog vagyok a családomban, munkámban.
Egyáltalán nem vagyok politikus alkat, jellememet úgy fogalmazhatnám meg, ha hajótörés érne a tengeren és a cápák felfalnának a gerincem megmaradna.
Ami a helyesírásomat illeti: nem vagyok magyartanár, sem újságíró, leginkább matematikus. A helyesíráomat kritizálók, valamint emberi mivoltomat minősítő bejegyzéseiknek nem igazán örülök.
Tudomásul kell vennem egy régi igazságot: aki korpa közé keveredik felfalják a disznók!
Ön egy rendkívül precíz ember. Egy apróságot mégis lefelejtett
A kötet megjelenítését támogatta:
Magyar Millenniumi Kormánybiztosítosi Hivatal
A könyv megjelenésének éve: 2001, FIDESZ Kormány, ha akkor támogatásra érdemesnek tartották, talán most sem tagadnák meg a támogatást.
Ön is, és mások is joggal lehetnek büszkék arra, ha egy olyan embert tudhatnak barátjuknak, mint amilyen Wágner Ferenc volt.
"Tépőzár! Ön nem érdemel egy ilyen könyvet, csak sajnálkozást!"
Ami a fenti bejegyzését illeti:
rosszul ítél meg engem, meg fog lepődni, de mély barátság fűzött Wágner Ferenchez.
A nekem dedikált példány, igaz, nem a "művész nevemre" szól, a könyv sorszáma 249. Ajándékba kaptam, nem a vásárlás után történt a dedikáció.
Ne sajnáljanak, boldog vagyok a családomban, munkámban.
Egyáltalán nem vagyok politikus alkat, jellememet úgy fogalmazhatnám meg, ha hajótörés érne a tengeren és a cápák felfalnának a gerincem megmaradna.
Ami a helyesírásomat illeti: nem vagyok magyartanár, sem újságíró, leginkább matematikus. A helyesíráomat kritizálók, valamint emberi mivoltomat minősítő bejegyzéseiknek nem igazán örülök.
Tudomásul kell vennem egy régi igazságot: aki korpa közé keveredik felfalják a disznók!
Előzmény:
Ego sum
febr.21. 17:27
1087.
A könyv!
A számomra fontos könyvek között van a polcon. A címe: Wágner Ferenc, DIÓSD TÖRTÉNETE 2001. Külső borítója alapján szép kivitelű könyvnek mondhatjuk. 303 számozott oldal.
Az első oldalon a cím alatt kézírással:
Ego sumnak
Baráti szeretettel
Diósd 2001 szeptember
Wágner Ferenc
Baráti szeretettel
Diósd 2001 szeptember
Wágner Ferenc
Második oldal:
A könyv írója édesanyjának és édesapjának fényképe alatt egy mondat.
„Ami érték van bennem, azt tőlük örököltem,
Ami gyarlóság, én magam tettem hozzá”
300 oldalon Diósd története szövegben és képekben.
Kiadta:
A kiadásért felel:
SPÉTH GÉZA polgármester
A kiadásban közreműködött:
KORNÉTÁS KIADÓ
(1138 Budapest, Népfürdő u. 15/D Tel./fax: 359-1964)
Felelős vezető: Pusztay Sándor ügyvezető igazgató
Műszaki szerkesztő: Mikó László
Nyomtatta és kötötte: Kaposvári Nyomda Kft.-210818
Felelős vezető: Pogány Zoltán igazgató
A kötetből 500 példány készült
Ez a könyv a 460. példány
A kiadásért felel:
SPÉTH GÉZA polgármester
A kiadásban közreműködött:
KORNÉTÁS KIADÓ
(1138 Budapest, Népfürdő u. 15/D Tel./fax: 359-1964)
Felelős vezető: Pusztay Sándor ügyvezető igazgató
Műszaki szerkesztő: Mikó László
Nyomtatta és kötötte: Kaposvári Nyomda Kft.-210818
Felelős vezető: Pogány Zoltán igazgató
A kötetből 500 példány készült
Ez a könyv a 460. példány
Tépőzár! Ön nem érdemel egy ilyen könyvet, csak sajnálkozást!
Legutóbbi fórumpostok
- szömörce - ma 19:44
http://www.origo.hu/itthon/20120517-szigetkoz-vizugyi-p (...) A Közgép többmilliárdos vízüg (...)
Változások a Fidesz-kormány alatt - szömörce - ma 19:37
"A rendkívüli kormányzati intézkedésekre szolgáló tartalékból 350,6 millió forint átcsopo (...)
Változások a Fidesz-kormány alatt - moment - ma 17:39
Jól felkészülnek majd, hogy ne legyenek váratlan események.... http://hvg.hu/itthon.bunugy (...)
Változások a Fidesz-kormány alatt - moment - ma 17:36
"
Változások a Fidesz-kormány alatt - moment - ma 17:36
"
Változások a Fidesz-kormány alatt - Ego sum - ma 17:33
Elvenné a pártok állami támogatását Orbán. Mérgemben én is sokszor gondoltam egy ilyen (...)
Politika - szömörce - ma 15:17
"Selmeczi odébbáll, ha ráterhelik a telefonadót A távközlési adót nem a telefonáló ember (...)
Változások a Fidesz-kormány alatt - szömörce - ma 15:05
"Két és fél milliárd forintot spórolna az állam, és teljesen felborulna a pártfinanszírozá (...)
Változások a Fidesz-kormány alatt - szömörce - ma 8:19
Wham, bam, thank you ma'am! http://nol.hu/kulfold/ft__orban_eloszor_dug__aztan_kerdez
Változások a Fidesz-kormány alatt - danidoki - tegnap 22:29
Tavaszköszöntő 2012 http://picasaweb.google.com/113314232492026236170/20120 (...)
Fotók - danidoki - tegnap 21:42
Majális a Kőbányában: http://picasaweb.google.com/113314232492026236170/20120 (...) danid (...)
Fotók - öreg-szaki - tegnap 13:47
Vajon ez kinek a hibája? Biztosan nem azért mennek el külföldre a fiatalok, mert nem szeretik a (...)
Politika