Százholdas pagony. TILOS AZ Á

sorrend post/lap  
Napcsi

jan.12. 8:32
1137.
Tigriske!

Oszt elesett a Malac @ lyégen?
Link erre a hozzászólásra:
Előzmény: tigris – #1131
Nyuszi

2011.dec.31.
1136.

Kedves pagonybéliek és pagonyon kívüliek!

Morfondíroztam, hogy mit is kívánhatnék az elkövetkező évre. Ha a realitás talaján akarok maradni, akkor „csak” újévet kívánhatok Nektek. Mert már az is nagy dolog, hogy egyáltalán lesz új év. Ha lesz.

Ám, ha a boldogságot szeretteinktől, családunktól, barátainktól várjuk, akkor Nagyon Boldog Újévet kívánok, kedves mindnyájatoknak.

Kelt. mint fent.
Nyuszi.
Bagoly

2011.dec.31.
1135.
Boldog új évet kívánok Nektek kedves Pagonylakók!
elefant

2011.dec.31.
1134.
Tutulok, ahogy csak tudok!!!
Minden Kedves barátomnak nagyon boldog új évet kívánok!
P.S.: Meg malacot, meg pezsgőt, meg minden jót! Lencsét, pénzt, de legfőképp: BÉKÉT!!!
Állatainknak meg kevés állatot, akik robbantgatnak.
Előzmény: Napcsi – #1133
Napcsi

2011.dec.31.
1133.
Na persze! Könnyű úgy szilveszterezni, hogy valakinek beépített trombitája van! Könnyű úgy tülkölni, meg fújni, meg minden. Na persze!
Kedves Fáni! Fújjad helyettünk is: Boldog új évet mindenkinek!!!

Menyus
elefant

2011.dec.25.
1132.
Korcsolyázás, avagy kocsonyázás?
Malacka szemszögéből (szerintem) nem mindegy!
Előzmény: tigris – #1131
tigris

2011.dec.25.
1131.
Halló, halló, itt tigris és Malacka beszélnek!
Kívánunk minden kedves pagonylakó barátunknak nagyon boldogságos (és malacka szerint meglepi ajándékokban is gazdag) karácsonyt!

Egyúttal boldogságos új esztendőt is kívánnánk: BUÉK!!!!!!!!!!!! (mivel mink nem leszünk itten a pagony közelében majd amikor ezt kívánni szokták, mert Kanga elvisz minket egy szilveszteri gyerekzsúrra!)
Jól van, malacka, mindjárt!
Itt bökdös, hogy írjam meg, hogy lesz korcsolyázás is a zsúron. Megírtam.
(no, hiszen, malac a jégen...:)
Nyuszi

2011.dec.24.
1130.

Nyáron répát termelek,
Télen már csak vermelek.
Eshet most már eső, hó
Jó meleg a kis kuckó.

Fenyőágból rakott almon,
Fejemet most lehajtom.
Nem csábít szánkó, sí,
Így alszik a kis nyuszi.

Boldog karácsony kívánok mindenkinek!
Napcsi

2011.dec.23.
1129.
Szasztok Skacok!

Pusszancs mindenkinek, kell. ünn. és minden jó :)

Napcsi, a menya.
zsebimasni

2011.dec.21.
1128.
Drága Bagoly!

Már azt hittem, hogy a hangszálaiddal van valami baj, akartam mondani, a tolladdal.
Ennyire csendben lenni!

Én is kívánok sok-sok boldogságot nektek és a menyának ezzel a szép dallal.

http://www.youtube.com/watch?v=qMAQEimp8f0&feature=related
Előzmény: Bagoly – #1127
Bagoly

2011.dec.21.
1127.
Szervusztok! Hosszú hallgatást követően ismét itt vagyok.

Kedves Tigris, Napcsi, Zsebimasni, Füles, Elefánt, Nyuszi , Malacka!
Mindnyájatoknak, meghitt, boldog ünnepeket kívánok igaz barátsággal és sok szeretettel.

