Diósdi Sportközpont
elefant
2010.aug.23.
44.
Gondolom, a Havasokban máshogy folyik a víz. Mesélték, a fürdőhelység legmagasabb pontja a középlefolyó. A diósdi vállalkozók bezzeg ki voltak zárva a 'pályáztatás'-nál. Nem az volt a lényeg, hogy diósdi, meg megbízható legyen, hanem az, hogy ne tudjon helllyesen madzsarul.
Egyébként meg nincs igaza! Messziről sem tetszetős, közelről meg igen botrányos!
Garanciális javítás meg nincs!
Egyébként meg nincs igaza! Messziről sem tetszetős, közelről meg igen botrányos!
Garanciális javítás meg nincs!
Link erre a hozzászólásra:
Előzmény: wotan – #41
belus
2010.aug.22.
43.
Valaki átvette. A műszaki ellenőr biztos megvan. Vagy ő is megszűnt?
Előzmény: bizonytalan – #42
bizonytalan
2010.aug.20.
42.
Azt mondják, megszűnt a kivitelező, legalább 10 millió a javítás.
Előzmény: wotan – #41
wotan
2010.aug.20.
41.
Néhány napja sétáltam a Sportközpontnál.
Messziről nagyon tetszetős, de közelebbről nézve látszik, hogy sok a hiba az épületen.
Hallom, hogy belül is ázik, folyamatosan romlik.
Hogy lehet, hogy egy új épület így nézzen ki?
Nincs garanciális javítás?
Messziről nagyon tetszetős, de közelebbről nézve látszik, hogy sok a hiba az épületen.
Hallom, hogy belül is ázik, folyamatosan romlik.
Hogy lehet, hogy egy új épület így nézzen ki?
Nincs garanciális javítás?
szent
2008.aug.25.
40.
Ugye nem gondolja komolyan, hogy a Kapuvári elnökúrtól teljes támogatást kapó Habos Gábort onnan el lehet távolítani. Még akkor sem, ha reménykedünk abban, hogy egyszer egy igazi becsületes sportembert sikerülne kijelölni, mert akik megválaszthatják azok sem igazi sportemberek és nem is érdekük, hogy változzon a helyzet, mert akkor ők is mehetnének.
Ettől függetlenül tényleg sportolni kell és ezt a sportközpontban kéne tenni, de harcolni is kell az érdekeinkért, mert csak úgy érhetjük el céljainkat.
Ettől függetlenül tényleg sportolni kell és ezt a sportközpontban kéne tenni, de harcolni is kell az érdekeinkért, mert csak úgy érhetjük el céljainkat.
Előzmény: goregabor – #39
goregabor
2008.aug.9.
39.
Azért Én mégis azt javaslom a Szülőnek hogy vigyék a gyermekeiket sportolni a "Diósdi Sport Centrum"-ba, hátha mégis egyszer sikerül olyan SPORTembert választani, aki tenni is fog azért hogy igazi SPORT-centrum legyen a gyermekeinknek és természetesen a diósdi civil-amatör lakósoknak is.
tothbalazs
2008.jún.6.
38.
Szép napot!
Látom, itt Diósdon semmi nem változott az elmúlt időben. Nem is tudom mit vártam. Kedves hozzászoló a megoldások híve, ezen mosolyognom kell:)
Amíg ilyen a vezetés biztos, hogy nem lesz megoldás. Bár a remény hal meg utoljára. Bizakodjon csak, ez szive joga. De ahogy hallom meglehetősen megfogyatkozott már az a kis csapat. igaz így az ottmaradottaknak több lehetőség jut a bizonyításra.
Látom, itt Diósdon semmi nem változott az elmúlt időben. Nem is tudom mit vártam. Kedves hozzászoló a megoldások híve, ezen mosolyognom kell:)
Amíg ilyen a vezetés biztos, hogy nem lesz megoldás. Bár a remény hal meg utoljára. Bizakodjon csak, ez szive joga. De ahogy hallom meglehetősen megfogyatkozott már az a kis csapat. igaz így az ottmaradottaknak több lehetőség jut a bizonyításra.
Előzmény: zshajnal – #37
zshajnal
2008.jún.5.
37.
Kedves Szent!
Elolvastam a foci fórum hozzászólásait, mivel kisfiam a kezdetektől fogva jár focizni az utánpótlásba, ezért személyesen tapasztaltam meg a "problémákat". A megoldások híve vagyok és nem a támadásoké.
