Szerkesztőnek
szömörce
jan.24. 22:18
194.
Mivel manapság már napi hírek/aktuális híranyag szolgáltatás nincs, moderátor nincs, hirdetéskezelés nincs (mivel hirdetés sincs, csak amit a Google generál), akkor csak az oldal szerverszolgáltatása kerülhet sokba. Amin csodálkozom, mert akár évi 10 dollárért is lehet szerverszolgáltatót találni.
Ha ez a probléma, szívesen segítek. E-mail címemet tudja, a regisztrációkor megadtam, arra írhat, ha érdekli.
Ha nem a szerverszolgáltatói díj nagysága a probléma, akkor tegye már fel ide a hirdetési tarifákat! Ezekkel a Googgle hirdetésekkel tényleg nem tudja eltartani magát egy olyan honlap, amelyik nem 10 dollárt fizet egy évre a szerverszolgáltatójának.
Ha ezek egyike sem, akkor írja meg az üzleti ajánlatot az e-mail címemre, hátha ki tudunk valamit találni.
Ha ez a probléma, szívesen segítek. E-mail címemet tudja, a regisztrációkor megadtam, arra írhat, ha érdekli.
Ha nem a szerverszolgáltatói díj nagysága a probléma, akkor tegye már fel ide a hirdetési tarifákat! Ezekkel a Googgle hirdetésekkel tényleg nem tudja eltartani magát egy olyan honlap, amelyik nem 10 dollárt fizet egy évre a szerverszolgáltatójának.
Ha ezek egyike sem, akkor írja meg az üzleti ajánlatot az e-mail címemre, hátha ki tudunk valamit találni.
Link erre a hozzászólásra:
og-ma
jan.24. 21:22
193.
Sajnálnám a fórum megszűnését, de szömörcét egy pár mást nem, akik a fórumot személyeskedésre használják fel.
Kár hogy ezeket a hsz-eket a moderáció nem törli.
Kár hogy ezeket a hsz-eket a moderáció nem törli.
elefant
2011.szept.17.
191.
Tisztelt szerkesztő!
Elbúcsúzom og-ma nick-nevű fórumtársamtól. Továbbiakban nem kívánok a dko.hu fórumán reagálni a hozzászólásaira.
Ha ezt mégis megteszem, az csak kóros mentális és/vagy szomatikus állapotomnak (rángógörcs, habzó száj, delirium tremens, szélütés) tudható be.
Ha mégis reagálnék valamelyik szösszenetére, kérem törölje azt!
Ezen kérésemnek csak akkor ne tegyen eleget (mintegy végső kibúvóként), ha a hozzászólásom végén, direkte Önnek címezve, nyomatékosan kérem ezen nyilatkozatom időleges figyelmen kívül hagyására!
Köszönettel, és tisztelettel (az értünk tett fáradozásait megköszönve) maradok őszinte híve:
elefant
Elbúcsúzom og-ma nick-nevű fórumtársamtól. Továbbiakban nem kívánok a dko.hu fórumán reagálni a hozzászólásaira.
Ha ezt mégis megteszem, az csak kóros mentális és/vagy szomatikus állapotomnak (rángógörcs, habzó száj, delirium tremens, szélütés) tudható be.
Ha mégis reagálnék valamelyik szösszenetére, kérem törölje azt!
Ezen kérésemnek csak akkor ne tegyen eleget (mintegy végső kibúvóként), ha a hozzászólásom végén, direkte Önnek címezve, nyomatékosan kérem ezen nyilatkozatom időleges figyelmen kívül hagyására!
Köszönettel, és tisztelettel (az értünk tett fáradozásait megköszönve) maradok őszinte híve:
elefant
OBSITOS
2011.szept.13.
190.
Tisztelt szerkesztő!
Elbúcsúzom. Továbbiakban nem kívánok a dko.hu fórumon megjelenni.
