Szerkesztőnek
moment
2010.dec.28.
130.
Hát mindenki magából indul ki!:)))
A régmúlt módszerek, pl.diosd.hu
A régmúlt módszerek, pl.diosd.hu
Link erre a hozzászólásra:
Előzmény: motoros – #129
motoros
2010.dec.28.
129.
Hol volt szó kitiltásról, ottoka?
Előzmény: ottoka – #128
ottoka
2010.dec.28.
128.
Ez igazán nem semmi!! IP cím, he-he ! Tiltsuk le mindenkit, akinek más a véleménye! Remek módszer felsejlik a régmult! Szép hely ez a Diósd! Bocsánatot kérek, hogy véleményt nyilvánítottam! Remélem tisztelt szerkesztő úr hogy az ujjonan betelepülőket nem közösítik ki!!!!! ÉS MÉGEGYSZER : MINDENKI MAGÁBÓL INDOL KI KEDVES FÓRUMOZÓK!!!!!!!!!!!!
elefant
2010.dec.28.
127.
Ez nick-gyártósdi egy nem könnyen kivédhető dolog. Itt csak a fórumozók etikai tisztaságára lehet hagyatkozni. Van aki rendelkezik vele, van aki nem.
Viszont a tisztesség felrúgóit már ’szagról’ meg lehet ismerni.
Merthogy „A stílus maga az ember!”
Viszont a tisztesség felrúgóit már ’szagról’ meg lehet ismerni.
Merthogy „A stílus maga az ember!”
Előzmény: szömörce – #126
szömörce
2010.dec.28.
126.
Tisztelt Szerkesztő úr!
Kérdezném tisztelettel, a fórum rendszere bármilyen számú regisztrálást engedélyez ugyanarról az IP címről/email címről akár ugyanazon a napon is?
Kérdezném tisztelettel, a fórum rendszere bármilyen számú regisztrálást engedélyez ugyanarról az IP címről/email címről akár ugyanazon a napon is?
moment
2010.dec.24.
125.
Boldog Ünnepeket kívánok mindnyájuknak!
moment
2010.dec.14.
124.
Javítás, mielőtt...
Szeretném megkérdezni, hogy van-e lehetőség arra, hogy blogba csak a létrehozója írhasson, esetleg, mint a hírekben, csak hozzászólások formájában lehessen reagálni.
Szeretném megkérdezni, hogy van-e lehetőség arra, hogy blogba csak a létrehozója írhasson, esetleg, mint a hírekben, csak hozzászólások formájában lehessen reagálni.
Előzmény: moment – #123
moment
2010.dec.14.
123.
Tisztelt Szerkesztő Úr!
Szeretném megkérdezni, hogy van-e lehetőség arra, hogy blogba csak a létrehozója írhasson, esetleg, mint a hírekben, csak hozzászólások formájában.
Szeretném, ha ez a topik csak a lényeget tartalmazná, mert úgy sokkal követhetőbb lenne. Hozzászólásokra ott a többi topik!
Szeretném megkérdezni, hogy van-e lehetőség arra, hogy blogba csak a létrehozója írhasson, esetleg, mint a hírekben, csak hozzászólások formájában.
Szeretném, ha ez a topik csak a lényeget tartalmazná, mert úgy sokkal követhetőbb lenne. Hozzászólásokra ott a többi topik!
szerk
2010.dec.10.
122.
Türelmüket, megértésüket kérjük.
A kezdőlapon megpróbáltuk eléggé figyelemfelkeltően kiírni:
A dko.hu átalakítás alatt áll. A folyamatos működést fenntartjuk, de decemberben előfordulhatnak az átalakításból adódó kisebb fennakadások.
A kezdőlapon megpróbáltuk eléggé figyelemfelkeltően kiírni:
A dko.hu átalakítás alatt áll. A folyamatos működést fenntartjuk, de decemberben előfordulhatnak az átalakításból adódó kisebb fennakadások.
dorian
2010.dec.10.
121.
Tisztelt Bogó Úr!
Valószínűleg rendszer probléma lehetett, mert még ma korán reggel is ugyanezt tapasztaltam.
