Budaházy
Dervis
2009.júl.28.
404.
Valami bizonyíték csak van....megtudjuk nemsokára......addig is nyugi....
Link erre a hozzászólásra:
Előzmény: motoros – #400
Dervis
2009.júl.28.
403.
Sauron Mester ,
Remélem nemsokára megtudjuk , hogy mi és hogyan és miért történt......addig is pihentetni kellene a témát.....ha felmentik Gyurit akkor bocsánatot kell kérni tölle ha meg elítélik ezekért a bűncselekményekért .....akkor valami csak volt...
A magyar jogrendszer úgy sz@r ahogy van ...maradjunk annyiban ....
Egy ismerős elkapta a hiperpigmentált kisemberkét az előszobában ( besurrant) jól elverte ( 110kg-os ex-bokszoló) és a végén még neki kellett a rendőrségre bejárogatni testi sértés miatt.....
Remélem nemsokára megtudjuk , hogy mi és hogyan és miért történt......addig is pihentetni kellene a témát.....ha felmentik Gyurit akkor bocsánatot kell kérni tölle ha meg elítélik ezekért a bűncselekményekért .....akkor valami csak volt...
A magyar jogrendszer úgy sz@r ahogy van ...maradjunk annyiban ....
Egy ismerős elkapta a hiperpigmentált kisemberkét az előszobában ( besurrant) jól elverte ( 110kg-os ex-bokszoló) és a végén még neki kellett a rendőrségre bejárogatni testi sértés miatt.....
Előzmény: deak aron – #402
deak aron
2009.júl.28.
402.
Azonkívül, hogy az egyik előzetesben tartott ember csicsergett, semmiféle más bizonyítéka nincs a nyomozóknak. Azt is fenyegetések, vádalku és hazugság árán sikerült kiszedniük abból a szerencsétlen emberből. Ez alapján tartóztatták le Gyurit. Mint ismeretes, kis hazánkban már ennyi is elég ahhoz, hogy valaki éveket töltsön előzetesben. Külföldön ez úgy működik, hogy rögtön szembesítik őket, ha egy állítás, egy tagadás az állás, akkor a gyanúbakevert szabadon távozhat. Legfeljebb a rendőrség a háttérben még gyűjt bizonyítékot és ha találnak, megint beviszik.
Persze, ha annyira hülye, hogy magára is terhelő vallomást tesz, akkor bastille....
Persze, ha annyira hülye, hogy magára is terhelő vallomást tesz, akkor bastille....
Előzmény: Dervis – #395
deak aron
2009.júl.28.
401.
Hozzáteszem, hogy a kurucinfo találta meg a bizonyítékot. Pontosabban egy kurucinfós olvasó....
Ők már 25-én 10:38-kor publikálták az esetet, összehasonlítással együtt( sőt, addigra már be is szerezték annak a fizikaszakos-hallgató fórumpostját is, amelyet egy teljesen független fórumra írt, mintegy válaszként draskóelvtárs megnyilvánulásaira).
Szóval tudom, hogy néha baromságokat is képesek leírni - pontosabban a kifejezésmóddal van inkább a probléma, mint a tartalommal - de azt el kell ismerni, hogy (oknyomozó-)újságírásban és médiában is leköröznek egy-két nagyobb médiumot.
Ők már 25-én 10:38-kor publikálták az esetet, összehasonlítással együtt( sőt, addigra már be is szerezték annak a fizikaszakos-hallgató fórumpostját is, amelyet egy teljesen független fórumra írt, mintegy válaszként draskóelvtárs megnyilvánulásaira).
Szóval tudom, hogy néha baromságokat is képesek leírni - pontosabban a kifejezésmóddal van inkább a probléma, mint a tartalommal - de azt el kell ismerni, hogy (oknyomozó-)újságírásban és médiában is leköröznek egy-két nagyobb médiumot.
Előzmény: motoros – #394
motoros
2009.júl.28.
400.
> Megvan a bizonyíték ( állítólag) , ezért tartoztatták le Gyurit . Már írtam , türelem és minden kiderül....
Hogyne, írta, csak nem számol be róla. Így maradjunk annál, hogy sejti.
> Én nem szervezek robbantásokat , gyújtogatásokat , utcai balhékat stb.
Azt hiszem kijelenthetjük, hogy Budaházyt terhelő bizonyítékról sem tudunk.
