Százholdas pagony. TILOS AZ Á

sorrend post/lap  
tigris

2011.febr.1.
1042.
Khm. Méghogy nem tuggya, ki ásta a vermeket! Méghogy!

Azér köszönjük a Malackával, hogy aggócc érte.
Kanga is megmondta, szétrrrrúúúúúgja a zrityóját annak, aki akár csak ferde szemmel merne pislantani is a Malackára.
A Malackának az csak jó, ha már ketten (velem együtt természetesen hárman!!!) őrzik-védik.
Link erre a hozzászólásra:
Előzmény: Nyuszi – #1039
tigris

2011.febr.1.
1041.
Ha Bagoly maradt az egérügyis, akkor jó. Ha csak Oriza jön, akkor jó.
Én is kinyitottam az ablakot, akkor most együtt fagy be a hátsónk?
(merthogy a Malackáé mingyá, az biztos, mert nekem van bundabugyogóm, de neki?! Neki csak a pőre bőre...)
Előzmény: Napcsi – #1038
tigris

2011.febr.1.
1040.
Szervusz Bagoly. De hát, de hát, de hát én olyan macska vagyok, aki lát a sötétben! Meg nem is alszik (mindig) éjjel! Meg nem is csak nappal alszik? Tájékozódom majd. A sötétben. Kangánál.
Előzmény: Bagoly – #1037
Nyuszi

2011.febr.1.
1039.

Skandalum! Nahát! Képzeljétek, tegnap sétálok a Pagonyt átszelő Patriarsije Prudin, majd befordulok a festői Szadovaja utcába, a 302/b előtt látok egy kandúrképű alakot, aki éppen Malackával enyeleg. Mondom is hirtelen a Malackának – mond Malac, nem kellene neked már otthon lenni?
- De igen Nyuszó-muszó, már megyek is – sivítja – azzal eltűnik.

Hogy kerül ide ez a kandúrképű? Teszem fel magamnak a kérdést, miközben jól tudom, hogy nem fogok rá magamnak válaszolni, mert azért mi nyulak azért nem vagyunk olyan okosak, mint például Róbert Gida. Mert Róbert Gida sokkal többet tud, mint mondjuk a Bagoly. És a Bagoly mégasztán azzal is folyton dicsekszik, hogy az ismeretségi körében van egy bizonyos Minerva, akit még sohasem de sohasem, senki nem látott, csak ő maga a Bagoly. És folyvást azért méltatlankodik, hogy nem kapta meg a libákat – amit egyébként kapásból visszautasított, merthogy ő nem megvesztegethető. Na szép kis Bagoly az ilyen Bagoly! Pedig én igenis elküldtem a libákat! Mert akkor abban a történelemformáló időkben láttam repülni a magas égben egy csomó vadlibát. És én akkor felkiáltottam: hová mentek „százlúdak”?
- Nem vagyunk mi százan, csak ha te is köztünk lennél….. és még mondtak valamit, ami egy számtanpéldára hasonlított, de azt már elfelejtettem. És különben sem érdekes. Na akkor én meg felkiáltottam, hogyha már kiszámítottátok, hogy hányan vagytok, akkor kettő menjen el a Bagolyhoz. Na ugye mindenki láthattya, a jó indulat azért meg volt bennem. Mit tehetek arról, hogy a Bagoly egész nap csak alszik, és csak alkonyatkor kezd magához térni.