Üdvözlettel:
Dorian
Valószínűleg rendszer probléma lehetett, mert még ma korán reggel is ugyanezt tapasztaltam.
Üdvözlettel:
Dorian
Előzmény: BogoL – #120
BogoL
2010.dec.10.
120.
Tisztelt Szerkesztő Úr,
Tegnap este többször próbálkoztam a hozzászólásomat feltenni, valami probléma volt a rendszerben, vagy nálam volt a hiba?
T. Bogó László
Tegnap este többször próbálkoztam a hozzászólásomat feltenni, valami probléma volt a rendszerben, vagy nálam volt a hiba?
T. Bogó László
agyevibiro
2010.nov.16.
119.
http://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:zA (...)
Napoleon XIV
2010.nov.16.
117.
Be kell lépni, mint amikor hozzá akar szólni. De azt nem muszály. Viszont így láthatja.
Előzmény: akilatta – #116
akilatta
2010.nov.16.
116.
Nagyon kíváncsi természet vagyok :)
A zárt fórumtéma hogyan működik?
Látom, hogy új hozzászólások születnek, de olvasni nem lehet - vagy én nem tudom.
Azok szólhatnak hozzá, akik a zárásig "bent" voltak?
A zárt fórumtéma hogyan működik?
Látom, hogy új hozzászólások születnek, de olvasni nem lehet - vagy én nem tudom.
Azok szólhatnak hozzá, akik a zárásig "bent" voltak?
mdancza
2010.okt.20.
115.
Kedves admin!
Nem tudom miért, de a "Polgármesteri program a következő négy évre" c. postban a hozzászólásomat kétszer írta be a rendszer. Pedig biztos, hogy egyszer küldtem...???
De úgy látom, hogy ez másoknál is gond volt... nem lehetne a duplikátumokat törölni - csak az átláthatóság kedvéért...
Nem tudom miért, de a "Polgármesteri program a következő négy évre" c. postban a hozzászólásomat kétszer írta be a rendszer. Pedig biztos, hogy egyszer küldtem...???
De úgy látom, hogy ez másoknál is gond volt... nem lehetne a duplikátumokat törölni - csak az átláthatóság kedvéért...
szerk
2010.szept.6.
114.
A jelöltajánlás ugyanabba a kategóriába tartozik, mint a választójog. Titkos, nem tartozik a nyilvánosságra. Valaki, aki a rendszer része, megszegte az ide vonatkozó írott (vagy íratlan) szabályokat. Ha valamely választott bizottság felesküdött tagjaként tette, különösen elítélendő. Ezért döntöttünk a törlés mellett.
Előzmény: Anonymus – #113
Anonymus
2010.szept.6.
113.
Felmerült??? Gyanú???
És ki ennek az egyszemélyi cenzora? Milyen indíttatásból történik? Addig is, amíg kielégítő válasz nem érkezik hangsúlyozottan fenntartom ama megállapításomat, amit a másik rovatban tettem.
Szabad országban szabad ember azt csinál, amit szabad!
Nem vagyok büszke rá!
És ki ennek az egyszemélyi cenzora? Milyen indíttatásból történik? Addig is, amíg kielégítő válasz nem érkezik hangsúlyozottan fenntartom ama megállapításomat, amit a másik rovatban tettem.
Szabad országban szabad ember azt csinál, amit szabad!
Nem vagyok büszke rá!
Előzmény: szerk – #111
szerk
2010.szept.6.
111.
Felmerült a gyanú, hogy hivatalos eljárás során keletkezett (vagyis bizalmas) információk jelentek meg az oldalon, ezért az inkriminált hozzászólást és az arra született válaszokat töröltük.
Előzmény: dorian – #110
dorian
2010.szept.6.
110.
Bocs!
Moderálni tetszettek, vagy tényleg gond van a számlálóval?
Bár nem tudom, hogy elefánt helyesbítésében mi lehetett volna a ciki.....
Moderálni tetszettek, vagy tényleg gond van a számlálóval?