Az utcai balhék szervezése pedig elítélendő, de semmiképpen nem szolgálhat bizonyítékul terrorizmus vádjához!
> De ha önnek égne a háza egy molotov miatt talán akkor nem látná ilyen egyoldalúan a világot......
De ha önt vinnék be bizonyíték nélkül, talán akkor nem látná ilyen egyoldalúan a világot......
Hogyne, írta, csak nem számol be róla. Így maradjunk annál, hogy sejti.
> Én nem szervezek robbantásokat , gyújtogatásokat , utcai balhékat stb.
Azt hiszem kijelenthetjük, hogy Budaházyt terhelő bizonyítékról sem tudunk.
Az utcai balhék szervezése pedig elítélendő, de semmiképpen nem szolgálhat bizonyítékul terrorizmus vádjához!
> De ha önnek égne a háza egy molotov miatt talán akkor nem látná ilyen egyoldalúan a világot......
De ha önt vinnék be bizonyíték nélkül, talán akkor nem látná ilyen egyoldalúan a világot......
Előzmény: Dervis – #399
Dervis
2009.júl.28.
399.
Megvan a bizonyíték ( állítólag) , ezért tartoztatták le Gyurit . Már írtam , türelem és minden kiderül....
Én nem szervezek robbantásokat , gyújtogatásokat , utcai balhékat stb.
De ha önnek égne a háza egy molotov miatt talán akkor nem látná ilyen egyoldalúan a világot......
Csúnya dolgok ezek !!! Beszéljünk inkább az időjárásról ......
Én nem szervezek robbantásokat , gyújtogatásokat , utcai balhékat stb.
De ha önnek égne a háza egy molotov miatt talán akkor nem látná ilyen egyoldalúan a világot......
Csúnya dolgok ezek !!! Beszéljünk inkább az időjárásról ......
Előzmény: motoros – #398
motoros
2009.júl.28.
398.
A bizonyíték az, ami ezt a tényt (robbantgatás) összeköti Budaházy (vagy másvalaki) személyével. Hiszen bizonyíték hiányában akár ön is ülhetne előzetesben...
Ilyet ígért. Tud?
> Sajnálatos , hogy a demokráciát sokan így értelmezik.....
Egyetértünk, Draskovics a demokráciát csúfolja, amennyiben ennyi bizonyítékkal rendelkezik.
Ilyet ígért. Tud?
> Sajnálatos , hogy a demokráciát sokan így értelmezik.....
Egyetértünk, Draskovics a demokráciát csúfolja, amennyiben ennyi bizonyítékkal rendelkezik.
Előzmény: Dervis – #397
Dervis
2009.júl.28.
397.
Kedves Motoros ,
Ha politikusok házainak felgyújtása és robbantgatása még nem ok.........ezek a dolgok megtörténtek , sajnos .
Sajnálatos , hogy a demokráciát sokan így értelmezik.....
Ha politikusok házainak felgyújtása és robbantgatása még nem ok.........ezek a dolgok megtörténtek , sajnos .
Sajnálatos , hogy a demokráciát sokan így értelmezik.....
Előzmény: motoros – #396
motoros
2009.júl.28.
396.
> Szerintem valamelyik elkapott ,,nyíl" kezdett el csiripelni ....
> Nézze , a bizonyítékok az ügyészség kezében vannak ( állítólag) szerintem nemsokára kiderül mi az igaz és mi nem.....
Ezt eddig is tudtuk, ám ön ezt írta: "Van ennél sokkal több dolog is . Ez csak egy a sok közül ......... "
Ezek szerint ön sem tud többről, csak sejti, hogy létezhetnek további bizonyítékok.
> Nézze , a bizonyítékok az ügyészség kezében vannak ( állítólag) szerintem nemsokára kiderül mi az igaz és mi nem.....
Ezt eddig is tudtuk, ám ön ezt írta: "Van ennél sokkal több dolog is . Ez csak egy a sok közül ......... "
Ezek szerint ön sem tud többről, csak sejti, hogy létezhetnek további bizonyítékok.
Előzmény: Dervis – #395
Dervis
2009.júl.28.
395.
Szerintem valamelyik elkapott ,,nyíl" kezdett el csiripelni ....
Nézze , a bizonyítékok az ügyészség kezében vannak ( állítólag) szerintem nemsokára kiderül mi az igaz és mi nem.....
Tudja .........
