Online kommunikáció

sorrend post/lap  
danidoki

2010.okt.12.
129.
Az alakuló testületi ülést a választások után 15 napon belül kell megtartani, 3+15= 18, tehát jövő hétfőn 18.-án, jelenleg úgy néz ki 17 órakor. A megválasztott polgármester leteszi az esküt a korelnök előtt, majd a testület is esküt tesz. Az új testület dönt a bizottsági helyekről, erről már megindultak a tárgyalások!
Üdv.: Varga Dániel
Link erre a hozzászólásra:
patriota

2010.okt.11.
128.
Talán vegyük elő újra!

Hálás vagyok, hogy a dko.-n mindig elmondhattam a mondanivalómat, de azt gondolom, hogy jogom van a közösből fenntartott honlapon is megtenni ezt.
Szeretném felhívni a figyelmet erre a tényre.
Egy önkormányzati honlap arra való, hogy segítse a lakosság problémáinak megoldását, javítsa a lakosság és a képviselők kapcsolatát, kérdezhessünk és természetesen választ is kapjunk.

Az nem elfogadható, hogy egy képviselő azzal bújik ki a válaszadás alól, hogy őt alantas támadás ért. Leegyszerűsítve, ezt a kellemetlenséget elkerülni, megszüntetjük a FÓRUMOT.

Vicces, de inkább szomorú, hogy a diósd.hu-n pl. az utolsó hír jegyzés okt.5.-i.

Nem történik semmi, talán alakuló közgyűlés sem lesz, vagy megállt az élet.
Az új képviselő testülettől mindenképp többet várunk, mint az előzőtől.

Az ígéretekből elég volt, jó lenne valami eredményt is felmutatni.

A győzelemnek a felelősségét is kérjük vállalni!
Előzmény: Thomas – #122
elefant

2008.jan.18.
127.
Mert ez egy békés Sámán! Nem nyilazik, nem nyáladzik, 'csak' zenél!
Előzmény: Kapocs – #126
Kapocs

2008.jan.18.
126.
De akkor, miért nem hívták meg a Hun Karácsonyra a Sámánt? :)
Előzmény: elefant – #124
elefant

2008.jan.18.
125.
Még nincs kész!
Lehet, hogy még a 'legjobb honlap' címet is meg fogja nyerni! ;-)
Az irritáló kérdések dolgában meg egyetértünk!
Üdv.: elefant
Előzmény: Thomas – #122
elefant

2008.jan.18.
124.
"miért kell ehhez a rendezvényhez az Ismerős Arcok? "
Nomen est omen!
;-)))
Előzmény: Kapocs – #123
Kapocs

2008.jan.18.
123.
Erőt vettem magamon, és lementettem (merthogy szimpla megnyitással nem olvasható) a dokumentumot.
Annyira szívmelengető, mikor egy Árpádház emlékműért szervezett estre invitáló irományban Arisztotelésztől, Nyerges Attilától idéznek. (Miért nem Wasstól???)
Aztán persze az is valami szívmelengető, hogy a programnak az Amerikai Iskola ad helyet.
Az meg egyszerűen érthetetlen számomra, hogy miért kell ehhez a rendezvényhez az Ismerős Arcok? Nincs véletlenül kórusa Diósdnak? Esetleg valami gyermek-tánckar? Vagy egy Sámán zenekar?

Lenyűgöző...

Kapocs
Thomas

2008.jan.18.
122.
Rendesen elintézték a diosd.hu-t !!!!

Nagyon érzékenyen érintette kedves képviselőinket a sok - sok kérdés.......

Az új weboldalt is teljesen átformálták , egy teljesen politikai jellegű , igénytelen fércelt lapocskává.....
buster

2008.jan.17.
121.
S azt tudja valaki, hogy az e honlap híroldalán szereplő meghívón látható izé, az már a nagy mester, Makovecz úr egy millás terve, vagy csak valami, ami akárminek látszik?
buster

2008.jan.17.
120.
Nem lehet másképp, csak megnyitás vagy mentés esetén. A fotó pedig eltakarja a másik hír csaknem felét.
Az rendben van, hogy vannak kész sémák egy honlapra, ügyes dizájner meg csipeget belőle ezt-azt. Csakhogy a csipegetés tudása csak a kiscsibének elég, egy honlap működőképessé tételéhez a találékonyságon túl programozói tudásra is szükség lenne. De lehet, hogy csak a számlát adja egy informatikai cég, a munkát pedig egy lelkes kezdő végzi itten...
Előzmény: Kapocs – #119
Kapocs

2008.jan.17.
119.
Az új "brigád" kezdi letörni kezdeti lelkesedésem. :(

El tudja valaki olvasni a /http://www.diosd.hu/diosd/ címen lévő újabb hírt (Jótékonysági Wass Albert est...) anélkül, hogy lementené a dokumentumot?

...hogy a kifogásolható helyesírást már ne is említsem.

Kapocs
RingPeter

2008.jan.15.
118.
Köszi!
Közben már rájöttem. Más kérdés, én inkább a letölthető szót emeltem volna ki.