Bár nem tudom, hogy elefánt helyesbítésében mi lehetett volna a ciki.....
szerk
2010.aug.19.
109.
A rovatcímet az azt megnyitó hozzászólók jegyzik be. Továbbítom a kérést a webmesternek, neki van hozzáférése a fórum adminisztrációjához.
Előzmény: Kati neni – #108
Kati neni
2010.aug.18.
108.
Ki lehetne javítani az egyik rovat címét?
Helyesen: Képviselő-választás.
Nehogy valamelyik tanítványom összezavarodjon, ha olvassa... :)
Helyesen: Képviselő-választás.
Nehogy valamelyik tanítványom összezavarodjon, ha olvassa... :)
peter
2010.aug.8.
107.
Tisztelt Szerkesztő Úr!
Köszönöm a válaszát!
Mi van az Ostorházival, Úgy hallottam közmunkás büntetését tölti!
Ez igaz?
Köszönöm a válaszát!
Mi van az Ostorházival, Úgy hallottam közmunkás büntetését tölti!
Ez igaz?
Előzmény: szerk – #106
szerk
2010.aug.6.
106.
Kedves Péter!
Mivel a dko.hu (és a Diósdi Krónika) nem a község hivatalos sajtótermékei, nem törekszem teljes körű, mindenre kiterjedő tájékoztatásra (annak idején a helyi újságban megjelenő testületi tudósításaimban igyekeztem a részletekre is kitérni). Kérdésére válaszolva: a tegnapi ülésen a 14 tagú testületből 12-en voltak jelen (távol volt Sohajda István és Ostorházi László).
Mivel a dko.hu (és a Diósdi Krónika) nem a község hivatalos sajtótermékei, nem törekszem teljes körű, mindenre kiterjedő tájékoztatásra (annak idején a helyi újságban megjelenő testületi tudósításaimban igyekeztem a részletekre is kitérni). Kérdésére válaszolva: a tegnapi ülésen a 14 tagú testületből 12-en voltak jelen (távol volt Sohajda István és Ostorházi László).
Előzmény: peter – #105
Legutóbbi fórumpostok
- szömörce - tegnap 19:44
http://www.origo.hu/itthon/20120517-szigetkoz-vizugyi-p (...) A Közgép többmilliárdos vízüg (...)
Változások a Fidesz-kormány alatt - szömörce - tegnap 19:37
"A rendkívüli kormányzati intézkedésekre szolgáló tartalékból 350,6 millió forint átcsopo (...)
Változások a Fidesz-kormány alatt - moment - tegnap 17:39
Jól felkészülnek majd, hogy ne legyenek váratlan események.... http://hvg.hu/itthon.bunugy (...)
Változások a Fidesz-kormány alatt - moment - tegnap 17:36
"
Változások a Fidesz-kormány alatt - moment - tegnap 17:36
"
Változások a Fidesz-kormány alatt - Ego sum - tegnap 17:33
Elvenné a pártok állami támogatását Orbán. Mérgemben én is sokszor gondoltam egy ilyen (...)
Politika - szömörce - tegnap 15:17
"Selmeczi odébbáll, ha ráterhelik a telefonadót A távközlési adót nem a telefonáló ember (...)
Változások a Fidesz-kormány alatt - szömörce - tegnap 15:05
"Két és fél milliárd forintot spórolna az állam, és teljesen felborulna a pártfinanszírozá (...)
Változások a Fidesz-kormány alatt - szömörce - tegnap 8:19
Wham, bam, thank you ma'am! http://nol.hu/kulfold/ft__orban_eloszor_dug__aztan_kerdez
Változások a Fidesz-kormány alatt - danidoki - máj.17. 22:29
Tavaszköszöntő 2012 http://picasaweb.google.com/113314232492026236170/20120 (...)
Fotók - danidoki - máj.17. 21:42
Majális a Kőbányában: http://picasaweb.google.com/113314232492026236170/20120 (...) danid (...)
Fotók - öreg-szaki - máj.17. 13:47
Vajon ez kinek a hibája? Biztosan nem azért mennek el külföldre a fiatalok, mert nem szeretik a (...)
Politika