Bagoly
tigris

2011.dec.4.
1126.
Késő. A kukac érdekli, nem a csoki. Legyen az bármilyen is...:)
Előzmény: Napcsi – #1125
Napcsi

2011.dec.4.
1125.
Akkor fordítva: a forró-fehércsoki ivó. Vagy a forró, fehér csoki-ivó. Vagy a forrócsoki fehérivó. Vagy a forró kukac. Vagy a kukac-ivó.
Előzmény: tigris – #1124
tigris

2011.dec.4.
1124.
Grrrrrrrrrrrrrrrrr!
Itt kérem fiatalkorúak is meg szoktak fordulni, például a Malacka, ő is olvassa a Pagony Hírmondót (na, jó, én olvasom fel neki, de akkor is!). Méghogy, nézze meg a kukacát...
(Kössz! Most hogyan magyarázzam el, hogy neki nem kell nézegetnie, csak a fehér csoki ivónak?!)
Napcsi

2011.dec.4.
1123.
A forró fehércsoki ivó nézze meg a kuk@cát!!!
Napcsi

2011.aug.30.
1121.
Keressük Felhőt, aki eltakarja a napot. Kérjük, jelentkezzen. Fedőneve bármi lehet :)
elefant

2011.aug.30.
1120.
Ugya’máán! Radó óta mindenki tuggya: a fedő neve Lukács!
Meg különben is! Ne tessék takargatni semmit!
- Esetleg ilyen dögmelegben a napocskát. Egy picit!-
Előzmény: Napcsi – #1116
Napcsi

2011.aug.29.
1119.
Adómentes! Hahaha!!! Ez olyan, mint az ingyenes tankönyv. Naggyon ciccesnek tetszik lenni. Kigyelemd tán áfát sem fizet a bótba? He? Méghogy adómentes! A nagy családját meg ne is emlegesse! Tudom én ám, hogy mire jó a nagy család! Arra, hogy mindenhol üljön egy tagja. Olvastam én Zolát, abba van benne. Egy kidől, azonnal helyébe lép egy másik. Sőt, egy bizonyos Pelikán nevezetű egyén, aki nem a Pagonyban lak, de ismerjük, azt mondta, hogy az a gyanús, ami nem gyanús. Ezért aztán maga nekem nagyon gyanús! Állandóan ás, áskálódik. Mindenféléket. Na csak vigyázzon!
Előzmény: Nyuszi – #1118
Nyuszi

2011.aug.29.
1118.
Ez lemaradt.

Post restant! Ez aszt jelenti, hogy postán maradó üzenet. Nos hát aszt üzenem a mindenben kotnyeleskedő macskának, fedő neve Oriza Triznyák, hogy NEM IS!... dugdosom a terményeket! És különben is adómentes vagyok a kiterjedt családomra való tekintettel.
Előzmény: Nyuszi – #1117
Nyuszi

2011.aug.29.
1117.

„….így aztán senki nem tuggya,….”

Hát hogyne tudná, mer mindenki tuggya, hogy ki is az a fedő vagyishogy Napcsi. A múltkor is beszéltem Gidával fedőneve Robert Gö. És kérdesztem tőle na Gida tudod e, hogy ki is az a Napcsi? Rám nézett azzal az okos szemével és aszt mondta:
- Nyuszi, Nyuszi hát persze, hogy tudom. Aszt mindenki tudja a pagonyban, hogy ki a másik, avagy mi a fedője.
- Na akkor szabad a gazda, -mondtam furfangosan- mond meg gyorsan.
- Tudod Nyuszi eszt még baráti körben sem beszéljük meg. Ezt az örök titokzatosság takarja el.
- Mi takarja el a fedőt? Vagy a Napcsi fedelét?
- Nem a fedelét, hanem a fedőnevét. Mond nyuszi te tudod, hogy mi az a fedőnév?
- Hááát?... -mondtam határozott bizonytalansággal.
- A fedőnévvel takarjuk el, hogy kik is vagyunk valójában.
- Tudod Gida eddig csak a csapdavermeket takargattuk. Hunyorítottam egyik szememmel.
- Mi van Nyuszi belement valami a szemedbe?
- Ááá… semmiség, csak mondom, hogy takargattuk. Ez a takargattuk a jelentőségteljes mondanivalóm.
- Nem is értelek Nyuszi. Na mennem kell, mert most jut eszembe, hogy nem tak…hogy nem tak…hogy nem találom a födőmet. Tudod azt, amivel a körtáncot szokjuk járni.
- Juhé, hát persze, és énekeljük, hogy: Ödő bödő lyukas födő. Ödő bödő lyukas födő.

