Százholdas pagony. TILOS AZ Á

sorrend post/lap  
moment

2007.ápr.7.
17.
Köszi!

Ide még nem próbáltam feltenni, már alapból nem tudom elindítani az animációt. A gépemen van a hiba, vagy program hiányzik?
Link erre a hozzászólásra:
RingPeter

2007.ápr.7.
16.
Kedves moment!

Nagyon röviden.
Ide gif „animációt” nem lehet feltölteni. Szóval, mozgó képet nem értelmez a feltöltő program. Nem véletlen, hogy a feltöltési utasításban olvasható, hogy csak jpg kiterjesztésű kép formátumot fogad el.
A webmester talán szakmailag is megindkolja ha megkérjük.

üdv: Péter
Előzmény: moment – #13
tigris

2007.ápr.7.
15.
Kedves moment!
Nagyon kedves meglepetés volt a fotóajándéka!
Kész voltam azonnal megajándékozni önt kérdésére a válasszal, de sajnos fogalmam sincs róla, még arról sem, mit is kérdez pontosan.
Beletörött a tigrisfogam, a két felső, egyszerre. (Füles szerint most már pösze is leszek, nem csupán buta mesehős figura.)
De persze szépségemből ezek mit sem vonnak le, hiszen tudja: a tigris, a tigris, a tigris csudaszép....trallalla, trallalla, trallalla - de hisz úgyis tudják már mindannyian!
Boldog Nyuszi Ünnepét!
Előzmény: moment – #14
moment

2007.ápr.7.
14.
Esetleg Tigris vagy valaki más tudja?

Köszönöm
moment

2007.ápr.7.
13.
Mindenkinek nyugodalmas Ünnepet kívánok!

Kaphatnék én is ajándékot?
Azt szeretném megtudni valamelyik kedves és OKOS fórumozótol, hohy miért nem működik a letöltött gif filém. Csak képet tudok elmenteni, de nem működik.
Esetleg
Gnekat

2007.ápr.7.
12.
Kedves Anonymus! Köszönöm a gyors segítséget. Nevessen ki, húsvéti ajándéknak tekintem a tanácsot, mert így a "turbótól" kezdve mindent ki tudtam menteni, amit akartam.
Ezúton kívánok kellemes ünnepeket, jó időt és időtöltést Önnek és mindenkinek, aki elolvassa ezt az üzenetet! K.
Anonymus

2007.ápr.6.
11.
Kedves Gnekat!

A kép mentése a következőképp´ történik: jobb gomb kattintás a kívánt képre. A felugró ablakban bal gomb katt´ a "kép mentése másként" opcióra. Ismét felugrik egy ablak, ahol a (vélhetően létező)mappái vannak, valamelyik meghajtón. Kiválasztja a megfelelőt, vagy készít kifejezetten erre a célra egy másikat az intézőben/kommanderben(tetszés szerint) és oda menti el a képeket.
Remélem, nem voltam túlságosan elvont.
Boldog ünnepeket kívánok!
Előzmény: Gnekat – #10
Gnekat

2007.ápr.6.
10.
Kedvesek a /mindkét fórumon megjelenő/ képek. Szeretném saját gépemre átmenteni, de nem megy. Elég tájékozatlan vagyok internet-ügyben. Kérem segítsenek, nem lehet átmenteni, vagy hogyan lehet?
tigris

2007.ápr.6.
9.
Hohohohohohóóóóóóóóó!
Zsebibaba, Malacka, Bagoly, Róbert Gida, Füles, Kanga és persze Nyuszi nevében is (de őr most morcos, mert rengeteg dolga van!!)
kellemes ünnepeket kíván Tigris, akiben az a legszebb, hogy..........................trallalaallaalaa!
tigris

2007.márc.20.
8.
Malackával arra kérjük Elefántot, hogy mielőtt megérkezik a Pagonyba, frissítse fel ismereteit, s akkor nem érhetik olyan kellemetlen meglepetések mint például a csappppppppda!
Pron ego

2007.márc.20.
7.
Kedves Elefánt, erdei körökben mindenki tudja, hogy Malacka ajtaján ékeskedik a felirat, TILOSAZ Á (így helyes, én írtam rosszul, sajnos régen volt, amikor Róbert Gidával barátkoztam.)

Ami a csapdát illeti, jó lesz vigyázni, mert ezeknél, a csapdáknál sohasem lehet tudni. Tulajdonképpen Micimackó találta ki, de Malacka ásta a vermet. A csapdavermet arról lehet felismerni, hogy az alján van egy csupor méz. Azaz méz már nincs benne, mert mint tudjuk Micimackó is, azt szereti, de nagyon. Mindenesetre a csupor oldalára oda van írva, hogy méz, de belül üres.

A koncepció az, hogy az Elefánt majd arrafelé sétál, dúdol valamit magában, közben az eget nézi, hogy vajon hoz-e esőt a felhő, így hát nem látja meg a mély vermet, csak mikor már a szélére lépett, és akkor már késő.

El kell ismerni, hogy ez bizony jó cselfogás.
Előzmény: elefant – #6
elefant

2007.márc.20.
6.
Kedves Pron ego! Köszi a meghívást!
Kérem mondja meg Micimackónak, ne ásson nekem csapdát! Nagyon elfáradna mire kiásná a megfelelő méretű gödröt. Meg különben is arra gondoltam viszek neki egy csupor mézet, leülünk a dombtetőre és nézzük együtt a naplementét. Közben elbeszélgetünk azokról a dolgokról, mit mind a ketten ismerünk. De vigyázzon a nyúl üregével!
Üdvözlettel: elefant
PS.: Árulja el miért tilos az Á! A műintézményre gondolt, vagy ne hasznljuk az ékezetes A betűt?

Előzmény: Pron ego – #1
Pron ego

2007.márc.19.
5.
Kattints ide a teljes kép megtekintéséhez
Pron ego

2007.márc.19.
4.
Micimackó költeménye, rövid fejtörés után.

Mit tehetünk veled, te kis tigrismacska?
Ha nem eszöl, sose leszöl nagyobbacska.
Nem kell néked lépes, se bogáncs, se tüske.
Túlságosan szerény vagy, vagy túlságosan büszke.
Minden Jó Falat, mit szívesen nyelünk.
Mi lesz veled, Tigris, ó jaj, s mi lesz velünk?

Szeretettel Tigrisnek!
Előzmény: tigris – #3
tigris

2007.márc.19.
3.
Hohohohohó! Nagyszerű ötlet! Itt egy vers hálából:
Sárga főkötője volt,
Zöld köpönyege,
A déli szél felé hajolt,
S billegett vele.
Megrázta aranyhaját,
S várta a napot,
Szomszédjának súgta át:
"Nézd, a tél halott".
Előzmény: Pron ego – #1
Pron ego

2007.márc.19.
2.
Erdei körökben az a nézet,
hogy a medve szereti a mézet,
ez nem csak afféle szerény
vélemény,
ez tény, tény, tény.

Ha medvécske volna a méhecske,
fatörzs alján gyûlne a mézecske,
s ha méh volna medve, amit feltehetek,
nem kéne megmászni ennyi emeletet.
Pron ego

2007.márc.19.
1.
Ide várjuk még Róbert Gidát, Micimackót, Kangát Zsebibabával, Baglyot, Malackát, Fülest, valamint Nyuszit barátaival és üzletfeleivel. Aztán Tigrist, aki azért fára ne másszon, mert lemászni bonyolultabb. Elefánt nagyon vigyázzon, mert az a hír járja, hogy Micimackó csapdát állított.

És mindenkit, aki szeretettel kopogtat.

Legutóbbi fórumpostok