Százholdas pagony. TILOS AZ Á
Napcsi
2011.febr.23.
1067.
A Tigris, ha ölbe veszik, dorombol. Ha kizárják, dörömböl. Ha összeütköznek vele, karambol.
Link erre a hozzászólásra:
Előzmény: oriza triznyak – #1066
oriza triznyak
2011.febr.9.
1066.
A dorombolásáról nem is beszélve!!!!!!!!!
oriza triznyak
2011.febr.9.
1065.
Nyuszi! Eltűntél! Vagy megrémített ez a rengeteg rokon?
Sőt, a többiek is meglehetősen inaktívak. Vagy őket megrémítettem én?
Ne féljetek Orizától, egy igazán barátságos és szeretetteljes macska, arról nem is beszélve, hogy szeret dumálni.
Sőt, a többiek is meglehetősen inaktívak. Vagy őket megrémítettem én?
Ne féljetek Orizától, egy igazán barátságos és szeretetteljes macska, arról nem is beszélve, hogy szeret dumálni.
Napcsi
2011.febr.8.
1064.
Jaaaaj Oriza! Vigyázz magadra! A túlzásba vitt dorombolás teljes hiánya nagyon káros az egészségre. De biztos vagy benne, hogy dorombol? És nem dörömböl? Ne csapjon be ez a szép idő! Még tél van. Állítólag most megint jön a hideg. Az viszont igaz, hogy a hidegben a kiscicák (és a kisnyuszik!!!) összebújnak. Na jó bújást neked :)
Előzmény: oriza triznyak – #1063
oriza triznyak
2011.febr.7.
1063.
Húúúúúúúúúúú! Skacok! Jön a tavasz! Érzem minden zsigeremben! Képzeljétek találtam egy gyönyörű macskalányt. A feje bozontos, a bundája sima, a farka lompos és úgy dorombol!?!?!?!
Ti nem érzitek ezt az elképesztő tobzódást a levegőben?
Ti nem érzitek ezt az elképesztő tobzódást a levegőben?
Napcsi
2011.febr.4.
1062.
Hú, de félelmetes! Még szerencse, hogy nekem nincs bajszom. Ezért én nem is akasztok. Bajszot.
Előzmény: oriza triznyak – #1061
oriza triznyak
2011.febr.3.
1061.
Ha az ólálkodó macskaképű be meri tenni a mancsát a Pagonyba, azonnal kitűzöm a szalámihéjat. Sokan tudják macskakörökben, hogy velem nem kifizetődő bajszot akasztani, illetve akik nem tudják, azok "már" nem tudják.
Előzmény: elefant – #1054
oriza triznyak
2011.febr.3.
1060.
Az hagyján, de ott van még neki a két igen neves rokon, mint Aromo a fékezhetetlen agyvelejű nyúl, és a Kockásfulu nyúl. Öcsém, ennyi híres rokont! Ha egyszer lesz Nyuszinak egy családi rendezvénye, akkor a káposztás kertnek annyi!
Előzmény: Bagoly – #1052
Bagoly
2011.febr.3.
1059.
Ejnye-bejnye Napcsi! Nem tudtad, hogy mi, tollas jószágok nem rendelkezünk szimattal? Így tehát megmondani sem tudom, millen szaga van az libunak.Látásunk, hallásunk tökéletes viszont, mintegy kárpótlásul.
Az íze libunak!? Bár tudnám, milyen!
Az íze libunak!? Bár tudnám, milyen!
Előzmény: Napcsi – #1056
elefant
2011.febr.3.
1058.
Miért? Bagolynak van már libája? Vagy csak a mája? Esetleg a hája?
"Hája, mája, tepertője, hasam legyen temetője!
Toll, toll, toll, puha pihe toll!"
"Hája, mája, tepertője, hasam legyen temetője!
Toll, toll, toll, puha pihe toll!"
Előzmény: Napcsi – #1056
Napcsi
2011.febr.3.
1056.
Neeeeem. Liba íze van. Ez biztos. És liba szaga. De ha nekem nem hiszel, kérdezzed meg a Bagolyot! És nézzed meg a kuk@cod! Is.
Előzmény: elefant – #1055
elefant
2011.febr.3.
1055.
