DTC közgyűlés
BogoL
2007.ápr.2.
22.
Tisztelt matekos,
A közgyűlésen 74 fő volt jelen amikor elkezdtük, ami elégséges létszám volt a 110 szavazó joggal rendelkező klubtagnak ( a klub létszáma a fiatalokkal együtt ca. 230-250 fő ). A kétharmados létszám megvolt, így elkezdtük a közgyűlést. Közben jöttek még, ezt nem rögzítettük. A szavazáson érvénytelen szavazatok is voltak ill. valakire/kikre / nem szavazott mindenki, így a jelenlévő újságíró(k) a neki(k) fontosabb számokat jegyezte(ék) fel. A Diósdhéjban jelent meg csak adat. Volt, aki 72 szavazatott kapott, volt, aki csak 58-at. A szavazás érvényes volt. Tisztelettel Bogó László.
A közgyűlésen 74 fő volt jelen amikor elkezdtük, ami elégséges létszám volt a 110 szavazó joggal rendelkező klubtagnak ( a klub létszáma a fiatalokkal együtt ca. 230-250 fő ). A kétharmados létszám megvolt, így elkezdtük a közgyűlést. Közben jöttek még, ezt nem rögzítettük. A szavazáson érvénytelen szavazatok is voltak ill. valakire/kikre / nem szavazott mindenki, így a jelenlévő újságíró(k) a neki(k) fontosabb számokat jegyezte(ék) fel. A Diósdhéjban jelent meg csak adat. Volt, aki 72 szavazatott kapott, volt, aki csak 58-at. A szavazás érvényes volt. Tisztelettel Bogó László.
Link erre a hozzászólásra:
Előzmény: matekos – #19
paszternak laci
2007.ápr.2.
20.
Kedves Laci!
Nem tudom hogy észre vetted, hogy a Neved nem szerepelt a hozzászólásomban!Nem veled van bajom mert tudom rengeteget dolgoztál,dolgozol a Klubért.Nekem csak azzal van problámám
Hogy olyan emberek ülhettek be a vezetőségbe akik a pálya környékén sem jártak ezelött!Én úgy érzem volt időszak amikor anyagilag is tudtam támogotni a csapatot most nem tehetem meg de,megígérem ha lehetőségem van rá megteszem.Tisztelet szerintem pedig Azoknak jár
akik tettek,és tesznek valamit.
Tisztelettel:Paszti
Nem tudom hogy észre vetted, hogy a Neved nem szerepelt a hozzászólásomban!Nem veled van bajom mert tudom rengeteget dolgoztál,dolgozol a Klubért.Nekem csak azzal van problámám
Hogy olyan emberek ülhettek be a vezetőségbe akik a pálya környékén sem jártak ezelött!Én úgy érzem volt időszak amikor anyagilag is tudtam támogotni a csapatot most nem tehetem meg de,megígérem ha lehetőségem van rá megteszem.Tisztelet szerintem pedig Azoknak jár
akik tettek,és tesznek valamit.
Tisztelettel:Paszti
Előzmény: lkapuvari – #14
matekos
2007.márc.31.
19.
Még mindig nem válaszolt senki, hogy érvényes volt-e a szavazás vagy sem.
superottik
2007.márc.30.
18.