Minden kedves fórumozónak kellemes boldog napokat kívánok.
Személyes elfoglaltságaim ezt nem teszik lehetővé.
Tisztelt szerkesztő!
Könyörgöm, tegye lehetővé fenti kijelentés valósággá válását!
Legyen kényszer elvonókúra mindannyiunk boldugulására!
Tisztelt szerkesztő!
Könyörgöm, tegye lehetővé fenti kijelentés valósággá válását!
Legyen kényszer elvonókúra mindannyiunk boldugulására!
Előzmény: og-ma – #189
og-ma
2011.szept.6.
189.
Tisztelt szerkesztő!
Üdvözlettel: Og-ma.
Üdvözlettel: Og-ma.
Ego sum
2011.aug.28.
188.
Köszönöm a visszaállítást. Nem vagyok egy számítógép guru, ezért jól esne, ha néhány szóval ecsetelné, mit bénáztam el. Egyszer már előfordult velem egy ilyen eset, akkor Motoros fórumtárs hívta fel a figyelmemet a hibámra. Azóta vigyáztam.
Még egyszer: köszönöm!
Még egyszer: köszönöm!
Ego sum
2011.aug.25.
187.
Sajnálom! Nem értem a történteket. Politika rovat.
petra
2011.jún.13.
186.
Igazán sajnálom! Ez a honlap volt a legjobb. Igazából az egyetlen érdemben használható. "A többi néma csend."- Shakespeare-rel szólva.
Ego sum
2011.máj.26.
185.
„Akinek van gépe, az ismeri a DKO-t .”
Jó, jó! Csak a diósdi géptulajdonosokra gondoltam.
Jó, jó! Csak a diósdi géptulajdonosokra gondoltam.
Előzmény: Ego sum – #184
Ego sum
2011.máj.26.
184.
Elismerem, hogy magam sem tudom, hogy egy ilyen honlap üzemeltetése, karbantartása mennyi pénzbe, mennyi munkába, mennyi gondoskodásba kerül. Itt állok, kezemet széttárva, csak annyit tudok kinyögni: fogalmam sincs! Azt tudom, hogy a különböző honlapok száma a végtelent közelíti. Hogy ezek miből élnek meg, halvány sejtelmem sincs.
Nem vagyok üzletember, és nem szeretnék kéretlen tanácsokat adni, de tudomásom szerint e honlap ingyen fogadott be hirdetéseket. Amit talán nem jól tett. Már csak azért sem, mert sokan nem is tudták a hirdetések megjelentetésének útját, módját.
Sajnálom, ha a DKO honlap ilyen szimpla formátumba jelenne meg a következőkben. Azt is sajnálom, hogy Napcsi fórumtárs, „boltos” hasonlata olyan találó volt. Mert igaz! Az említett boltot mindenki ismeri, a történetét is. Az előzmények a végkifejletet determinálták.
Nem tudom azt sem, hogy az üzemeltetők tudják e mérni a nézettséget, a kattintások számát. Meggyőződésem szerint, sokkal többen olvassák az itt megjelent, híreket, hozzászólásokat, mint ahogy gondolnánk. Akinek van gépe, az ismeri a DKO-t
Véleményem szerint, vesztesség érné a falu közösségét, ha valamiért megszűnne a honlap. Reméljük erre nem kerül sor.
Nem vagyok üzletember, és nem szeretnék kéretlen tanácsokat adni, de tudomásom szerint e honlap ingyen fogadott be hirdetéseket. Amit talán nem jól tett. Már csak azért sem, mert sokan nem is tudták a hirdetések megjelentetésének útját, módját.
Sajnálom, ha a DKO honlap ilyen szimpla formátumba jelenne meg a következőkben. Azt is sajnálom, hogy Napcsi fórumtárs, „boltos” hasonlata olyan találó volt. Mert igaz! Az említett boltot mindenki ismeri, a történetét is. Az előzmények a végkifejletet determinálták.
