Szerkesztőnek

sorrend post/lap  
moment

2010.dec.28.
130.
Hát mindenki magából indul ki!:)))
A régmúlt módszerek, pl.diosd.hu
Link erre a hozzászólásra:
Előzmény: motoros – #129
motoros

2010.dec.28.
129.
Hol volt szó kitiltásról, ottoka?
Előzmény: ottoka – #128
ottoka

2010.dec.28.
128.
Ez igazán nem semmi!! IP cím, he-he ! Tiltsuk le mindenkit, akinek más a véleménye! Remek módszer felsejlik a régmult! Szép hely ez a Diósd! Bocsánatot kérek, hogy véleményt nyilvánítottam! Remélem tisztelt szerkesztő úr hogy az ujjonan betelepülőket nem közösítik ki!!!!! ÉS MÉGEGYSZER : MINDENKI MAGÁBÓL INDOL KI KEDVES FÓRUMOZÓK!!!!!!!!!!!!
elefant

2010.dec.28.
127.
Ez nick-gyártósdi egy nem könnyen kivédhető dolog. Itt csak a fórumozók etikai tisztaságára lehet hagyatkozni. Van aki rendelkezik vele, van aki nem.
Viszont a tisztesség felrúgóit már ’szagról’ meg lehet ismerni.
Merthogy „A stílus maga az ember!”
szömörce

2010.dec.28.
126.
Tisztelt Szerkesztő úr!
Kérdezném tisztelettel, a fórum rendszere bármilyen számú regisztrálást engedélyez ugyanarról az IP címről/email címről akár ugyanazon a napon is?
moment

2010.dec.24.
125.
Boldog Ünnepeket kívánok mindnyájuknak!
moment

2010.dec.14.
124.
Javítás, mielőtt...

Szeretném megkérdezni, hogy van-e lehetőség arra, hogy blogba csak a létrehozója írhasson, esetleg, mint a hírekben, csak hozzászólások formájában lehessen reagálni.
Előzmény: moment – #123
moment

2010.dec.14.
123.
Tisztelt Szerkesztő Úr!

Szeretném megkérdezni, hogy van-e lehetőség arra, hogy blogba csak a létrehozója írhasson, esetleg, mint a hírekben, csak hozzászólások formájában.

Szeretném, ha ez a topik csak a lényeget tartalmazná, mert úgy sokkal követhetőbb lenne. Hozzászólásokra ott a többi topik!
szerk

2010.dec.10.
122.
Türelmüket, megértésüket kérjük.
A kezdőlapon megpróbáltuk eléggé figyelemfelkeltően kiírni:
A dko.hu átalakítás alatt áll. A folyamatos működést fenntartjuk, de decemberben előfordulhatnak az átalakításból adódó kisebb fennakadások.
dorian

2010.dec.10.
121.
Tisztelt Bogó Úr!

Valószínűleg rendszer probléma lehetett, mert még ma korán reggel is ugyanezt tapasztaltam.

Üdvözlettel:
Dorian
Előzmény: BogoL – #120
BogoL

2010.dec.10.
120.
Tisztelt Szerkesztő Úr,

Tegnap este többször próbálkoztam a hozzászólásomat feltenni, valami probléma volt a rendszerben, vagy nálam volt a hiba?

T. Bogó László
agyevibiro

2010.nov.16.
119.
http://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:zA (...)
akilatta

2010.nov.16.
118.
Köszi.

Napoleon XIV

2010.nov.16.
117.
Be kell lépni, mint amikor hozzá akar szólni. De azt nem muszály. Viszont így láthatja.
akilatta

2010.nov.16.
116.
Nagyon kíváncsi természet vagyok :)

A zárt fórumtéma hogyan működik?
Látom, hogy új hozzászólások születnek, de olvasni nem lehet - vagy én nem tudom.
Azok szólhatnak hozzá, akik a zárásig "bent" voltak?
mdancza

2010.okt.20.
115.
Kedves admin!

Nem tudom miért, de a "Polgármesteri program a következő négy évre" c. postban a hozzászólásomat kétszer írta be a rendszer. Pedig biztos, hogy egyszer küldtem...???
De úgy látom, hogy ez másoknál is gond volt... nem lehetne a duplikátumokat törölni - csak az átláthatóság kedvéért...
szerk

2010.szept.6.
114.
A jelöltajánlás ugyanabba a kategóriába tartozik, mint a választójog. Titkos, nem tartozik a nyilvánosságra. Valaki, aki a rendszer része, megszegte az ide vonatkozó írott (vagy íratlan) szabályokat. Ha valamely választott bizottság felesküdött tagjaként tette, különösen elítélendő. Ezért döntöttünk a törlés mellett.
Anonymus

2010.szept.6.
113.
Felmerült??? Gyanú???
És ki ennek az egyszemélyi cenzora? Milyen indíttatásból történik? Addig is, amíg kielégítő válasz nem érkezik hangsúlyozottan fenntartom ama megállapításomat, amit a másik rovatban tettem.
Szabad országban szabad ember azt csinál, amit szabad!
Nem vagyok büszke rá!
Előzmény: szerk – #111
dorian

2010.szept.6.
112.
Köszönjük.

Előzmény: szerk – #111
szerk

2010.szept.6.
111.
Felmerült a gyanú, hogy hivatalos eljárás során keletkezett (vagyis bizalmas) információk jelentek meg az oldalon, ezért az inkriminált hozzászólást és az arra született válaszokat töröltük.
Előzmény: dorian – #110
dorian

2010.szept.6.
110.
Bocs!

Moderálni tetszettek, vagy tényleg gond van a számlálóval?

Bár nem tudom, hogy elefánt helyesbítésében mi lehetett volna a ciki.....
szerk

2010.aug.19.
109.
A rovatcímet az azt megnyitó hozzászólók jegyzik be. Továbbítom a kérést a webmesternek, neki van hozzáférése a fórum adminisztrációjához.
Kati neni

2010.aug.18.
108.
Ki lehetne javítani az egyik rovat címét?
Helyesen: Képviselő-választás.
Nehogy valamelyik tanítványom összezavarodjon, ha olvassa... :)
peter

2010.aug.8.
107.
Tisztelt Szerkesztő Úr!
Köszönöm a válaszát!
Mi van az Ostorházival, Úgy hallottam közmunkás büntetését tölti!
Ez igaz?
Előzmény: szerk – #106
szerk

2010.aug.6.
106.
Kedves Péter!
Mivel a dko.hu (és a Diósdi Krónika) nem a község hivatalos sajtótermékei, nem törekszem teljes körű, mindenre kiterjedő tájékoztatásra (annak idején a helyi újságban megjelenő testületi tudósításaimban igyekeztem a részletekre is kitérni). Kérdésére válaszolva: a tegnapi ülésen a 14 tagú testületből 12-en voltak jelen (távol volt Sohajda István és Ostorházi László).
Előzmény: peter – #105

Legutóbbi fórumpostok