T. Kapuvári Úr!
Bár nem tisztem megvédeni Paszternák Lacit, de annyit szeretnék elmondani,hogy nem az a baj, hogy beléptek, hogy segíteni akarnak, hanem az a baj, segítés elött léptek be. Óriási a különbség! Segíteni akarok, és tudok, utána esetleg belépek a DTC vezetőségébe, vagy azonnal belépek, helyet követelek, és majd segíteni fogok. Nem hiszem, hogy az eddigi testületek csak akkor segítettek, ha a DTC vezetőségében ültek. Talán Albitz Matyi fogalmazta meg a legjobban. Jó párt katonák, végrehajtják főnökük utasítását. Gondolja meg eddig nem segítették az ex képviselők, és melyik követelt magának vezetőségi helyet? Talán utalták is a DTC-nek tiszteletdíjukat,és még sem voltak a vezetőségben. Csak a módszer az csipi a szemünket. Egy DTC drukker
Bár nem tisztem megvédeni Paszternák Lacit, de annyit szeretnék elmondani,hogy nem az a baj, hogy beléptek, hogy segíteni akarnak, hanem az a baj, segítés elött léptek be. Óriási a különbség! Segíteni akarok, és tudok, utána esetleg belépek a DTC vezetőségébe, vagy azonnal belépek, helyet követelek, és majd segíteni fogok. Nem hiszem, hogy az eddigi testületek csak akkor segítettek, ha a DTC vezetőségében ültek. Talán Albitz Matyi fogalmazta meg a legjobban. Jó párt katonák, végrehajtják főnökük utasítását. Gondolja meg eddig nem segítették az ex képviselők, és melyik követelt magának vezetőségi helyet? Talán utalták is a DTC-nek tiszteletdíjukat,és még sem voltak a vezetőségben. Csak a módszer az csipi a szemünket. Egy DTC drukker
elefant
2007.márc.30.
17.
PasztiLacinak gondoltam küldeni!
Előzmény: elefant – #15
elefant
2007.márc.30.
16.
´Sohajda István és Hisnyai Béla: ők az új tagok, biztatásomra vállalták a jelöltséget, hogy itthon kamatoztassák más sportegyesületben megszerzett tapasztalatukat és szervezőkészségüket.´
Tényleg csak ennyi?
Tényleg csak ennyi?
elefant
2007.márc.30.
15.
No Laci! Erre varjál gombot!
Még akkor is ha sokmindenben igazad van!
Még akkor is ha sokmindenben igazad van!
lkapuvari
2007.márc.30.
14.
Paszternák László részére!
Szia Laci!
Látom, a DTC elnökválasztása után egy hónappal, gondolataid támadtak az eseménnyel kapcsolatban. Néhány észrevételt szeretnék tenni ezen a fórumon, hogy tisztábban láss:
- A DTC nyitott szervezet, bárki bármikor beléphet, ha az éves tagdíját befizette.
- 9. éve vagyok a klub elnöke, soha nem volt fontos számomra, hogy milyen a politikai beállítottsága a sportolóknak, egyesületi tagoknak, támogatóinknak. A labdát nem politikai beállítottság alapján rúgjuk vagy dobjuk. A tehetség és a sport iránti szeretet a fontos.
- "Nehogy a régi vezetőség szóhoz jusson" írod Te. Az "új" vezetőség tagjai:
* Bogó László: immár 9 éve tagja a vezetőségnek, és dolgozik szívvel-lélekkel
* Habos Gábor: 5. éve edzője a felnőtt focicsapatnak, és fáradhatatlanul szervezi a gyerekfocit.
* Bencsik Krisztina: tagja volt a "régi" vezetőségnek is, és karakánul, lendületesen edzi a felnőtt kézilabda csapatot. Emellett szervezi az utánpótlást is.
* Lerner Tamás: immár 5. éve kézilabdázik a felnőtt csapatban.
* Sohajda István és Hisnyai Béla: ők az új tagok, biztatásomra vállalták a jelöltséget, hogy itthon kamatoztassák más sportegyesületben megszerzett tapasztalatukat és szervezőkészségüket.
Három vezetőségi tag politikai hovatartozása közismert, hiszen ketten képviselők, egy pedig az volt. A másik háromét sosem kérdeztem, de nem is érdekes.
- "Hatalom minden szinten, bármi áron" írod. Nem tudom, milyen hatalomra gondolsz, tán arra, hogy újabb 4 évig dolgozhatok, mindenféle ellenszolgáltatás nélkül, szabadidőt, családot nem kímélve, még a "normál" munkaidőt is megrövidítve, ha szükséges, azért, hogy a 3 szakosztály működtetésének minden ügyes-bajos dolgát a nyakamba vegyem, a vezetőség tagjaival együtt. Ez a hatalom, erre gondolsz? Szerintem, ez nem az. De nem panaszkodom emiatt sem, nagyon szeretem ezt csinálni, ezért vállaltam.
