Budaházy
OBSITOS
2011.okt.10.
529.
T. moment!
Kár, hogy nem nézte az általam elített Tv műsort. Itt Gaudi N. Tamás képviselő úr /Dr., ügyvéd, európai jogász stb./boldogan említette, hogy megünnepelték a szabadulás tényét. Lehet, ezért volt ez a nagy megmozdulás!
Kár, hogy nem nézte az általam elített Tv műsort. Itt Gaudi N. Tamás képviselő úr /Dr., ügyvéd, európai jogász stb./boldogan említette, hogy megünnepelték a szabadulás tényét. Lehet, ezért volt ez a nagy megmozdulás!
Link erre a hozzászólásra:
Előzmény: moment – #528
moment
2011.okt.10.
528.
Igazából az érdekel, hogy családi buli volt-e, vagy más.
Egy szimpla baráti-családi összejövetelre minek annyi rendőr?
Egy szimpla baráti-családi összejövetelre minek annyi rendőr?
Előzmény: motoros – #524
OBSITOS
2011.okt.10.
527.
Ez a vicc sajnos telitalálat! Láttam a Duna Tv adását tegnap este, hát lassan félni kell.
Képviselő /országgyűlési/ már a pálcika helyett inkább karddal, tőrrel eszegetne!
Képviselő /országgyűlési/ már a pálcika helyett inkább karddal, tőrrel eszegetne!
Előzmény: elefant – #526
elefant
2011.okt.9.
526.
Brezsnyev Elvtárs ül a Kremlben, és vodkázik.
Jön a puccer:
- Brezsnyev Elvtárs, Brezsnyev Elvtárs, ül ötszáz ember a Vörös téren, és eszik!
- Hát egyenek!
- Brezsnyev Elvtárs, Brezsnyev Elvtárs, ül ötezer ember a Vörös téren, és eszik!
- Hát egyenek! Sok embernek jut. Ez jó!
- Brezsnyev Elvtárs, Brezsnyev Elvtárs, ül ötszázezer ember a Vörös téren, és eszik!
- De hát miért baj, hogy esznek?
- Mert rizst esznek pálcikával!
Jön a puccer:
- Brezsnyev Elvtárs, Brezsnyev Elvtárs, ül ötszáz ember a Vörös téren, és eszik!
- Hát egyenek!
- Brezsnyev Elvtárs, Brezsnyev Elvtárs, ül ötezer ember a Vörös téren, és eszik!
- Hát egyenek! Sok embernek jut. Ez jó!
- Brezsnyev Elvtárs, Brezsnyev Elvtárs, ül ötszázezer ember a Vörös téren, és eszik!
- De hát miért baj, hogy esznek?
- Mert rizst esznek pálcikával!
patriota
2011.okt.9.
525.
Ez valóban nem lényeges, ez mindenkinek a magánügye.
Amivel nem értek egyet, mint már írtam is, az ha megalapozott a gyanú, ami miatt eddig fogva tartották, akkor most miért engedték ki? Terrorcselekmények, gyújtogatás, stb., aminek nagyon komoly büntetési tétele van. Ha nem igaz, akkor miért tartották fogva 2 éven át.
Sehogy nem áll össze.
Ami pedig a házi őrizetet illeti, a mai technika mellett, miért nem lehet nyomkövetővel ellátni? Miért kell folyamatosan őrt állni, mibe kerül ez nekünk?
Egyébként azt nem hiszem, hogy megszabják, hogy kit fogadhat a házában, akkor meg miért kellene nagyobb rendőri jelenlét, mint általában?
Amivel nem értek egyet, mint már írtam is, az ha megalapozott a gyanú, ami miatt eddig fogva tartották, akkor most miért engedték ki? Terrorcselekmények, gyújtogatás, stb., aminek nagyon komoly büntetési tétele van. Ha nem igaz, akkor miért tartották fogva 2 éven át.
Sehogy nem áll össze.
Ami pedig a házi őrizetet illeti, a mai technika mellett, miért nem lehet nyomkövetővel ellátni? Miért kell folyamatosan őrt állni, mibe kerül ez nekünk?
Egyébként azt nem hiszem, hogy megszabják, hogy kit fogadhat a házában, akkor meg miért kellene nagyobb rendőri jelenlét, mint általában?
motoros
2011.okt.9.
524.
Miért lényeges ez? Nem az ember magánügye?
Előzmény: moment – #523
moment
2011.okt.9.
523.
Nos, igen kíváncsi lennék, hogy mennyien voltak?
Előzmény: Dervis – #521
dorian
2011.okt.8.
522.
Ja!
Nem tudtam mire vélni, hogy minden sarkon rendőrök, kocsival, mikrobusszal..
Nem tudtam mire vélni, hogy minden sarkon rendőrök, kocsival, mikrobusszal..
Előzmény: Dervis – #521
Dervis
2011.okt.8.
521.