Nem tudom azt sem, hogy az üzemeltetők tudják e mérni a nézettséget, a kattintások számát. Meggyőződésem szerint, sokkal többen olvassák az itt megjelent, híreket, hozzászólásokat, mint ahogy gondolnánk. Akinek van gépe, az ismeri a DKO-t
Véleményem szerint, vesztesség érné a falu közösségét, ha valamiért megszűnne a honlap. Reméljük erre nem kerül sor.
elefant
2011.máj.26.
183.
Kedves Admin!
Nagyon-nagyon kérem, ne haragudjon ránk!
Sem nem ködösítésnek, sem nem hitegetésnek fogjuk föl a dolgokat. Remélem a többi fórumozó nevében is beszélhetek!
Nagyon köszönjük, amit eddig is tettek értünk!
És nem keveselljük, csak úgy vagyunk (lehetünk), mint a kisgyerek, aki kapott két gombóc fagyit a mamitól, és borzasztóan ízlik neki, de azért ott van a kisördög hangja a fülében: „Kaphattál volna akár három gombóccal is, vagy akár képfeltöltést is!”
Végül is: Azt szerettük volna, ha megmondják a frankót! A bizonytalanság sokkal rosszabb, mint a biztos rossz! Vonneguttal szólva: „Inkább a borzalmas vég, mint a borzalom vég nélkül!”
Tehát, remélem(jük) nem hagynak minket anyátlan-apátlan árvaként, továbbra is simogatják a buksinkat, bár (biztosan) nem érdemeljük meg.
P.S.: Puszika, és árulja el nekünk, mi az az ötös szám a 180 –as H.Sz. –ben!
Nagyon-nagyon kérem, ne haragudjon ránk!
Sem nem ködösítésnek, sem nem hitegetésnek fogjuk föl a dolgokat. Remélem a többi fórumozó nevében is beszélhetek!
Nagyon köszönjük, amit eddig is tettek értünk!
És nem keveselljük, csak úgy vagyunk (lehetünk), mint a kisgyerek, aki kapott két gombóc fagyit a mamitól, és borzasztóan ízlik neki, de azért ott van a kisördög hangja a fülében: „Kaphattál volna akár három gombóccal is, vagy akár képfeltöltést is!”
Végül is: Azt szerettük volna, ha megmondják a frankót! A bizonytalanság sokkal rosszabb, mint a biztos rossz! Vonneguttal szólva: „Inkább a borzalmas vég, mint a borzalom vég nélkül!”
Tehát, remélem(jük) nem hagynak minket anyátlan-apátlan árvaként, továbbra is simogatják a buksinkat, bár (biztosan) nem érdemeljük meg.
P.S.: Puszika, és árulja el nekünk, mi az az ötös szám a 180 –as H.Sz. –ben!
Előzmény: admin – #179
Napcsi
2011.máj.26.
182.
Kedves admin!
Ne haragudjon, de abban nincs igaza, hogy így nekem esik. Nem vette senki zokon, hogy ha nincs rá pénz, nincs érte köszönet, akkor nem akarják tovább csinálni. Ezt Önöknek kell tudni. De ha nem tájékoztatnak minket ezekről a dolgokról, sőt, a kérdéseinkre sem kapunk választ, akkor mégis mit gondolhatunk? Hitegetés pedig igenis volt, meg szép igéretek. Erről csak nem én tehetek?
Az új boltoson sincs mit megsértőni, részemről válasz volt arra a kijelentésre, hogy "csak amire igény van".
Sajnálom, ha "bezárnak", mert jó volt ez a honlap.
További szép napot
Napcsi
Ne haragudjon, de abban nincs igaza, hogy így nekem esik. Nem vette senki zokon, hogy ha nincs rá pénz, nincs érte köszönet, akkor nem akarják tovább csinálni. Ezt Önöknek kell tudni. De ha nem tájékoztatnak minket ezekről a dolgokról, sőt, a kérdéseinkre sem kapunk választ, akkor mégis mit gondolhatunk? Hitegetés pedig igenis volt, meg szép igéretek. Erről csak nem én tehetek?