Lacikám, nem vagyok egy e-mailezgető típus, jobban szeretem a szembenézős élőbeszédet. Nincs időm és energiám megválaszolni a "megválaszolás megválaszolását". Mi jól ismerjük egymást, tudod a telefonszámom, hívj. Biztos korrekt tájékoztatást kapsz a DTC-vel kapcsolatban. Örömmel várlak a meccseken a DTC tagjai sorában is. A Te anyagi támogatásod is segítség lenne a szűkös esztendőkben.
Még egy gondolat:
"Tisztelettel (akinek jár)"..írod. Szerintem mindenkit megillet a tisztelet, aki a "köz"ért dolgozik, energiát nem kímélve, ezért ellenszolgást nem várva és nem kapva (néha még annyit sem, hogy "köszönöm"), legyen az zenekari tag, sportvezető vagy bárki.
Sporttársi üdvözlettel:
Kapuvári László
DTC-elnök
Szia Laci!
Látom, a DTC elnökválasztása után egy hónappal, gondolataid támadtak az eseménnyel kapcsolatban. Néhány észrevételt szeretnék tenni ezen a fórumon, hogy tisztábban láss:
- A DTC nyitott szervezet, bárki bármikor beléphet, ha az éves tagdíját befizette.
- 9. éve vagyok a klub elnöke, soha nem volt fontos számomra, hogy milyen a politikai beállítottsága a sportolóknak, egyesületi tagoknak, támogatóinknak. A labdát nem politikai beállítottság alapján rúgjuk vagy dobjuk. A tehetség és a sport iránti szeretet a fontos.
- "Nehogy a régi vezetőség szóhoz jusson" írod Te. Az "új" vezetőség tagjai:
* Bogó László: immár 9 éve tagja a vezetőségnek, és dolgozik szívvel-lélekkel
* Habos Gábor: 5. éve edzője a felnőtt focicsapatnak, és fáradhatatlanul szervezi a gyerekfocit.
* Bencsik Krisztina: tagja volt a "régi" vezetőségnek is, és karakánul, lendületesen edzi a felnőtt kézilabda csapatot. Emellett szervezi az utánpótlást is.
* Lerner Tamás: immár 5. éve kézilabdázik a felnőtt csapatban.
* Sohajda István és Hisnyai Béla: ők az új tagok, biztatásomra vállalták a jelöltséget, hogy itthon kamatoztassák más sportegyesületben megszerzett tapasztalatukat és szervezőkészségüket.
Három vezetőségi tag politikai hovatartozása közismert, hiszen ketten képviselők, egy pedig az volt. A másik háromét sosem kérdeztem, de nem is érdekes.
- "Hatalom minden szinten, bármi áron" írod. Nem tudom, milyen hatalomra gondolsz, tán arra, hogy újabb 4 évig dolgozhatok, mindenféle ellenszolgáltatás nélkül, szabadidőt, családot nem kímélve, még a "normál" munkaidőt is megrövidítve, ha szükséges, azért, hogy a 3 szakosztály működtetésének minden ügyes-bajos dolgát a nyakamba vegyem, a vezetőség tagjaival együtt. Ez a hatalom, erre gondolsz? Szerintem, ez nem az. De nem panaszkodom emiatt sem, nagyon szeretem ezt csinálni, ezért vállaltam.
Lacikám, nem vagyok egy e-mailezgető típus, jobban szeretem a szembenézős élőbeszédet. Nincs időm és energiám megválaszolni a "megválaszolás megválaszolását". Mi jól ismerjük egymást, tudod a telefonszámom, hívj. Biztos korrekt tájékoztatást kapsz a DTC-vel kapcsolatban. Örömmel várlak a meccseken a DTC tagjai sorában is. A Te anyagi támogatásod is segítség lenne a szűkös esztendőkben.