Amíg e dolgokon töprengtem, odaértem Róbert Gida házához, valójában oda is indultam, mert nagyon felajzott a kíváncsiság; ki le-het ez a kan-dur-képű? A kétlábú éppen akkor jött meg.
- Szia nyuszi! – üdvözölt barátságosan. Róbert Gida egyébként mindenkihez nagyon barátságos.
- Szerbusz Gida! Hogy vagy? Látom, most érkeztél, merre jártál?
- Á…csak kicsit körülnéztem,mert valaki óriási csapdavermeket ásott, és féltem hogy esetleg valaki beleesett és akkor idejében kimentsem, nehogy valaki más mentse ki. Mert a szakszerűtlen mentés esetleg kárt okozna a zsákmány….akarom mondani a figyelmetlen áldozatban.
- Hát igen… - feleltem határozatlanul – mindig vannak figyelmetlenek, én nem is tudom ki ásott itt csapdavermeket – tártam szét a két kezem.
- Te… Gida! Tulajdonképpen azért jöttem, mert idegen jár a kertek alatt.
- Idegen? A kertek alatt? Miért veszélyben látod a répáidat?
- A répákat nem, de például a Malacka, az veszélybe, illetve tepsibe kerülhet, ha nem vigyázunk!
- Nyugodj meg Nyuszi! Ülj le, itt van egy kis répa lé, igyál, aztán mondd el mitől félsz.
- Gida! Nem mitől, hanem kitől!
- Jó. Akkor azt mond el kitől.
- A Kandúrképűtől!
- A Behemót- tol?
- Hát nem mutatkozott be…. Miért Behemótnak hívják?
- Azt nem tudom, van egy Behemót nevű kandúrképű alak, de az egy filozofikus regényben szerepel, és nem a mienkben. Nyuszi! Vedd már észre, mi itten mesehősök vagyunk. Mondjad csak, te nem egy aranyos cicát láttál a Szadovaja utcában?
- Hááát olyan macskaféle volt az biztos, de nem a Tigris az is biztos mert azt megismerem akár száz kilométerről is.
- Na figyelj! Tegnap itt járt Csukás Pista bácsi és Halász Jutka néni. Ők hozták ide a macseszt. Az a neve nekije, hogy Oriza Triznyák. Megkértek, hogy fogadjuk szeretettel.
- Jól van én nem bánom, csak a répákat hagyja békében. Jaj Gida te olyan okos vagy tőled mindig lehet tanulni.

Na hát akkor szeretettel fogadunk kedves Oriza Triznyák, jöjj körünkbe. Fogadj el egy jó tanácsot. A Baglyot nem kell froclizni ezzel a Minerva dologgal, meg a libákkal sem, mert nagyon érzékeny. Amúgy itt mindnyájan nagyon kedvesek és aranyosak vagyunk.

Napcsi

2011.febr.1.
1038.
Jaj te Tigris!

Tik ott @ Malaccal. A Bagoly az egérügyis. A híres macskabanda az likvidálva lett, mint tuggyuk. Ez itten csak @ Triznyák.

Figyelj, Tigris! Kinyitottam a zablakot!!!!!!!!!!!!!!!!
Előzmény: tigris – #1036
Bagoly

2011.febr.1.
1037.
Szerbusz tigris!

Én nagyon remélem,hogy nem rontjuk egymás vadászatát ezzel a macskával! Addig, amig nappal vadászik és éjjel alszik nincs baj.
Előzmény: tigris – #1036
tigris

2011.febr.1.
1036.
Tisztelt Pagonylakók!
Mink itt a Malackával csak érdeklődünk, hogy netalántán egy híres macskabanda egyik tagja készül beköltözni ide, a Pagonyba? Vagy csak éjszakánként szeretne átjárni a Pagonyon egerészés címszóval?
Most akkor már nem Bagoly a megbízott egérügyi biztos?
Tigris
(és persze Malacka)
oriza triznyak

2011.jan.31.
1035.
Köszönöm Bagoly! Olyan pillangó vagy mint egy igazi Bagoly! Ha vigyázol az álmuuuuunkkkrrrra, akkkkkkor jjjjjjjjjjó vvvvadászatttttttttot!
Előzmény: Bagoly – #1034
Bagoly