Az új boltoson sincs mit megsértőni, részemről válasz volt arra a kijelentésre, hogy "csak amire igény van".
Sajnálom, ha "bezárnak", mert jó volt ez a honlap.
További szép napot
Napcsi
moment
2011.máj.26.
181.
Kedves admin!
Ne sértődjön meg, de az utóbbi időben nem sokat lehetett megtudni Önöktől, alig válaszoltak a kérdésekre, kérésekre!
Fogalmunk sincs róla, hogy milyen gondokkal küszködnek, főként mivel legutoljára még a fejlesztéssel kapcsolatosan minket is megkérdeztek, mit szeretnénk.
Személy szerint nekem fogalmam sincs, hogy egy ilyen honlapnak milyen költségei vannak. Valószínűleg nem vagyok egyedül ezzel.
Remélem, a fórum legalább megmarad!
Ne sértődjön meg, de az utóbbi időben nem sokat lehetett megtudni Önöktől, alig válaszoltak a kérdésekre, kérésekre!
Fogalmunk sincs róla, hogy milyen gondokkal küszködnek, főként mivel legutoljára még a fejlesztéssel kapcsolatosan minket is megkérdeztek, mit szeretnénk.
Személy szerint nekem fogalmam sincs, hogy egy ilyen honlapnak milyen költségei vannak. Valószínűleg nem vagyok egyedül ezzel.
Remélem, a fórum legalább megmarad!
admin
2011.máj.26.
179.
Köszönjük a tanmesét. Tudja, nekünk is elegünk van már sok mindenből. Éveken át csináltuk lelkesedésből, szeretetből, hobbiból a honlapot, tisztességgel, alázattal, türelemmel. Tömtük bele az energiát, a pénzt. Megroppantak az erőink, sajnáljuk, hogy utolsó próbálkozásainkat sokan ködösítésnek, hitegetésnek fogják fel.
Köszönjük a kegyelemdöfést, hát akkor jöjjön az új boltos. Hozzon bő választékot, legyen sikeres, szurkolunk neki.
Köszönjük a kegyelemdöfést, hát akkor jöjjön az új boltos. Hozzon bő választékot, legyen sikeres, szurkolunk neki.
Előzmény: Napcsi – #177
Napcsi
2011.máj.26.
177.
Volt egyszer egy kis bolt. Elindult, mint bármelyik másik. Majd egyre inkább azokat a cikkeket kezdték csak tartani, amire "igény volt". A bolt egyre szegényesebb kínálattal egyre üresebb lett. Egyre kevesebb vevő tért be. Eljött az idő, amikor már csak szeszesital és fornetti volt kapható. A boltos panaszkodott, hogy nincs forgalom, nem éri meg csinálni. Majd bezárt.
A helyén egy másik ember nyitott boltot. Nagy választékot tartott, amit folyamatosan bővítet, figyelembe véve a vevők kívánságait. Egyre több árut tartott, egyre több vevője lett. Később a szomszédos helyiséget is birtokba vette. Ha jól emlékszem, 8 éve sikeres. Ez a kis bolt megtekinthető a falu központjában.
Ha elszegényedik a honlap, előbb-utóbb semmire sem lesz igény, mert néhány idétlen postért nem lesz nagy a látogatottsága.
Ha nem éri meg, legyen kimondva, hogy gazdasági okok miatt megszűnik. Ha nem erről van szó, akkor legyen már belőle egy valamire való honlap. De erre a ködösítésre, hitegetésre nincs szükség.