Gyurika partit rendez , tele van a hegy zsarukkal .....
Napcsi
2011.okt.2.
520.
Én nem tudtam, szegény sanyarú sorsú polgártársunk milyen szegényes putriban lakik. Tegnap láttam a tévében. Mostmár értem, miért kellett 300000 vissza nem térítendő támogatást kérnie és kapnia a diósdi önkormányzattól.
Napcsi
2011.okt.2.
519.
Nem az az igazság, mint amit kommunikálnak. Gondolom, ezzel nem mondtam újat. Mi nem tudhatjuk, milyen dolgok működnek a háttérben.
Előzmény: patriota – #518
patriota
2011.okt.1.
518.
Ha csak fele igaz a vádnak, akkor ne engedjék ki, ha meg nem igaz, akkor miért tartották fogva ennyi ideig?
Számomra félelmetes az igazságszolgáltatás ilyen működése.
Ennyi idő alatt nem derült ki, hogy vádolható, vagy nem vádolható ilyen komoly bűncselekménnyel, érthetetlen.
Számomra félelmetes az igazságszolgáltatás ilyen működése.
Ennyi idő alatt nem derült ki, hogy vádolható, vagy nem vádolható ilyen komoly bűncselekménnyel, érthetetlen.
Előzmény: elefant – #517
elefant
2011.szept.30.
517.
Kiengedték Gyurikánkat!
http://index.hu/belfold/2011/09/30/megszuntettek_budaha (...)
Csak tudnám, miért jegelték eddig szegényt? Szerintem (bár nem értek vele egyet) nem érdemelte meg ezt a tortúrát, amit míveltek vele.
http://index.hu/belfold/2011/09/30/megszuntettek_budaha (...)
Csak tudnám, miért jegelték eddig szegényt? Szerintem (bár nem értek vele egyet) nem érdemelte meg ezt a tortúrát, amit míveltek vele.
Napcsi
2011.júl.4.
516.
Láttam én már karón varjút.
Előzmény: Anonymus – #514
og-ma
2011.júl.4.
515.
Háááááááááááááááát!
A büntető törvénykönyv, talán mese és játék ráérő gyerekeknek.
A büntető törvénykönyv, talán mese és játék ráérő gyerekeknek.
Előzmény: moment – #511
Anonymus
2011.júl.4.
514.
Ha háziőrizetben lenne se láthattad volna, elvégre a kifejezés azt jelenti, hogy nem hagyhatja el a házat. Épp elég van a rovásán ahhoz, hogy megkockáztasson egy illegális eltávot.
Egyébként én is úgy tudom, hogy sitten van.
Egyébként én is úgy tudom, hogy sitten van.
Előzmény: Napcsi – #506
Napcsi
2011.júl.4.
513.
Én már elvesztettem a fonalat. A hiba természetesen bennem van. Biztos a Holdon élek.
:)
:)
Előzmény: moment – #511
Napcsi
2011.júl.4.
512.
Nem tudom, lehet én vagyok lemaradva. Nekem is úgy mutatta egy bizonyos közös ismerősünk fórumtárs. Én meg hittem neki :)))
Előzmény: moment – #510
moment
2011.júl.4.
511.
"A társadalmi együttélés törvényszerű velejárója a tudatos félelem keltés, bizonyos negatív jelenségek megelőzése érdekében. "
Háááááááááááááááát!
Háááááááááááááááát!
Előzmény: og-ma – #509
moment
2011.júl.4.
510.
Huh, le vagyok maradva?
Nem csak a szelleme volt ott?
Díszmagyarban mindenki olyan egyformának látszik, biztos ő volt?
Nem csak a szelleme volt ott?
Díszmagyarban mindenki olyan egyformának látszik, biztos ő volt?
Előzmény: Napcsi – #506
og-ma
2011.júl.4.
509.
Kedves motoros!
A szint az mindig a törvényes keretekhez kell hogy igazodjon. más téma hogy a jog alkalmazás tetteivel, lassúságával már-már bűnöző barát,és ez sokaknál kiveri a biztosítékot. A jogászok(jogalkotók) azért vannak, hogy a kereteket meghatározzák.
Hogy mi a marhaság azt mindig az idő dönti el, mert már sokszor bizonyítást nyert, hogy a tudományosan megalapozottnak hitt, elképzelt beképzelt elvek értéke egyenlő volt a nullával.
A társadalmi együttélés törvényszerű velejárója a tudatos félelem keltés, bizonyos negatív jelenségek megelőzése érdekében.
A szint az mindig a törvényes keretekhez kell hogy igazodjon. más téma hogy a jog alkalmazás tetteivel, lassúságával már-már bűnöző barát,és ez sokaknál kiveri a biztosítékot. A jogászok(jogalkotók) azért vannak, hogy a kereteket meghatározzák.
Hogy mi a marhaság azt mindig az idő dönti el, mert már sokszor bizonyítást nyert, hogy a tudományosan megalapozottnak hitt, elképzelt beképzelt elvek értéke egyenlő volt a nullával.