Nem zörög a haraszt, ha a szél nem fújja,
Virágos a kedvem, ha a cigány húzza.
Hajlik szívem jobbra, balra,
Mindegy neki szőke, barna,
Nem vagyok én olyan válogatós fajta.
Rólunk beszél már az egész világ szája,
Azt mondják, hogy te vagy az én szívem párja.
Tagadjuk, hogy igaz volna,
Mégis azt monja a nóta:
Nem zörög a haraszt, ha a szél nem fújja
Nézze , a bizonyítékok az ügyészség kezében vannak ( állítólag) szerintem nemsokára kiderül mi az igaz és mi nem.....
Tudja .........
Nem zörög a haraszt, ha a szél nem fújja,
Virágos a kedvem, ha a cigány húzza.
Hajlik szívem jobbra, balra,
Mindegy neki szőke, barna,
Nem vagyok én olyan válogatós fajta.
Rólunk beszél már az egész világ szája,
Azt mondják, hogy te vagy az én szívem párja.
Tagadjuk, hogy igaz volna,
Mégis azt monja a nóta:
Nem zörög a haraszt, ha a szél nem fújja
Előzmény: motoros – #393
motoros
2009.júl.28.
394.
Az idézett Blikk írás is gyöngyszem:
http://www.blikk.hu/aktualis/nagyot-hibazott-draskovics (...)
"A Blikknek azonban sikerült az, ami az NNI-nek nem: bizonyítékaink szerint a helyszín megegyezik egy évekkel ezelőtti robbantásos ügy helyszínével, amelyről fotósunk akkor képeket is készített."
A Blikket egyáltalán nem zavarja, hogy napok óta mindenki erről beszél.
Az általam is korábban már linkelt írás be is mutatja mindkét felvételt: http://vastagbor.blog.hu/2009/07/25/draskovcis_bemutatja
Egy-két napon belül majd a Blikk arról cikkez, hogy ők egyedülálló módon fellelték az eredeti felvételt... Jó reggelt.
"A Blikknek azonban sikerült az, ami az NNI-nek nem: bizonyítékaink szerint a helyszín megegyezik egy évekkel ezelőtti robbantásos ügy helyszínével, amelyről fotósunk akkor képeket is készített."
A Blikket egyáltalán nem zavarja, hogy napok óta mindenki erről beszél.
Az általam is korábban már linkelt írás be is mutatja mindkét felvételt: http://vastagbor.blog.hu/2009/07/25/draskovcis_bemutatja
Egy-két napon belül majd a Blikk arról cikkez, hogy ők egyedülálló módon fellelték az eredeti felvételt... Jó reggelt.
Előzmény: Dervis – #391
motoros
2009.júl.28.
393.
> Szerintem ez már alap , valakinek a fogvatartására...vagy nem ?
NEM! Nagyon kevés! A gyanú nem bizonyíték. Ha van bizonyíték, lehet gyanúsítani valakit.
Ön több bizonyítékot ígért, de nem hozott. Nem vagyunk előrébb.
NEM! Nagyon kevés! A gyanú nem bizonyíték. Ha van bizonyíték, lehet gyanúsítani valakit.
Ön több bizonyítékot ígért, de nem hozott. Nem vagyunk előrébb.
Előzmény: Dervis – #389
Dervis
2009.júl.28.
392.
Igaza volt , Drazsé tévedett ....menjen ...
Előzmény: motoros – #384
Dervis
2009.júl.28.
391.
Piromániás fiatalok által 2007-ben készített videó „bizonyítja" a terrorizmust
BUDAPEST — Az igazságügyi és rendészeti miniszter múlt hét pénteken egy házkutatás során lefoglalt videofelvételt mutatott be, amelyről kijelentette: a képsoron a Magyarok Nyilai csoport által elkövetett „próbarobbantás” látható. „A bombát valódi magyar terroristák robbantották fel, és a felvételt is ők készítették” – jelentette ki. A Nemzeti Nyomozó Iroda (NNI) tegnap már azt közölte: nem lehet megállapítani, hogy mikor és milyen körülmények között készült a videó, később az ügyészség arról beszélt: a képeket „illusztrációként” használták.
A Blikknek azonban sikerült az, ami az NNI-nek nem: bizonyítékaink szerint a helyszín megegyezik egy évekkel ezelőtti robbantásos ügy helyszínével, amelyről fotósunk akkor képeket is készített. A 2007 augusztusi bonyhádi robbantásnak azonban semmi köze sincs a Magyarok Nyilaihoz, mindössze ön
jelölt, fiatal „tűzszerészek” kísérleteztek robbanószerrel.
