Szerkesztőnek
szerk
2008.febr.7.
28.
T. Kapocs!
A diosd.hu tartalma, rendeletestül, fórumostul (a Diósd története c. tanulmányt leszámítva) Diósd község szellemi tulajdona volt és ma is az. A szerződés lejárta után a CD-n rögzített tartalmat a régi szolgáltató készült átadni az új szolgáltatónak. Erre nem került sor, mert olyan tartalmú üzenetet kaptak, hogy nem tartanak rá igényt. Így a vonatkozó szabályok alapján hat hónap elteltével az anyagot megsemmisíti a Bogát és Bonó Kft.
A diosd.hu tartalma, rendeletestül, fórumostul (a Diósd története c. tanulmányt leszámítva) Diósd község szellemi tulajdona volt és ma is az. A szerződés lejárta után a CD-n rögzített tartalmat a régi szolgáltató készült átadni az új szolgáltatónak. Erre nem került sor, mert olyan tartalmú üzenetet kaptak, hogy nem tartanak rá igényt. Így a vonatkozó szabályok alapján hat hónap elteltével az anyagot megsemmisíti a Bogát és Bonó Kft.
Link erre a hozzászólásra:
Előzmény: Kapocs – #27
Kapocs
2008.febr.7.
27.
T. Szerk!
Kisebb zavart okozott a bioritmusomban a gyorsan elvégzett munka.
A dizájn nekem "utazási irodás", de még mindig veri a hivatalos verziót!
(Azt elárulnák -O.L. úrnak-, hogy milyen technikai bravúr alkalmazásával sikerült megtartani a fórum korábbi tartalmát? :)
Kapocs
Kisebb zavart okozott a bioritmusomban a gyorsan elvégzett munka.
A dizájn nekem "utazási irodás", de még mindig veri a hivatalos verziót!
(Azt elárulnák -O.L. úrnak-, hogy milyen technikai bravúr alkalmazásával sikerült megtartani a fórum korábbi tartalmát? :)
Kapocs
Előzmény: szerk – #26
szerk
2008.febr.7.
26.
Kedves elefánt, moment és további fórumozók!
Örülünk, hogy elnyerték tetszésüket a változások. Javaslataikat igyekszünk megszívlelni a további fejlesztés, finomítás során. A megújulás nincs összefüggésben más portálokkal, már régóta terveztünk bizonyos módosításokat.
Még egszer, köszönjük a figyelmet:
A dko.hu munkatársai
Örülünk, hogy elnyerték tetszésüket a változások. Javaslataikat igyekszünk megszívlelni a további fejlesztés, finomítás során. A megújulás nincs összefüggésben más portálokkal, már régóta terveztünk bizonyos módosításokat.
Még egszer, köszönjük a figyelmet:
A dko.hu munkatársai
Előzmény: elefant – #23
Pron ego
2008.febr.6.
25.
Azt hiszem, mindnyájunk nevében köszönjük, a megújult lehetőséget, ahol grafomán hajlamainkat kiélhetjük. Gratula a gyors munkáért!
elefant
2008.febr.6.
24.
Ja, és a hozzászólás szerkesztése az egy jó dolog!
Előzmény: elefant – #23
elefant
2008.febr.6.
23.
Kedves Szerkesztő és WebMester!
Már megérte a diosd.hu-n a megújulás! ;-))
Bocsi a viccért, de nem tudom van-e köze a dko.hu megújulásának a diosd.hu váltásához.
De ha volt, akkor frappáns válasz volt. Mármint ami a metamorfózis végrehajtásának idejét illeti!
Még nem igazán sikerült feltérképeznem a változásokat, de első ránézésre tecccíík!
A munkamenet idejének megnövelése sokaknak jótétemény, de az hogy most nem látom, hányan vannak fenn a honlapon így vagy úgy, az hiányzik.
Nem tudom lehetne-e a vízszintes felbontást 1024-re növelni, az én „bogaram” a sok infó egy képernyőn.
Tippjeim meg még vannak, nézzenek csak át a ´nagytesó´-ra (lesni lehet!), ott már előadtam pár javaslatot. Pl.: Térkép, patikák – kocsmák – stb. helye, nyitvatartási ideje, meg még 1-2 dolog.
Viszont az ´under construction´ alatt kiadott infót egy kissé hiányosnak találtam! Megírhatták volna, hogy ´X nap után újra megjelenünk és nem a Gárda vitt el minket´. Aggódtam!
További jó munkát: elefant
Már megérte a diosd.hu-n a megújulás! ;-))
Bocsi a viccért, de nem tudom van-e köze a dko.hu megújulásának a diosd.hu váltásához.
De ha volt, akkor frappáns válasz volt. Mármint ami a metamorfózis végrehajtásának idejét illeti!
Még nem igazán sikerült feltérképeznem a változásokat, de első ránézésre tecccíík!