Még egy gondolat:
"Tisztelettel (akinek jár)"..írod. Szerintem mindenkit megillet a tisztelet, aki a "köz"ért dolgozik, energiát nem kímélve, ezért ellenszolgást nem várva és nem kapva (néha még annyit sem, hogy "köszönöm"), legyen az zenekari tag, sportvezető vagy bárki.
Sporttársi üdvözlettel:
Kapuvári László
DTC-elnök
Előzmény: paszternak laci – #4
szero64
2007.márc.29.
13.
Kedves Kiskifli!
Észrevettük a hullámot! De mit tehetünk a diósdiakért?
Üdv: szero64
Észrevettük a hullámot! De mit tehetünk a diósdiakért?
Üdv: szero64
Előzmény: Kiskifli – #12
Kiskifli
2007.márc.29.
12.
Úgy hallottam, változás állt be az élen, a második helyezett hirtelen megelőzte az eddigi elsőt. Megfordult a sorrend. Elkeserítő ez a tisztogatási hullám. Rosszabb, mint az ötvenes évek. Mindenhova "a mi emberünk" legyen ültetve. VEGYÜK MÁR ÉSZRE EMBEREK, HOGY EGYMÁST IRTJUK! MAGYAR A MAGYART, DIÓSDI A DIÓSDIT!!!
Előzmény: paszternak laci – #11
paszternak laci
2007.márc.29.
11.
Akkor meg is válaszolnám!
HATALOM MINDEN SZINTEN!MINDENHOL,BÁRMI ÁRON!
PL.:- Diósdhéjban újság szerkeztő váltás
-önkormi belsőellenőr váltás
-Dr.Kovács Csaba minősíthetelen kirugása
-ezzel még nincs vége jön a többi
HATALOM MINDEN SZINTEN!MINDENHOL,BÁRMI ÁRON!
PL.:- Diósdhéjban újság szerkeztő váltás
-önkormi belsőellenőr váltás
-Dr.Kovács Csaba minősíthetelen kirugása
-ezzel még nincs vége jön a többi
Előzmény: paszternak laci – #10
paszternak laci
2007.márc.29.
10.
Abban Önnek teljesen igaza van,hogy figyelnek bizonyos dolgokra!
De mik ezek a "bizonyos dolgok"?Talán az hogy lehetőleg itt is
fideszes töbség legyen,vagy mi?Én nem tudom.
Tisztelettel:Paszternák László
Előzmény: savanya – #5
paszternak laci
2007.márc.29.
9.
Abban Önnek teljesen igaza van,hogy figyelnek bizonyos dolgokra!
paszternak laci
2007.márc.29.
8.
Bocsika túloztam ,nem "percek alatt"Néhány nappal elötte.
elefant
2007.márc.29.
6.
Háát! Sokimdenre figyelnek, de a sportra, arra nem!
savanya
2007.márc.29.
5.
Figyelnek a dolgokra és miért baj ez?
Osztán miért?
Osztán miért?
paszternak laci
2007.márc.28.
4.
Érdekes módon az előző évben mintegy 20%-al kevesebb volt a DTC tagságának száma.A közgyülés elött percek alatt nagyon sokan beléptek!!!?Na miért? Szerintem azért,mert nehogy a régi vezetőség szóhoz jusson véletlenül,Uram bocs,esetleg
bele szóljon már valamibe, véleményét elmondhassa.
Néhány név az "új tagok"közül:-Hisnyai képviselő "Úr"
-Jónás Károly és Fia
-Ostorházy Lásszló, Miklós
-Sohajda István Alpolgármester "ÚR"
és még sorolhatnám a neveket.Összesen kb. 30 Fő...(mindegyik fidesz-kdmp)Érdekes,nem?
Ezen emberek a focipálya környékén sem jártak ez elött,most tán miért????