Most nézem! Az utolsó mondatodnak olyan zsarolás íze van! Vagy esetleg korrupció-szagú!
Előzmény: Napcsi – #1053
elefant
2011.febr.3.
1054.
Jajj, jajj szegény árva kobakomnak!
Dehogy estem bármibe is, dehogy orrantok, meg különben is teljes szívemből szeretlek Titeket!
Csak le vagyok kissé hibernálva. Tudod, a Zelefánt nem sarkvidéki álladék! Sokkal jobban szereti, amikor a Pagony üdezöld, kies, a madarak üvöltöznek, meg mindenféle bentlakó vidáman ugrándozik. Meg melegen süt a Napcsika!
Most meg hideg van, meg köd, meg verbéna helyett jégvirág virít. :-(
P.S.: Nyuszi látott valami macskaképű egyént itt ólálkodni. Valami Behemótot emlegetett. No, ha Fagót is vele van, meg Azazelló, és még sétapálcát is tart a mancsában az a megátalkodott kandúr, akkor jó lesz résen lennünk. Úgy hallom, Behemót nem átall fülesbaglyokat lerevolverezni! Meg sok minden egyéb is van a rovásán. És arra is figyelni kell, Annuska ki ne öntse a napraforgóolajat! Esetleg, ha Margarita Nyikolajevna is a közelben van, az talán segít.
Dehogy estem bármibe is, dehogy orrantok, meg különben is teljes szívemből szeretlek Titeket!
Csak le vagyok kissé hibernálva. Tudod, a Zelefánt nem sarkvidéki álladék! Sokkal jobban szereti, amikor a Pagony üdezöld, kies, a madarak üvöltöznek, meg mindenféle bentlakó vidáman ugrándozik. Meg melegen süt a Napcsika!
Most meg hideg van, meg köd, meg verbéna helyett jégvirág virít. :-(
P.S.: Nyuszi látott valami macskaképű egyént itt ólálkodni. Valami Behemótot emlegetett. No, ha Fagót is vele van, meg Azazelló, és még sétapálcát is tart a mancsában az a megátalkodott kandúr, akkor jó lesz résen lennünk. Úgy hallom, Behemót nem átall fülesbaglyokat lerevolverezni! Meg sok minden egyéb is van a rovásán. És arra is figyelni kell, Annuska ki ne öntse a napraforgóolajat! Esetleg, ha Margarita Nyikolajevna is a közelben van, az talán segít.
Előzmény: Napcsi – #1053
Napcsi
2011.febr.3.
1053.
Én meg már majnem aszt hittem, a zelefant csapdaverembe esett, azér van elveszve. De nem, mer más Pagonyokba ott van. Jaj, nagyon félek, hogy megorrolt rám valamijér. Vagy már nem szeret minket. De erre gondolni se merek. És Zsebike is hol van????????
Jaj, szegény árva fejemnek.
Bagoly! Te ojan okos vagy! Mondjad meg a zigasságot, vagy nem kapsz libát!
Jaj, szegény árva fejemnek.
Bagoly! Te ojan okos vagy! Mondjad meg a zigasságot, vagy nem kapsz libát!
Bagoly
2011.febr.2.
1052.
Kifelejtetted a felsorolásból Piff Paff Puff Rugólábnyuszi seriffet és Álomszuszit, aki prérifarkas és segédseriff minőségében uralta a vadnyugat pagonyait egykoron!
Ami pedig Zsebibabát illeti, szerintem Te leginkább azt szeretnéd, ha erszényed lenne. Lehetőleg jó tömött! :) Hahaha! Ja, nem! Huhuhu!
Huhogtam testvérek!
Ami pedig Zsebibabát illeti, szerintem Te leginkább azt szeretnéd, ha erszényed lenne. Lehetőleg jó tömött! :) Hahaha! Ja, nem! Huhuhu!
Huhogtam testvérek!
Előzmény: oriza triznyak – #1048
Napcsi
2011.febr.2.
1051.
Füleske!
Jajj de jó, hogy előjöttél kuckódból :) Én tudom, hol a farkad! Bagolynál van, mint csengőzsinór. Most gondolj arra, milyen jó szolgálatot tesz ezzel ama bizonyos testrészed. Ettől már csak felvidulhatsz!?