Napcsi
A helyén egy másik ember nyitott boltot. Nagy választékot tartott, amit folyamatosan bővítet, figyelembe véve a vevők kívánságait. Egyre több árut tartott, egyre több vevője lett. Később a szomszédos helyiséget is birtokba vette. Ha jól emlékszem, 8 éve sikeres. Ez a kis bolt megtekinthető a falu központjában.
Ha elszegényedik a honlap, előbb-utóbb semmire sem lesz igény, mert néhány idétlen postért nem lesz nagy a látogatottsága.
Ha nem éri meg, legyen kimondva, hogy gazdasági okok miatt megszűnik. Ha nem erről van szó, akkor legyen már belőle egy valamire való honlap. De erre a ködösítésre, hitegetésre nincs szükség.
Napcsi
admin
2011.máj.26.
176.
A fórum, mint funkció, mint szolgáltatás marad. A fejlesztés, korszerűsítés más lapra tartozik, keressük a lehetőségeket.
Előzmény: elefant – #174
moment
2011.máj.26.
175.
elefant
2011.máj.26.
174.
Tehát összegezzük!
Csak a fórum marad, képfeltöltés nélkül?
Csak a fórum marad, képfeltöltés nélkül?
Előzmény: admin – #173
admin
2011.máj.26.
173.
Igen. Az marad, amire igény van.
Előzmény: moment – #172
moment
2011.máj.26.
172.
T. Szerkesztő úr!
Megtisztelne bennünket, ha tájékoztatna , hogy mi a DKO további sorsa?
Már csak a fórum marad?
Megtisztelne bennünket, ha tájékoztatna , hogy mi a DKO további sorsa?
Már csak a fórum marad?
moment
2011.ápr.20.
171.
T. Szerkesztő úr!
Lehetséges lenne, hogy a Fotók topikba csak az tudjon írni, aki fel is tölt képet?
Lehetséges lenne, hogy a Fotók topikba csak az tudjon írni, aki fel is tölt képet?
borzi
2011.ápr.2.
170.
T. Szerkesztő!
A DKO-hogyan tovább? topikban 2x bejegyzés miatt a 121-s hsz-t kérem törölni.
Köszönöm,
borzi
A DKO-hogyan tovább? topikban 2x bejegyzés miatt a 121-s hsz-t kérem törölni.
Köszönöm,
borzi
Normalisan
2011.márc.6.
169.
Nem, nem értettünk egyet, én leírtam a véleményemet, és az más volt, mint az Öné!
Mint a Fórum olvasója, már régóta "jelen" vagyok.
Olvastam példának okáért azt is, amikor a többi fórumozó úgy vélte, hogy éppenséggel nem volt bátor, mellettük volt, és szólt.
De ezzel nekem nincs semmi gondom, hiszen akkor kezdődnek a bajok, ha mindenki egyszerre bólogat és vas-tapsol...
Különben is, ki a bátor? Nézőpont kérdése.
Normálisnak kell lenni, és nem szabad senkit sem megbélyegezni.
A helyi újságra gonmdoltam, az veszített azzal, hogy "halgattassék meg a másik fél is", hiszen, ha halgattak volna, bölcsebbnek látszanának....
Emlékszem a választások előtti emlékezet kihagyásaikra.
Az előzőekben az írta: "nem ismeri az oldal előéletét".
Amennyiben ennek az oldalnak az előéletére gondolt, akkor talán nem jól gondolja, mert ismerem, tudom, hogy miért jött létre!
Tudja kedves "motoros" fórumtárs, én sokakat ismerek, sok mindenről tudok, ebben nem kívánok versengeni, biztos vagyok abban, hogy Ön mégtöbbet ismer és tud. Nekem ennyi is elég.
Képzelje, annyira öreg vagyok, hogy emlékszem még arra is, hogy voltak hangszórók a faluban a villanyoszlopokon, és mindenki hallotta a hirdetményeket, kb. 1.200-1.500 lakosa volt anno Diósdnak....
Mint a Fórum olvasója, már régóta "jelen" vagyok.
