DKO – hogyan tovább?

Előzmény:

cogito

2011.ápr.1.
119.
T. Motoros

Kornétás/lapkiadás/megrendelésre készített kiadványok/ például:
Honvédségi Szemle

2011.április 01. Breaking news:

www.kormany.hu/hu/honvedelmi-miniszterium/hirek/bunteto (...)

a feljelentések háttérének ismeretéhez érdemes hozzáolvasni
a 2011. május 5-én megjelenteket:
www.mno.hu/portal/711292

Ennek tükrében érthető a dko hangvétele, a gyűlölködés minden ellen, ami a fideszt érinti. A politikai változásokkal egyidőben komoly üzleti veszteséget kellett a Kornétás Kiadónak elszenvednie.
De ez mindíg így van, pro és kontra, ha valakinek az üzlei lehetőségei a politikával szoros kapcsolatban vanak. Ez legfőképpen érvényes a médiára.

Előzmény:

motoros

2011.márc.27.
100.
Dehogy sürgetem! Érlelje csak, elmélkedjen!
Ettől függetlenül persze epedve várom, hogy mikor jön elő a breaking news-zal, miszerint SG szolgálati autójával gondatlanul áthajtott egy védekezésre képtelen árvalányhaj-száron, semmibe véve a legalapvetőbb emberi együttélési normákat.

Előzmény:

cogito

2011.márc.27.
99.
Élcelődése nem igazán talált!
Mit keres egy kiadó cég honlapján elavult impresszum, és miért nincs rajta az aktuális?
A gúnyolódás nem változtat a tényeken!
A következőket "állitja" a kiadó cég
Kornétás Kiadó/tevékenységek/lapkiadás/megrendelésre készéített lapok: Diósdi Krónika ,
az oldalra látogató érdeklődő a Diósdhéj kiadásáról nem értesül, kvázi ezt a lapot nem a nevezett kiadó készíti!!!

A precizitásra, szakértelemre vonatkozó megjegyzések nem a dko-ra vonatkoztak, hanem a helyi lap szerkesztésére.

Zoli! Köszönöm a válaszát, de félreértettük egymást, az Ön által leírtakkal én is tisztában voltam, vagyok!
Az írásom kizárólag a Kornétás Kiadó honlapján lévő hiányosságok reklamálására vonatkozott.

Motoros fórumtárs!
Ne sürgessen a hazugság témában, rövidesen sor kerül rá!

Előzmény:

motoros

2011.márc.27.
98.
Sasszem lecsapott egy idejétmúlt impresszumra és kiolvasta belőle az objektivitás hiányát! Ravasz! Picit még gondolkodik és elemezhetné a társadalomra veszélyességét is.

További hasonlóan fontos, demagóg hozzászólásokat kívánok füllentő fórumtársamnak!

Előzmény:

cogito

2011.márc.27.
94.
Tisztelt dko.hu Szerkesztőség!

2010. november 16-án tették fel a kérdést, hogy hogyan tovább?
A kérdés feltételének aktualitást adott az Önkormnyzati diosd.hu oldalán is olvasható közgyúlési határozat, mely szerint, a KT Pü-i Bizottságának és a polgármesterünk előterjesztésének elfogadása után határozat született - a korábban már sokak által bírált, sürgetett "Diósdhéjban" lapkiadó, szerkesztői, kiadói váltásra.
Előterjesztők a váltást, változtatást lakossági bejelentésekre való hivatkozással tették meg. Egyben megszavazták a korábbi időszakból ismert Kornétás Kiadóval való szerződéskötést.
Indoklás: sok éves szakmai gyakorlat, fejlett informatikai háttér szakértelemmel.

Kérem, ezeket a sorokat 2011.március 27-én írom, a Kornétás Kiadó megbízatásától számítva több mint 4 hónap telt el !!!!!
A Kornétás Kiadó informatikusaihoz, web mesteréhez még nem jutott el az információ, hogy a Diósdi Krónkát már 4 hónapja nem a Kornétás Kiadó jelenteti meg, sőt egyáltalán senki!!!!
A www.kornetas.hu/hun/lapkiadas.php oldalon a mai napon a következő szöveg olvasható:

Diósdi Krónika Diósd és térségének
közéleti, információs, szolgáltató lapja
]www.dko.hu

Viszont az általuk már négy hónapja kiadott lapnak (Diósdhéj) nyoma sincs!!!
Egy magára valamit is adó laptól nagyobb precizitást várnánk el.

A hsz-emnek az ad még aktualitást, hogy a Kornétás Kiadó kiadásában megjelenő Diósdhéj szerkesztőségében, a közelmúltban történt változásokról ezen az oldalon adjanak hírt először, ezzel is megköszönve Kiss Zoltán úrnak a sokévi munkáját.
A Diósdhéj márciusi számában (kézhez kapva márc.20.) megjelent Kiss Zoltán elköszönő leveléből értesültünk a változásról.
Az új szerkesztő kinevezéséről, a pályázatás eredményéről miért nem tájékoztatták az olvasót???

További "precíz, gyors, objektív " tájékoztatást kívánok magunknak.

Előzmény:

szerk

2010.nov.16.
1.
A dko.hu jelentősebb átalakítások, korszerűsítések előtt áll.
Több dolgot mindenképpen megcsinálunk, de előtte Önökhöz fordulunk.
Kérjük, november végéig osszák meg, vitassák meg ötleteiket, javaslataikat a honlappal kapcsolatban velünk és mindenkivel, akit érdekel a téma.
December elején nekilátunk az átalakításnak.
Csináljunk együtt egy érdekesebb, jobb dko.hu-t!

A szerkesztők

Legutóbbi fórumpostok