BUDAPEST — Az igazságügyi és rendészeti miniszter múlt hét pénteken egy házkutatás során lefoglalt videofelvételt mutatott be, amelyről kijelentette: a képsoron a Magyarok Nyilai csoport által elkövetett „próbarobbantás” látható. „A bombát valódi magyar terroristák robbantották fel, és a felvételt is ők készítették” – jelentette ki. A Nemzeti Nyomozó Iroda (NNI) tegnap már azt közölte: nem lehet megállapítani, hogy mikor és milyen körülmények között készült a videó, később az ügyészség arról beszélt: a képeket „illusztrációként” használták.
A Blikknek azonban sikerült az, ami az NNI-nek nem: bizonyítékaink szerint a helyszín megegyezik egy évekkel ezelőtti robbantásos ügy helyszínével, amelyről fotósunk akkor képeket is készített. A 2007 augusztusi bonyhádi robbantásnak azonban semmi köze sincs a Magyarok Nyilaihoz, mindössze ön
jelölt, fiatal „tűzszerészek” kísérleteztek robbanószerrel.
Dervis
2009.júl.28.
390.
Mester magát is látni ? Már azt hittük emigrált Völgyzugolyba ....
Előzmény: deak aron – #386
Dervis
2009.júl.28.
389.
Szerintem ez már alap , valakinek a fogvatartására...vagy nem ?
Ha az ön házára repülne egy koktél nem biztos , hogy az elkövetőt megkímélné.....persze másik kérdés ( ez a bíróság dolga) hogy ártatlan vagy bűnős-e Gyuri .
Ha az ön házára repülne egy koktél nem biztos , hogy az elkövetőt megkímélné.....persze másik kérdés ( ez a bíróság dolga) hogy ártatlan vagy bűnős-e Gyuri .
Előzmény: motoros – #387
Dervis
2009.júl.28.
388.
,,Budaházy Györgyöt országgyűlési képviselők elleni támadások szervezésével gyanúsítja az ügyészség.
Azzal gyanúsítja Budaházy Györgyöt a Központi Nyomozó Főügyészség, hogy két évvel ezelőtt egy több személyből álló csoportot hozott létre és vezetett abból a célból, hogy országgyűlési képviselők elleni támadásokkal - azokat megfélemlítve - befolyásolják a parlamenti döntéseket - közölte az ügyészség vezetője csütörtökön az MTI-vel.
Keresztes Imre főügyész közleményében azt írta: a gyanú szerint Budaházy György utasítására hajtotta végre az egyik bűntársa a Hiller István családi háza elleni lőfegyveres támadást, illetve az ő utasítására dobtak Kóka János épülő házára Molotov-koktélt 2007. decemberében. ,,
/http://www.delmagyar.hu/belfold_hirek/kepviselok_elleni (...)
Azzal gyanúsítja Budaházy Györgyöt a Központi Nyomozó Főügyészség, hogy két évvel ezelőtt egy több személyből álló csoportot hozott létre és vezetett abból a célból, hogy országgyűlési képviselők elleni támadásokkal - azokat megfélemlítve - befolyásolják a parlamenti döntéseket - közölte az ügyészség vezetője csütörtökön az MTI-vel.
Keresztes Imre főügyész közleményében azt írta: a gyanú szerint Budaházy György utasítására hajtotta végre az egyik bűntársa a Hiller István családi háza elleni lőfegyveres támadást, illetve az ő utasítására dobtak Kóka János épülő házára Molotov-koktélt 2007. decemberében. ,,
/http://www.delmagyar.hu/belfold_hirek/kepviselok_elleni (...)
motoros
2009.júl.28.
387.
Nos, én sem gondolom, hogy Budaházy sokkal tovább látna az orránál. Egyáltalán nem értek egyet a módszereivel, a céljaival. Nem gondolom, hogy fordított esetben (pl. Drazsét bekasztlizzák a fidesz kormányzás alatt hasonlóan komoly bizonyítékok alapján) hangos élharcosa lenne a jogszerű fogvatartásnak. Sokkal inkább tudom társítani hozzá az "Akasszátok fel hamar!" mozgalom támogatását.
Azaz, nem hiszem, hogy Budaházy valaha is demokrata lenne.