2011.jan.31.
1034.
Te csak menj szunyálni hétalvó barátom! Én most kelek útra, holmi vacsoratúra céljából. Téglagyári Megálló oszlopán üdögélek, alattam itt szöszmötöl Tüskéshátú Barátom is. Majd elküldöm hozzád, böködjön meg egy kicsinyét! Egyébként legyél üdvözülve a Százholdasban, és nem kell mindent elhinned, amit rólam terjesztenek! Azokat a korteslibákat mindég csak ígérgették, de sohasem adták meg, bár el sem fogadtam volna! Mert ollan vagyok, mint Robespierre! Megvesztegethetetlen! De a szalámihéjra majd figyelek!
oriza triznyak

2011.jan.31.
1033.
Most, hogy átléphettem a "Százholdas Pagony" határát, fokhagymás lángost kaptam vacsorára Robert Gidától, aminek következtében két végem van mint a botnak. Az hiszem aaaaaaaaaaaalluuuuuddddnoooom kkkkeeeeeeeelllll.......................
Napcsi

2011.jan.31.
1032.
Ugye
Előzmény: Napcsi – #1031
Napcsi

2011.jan.31.
1031.
Aha.

Betettem egy tudományos értekezést a tudományos nevem alatt a tudományos topicba. Tényleg csak azért, hátha valaki nem ismeri. Ugy nem baj?
oriza triznyak

2011.jan.31.
1030.
"Gyagya"? Hol jutott ez eszedbe?
Kedves Napcsi!
A szalámi héj nem ehető, mármint meg. Az jelzés a többieknek a gyűlés összehívására. Mondjuk időpont nincs jelölve, de mindenki tudja, hogy sürgős! Vagyis, ha MI azt fogjuk írni a fórumban, hogy "kinn van a kéményen a szalámi-héj!!!!!!!!) az azt fogja jelenteni, hogy valami nagy-nagy baj van, és csak a gyűlés álláspontját megismerve dönthetünk a megoldásról!
Természetesen akkor is kitűződik az említett szalámi héj, ha valami nagy öröm ért, vagy érne bennünket. Egy szónak is száz a vége: a szalámi héj nem reggeli, hanem jelzés (mint a balatoni viharágyú).
Előzmény: Napcsi – #1029
Napcsi

2011.jan.31.
1029.
Szóval a megszólításom ITT: Napcsi. Esetleg Kedves Napcsi. Na jó, lehet még Csillagvirág Napcsi is.

Onnan tuttam, hogy nézem a tudományos oktatófilmeket, és haladok a korral! Ha nem tudnád, Mézgáékkal igen jó viszonyban vagyok! Amúgy Köbüki nekem is rokonom. Távoli. De ha meglátom a "gyagya" szót a következő hsz-edben, többé szóba se állok veled!
Napcsi

2011.jan.31.
1028.
A szalámi héj remek. És mink is lelegelhettyük? Mármint a többi Pagonybéli lakó? Csak vigyázzál, nehogy rákapjuk a kajára :)))

Egy naaaagy kondért látok magam előtt...

Én meg vagyok vesztegetve. Nem tom, a többiek mit szólnak a vesztegetéshez. Bár van olyan Pagonytárs, aki már meg lett vesztegetve - libával. Ezért tud olyan jó itéleteket hozni azok ellen, akik csapdavermeket ásnak. Verbénagyökérnek... Höhö!?%&#$
oriza triznyak

2011.jan.31.
1027.
Csillagvirág Napóleon XIV!
Honnan tudtad, hogy az ablakodat ki kell nyitni, mielőtt bedobja valaki? Csak nem onnan, hogy mielőtt elesel le kell ülni?
T.id. Oriza
oriza triznyak

