Házszámozás, óhhhh

sorrend post/lap  
Tibor

jan.23. 22:14
8.
Szerintem egyszerű:
1.) a földhivatalban mi a házszám?
2.) a postás ismeri a nevet és bedobja a levelet?

A helyi nagyfejűek meg foglalkozhatnának az oktatással, közlekedéssel, közbiztonsággal...
Link erre a hozzászólásra:
benben

jan.20. 19:39
7.
Maga Nagyon szerencses...... En 15 eve lakok itt, es az ido alatt volt 3, 5, ill. 8 a hazszamom...... En kivalasztottam a szamomra legszinpatikusabbat es mindenhol azt adom meg : ))

ElÅ‘zmény: piszakistvan – #2
og-ma

jan.20. 13:29
6.
Jobb ötletem nincs.
Nekem van. Fel kell oszlatni az önkormányzatot. Új választást kíirni.
monnnnyon le!
ElÅ‘zmény: dorian – #4
og-ma

jan.20. 13:26
5.
Itt erre a kérdésre,ne várjon megoldást, ehhez minimum 112nobel díjas kellene. 98 tudományosan megalapozott tanulmány, a házszámozási nemzetek közötti eu jogharmonizált gittegyletektől.
Most nem ez a legfontosabb kérdés, hogy mi azt még a jó isten sem tudhattttya, ez híívatali titok.
dorian

jan.20. 13:19
4.
Egy dolgot nem értek. Mi azon olyan bonyolult, hogy legalább 28/a 28/b stb megkülönböztetés legyen?
Évek óta problémát okoz azoknak, akiket érint. Évek óta sürgetik, hogy legyen valamilyen megoldás. Ehelyett utca átnevezésekkel foglalkoznak a lakók tiltakozása ellenére, mert az fontosabb.
Úgy látszik nincs más megoldas, mint maguknak az érintetteknek kell egyezségre jutniuk, hogy ki a) ki b) stb. Bejelenteni a cim pontositást a közszolgáltatóknál, hogy erre a címre kérik a számlát, hogy ne keveredjen, kiegésziteni a házszámtáblákat, ide kérni az egyéb küldeményeket. Persze maradnak igy is olyan hivatalos iratok, amelyek problémákat okozhatnak, de talán valamivel kevesebb lesz a bosszankodás mint eddig.
Jobb ötletem nincs.
moment

jan.20. 12:16
3.
Kedves István!

Nem akarom lebecsülni a problémáját, de kár volt ezért topikot nyitnia.
Sok sikert kívánok a következő 20 évre, a legjobb lesz, ha belenyugszik, Önnek a 28 a nyerőszáma.:))
piszakistvan

jan.20. 12:01
2.
Régi problémámat szeretném megosztani azokkal akik elolvassák. Már évek óta szeretném megtudni,hogy tulajdonképpen hivatalosan,hol lakom? Mióta az un..első szabad szavazás volt nem tudom mi a házszámom?Azóta már többször rendbetették a dolgot-bár ne tették volna-- azóta minden zavaros!Nálkunk a Gyár utcában 150-m en belül 3-db 28-as szám van!Kétségbeesett szállítók sokszor kérnek tőlem segítséget-felvilágosítást ,egy ,egy cím holléte felől.Azt szoktam mondani nekik ,hogy azt sem tudom,hogy én hol lakom nenhogy xy.Próbálkoztam a hivatalban is ,árulnák már el -nagyon sazépem kérem Önökek-, hányas szám alatt szerepel azingatlanom?Nem mondjuk meg.--szólt az elutasító válasz--adjon be írásos kérvényt a hivatalhoz,majd hozunk határozatot ,a dolog állásáról.Kéthónapon keresztül persze nem történt semmi ,.rákérdeztem ,mitörtént ?Egy nagyon kedves ,segítőkész kislány igazított el,hogy megoldották a dolgot ,kiderült hányas szám az enyém!Boldogan rákérdeztem hányas? 28--volt a válasz.----ledöbbentem, hát éppen azért indítottam az egésszet mert ez nem igaz!Még rendesek voltak nem kértek több ezer forintos illetékbélyeget a kérvényemre!Nem tudom kedves Hölgyeim és Uraim kiderül valaha ebben az életben,hogy hol lakom?Úgy számolom ,hogy még kb. 20 évig kihúzom.
moment

jan.20. 11:21
1.
????

Legutóbbi fórumpostok