Lomtalanítás

sorrend post/lap  
Maria

2007.máj.21.
4.
Értesítést nem kaptunk a lomtalanításról , szerencsére van internet hozzáférésünk , ezért " időben " tudomást szereztünk róla. 16-ára voltunk kiírva a lomtalanításra , a mai napig még nem vitték el az EGÉSZ UTCÁBAN HÁROM HÁZ elé kitett lomtalanitásra váró dolgokat . Természetesen a nem hivatásos lomtalanítok már jól szétdobálták , ezt-azt el is vittek belőle és odakerültek olyan cuccok is amihez az ott lakóknak semmi közük ! Ma reggel fél nyolc óta próbálom felhívni az érd-com - ot , de a szállítási oszt-on senki nem veszi fel a telefont . Igy biztos határidőre befejezik a Diósdi lomtalanítást ! Csak azt nem értem : miért van minden évben ugyanigy ?
Link erre a hozzászólásra:
Ilonka

2007.máj.19.
3.
Kedves Anonymus!
Igaza van, hogy naív vagyok. Be is fejezhetjük ezt a témát. Ma reggel
háromnegyed 8-kor elszállították a lomokat a Petőfi S.u-ból. Tegnap ugyanezt megtették volna, akkor a dolgozóknak nem a szanaszét heverő, elázott lomot kellett volna primitív módon, kézzel összeszedegetni. Embertelen munka így foglalkoztatni dolgozókat.
Ilonka
Előzmény: Anonymus – #2
Anonymus

2007.máj.18.
2.
Ilonka, hogy Maga milyen naív! Ráadásul ezért nyitott egy új rovatot? Ott az "apró-cseprő", a "társalgó"stb. erre a célra. Miért kell, ennyire széttördelni a figyelmet?
Előzmény: Ilonka – #1
Ilonka

2007.máj.18.
1.
Úgy látszik, idén sem sikerült betartani a beígért szállítási napokat. Reggel korán kelve, nehogy lekéssem a 7 órai szállítási kezdést, kiraktam a kapu elé az elszállításra szánt holmit. A szállítók nem, de annál több guberáló jött, akik úgy széttúrtak mindent, hogy öröm nézni. A zsákokat széttépték, a dobozok tartalmát szétszórták. A szél pedig munkálkodik.
Kérdeztem volna az illetékes hivatalt, hogy hány napig várjunk, de péntek délután a telefont senki nem veszi fel. Sok probléma volt már az ÉRD-KOM-mal, miért nem keresnek az illetékesek másik szállítót?

Legutóbbi fórumpostok