2011.jan.31.
1026.
Drága Napcsi!
Köszönöm válaszodat, a jelenlegi vad és állatvédelmi szabályozások fényében háborgó lelkemnek üdítő boros-kólaként hatnak meleg szavaid, egyben úgy érzem, hogy mint ügyeletes fel vagy jogosítva arra, hogy integráljál a csapatba. Üzenet értékű megszólalásodat átadom Téglagyári Megálló és Mirr-Murr haveromnak is, valamint (bár tudom, hogy ez Mirr Murr privilégiuma) kitűzöm a szalámi héjat a kéményre. Hátha többen is jelentkeznek a csapatból olyan jellegű disputa megvalósítására, mely az egyszerű agyú és egyszerű arcú embereket kizárja az "IGAZSÁG" determinálásának bonyolult rendszeréből.
Ölel: id. Oriza
Előzmény: Napcsi – #1025
Napcsi

2011.jan.31.
1025.
Kedves Oriza!

Úgy tűnik, jelenleg én vagyok szolgálatban. Felhívom figyelmedet, hogy már Süsü apjának is csak három feje volt. Sőt, szegény Süsünek meg már csak egy. Hogy ez az infláció miatt volt-e, vagy ők is olvasták Darwint, azt nem tom. De egy fejjel is lehet valaki jófej :))))))))))))))))))

Szasz!
oriza triznyak

2011.jan.31.
1024.
dejó...dejó...dejó
dejó egy olyan bifidus actiregulárissal tele fórum, ahol a pozitív töltetek (mint méz, csoki, cukor) nem a stimuláló szerek különböző fajtáit, és a hétfejű (némi kenőpénzzel nyolcfejű) sárkány pedig nem a politikusokat jelzik. Kérek engedélyt belépni!!!!!!!!
id. Oriza
Előzmény: Napcsi – #1023
Napcsi

2011.jan.29.
1023.
Na, így már sokkal jobban érzem magam. Ide a Pagonyba is jobban illik. Kedves, kényelmes, szerethető :))))))))))))
Napoleon XIV

2011.jan.29.
1022.
Jaaaaaaj, te Tigris! Te egy nagggyon szeleburdi Tigris vagy. ol. Hát mé nem nézel arra rá, hogy előzmény. ? Persze, hogy a te ablakod nincs kitörve, ha egyszer Kangánál van kitörve. Persze az én ablakom sincsen kitörve, mert én ügyes és szemfüles vagyok, és még időben kinyitottam.
Namostan ez a briós is. Én mé nem kapok brióst? Briósat. Meg kakaót? ! Na jó, a kakaó behelyettesíthetó forró csokira is.

Te Tigris!
Előzmény: tigris – #1021
tigris

2011.jan.29.
1021.
Szijjja. Kinyitottam. A nyitható ablakot. De semmi.
Átmentem reggelizni Kangához (kakaó volt brióssal, nagyon finom volt, csak sajnos kevés, de most nem is erről akartam írni), szóval Kangáéknál hideg volt, kérdeztem is, miért nem fűtenek. Mire Kanga majdnem megkínált nyaklevessel is, mert mint mondta fűtenek ők, de reggel valami fénysebességgel betörte az ablakukat, oszt az most nincs. Meg azt is mondta, hogy Malacka sokáig az ágy alatt keresgélte a valamit, és csak a briós illatára volt hajlandó kimászni onnan.
Kanga megengedte, hogy reggeli után mindketten bebújjunk az ágy alá, hátha én ügyesebben megtalálom az ablaktörő valamit.
Meg is találtam! Most felmászunk egy jó magas fára (na, jó, csak én, Malacka majd lentről vesz részt az akcióban), és játszunk mi is fénypostázósdit.

Tigris
Előzmény: moment – #1020
moment

2011.jan.29.
1020.
Nyisd ki az ablakot, ne hogy betörjön.
Fényposta küld
Napoleon XIV

2011.jan.29.
1019.
Drága zsebike!

Te meg nézd meg a kuk@codat!!!!

:))))))))))))))))))))))))))
zsebimasni

2011.jan.20.
1018.
Drága Tigris!

Elküldtem hozzád az Emilt, légy szí beszélj vele!
Előzmény: tigris – #1016

Legutóbbi fórumpostok