Elolvastam a foci fórum hozzászólásait, mivel kisfiam a kezdetektől fogva jár focizni az utánpótlásba, ezért személyesen tapasztaltam meg a "problémákat". A megoldások híve vagyok és nem a támadásoké.
Előzmény: Szent – #36
Szent
2008.jún.5.
36.
Már nagyon régóta többen foglalkoznak, ezzel a témával. Javaslom Önnek, hogy olvassa el a diósdi foci fórumon található hozzászólásokat és ezek alapján sokkal világosabban fog látni. Megoldás??? El kell vinni a gyereket olyan helyre focizni, ahol Ő az első és nem a lopás, csalás, hazugság!!!!!
Előzmény: zshajnal – #35
zshajnal
2008.máj.29.
35.
Múlt hétvégén megtörtént a Sportközpont ünnepélyes átadása
Kisfiam a diósdi utánpótlás csapatban játszik Habos Gábor edzőnél, ezért úgy gondoltuk, hogy mi is elmegyünk a megnyitóra. A szokásos "bevezető szöveg" után került sor több felnőtt csapat részvételével a focira - de hol is volt az utánpótlás:(
Ekkor döbbentek rá sokan, hogy a pályákon nagyon meleg van, nem tudnak leülni a szurkolók, nincs egy fedett hely, ahonnan végig lehet nézni a meccset.
Sajnos nekünk ez már nem újdonság, hiszen gyerekeink a műfüves pályán fociznak, ahol még vízvételi lehetőség sincs, nemhogy még a kísérő szülők valahova le tudnának ülni. Végül is ha a gyerek kibírja , a felnőttnek is ki kell bírnia. Falugazda Kft-tól kapott tájékoztatás alapján tervezési hiba miatt történt meg, hogy nincs víz, fedett ülőhelyek, tájékoztatása szerint talán a nyár közepére ígér egy szaletlit fedett ülőhely címén- majd sorsolunk a szülőkkel, hogy ki hány percet ülhet a pár személyes szaletliben- de vizet nem tudnak a költségvetésükből "kigazdálkodni".
Több szülővel beszélgetve arra döntésre jutottunk, hogy heti három alkalommal, amikor fociedzés van a gyerekeinknek mintha piknikezni mennénk viszünk magunkkal egy ballon vizet, napernyőket és székeket.
Vagy talán lenne más megoldás? Várom az illetékesek javaslatát.
Kisfiam a diósdi utánpótlás csapatban játszik Habos Gábor edzőnél, ezért úgy gondoltuk, hogy mi is elmegyünk a megnyitóra. A szokásos "bevezető szöveg" után került sor több felnőtt csapat részvételével a focira - de hol is volt az utánpótlás:(
Ekkor döbbentek rá sokan, hogy a pályákon nagyon meleg van, nem tudnak leülni a szurkolók, nincs egy fedett hely, ahonnan végig lehet nézni a meccset.
Sajnos nekünk ez már nem újdonság, hiszen gyerekeink a műfüves pályán fociznak, ahol még vízvételi lehetőség sincs, nemhogy még a kísérő szülők valahova le tudnának ülni. Végül is ha a gyerek kibírja , a felnőttnek is ki kell bírnia. Falugazda Kft-tól kapott tájékoztatás alapján tervezési hiba miatt történt meg, hogy nincs víz, fedett ülőhelyek, tájékoztatása szerint talán a nyár közepére ígér egy szaletlit fedett ülőhely címén- majd sorsolunk a szülőkkel, hogy ki hány percet ülhet a pár személyes szaletliben- de vizet nem tudnak a költségvetésükből "kigazdálkodni".
Több szülővel beszélgetve arra döntésre jutottunk, hogy heti három alkalommal, amikor fociedzés van a gyerekeinknek mintha piknikezni mennénk viszünk magunkkal egy ballon vizet, napernyőket és székeket.
Vagy talán lenne más megoldás? Várom az illetékesek javaslatát.
karacsonylaci
2007.jún.21.
34.
Lehet, hogy nem, azzal kéne foglalkozni, hogy kitől származnak ezek a hozzászólások, hanem úgy kéne csinálni, hogy senki ne tudjon ilyet írni.
juszticia
2007.jún.21.
33.
A válasz elmaradása számomra válasz volt.
juszticia
2007.máj.27.
32.