Namostan a masni tényleg el van veszve. Nem tom hol... Lehet, leesett, bele egy nagy sáros pocsolyába. Most ott úszkál.
Jajj de jó, hogy előjöttél kuckódból :) Én tudom, hol a farkad! Bagolynál van, mint csengőzsinór. Most gondolj arra, milyen jó szolgálatot tesz ezzel ama bizonyos testrészed. Ettől már csak felvidulhatsz!?
Namostan a masni tényleg el van veszve. Nem tom hol... Lehet, leesett, bele egy nagy sáros pocsolyába. Most ott úszkál.
Előzmény: Füles – #1050
Füles
2011.febr.2.
1050.
Háááát. Szép borus napot.
Nekem meg már megint kibújt a hátsómból a (rajz)szögem és elveszett a farkam vagy inkább a fonalam? Az vezetett, a vezérfonal...
A masniról meg nem szólva...
Valaki nézze meg, hogy a fülem megvan-e még... ha elveszett, már nem is vagyok többé füles ?
Na, megyek és inkább nézem, hátha jönnek a csillagok...
Nekem meg már megint kibújt a hátsómból a (rajz)szögem és elveszett a farkam vagy inkább a fonalam? Az vezetett, a vezérfonal...
A masniról meg nem szólva...
Valaki nézze meg, hogy a fülem megvan-e még... ha elveszett, már nem is vagyok többé füles ?
Na, megyek és inkább nézem, hátha jönnek a csillagok...
Napcsi
2011.febr.2.
1049.
Hát kongám az nincs. Csak dorombbal szolgálhatok. Aprópopó! Te tudsz ugyebár dorombolni?!
Nyuszinak rengetek rokona ÉS ügyfele (!!!) van. Időnként hadakozik velük. Átlépik a kerítését, hábor gatyák. Szerintem (de pszt! senkinek ne áruld el, mer titkos) Nyuszi rettentően félti a répáját tőlük. Pedig aszt mindenki tuggya, hogy csak a káposztáját legelik le illetéktelenek.
Nyuszinak rengetek rokona ÉS ügyfele (!!!) van. Időnként hadakozik velük. Átlépik a kerítését, hábor gatyák. Szerintem (de pszt! senkinek ne áruld el, mer titkos) Nyuszi rettentően félti a répáját tőlük. Pedig aszt mindenki tuggya, hogy csak a káposztáját legelik le illetéktelenek.
Előzmény: oriza triznyak – #1048
oriza triznyak
2011.febr.1.
1048.
No!
A kiráji többes a csapat! Mirr Murr, Téglagyári Megálló...apropó, na ő tündér, de vigyázni kell még rá, mert oktondi!
Napcsi! Belegondoltál Nyuszinak mennyi rokona van? Ott van mindjárt Tapsi-hapsi, és a "jaj de okos, jaj de ügyes, a legkisebb Tapsifüles!" is. Neki bezzeg van kivel megtárgyalni a dolgokat!
Én meg félárván bolyongok az élet rejtekében, és arra vágyom, hogy mint Zsebibabának, legyen egy igazi Kangám! Vagy Kingám? Vagy Kongám? Esetleg Moncsim?
A kiráji többes a csapat! Mirr Murr, Téglagyári Megálló...apropó, na ő tündér, de vigyázni kell még rá, mert oktondi!
Napcsi! Belegondoltál Nyuszinak mennyi rokona van? Ott van mindjárt Tapsi-hapsi, és a "jaj de okos, jaj de ügyes, a legkisebb Tapsifüles!" is. Neki bezzeg van kivel megtárgyalni a dolgokat!
Én meg félárván bolyongok az élet rejtekében, és arra vágyom, hogy mint Zsebibabának, legyen egy igazi Kangám! Vagy Kingám? Vagy Kongám? Esetleg Moncsim?
Előzmény: Napcsi – #1047
Napcsi
2011.febr.1.
1047.
Most akkó ez a kiráji többes? Néked is elég nagy legód lehet :)))
Előzmény: oriza triznyak – #1044
oriza triznyak
2011.febr.1.
1046.
Ja és hajlandó vagyok teljes fegyverzetemmel támogatni Malacka védelmét, vigyázni lelki békéjét, pátyolgatni legóját, ja nem: egóját, sőt ha kell kitűzöm a szalámi héjat!