üdv: Péter :-)
Előzmény: buster – #117
buster

2008.jan.14.
117.
Kedves Péter!
A letölthető szó után rákattintás, pici türelem; választás, hogy megnyitás vagy mentés; ismét türelem, és már ott is van az adatlap!
:)
Üdv, buster
RingPeter

2008.jan.14.
116.
Segítsen valaki!
Hogyan lehet letölteni ezt az adatlapot a diósdi honlapról?

Diósd Község Önkormányzat képviselõ testületének az önszervezõdõ civil szervezetek pénzügyi támogatásának rendjérõl szóló 28/2006. (IX.30.) számú rendelete alapján az idei évben is lehetõség nyílik a civil szervezetek számára pénzügyi támogatást igénylõ pályázat benyújtására.

A pályázat benyújtásának határideje: 2008. január 31.

A pályázati [c]adatlap letölthetõ a www.diosd.hu honlapról illetve személyesen igényelhetõ a Polgármesteri Hivatal Szervezési és Önkormányzati Irodáján.
tothilona

2008.jan.10.
115.
Na jó, ez nem megy. Krem, aki tudja a módszert, segítsen. Az a gondom, hogy egy hozzászóláshoz csak EGY képet tudok feltölteni, vagy kicsit vagy nagyot. Azt nem tudom megcsinálni, hogy két képet töltsek fel és a kisképre kattintva bejöjjön a nagykép. Pedig lehet, mert mások meg tudják csinálni.
tothilona

2008.jan.10.
114.

tothilona

2008.jan.10.
113.
Bocsánat, ez most itt gyakorlás: a múltkor nem sikerült a képeket korrektül felraknom, ezért mailben érdeklődtem a webmesternél a módszer iránt. Sajnos eddig nem jött válasz, ezért kiválasztottam ezt a régen nem használt topikot egy kis gyakorlásra.
szerk

2007.ápr.20.
112.
Igen, köszönöm az észrevételt.
Előzmény: buster – #111
buster

2007.ápr.20.
111.
On-line szerkesztőnek:
A főoldal testületi ülésről szóló híradásában a március 22.-i dátum elírás, úgye?
buster

2007.márc.23.
109.
Olvasták már?
Átfogó helyzetfeltáró és szükségletfelmérő kutatás Diósdon
1. Kérdőívek kitöltésére
•a lakosság körében – véletlenszerű kiválasztással,
•az egyes intézmények dolgozóinak körében,
•az intézmények által érintettek körében (szülők, szolgáltatásokat igénybe vevők)
2. Fókuszcsoportos beszélgetésekre
•szülőkkel az iskolában és az óvodában – véletlenszerű kiválasztással
•képviselőtestület tagjaival
3. Személyes interjúkra
•Néhány pedagógussal
•Polgármesterrel és a jegyzővel
A kutatás lebonyolítására 2007. március 20. és 30. között kerül sor.

elefant

2007.márc.23.
108.
Cirka egy hónapja rákérdeztem az ÖK képviselőknél a témára, de merev elutasítással találtam szembe magam. No osz mégiscsak? Tudható ki az ügyvezető? cö..cö..cö! Ismerős a helyzet. (Mikszáth)
Előzmény: noname – #107
noname

2007.márc.22.
107.
Lám- lám ismét érdekes döntést hozzott a T. képviselőtestület!

Kft.-t alapítanak településünk karbantartására.
Ez eddig is működött, csak közmunkásokat foglalkoztattak.
Csak egy a probléma, hogy ez többe kerül, minimum a kft. alapítási és üzemeltetési költségével, meg az ügyvezető fizetésével! Ráadásul már az ügyvezető személye is már eldöntött!????
Már csak az a kérdés, hogy kinek áll ez érdekében(anyagilag)?
RingPeter

2007.márc.21.
106.
RENDKÍVÜLI TESTÜLETI ÜLÉS
Március 22-én (holnap) 17 órakor a Közösségi házban

Napirend:

1. Településüzemeltetési gazdálkodószervezet létrehozása.
2. Orvosi praxis privatizációja
3. Zöldjárat indításához szükséges szerződéstervezet jóváhagyása.
4. ZÁRTÜLÉS

Több napirend érdekes.
Kérdés, ez megint miért nem publikus? Miért nem kapott a község tájékoztatást?
RingPeter

2007.márc.19.
105.
Nem tudom észrevették-e? A diosd.hu zöldkukás, baromi értelmes, szavazásra feltett kérdései eltűntettek. Gondolom elég adat érkezett, most időt kell szakítani a feldolgozásra.
Volt négy napos „karbantartás” blokkolva az egész oldalt. Fogadok, hogy pusztán csak a fórumot kellett volna lezárni. Viszont ezzel a közlekedési változásokkal kapcsolatos tájékoztatás nyomelemei is elérhetetlenné váltak.

Gratulálok, ez is átgondolt döntés volt.
moment

2007.márc.11.
104.
Én is megérkeztem az oviból.
Üdvözlet Mindenkinek!
Szintén egyetértek Önnel.

Legutóbbi fórumpostok