Ez már le van valóban zsírozva! Ezért kellett hirtelen beválasztani, olyan embereket az elnökségbe, akik eddig a pálya környékén sem jártak, hogy most tudjanak segíteni barátaiknak. Nem számít, hogy eddig ki mit tett, mennyit segített az egyesületnek, olyan embert bízunk meg a feladatokkal, aki eddig maximum a fiát vitte le edzésre. Nem számít, hogy nem ért hozzá az sem számít, hogy mások már konkrét elképzeléseket vázoltak fel. Egy számít, hogyha két csapat játszik az egyik legyen a mandarin a másik a narancs! Kapuvári úr a sportban tényleg nincs politika? Mindha ezt mondta volna az elnökválasztás után!
Előzmény: tothbalazs – #31
tothbalazs
2007.máj.27.
31.
Valóban szép ez a sportpálya. Csak az a kérdés, hogy ez így is marad-e?
Ki fogja ezt üzemeltetni? Vagy netalán a hasznosítása is le van már zsírozva? Kéz kezet mos alapon? Csak csendben megkérdezném, nem kéne ezt megpályáztatni? Vagy itt Diósdon ez sem így működik?
Ki fogja ezt üzemeltetni? Vagy netalán a hasznosítása is le van már zsírozva? Kéz kezet mos alapon? Csak csendben megkérdezném, nem kéne ezt megpályáztatni? Vagy itt Diósdon ez sem így működik?
BogoL
2007.máj.18.
30.
BogoL
2007.máj.18.
25.
csatar
2007.máj.16.
23.
Tényleg szép ez a pálya. Csak kérdés, hogy kinek épül, mert csapat az nincs. / Aszód-Diósd 2:0!!!/ Egy diósdi szurkoló látta a mérkőzést. A foci kedvelői már elpártoltak a csapattól / volt idő amikor 30-40 néző ment el idegenbe is/ A vezetőséget nem érdekli, hogy mennyien mennek ki a meccsre?! Talán ezért nincs lelátó a pályák mellett. Igaz kispad sincsen, tehát a játékosokkal sem nagyon foglalkoznak, ezért távoznak ilyen sokan az egyesületből. Vagy nem értik, hogy mit mond az edző? Pedig a Verebes úrtól tanultakat ideje lenne alkalmazni, ha már elüldözték Diósdról.
BogoL
2007.máj.16.
20.
Legutóbbi fórumpostok
- dorian - tegnap 22:17
Ön szerint miről ismerszik meg a "balos" és miről a "jobbos"?
Változások a Fidesz-kormány alatt - dorian - tegnap 21:35
Kedves Og-ma! Nincs szándékomban belebonyolódni a vitába, de a kêtkedésnek főleg az az ala (...)
Változások a Fidesz-kormány alatt - og-ma - tegnap 21:26
Ami a multik, korrumpáltak, haszonélvezők érdekeit szolgálja az "környezetvédelem". Elvétve (...)
Környezet - dorian - tegnap 21:20
Civil szervezetek és egyházak. A fiatalok nem a jövőképet, biztos megélhetést, az elfogadhat (...)
Változások a Fidesz-kormány alatt - og-ma - tegnap 21:16
Az energetízálás módját és fogalmát és használati lehetőségeit is ismerni kellene, Önnek (...)
Változások a Fidesz-kormány alatt - og-ma - tegnap 21:07
Tisztelt Dorian! Sok művelt tanulni vágyó szkeptikussal találkoztam az elmúlt 30évben. de a (...)
Változások a Fidesz-kormány alatt - Napcsi - tegnap 20:53
Jujjj, ez milyen jó játék! ÉlveSZkedjünk! Keressünk lapgúlát (lapgulát) a lakásban. Én is (...)
Változások a Fidesz-kormány alatt - szömörce - tegnap 20:45
Nem egy valaki, hanem egy kör. No, és halálosan komolyan gondolják. A gazdasszonyképzés is h (...)
Változások a Fidesz-kormány alatt - dorian - tegnap 20:34
Tényleg ugy gondolja valaki, hogy ez a megoldás? http://touch.femina.hu/hirhatter/gazdasszonyke (...)
Változások a Fidesz-kormány alatt - dorian - tegnap 19:43
Tudja kedves Og-ma mindenkinek magánügye, hogy hisz, vagy nem hisz a lappiramisban, az aurapajzsba (...)
Változások a Fidesz-kormány alatt - dorian - tegnap 19:12
Szerintem van és szüksêges is, hogy legyen. Csak nem ilyen szemellenzős, egyoldalú kellene, han (...)
Környezet - og-ma - tegnap 18:28
Tudtam hogy megjelennek a primitívségek, lappiramis témában, az ezzel kapcsolatos hülyeségek (...)
Változások a Fidesz-kormány alatt