A munkamenet idejének megnövelése sokaknak jótétemény, de az hogy most nem látom, hányan vannak fenn a honlapon így vagy úgy, az hiányzik.
Nem tudom lehetne-e a vízszintes felbontást 1024-re növelni, az én „bogaram” a sok infó egy képernyőn.
Tippjeim meg még vannak, nézzenek csak át a ´nagytesó´-ra (lesni lehet!), ott már előadtam pár javaslatot. Pl.: Térkép, patikák – kocsmák – stb. helye, nyitvatartási ideje, meg még 1-2 dolog.
Viszont az ´under construction´ alatt kiadott infót egy kissé hiányosnak találtam! Megírhatták volna, hogy ´X nap után újra megjelenünk és nem a Gárda vitt el minket´. Aggódtam!
További jó munkát: elefant
moment
2008.febr.6.
22.
Mennyi idóbe telt ennek a honlapnak a létrehozása?
Mennyi időbe került a módosítások megcsinálása?
Azért kérdezem, mert fogalmam sincs ilyenkor hány ember dolgozik és mennyit, mivel nem vagyok diplomázott informatikus.
Mennyi időbe került a módosítások megcsinálása?
Azért kérdezem, mert fogalmam sincs ilyenkor hány ember dolgozik és mennyit, mivel nem vagyok diplomázott informatikus.
moment
2008.febr.6.
21.
Nagyon tetszik az új weboldal!
Thomas
2008.febr.6.
20.
Gratulálok !!! Nagyon szép az új weboldal !!!!!
A diosd.hu-itt is megtaníthatnák hogyan kell ezt csinálni.....
A diosd.hu-itt is megtaníthatnák hogyan kell ezt csinálni.....
noname
2008.febr.6.
19.
Gratulálok az uj megjelenéshez! Tetszik és továbbra is jól áttekinthető!
üdv mindenkinek
üdv mindenkinek
buster
2008.febr.6.
18.
Jóóóóóóóóóó!
Gratulálok minden közreműködőnek!
Üdv, buster
Gratulálok minden közreműködőnek!
Üdv, buster
trallala
2008.jan.31.
17.
Elférne a honlapon a különböző rendelések és rendelési idők összegyűjtése, elég nehéz google-el összevadászni. (Ennek oka persze a diosd.hu "újraindulása", illetve a Kovács doktor "költözése".)
Kati neni
2008.jan.30.
16.
:)
Na, én se gondoltam annyira komolyan....
Várom Tibor válaszát, remélem nem hiába.
Kati
Na, én se gondoltam annyira komolyan....
Várom Tibor válaszát, remélem nem hiába.
Kati
Előzmény: szerk – #15
szerk
2008.jan.30.
15.
Kedves Kati (Néni)!
Ne essen rosszul, mert nem a szelektív válaszadás esete "forog fenn". Két darab szerk. ügyködik ugyanis a lapon, az egyik én vagyok (aki a tartalmi kérdésekkel foglalkozik), a másik pedig a technikai szerkesztő (webmester), Papp Tibor. Kérdésedet (kérésedet) hozzá intézted. Persze nem helyes, hogy nem válaszolt. Ha nekem írsz (pl. valamely nyelvhelyességi ügyben), biztosan reagálok.
Üdvözöl: Kiss Zoltán
Ne essen rosszul, mert nem a szelektív válaszadás esete "forog fenn". Két darab szerk. ügyködik ugyanis a lapon, az egyik én vagyok (aki a tartalmi kérdésekkel foglalkozik), a másik pedig a technikai szerkesztő (webmester), Papp Tibor. Kérdésedet (kérésedet) hozzá intézted. Persze nem helyes, hogy nem válaszolt. Ha nekem írsz (pl. valamely nyelvhelyességi ügyben), biztosan reagálok.
Üdvözöl: Kiss Zoltán
Előzmény: Kati neni – #14
Kati neni
2008.jan.30.
14.
Drága Szerkesztő!
Nagyon rosszul esik ez nekem.... kétszer kérdeztem meg valamit, amire nem kaptam választ, s most látom, hogy más pedig azonnal...
(A fejlécem kijavult.)
Üdvözlöm
Kati néni, azaz Nagy Katalin
Nagyon rosszul esik ez nekem.... kétszer kérdeztem meg valamit, amire nem kaptam választ, s most látom, hogy más pedig azonnal...
(A fejlécem kijavult.)
Üdvözlöm
Kati néni, azaz Nagy Katalin
szerk
2008.jan.30.
13.
További információ:
Dr.Sesztakov Borisz Szondy Réka
bshestakov@emfesz.hu r.szondy@well.hu
+ 36 30 60 62 179 + 36 30 27 97 594
Előzmény: istfod – #12
istfod
2008.jan.30.
12.
T Szerkesztő!
A gázzal kapcsolatos hírben szereplő EMFESZ GAS.hu-t hogyan lehet magyar honlapon elérni?
Kérem közöljék.