A társadalmi együttélés törvényszerű velejárója a tudatos félelem keltés, bizonyos negatív jelenségek megelőzése érdekében.
Előzmény: motoros – #508
motoros
2011.júl.4.
508.
> Aki bizonyos szint alá tereli magát az csak reszkessen, ez a helyes.
Beteg megközelítés, de nem szokatlan öntől.
A "szinttel" csak az a probléma, hogy mindenkinél máshol húzódik.
Gondolom sűrűn pislogna, ha egy - önhöz hasonló - gondolkodású berobbantaná a bejárati ajtaját, majd egy fórumon megjegyezné, hogy ez járt, nem pogyogtat könnyet önért, illetve reszkessen csak og-ma, mert annyi marhaságot beszélt össze a dko fórumon.
Beteg megközelítés, de nem szokatlan öntől.
A "szinttel" csak az a probléma, hogy mindenkinél máshol húzódik.
Gondolom sűrűn pislogna, ha egy - önhöz hasonló - gondolkodású berobbantaná a bejárati ajtaját, majd egy fórumon megjegyezné, hogy ez járt, nem pogyogtat könnyet önért, illetve reszkessen csak og-ma, mert annyi marhaságot beszélt össze a dko fórumon.
Előzmény: og-ma – #505
Napcsi
2011.júl.4.
507.
Kedves mocis!
Írásai felértékelődnek a szememben. Azokat legalább értem. (Legföljebb adott esetben nem értek egyet velük)
Írásai felértékelődnek a szememben. Azokat legalább értem. (Legföljebb adott esetben nem értek egyet velük)
Napcsi
2011.júl.4.
506.
Miért, börtönben van? Nem háziőrizetben? Akkor hogyan láthattam a Tavaszköszöntőn díszmagyarban?
Előzmény: moment – #504
og-ma
2011.júl.4.
505.
Mivel az erkölcs az etika a hazaszeretet egyeseknél nulla értékre csökkent, és a "független" magyarnak nevezett bíróságok a bűnök elsikálásában jeleskednek idő húzásukkal, többen úgy látták más megoldás nincs a haza ellenségeivel tönkretevőivel, kiárúsítóival szemben. Megvallom nem potyogtattam könnyeket egyik "sértettel" kapcsolatban sem. Aki bizonyos szint alá tereli magát az csak reszkessen, ez a helyes.
Előzmény: motoros – #502
Legutóbbi fórumpostok
- dorian - tegnap 22:17
Ön szerint miről ismerszik meg a "balos" és miről a "jobbos"?
Változások a Fidesz-kormány alatt - dorian - tegnap 21:35
Kedves Og-ma! Nincs szándékomban belebonyolódni a vitába, de a kêtkedésnek főleg az az ala (...)
Változások a Fidesz-kormány alatt - og-ma - tegnap 21:26
Ami a multik, korrumpáltak, haszonélvezők érdekeit szolgálja az "környezetvédelem". Elvétve (...)
Környezet - dorian - tegnap 21:20
Civil szervezetek és egyházak. A fiatalok nem a jövőképet, biztos megélhetést, az elfogadhat (...)
Változások a Fidesz-kormány alatt - og-ma - tegnap 21:16
Az energetízálás módját és fogalmát és használati lehetőségeit is ismerni kellene, Önnek (...)
Változások a Fidesz-kormány alatt - og-ma - tegnap 21:07
Tisztelt Dorian! Sok művelt tanulni vágyó szkeptikussal találkoztam az elmúlt 30évben. de a (...)
Változások a Fidesz-kormány alatt - Napcsi - tegnap 20:53
Jujjj, ez milyen jó játék! ÉlveSZkedjünk! Keressünk lapgúlát (lapgulát) a lakásban. Én is (...)
Változások a Fidesz-kormány alatt - szömörce - tegnap 20:45
Nem egy valaki, hanem egy kör. No, és halálosan komolyan gondolják. A gazdasszonyképzés is h (...)
Változások a Fidesz-kormány alatt - dorian - tegnap 20:34
Tényleg ugy gondolja valaki, hogy ez a megoldás? http://touch.femina.hu/hirhatter/gazdasszonyke (...)
Változások a Fidesz-kormány alatt - dorian - tegnap 19:43
Tudja kedves Og-ma mindenkinek magánügye, hogy hisz, vagy nem hisz a lappiramisban, az aurapajzsba (...)
Változások a Fidesz-kormány alatt - dorian - tegnap 19:12
Szerintem van és szüksêges is, hogy legyen. Csak nem ilyen szemellenzős, egyoldalú kellene, han (...)
Környezet - og-ma - tegnap 18:28
Tudtam hogy megjelennek a primitívségek, lappiramis témában, az ezzel kapcsolatos hülyeségek (...)
Változások a Fidesz-kormány alatt