Ennek ellenére őt is meg kellene illessék a mindenkinek járó jogok.
Azaz, nem hiszem, hogy Budaházy valaha is demokrata lenne.
Ennek ellenére őt is meg kellene illessék a mindenkinek járó jogok.
Előzmény: deak aron – #386
deak aron
2009.júl.27.
386.
Még mindig irigylem a hidegvérét, pedig lehetne egyszerűbben is mondani, hogy az olyanok is megértsék, akiknek semmi bajuk Budaházyval, de mégis utálják őt (igaz, azt nem tudják, hogy miért. A válasz: csak. Mert pl. unszimpatikus. Vagy valami ilyesmi) De azért kíváncsi vagyok, mikor szakad el a cérna:))
deak aron
2009.júl.27.
385.
No, azért túlzásokba nem fogok esni, ezt megígérem. :)
Előzmény: motoros – #383
motoros
2009.júl.27.
384.
> ,,kisérletező diákok" - nem ez alapján vádolják Gyurit .
Merem remélni, hogy ilyen szakértelemmel, ilyen körültekintéssel megszerzett ilyen minőségű bizonyíték alapján ma Magyarországon senkit nem ültetnek le! Még előzetesbe se! Mert ha igen, itt senki nincs biztonságban.
Bár meg kell mondjam, az egyértelmű tények nem erről árulkodnak! Én ezt hallottam a népszerű Drazsé szájából: "Ezt a bombát, sajnos, valódi magyar terroristák helyezték ott el, [hatásszünet] ők robbantották föl, [hatásszünet] ők készítették erről a felvételt." (Majd rögtön utána, több pénzt kér a terrorizmus megfékezéséhez :-)
Nekem ez alapján teljesen úgy tűnik, mintha ez volna a legfontosabb bizonyíték az ügyben.
> Van ennél sokkal több dolog is . Ez csak egy a sok közül .........
Ön bizonyára több dologról értesült. Kérem számoljon be azokról!*
> Olvasson és értelmezzen kedves kétkerekű.......
Segítene ebben?
Az pedig, hogy a korábbi ügyben (lásd kísérletező diákok) nem találták meg ezt a felvételt, semmi mást nem bizonyít, mindössze a rendőrség töketlenségét.
Értse meg, ez egy akkora blama, amit ma csak Magyarországon lehet miniszterként túlélni!
* Ezt azért csillagoztam be, hogy el ne felejtse!
Merem remélni, hogy ilyen szakértelemmel, ilyen körültekintéssel megszerzett ilyen minőségű bizonyíték alapján ma Magyarországon senkit nem ültetnek le! Még előzetesbe se! Mert ha igen, itt senki nincs biztonságban.
Bár meg kell mondjam, az egyértelmű tények nem erről árulkodnak! Én ezt hallottam a népszerű Drazsé szájából: "Ezt a bombát, sajnos, valódi magyar terroristák helyezték ott el, [hatásszünet] ők robbantották föl, [hatásszünet] ők készítették erről a felvételt." (Majd rögtön utána, több pénzt kér a terrorizmus megfékezéséhez :-)
Nekem ez alapján teljesen úgy tűnik, mintha ez volna a legfontosabb bizonyíték az ügyben.
> Van ennél sokkal több dolog is . Ez csak egy a sok közül .........
Ön bizonyára több dologról értesült. Kérem számoljon be azokról!*
> Olvasson és értelmezzen kedves kétkerekű.......
Segítene ebben?
Az pedig, hogy a korábbi ügyben (lásd kísérletező diákok) nem találták meg ezt a felvételt, semmi mást nem bizonyít, mindössze a rendőrség töketlenségét.
Értse meg, ez egy akkora blama, amit ma csak Magyarországon lehet miniszterként túlélni!
* Ezt azért csillagoztam be, hogy el ne felejtse!
Előzmény: Dervis – #381
motoros
2009.júl.27.
383.
Nagymester, ne hozzon zavarba, tisztára könnybe lábad a szemem! :-)
Előzmény: deak aron – #379
Dervis
2009.júl.27.
382.
Senki nem ítélte el Gyurit , se itt se máshol.....
Én sajnálom a családját , teljesen mindegy , hogy ő mit csinált vagy mit nem......
Én sajnálom a családját , teljesen mindegy , hogy ő mit csinált vagy mit nem......
Előzmény: motoros – #378
Dervis
2009.júl.27.