Tisztelettel(akinek jár):Paszternák László
bele szóljon már valamibe, véleményét elmondhassa.
Néhány név az "új tagok"közül:-Hisnyai képviselő "Úr"
-Jónás Károly és Fia
-Ostorházy Lásszló, Miklós
-Sohajda István Alpolgármester "ÚR"
és még sorolhatnám a neveket.Összesen kb. 30 Fő...(mindegyik fidesz-kdmp)Érdekes,nem?
Ezen emberek a focipálya környékén sem jártak ez elött,most tán miért????
Tisztelettel(akinek jár):Paszternák László
matekos
2007.márc.28.
3.
A 110 2/3-a 73,33. Ebben az esetben legalább 74 szavazónak kell lenni,mert ha lefelé kerekítünk 73-ra, akkor nincs meg a 2/3, de lehet, hogy tévedek.
Előzmény: theik – #2
theik
2007.márc.28.
2.
110 kétharmada nem 74, hanem 73.
Ennyivel már előrébb vagyunk.
Ennyivel már előrébb vagyunk.
matekos
2007.márc.27.
1.
Úgy tudom, hogy a közgyűlés akkor szavazó képes, ha a tagok 2/3-a van jelen a szavazásnál. A 110 fő esetében ez 74 fő lenne, de csak 72-en szavaztak az újság szerint. Nem ismerem a DTC alapszabályát , ha valaki ismeri,kérem írja le a szavazásra vonatkozó részt.
- 1 -
Legutóbbi fórumpostok
- dorian - tegnap 22:17
Ön szerint miről ismerszik meg a "balos" és miről a "jobbos"?
Változások a Fidesz-kormány alatt - dorian - tegnap 21:35
Kedves Og-ma! Nincs szándékomban belebonyolódni a vitába, de a kêtkedésnek főleg az az ala (...)
Változások a Fidesz-kormány alatt - og-ma - tegnap 21:26
Ami a multik, korrumpáltak, haszonélvezők érdekeit szolgálja az "környezetvédelem". Elvétve (...)
Környezet - dorian - tegnap 21:20
Civil szervezetek és egyházak. A fiatalok nem a jövőképet, biztos megélhetést, az elfogadhat (...)
Változások a Fidesz-kormány alatt - og-ma - tegnap 21:16
Az energetízálás módját és fogalmát és használati lehetőségeit is ismerni kellene, Önnek (...)
Változások a Fidesz-kormány alatt - og-ma - tegnap 21:07
Tisztelt Dorian! Sok művelt tanulni vágyó szkeptikussal találkoztam az elmúlt 30évben. de a (...)
Változások a Fidesz-kormány alatt - Napcsi - tegnap 20:53
Jujjj, ez milyen jó játék! ÉlveSZkedjünk! Keressünk lapgúlát (lapgulát) a lakásban. Én is (...)
Változások a Fidesz-kormány alatt - szömörce - tegnap 20:45
Nem egy valaki, hanem egy kör. No, és halálosan komolyan gondolják. A gazdasszonyképzés is h (...)
Változások a Fidesz-kormány alatt - dorian - tegnap 20:34
Tényleg ugy gondolja valaki, hogy ez a megoldás? http://touch.femina.hu/hirhatter/gazdasszonyke (...)
Változások a Fidesz-kormány alatt - dorian - tegnap 19:43
Tudja kedves Og-ma mindenkinek magánügye, hogy hisz, vagy nem hisz a lappiramisban, az aurapajzsba (...)
Változások a Fidesz-kormány alatt - dorian - tegnap 19:12
Szerintem van és szüksêges is, hogy legyen. Csak nem ilyen szemellenzős, egyoldalú kellene, han (...)
Környezet - og-ma - tegnap 18:28
Tudtam hogy megjelennek a primitívségek, lappiramis témában, az ezzel kapcsolatos hülyeségek (...)
Változások a Fidesz-kormány alatt