Post restant!
Előzmény: Napcsi – #1116
Napcsi

2011.aug.29.
1116.
Igen, fedőnév. Korábban másik fedőnevem volt, így aztán senki nem tuggya, hogy ki is vagyok valójában :) Lehet, hogy egy fedő, amivel a lábos tartalmát titkolják el. Fúúú, de izgalmas :)))
Ny. nagykorúval rokonlelkek lehetünk, mindketten titkolunk valamit :)
oriza triznyaak

2011.aug.28.
1115.
Nos. Kicsit sokáig tartott, de kinyomoztam mi állhat a háttérben!
A nagykorú "Ny" nem csapdavermeket ás, hanem a NAV elől igyekszik eltitkolni termését, ezért elássa azt. Na mármost, ennek kettős haszna van: egyrészt nem kell utána adózni, másrészt jövőre kikel és szaporodik, amit újra el lehet ásni...........stb.
Mr. Tájfelt csak igen messziről (több utcasaroknyi távolságból) ismerem, nem zavarjuk egymás köreit, Dzsovánni Gáttóról még sohasem hallottam, szerintem nem is macska csak macskaféle, ami adott esetben igen veszélyes lehet.
Egyébként meg nem tudom, hogy "Napcsi" névvel milyen szinten tetszik beleszólni a Pagony dolgaiba, hacsak ez nem fedőnév.
Előzmény: Napcsi – #1114
Napcsi

2011.máj.19.
1114.
Jézusmáriaszentjózsef! Úgyszólván ajvé! Hová kerültem már megint?!

Naggyon vigyázzon magára maga Oriza Triznyák! Mer pacifikálva lessz! Elkészült már a Macskafogó!!!

Miszter Tájfel és Dzsovánni Gáttó a maga barátja? Avagy a megbízói?
Asziszi, hogy nem találtam ki egyből, hogy a TM az Téglagyári Megálló? De, kitaláltam! Többé nem is barátkozom vele! Le van bukva.

Na idefigyuzzon! Van itt egy egyén, név szerint Nyúl nevezetű, aki csapdavermeket ás. Aszt terjeszti, hogy verbénagyökereket ültet, de szerintem nem így van. Valami más lehet a háttérben. Eszt nyomozza ki, ha olyan ügyes! Hogy mit ás a Nyúl, és miért. Valamint, hogy miért nyúl a nyúl, és meddig szalad befelé az erőbe.

Na viszontlágytojás!
oriza triznyak

2011.máj.19.
1113.
Százholdas Pagony
Műveleti Főnökség Szigorúan Titkos!
Operatív Alosztály

Mir-Murr Műveleti Igazgató Úr

Tárgy: operatív jelentés
Kapja: 1 pld. Irattár
1 pld. Mir-Murr Dandármacska

Jelentem, hogy beépített ügynökünk (TM) jelzése alapján megállapítottuk, miszerint PB tulajdonosa (született: HP.) előre nem észlelhető és behatárolható módon, megszüntette a mosogató csap energia takarékos részét, ezzel arra kényszerítve PB007-t, hogy - mint a zuhanyrózsánál - állandó felesleges műszaki megoldásokat alkalmazzon.
Informátorunk jelzése alapján, valamint a körülmények beható elemzésével, arra a következtetésre jutottunk, hogy HP. szándékos cselekménye alkalmas a szervezet operatív munkája egy részének felderítésére.

Következtetések, feladatok!
Dandármacska Úr jelentem!
1. Javaslom HP. további megfigyelését (főképp a délutáni és éjszakai órákban). E célra legalkalmasabbnak PB007-t tartom.
2. Kérek kidolgozni - a műszaki alosztály hathatós közreműködésével - egy olyan átfogó rendszert, mely a takarékos és a nem takarékos csaptoldat cseréjét, minimális időre csökkenti.
3. További operatív státusban lévő személyek (P.CS és K.S.) bevonása indokolt, nevezett HP teljes körű beszervezése érdekében.

- Javaslom HP környezettanulmányának pszichológussal történő elemzését, a családba történő beszervezés körülményeinek, feladatainak megállapítását.
- Javaslom PB007 teljes körű felhatalmazását célszemély további megfigyelésére, valamint TM leváltására (TM feltehetően, tapasztalatlansága miatt de-konspirálódott).

Felsőpagony, 2011.13.32.

OT. operatív csoportfőnök
Napcsi

2011.máj.19.
1112.
Megállapítom, hogy ezek szerint a macskát többféleképpen is meg lehet fogni. Sőt, szerintem még a grabancánál fogva is!
:)))

Legutóbbi fórumpostok