381.
,,kisérletező diákok" - nem ez alapján vádolják Gyurit .
Van ennél sokkal több dolog is . Ez csak egy a sok közül .........
Olvasson és értelmezzen kedves kétkerekű.......
Van ennél sokkal több dolog is . Ez csak egy a sok közül .........
Olvasson és értelmezzen kedves kétkerekű.......
Dervis
2009.júl.27.
380.
,,Közleméy (NNI)
2009.07.25. szombat 13:19
A Nemzeti Nyomozó Iroda felháborítónak tartja és visszautasítja a Hír Tv sugalmazását, amely szerint a Magyarok Nyilai terrorszervezettel összefüggésben kiadott felvételeken egy más bűnügyben lefoglalt képanyag látható. Ezzel szemben tény, hogy a felvételt a terrorszervezet egyik tagjának számítógépén találta a szakértő. Nyilvánvaló a terrorszervezet és a robbantás végrehajtói közötti kapcsolat.
A Hír Tv által hivatkozott 2007-ben, Bonyhádon történt bűncselekmény ügyében a Tolnai Megyei Rendőr-főkapitányság nyomozott, amelynek során a robbantásról készített felvételeket nem találták meg, azok soha nem kerültek a rendőrség, így a Nemzeti Nyomozó Iroda birtokába sem. ,,
http://www.police.hu/friss/20090725_NNI_2.html
2009.07.25. szombat 13:19
A Nemzeti Nyomozó Iroda felháborítónak tartja és visszautasítja a Hír Tv sugalmazását, amely szerint a Magyarok Nyilai terrorszervezettel összefüggésben kiadott felvételeken egy más bűnügyben lefoglalt képanyag látható. Ezzel szemben tény, hogy a felvételt a terrorszervezet egyik tagjának számítógépén találta a szakértő. Nyilvánvaló a terrorszervezet és a robbantás végrehajtói közötti kapcsolat.
A Hír Tv által hivatkozott 2007-ben, Bonyhádon történt bűncselekmény ügyében a Tolnai Megyei Rendőr-főkapitányság nyomozott, amelynek során a robbantásról készített felvételeket nem találták meg, azok soha nem kerültek a rendőrség, így a Nemzeti Nyomozó Iroda birtokába sem. ,,
http://www.police.hu/friss/20090725_NNI_2.html
Legutóbbi fórumpostok
- szömörce - tegnap 19:44
http://www.origo.hu/itthon/20120517-szigetkoz-vizugyi-p (...) A Közgép többmilliárdos vízüg (...)
Változások a Fidesz-kormány alatt - szömörce - tegnap 19:37
"A rendkívüli kormányzati intézkedésekre szolgáló tartalékból 350,6 millió forint átcsopo (...)
Változások a Fidesz-kormány alatt - moment - tegnap 17:39
Jól felkészülnek majd, hogy ne legyenek váratlan események.... http://hvg.hu/itthon.bunugy (...)
Változások a Fidesz-kormány alatt - moment - tegnap 17:36
"
Változások a Fidesz-kormány alatt - moment - tegnap 17:36
"
Változások a Fidesz-kormány alatt - Ego sum - tegnap 17:33
Elvenné a pártok állami támogatását Orbán. Mérgemben én is sokszor gondoltam egy ilyen (...)
Politika - szömörce - tegnap 15:17
"Selmeczi odébbáll, ha ráterhelik a telefonadót A távközlési adót nem a telefonáló ember (...)
Változások a Fidesz-kormány alatt - szömörce - tegnap 15:05
"Két és fél milliárd forintot spórolna az állam, és teljesen felborulna a pártfinanszírozá (...)
Változások a Fidesz-kormány alatt - szömörce - tegnap 8:19
Wham, bam, thank you ma'am! http://nol.hu/kulfold/ft__orban_eloszor_dug__aztan_kerdez
Változások a Fidesz-kormány alatt - danidoki - máj.17. 22:29
Tavaszköszöntő 2012 http://picasaweb.google.com/113314232492026236170/20120 (...)
Fotók - danidoki - máj.17. 21:42
Majális a Kőbányában: http://picasaweb.google.com/113314232492026236170/20120 (...) danid (...)
Fotók - öreg-szaki - máj.17. 13:47
Vajon ez kinek a hibája? Biztosan nem azért mennek el külföldre a fiatalok, mert nem szeretik a (...)
Politika