Olvastam példának okáért azt is, amikor a többi fórumozó úgy vélte, hogy éppenséggel nem volt bátor, mellettük volt, és szólt.
De ezzel nekem nincs semmi gondom, hiszen akkor kezdődnek a bajok, ha mindenki egyszerre bólogat és vas-tapsol...
Különben is, ki a bátor? Nézőpont kérdése.
Normálisnak kell lenni, és nem szabad senkit sem megbélyegezni.
A helyi újságra gonmdoltam, az veszített azzal, hogy "halgattassék meg a másik fél is", hiszen, ha halgattak volna, bölcsebbnek látszanának....
Emlékszem a választások előtti emlékezet kihagyásaikra.
Az előzőekben az írta: "nem ismeri az oldal előéletét".
Amennyiben ennek az oldalnak az előéletére gondolt, akkor talán nem jól gondolja, mert ismerem, tudom, hogy miért jött létre!
Tudja kedves "motoros" fórumtárs, én sokakat ismerek, sok mindenről tudok, ebben nem kívánok versengeni, biztos vagyok abban, hogy Ön mégtöbbet ismer és tud. Nekem ennyi is elég.
Képzelje, annyira öreg vagyok, hogy emlékszem még arra is, hogy voltak hangszórók a faluban a villanyoszlopokon, és mindenki hallotta a hirdetményeket, kb. 1.200-1.500 lakosa volt anno Diósdnak....
Legutóbbi fórumpostok
- dorian - tegnap 22:17
Ön szerint miről ismerszik meg a "balos" és miről a "jobbos"?
Változások a Fidesz-kormány alatt - dorian - tegnap 21:35
Kedves Og-ma! Nincs szándékomban belebonyolódni a vitába, de a kêtkedésnek főleg az az ala (...)
Változások a Fidesz-kormány alatt - og-ma - tegnap 21:26
Ami a multik, korrumpáltak, haszonélvezők érdekeit szolgálja az "környezetvédelem". Elvétve (...)
Környezet - dorian - tegnap 21:20
Civil szervezetek és egyházak. A fiatalok nem a jövőképet, biztos megélhetést, az elfogadhat (...)
Változások a Fidesz-kormány alatt - og-ma - tegnap 21:16
Az energetízálás módját és fogalmát és használati lehetőségeit is ismerni kellene, Önnek (...)
Változások a Fidesz-kormány alatt - og-ma - tegnap 21:07
Tisztelt Dorian! Sok művelt tanulni vágyó szkeptikussal találkoztam az elmúlt 30évben. de a (...)
Változások a Fidesz-kormány alatt - Napcsi - tegnap 20:53
Jujjj, ez milyen jó játék! ÉlveSZkedjünk! Keressünk lapgúlát (lapgulát) a lakásban. Én is (...)
Változások a Fidesz-kormány alatt - szömörce - tegnap 20:45
Nem egy valaki, hanem egy kör. No, és halálosan komolyan gondolják. A gazdasszonyképzés is h (...)
Változások a Fidesz-kormány alatt - dorian - tegnap 20:34
Tényleg ugy gondolja valaki, hogy ez a megoldás? http://touch.femina.hu/hirhatter/gazdasszonyke (...)
Változások a Fidesz-kormány alatt - dorian - tegnap 19:43
Tudja kedves Og-ma mindenkinek magánügye, hogy hisz, vagy nem hisz a lappiramisban, az aurapajzsba (...)
Változások a Fidesz-kormány alatt - dorian - tegnap 19:12
Szerintem van és szüksêges is, hogy legyen. Csak nem ilyen szemellenzős, egyoldalú kellene, han (...)
Környezet - og-ma - tegnap 18:28
Tudtam hogy megjelennek a primitívségek, lappiramis témában, az ezzel kapcsolatos hülyeségek (...)
Változások a Fidesz-kormány alatt