Apropó, ki is az a Malacka?
Apropó, ki is az a Malacka?
Előzmény: tigris – #1042
oriza triznyak
2011.febr.1.
1045.
Kedves tiglinc!
Köszönöm, de azért azzal a puha pacsival csak óvatosan! Még ha rokon is vagy, egy apró tigris pacsi felér tíz-tizenöt Oriza balhoroggal.
Köszönöm, de azért azzal a puha pacsival csak óvatosan! Még ha rokon is vagy, egy apró tigris pacsi felér tíz-tizenöt Oriza balhoroggal.
Előzmény: tigris – #1043
oriza triznyak
2011.febr.1.
1044.
Kedves Nyuszi!
Aggodalmaidra csak egy tengerentúli rokonod szavaival tudok válaszolni: kiszera méra bávatag! Vagyis Mirr Murr és csapata (köztük én mint alvezér) igen igen szelíd csapat vagyunk, és ugyan már előfordult, hogy egyesek "répára" fanyalodtak, de a végén maradt a jó öreg tavaszi bagzás. Tehát nincs veszélyben a "répád"!
Egyébként meg nagy nagy szeretettel éljük meg azt a kedvességet, ahogy irányunkban megnyilvánultok, és az, hogy Bagoly vigyáz az álmunkra, hát az...............húúúúú.
Aggodalmaidra csak egy tengerentúli rokonod szavaival tudok válaszolni: kiszera méra bávatag! Vagyis Mirr Murr és csapata (köztük én mint alvezér) igen igen szelíd csapat vagyunk, és ugyan már előfordult, hogy egyesek "répára" fanyalodtak, de a végén maradt a jó öreg tavaszi bagzás. Tehát nincs veszélyben a "répád"!
Egyébként meg nagy nagy szeretettel éljük meg azt a kedvességet, ahogy irányunkban megnyilvánultok, és az, hogy Bagoly vigyáz az álmunkra, hát az...............húúúúú.
Előzmény: Nyuszi – #1039
tigris
2011.febr.1.
1043.
Pacsik Oriza Triznyáknak.
Egy puha (részemről), meg egy csülkös (Malacka részéről).
Egy puha (részemről), meg egy csülkös (Malacka részéről).
Legutóbbi fórumpostok
- szömörce - tegnap 19:44
http://www.origo.hu/itthon/20120517-szigetkoz-vizugyi-p (...) A Közgép többmilliárdos vízüg (...)
Változások a Fidesz-kormány alatt - szömörce - tegnap 19:37
"A rendkívüli kormányzati intézkedésekre szolgáló tartalékból 350,6 millió forint átcsopo (...)
Változások a Fidesz-kormány alatt - moment - tegnap 17:39
Jól felkészülnek majd, hogy ne legyenek váratlan események.... http://hvg.hu/itthon.bunugy (...)
Változások a Fidesz-kormány alatt - moment - tegnap 17:36
"
Változások a Fidesz-kormány alatt - moment - tegnap 17:36
"
Változások a Fidesz-kormány alatt - Ego sum - tegnap 17:33
Elvenné a pártok állami támogatását Orbán. Mérgemben én is sokszor gondoltam egy ilyen (...)
Politika - szömörce - tegnap 15:17
"Selmeczi odébbáll, ha ráterhelik a telefonadót A távközlési adót nem a telefonáló ember (...)
Változások a Fidesz-kormány alatt - szömörce - tegnap 15:05
"Két és fél milliárd forintot spórolna az állam, és teljesen felborulna a pártfinanszírozá (...)
Változások a Fidesz-kormány alatt - szömörce - tegnap 8:19
Wham, bam, thank you ma'am! http://nol.hu/kulfold/ft__orban_eloszor_dug__aztan_kerdez
Változások a Fidesz-kormány alatt - danidoki - máj.17. 22:29
Tavaszköszöntő 2012 http://picasaweb.google.com/113314232492026236170/20120 (...)
Fotók - danidoki - máj.17. 21:42
Majális a Kőbányában: http://picasaweb.google.com/113314232492026236170/20120 (...) danid (...)
Fotók - öreg-szaki - máj.17. 13:47
Vajon ez kinek a hibája? Biztosan nem azért mennek el külföldre a fiatalok, mert nem szeretik a (...)
Politika