A gázzal kapcsolatos hírben szereplő EMFESZ GAS.hu-t hogyan lehet magyar honlapon elérni?
Kérem közöljék.
Kati neni
2008.jan.20.
11.
Még mindig szeretnék egy új témát elindítani, de nem találom ennek lehetőségét.
Kérek szépen segítséget!
Kérek szépen segítséget!
Anonymus
2008.jan.15.
10.
Kati néninek és Kiskiflinek!
Bocs, hogy beledumálok, lévén nem én vagyok az aposztrofált. Mivel nálam minden rendben van, nem lehetséges, hogy a monitorotoknak rossz a pozícionálása? Meg kellene nézni!
Bocs, hogy beledumálok, lévén nem én vagyok az aposztrofált. Mivel nálam minden rendben van, nem lehetséges, hogy a monitorotoknak rossz a pozícionálása? Meg kellene nézni!
Kiskifli
2008.jan.15.
9.
A fejléces probléma nálam is fennáll.
Kati neni
2008.jan.15.
8.
Kedves Szerkesztő!
Mióta felkerült a Fotóalbum, azóta nálam nem látható a fejlécben lévő szavaknak csak a teteje. Kétféle böngészővel is néztem, az eredmény ugyanaz.
Szeretnék a fórumban egy új témát indítani, de sokadszori figyelmes keresés után sem találom ennek a lehetőségét. Lehet, hogy csak nem látok a szememtől, azért kérem, segítsen!
Köszönöm.
Nagy Katalin
Mióta felkerült a Fotóalbum, azóta nálam nem látható a fejlécben lévő szavaknak csak a teteje. Kétféle böngészővel is néztem, az eredmény ugyanaz.
Szeretnék a fórumban egy új témát indítani, de sokadszori figyelmes keresés után sem találom ennek a lehetőségét. Lehet, hogy csak nem látok a szememtől, azért kérem, segítsen!
Köszönöm.
Nagy Katalin
Kiskifli
2007.nov.14.
7.
Kérem szépen! Beléptem, és azt írja, hogy nincs belépett felhasználó. Pedig oldalt is váltottam. Lehet ez nem egy fontos dolog, de azért érdekelne, hogy mi lehet az oka.
istfod
2007.szept.23.
6.
A szüretet méltató cikkbe némi hiba keveredett. A szüreten a mustot szoktuk kóstolgatni, a murcit majd a forrás utáni fázisban.
Üdv: Fodor
Üdv: Fodor
buster
2007.aug.1.
5.
Szavazás rész 3. kérdésénél a volna szó helyett vola sikeredett...
buster
2007.jún.9.
4.
Gratulálok a megújuláshoz! Sokat kellett rá várnunk, de megérte! S végre van hirdetés rovat is! Köszönjük, remélem nem pusztultak bele nagyon, ha egy kicsit mégis, legyen vigasztaló, hogy szerintem szeretni fogják a fórumozók!
Legutóbbi fórumpostok
- szömörce - tegnap 19:44
http://www.origo.hu/itthon/20120517-szigetkoz-vizugyi-p (...) A Közgép többmilliárdos vízüg (...)
Változások a Fidesz-kormány alatt - szömörce - tegnap 19:37
"A rendkívüli kormányzati intézkedésekre szolgáló tartalékból 350,6 millió forint átcsopo (...)
Változások a Fidesz-kormány alatt - moment - tegnap 17:39
Jól felkészülnek majd, hogy ne legyenek váratlan események.... http://hvg.hu/itthon.bunugy (...)
Változások a Fidesz-kormány alatt - moment - tegnap 17:36
"
Változások a Fidesz-kormány alatt - moment - tegnap 17:36
"
Változások a Fidesz-kormány alatt - Ego sum - tegnap 17:33
Elvenné a pártok állami támogatását Orbán. Mérgemben én is sokszor gondoltam egy ilyen (...)
Politika - szömörce - tegnap 15:17
"Selmeczi odébbáll, ha ráterhelik a telefonadót A távközlési adót nem a telefonáló ember (...)
Változások a Fidesz-kormány alatt - szömörce - tegnap 15:05
"Két és fél milliárd forintot spórolna az állam, és teljesen felborulna a pártfinanszírozá (...)
Változások a Fidesz-kormány alatt - szömörce - tegnap 8:19
Wham, bam, thank you ma'am! http://nol.hu/kulfold/ft__orban_eloszor_dug__aztan_kerdez
Változások a Fidesz-kormány alatt - danidoki - máj.17. 22:29
Tavaszköszöntő 2012 http://picasaweb.google.com/113314232492026236170/20120 (...)
Fotók - danidoki - máj.17. 21:42
Majális a Kőbányában: http://picasaweb.google.com/113314232492026236170/20120 (...) danid (...)
Fotók - öreg-szaki - máj.17. 13:47
Vajon ez kinek a hibája? Biztosan nem azért mennek el külföldre a fiatalok, mert nem szeretik a (...)
Politika