Diósdi foci
karacsonylaci
2007.aug.18.
17.
Egy feltétele van! Legyen jóban a Habos Gáborral és a Kapuvári Lászlóval. ENNYi !!!
Link erre a hozzászólásra:
Előzmény: Pierre – #15
BogoL
2007.aug.16.
16.
Nánási János és Firnstál Attila szervezi az Old Boys-t, a csapat önköltséges lesz, azaz mindent saját maga fizet. A többit Tőlük . tel: 20-9510413, 70-3808484
Előzmény: Pierre – #15
Pierre
2007.aug.16.
15.
Tudna valaki bővebb infót adni a most alakult Old boys csapatról? Mi a feltétele annak, hogy tagja legyen valaki a csapatnak?
BogoL
2007.aug.14.
14.
ÚJRA ITTHON JÁTSZUNK !!!
A Diósdi Torna Club Labdarúgó Szakosztálya az új Sporttelepen kezdi meg a 2007/2008-as Pest Megyei I. oszt. Labdarúgó Bajnokságot.
Hazai első labdarúgó mérkőzés ;
augusztus 18. szombaton
15,30 ifi és 17,30-kor felnőtt csapat játszik.
Várunk minden foci és sportrajongót a diósdi hazai meccsre!
DTC Labdarúgó Szakosztály
Röviden arról tudok /unk beszámolni, hogy a műszaki átadás elkezdődött. A műfüves és füves pályát átadták, azon már az edzések folynak.
Az épület használatba vételi engedélye csúszik - mivel nem az önkormányzat adhatja ki magának, csak másik önkormányzat az engedélyező, előírás - hatósági engedélyek ( nyáron is ) lassan jönnek meg... Az épület átvétele később lesz. A hétvégi első bajnoki mérkőzésen még az iskolában fognak öltözni a csapatok.
A hivatalos Sportlétesítmény avató szeptember közepe után lesz.
Bogó László DTC vez.tag.
A Diósdi Torna Club Labdarúgó Szakosztálya az új Sporttelepen kezdi meg a 2007/2008-as Pest Megyei I. oszt. Labdarúgó Bajnokságot.
Hazai első labdarúgó mérkőzés ;
augusztus 18. szombaton
15,30 ifi és 17,30-kor felnőtt csapat játszik.
Várunk minden foci és sportrajongót a diósdi hazai meccsre!
DTC Labdarúgó Szakosztály
Röviden arról tudok /unk beszámolni, hogy a műszaki átadás elkezdődött. A műfüves és füves pályát átadták, azon már az edzések folynak.
Az épület használatba vételi engedélye csúszik - mivel nem az önkormányzat adhatja ki magának, csak másik önkormányzat az engedélyező, előírás - hatósági engedélyek ( nyáron is ) lassan jönnek meg... Az épület átvétele később lesz. A hétvégi első bajnoki mérkőzésen még az iskolában fognak öltözni a csapatok.
A hivatalos Sportlétesítmény avató szeptember közepe után lesz.
Bogó László DTC vez.tag.
goregabor
2007.aug.10.
13.
Szeretné/n/k valamilyen információt ,vajon hogy áll a Diósdi Foci. Hol fognak játszani, van-e uj igazolás, mikor kezdődik a bajnokság, STB.. Mikor vehetik az amatörök is igénybe az uj létesitmény egyes részeit?
csatar
2007.júl.24.
12.
Két edző valóban ne legyen! Legyen az aki még nem szerepelt le és a mai napon is fantasztikus tréninget tartott. Végre volt futás, ezzel lehet alapot szerezni a bajnokikra.
juszticia
2007.júl.24.
11.
Szerintem is felháborító. Egy edző, egy felelős egy fizetés. Vagy talán ennyire tele lennénk pénzzel, hogy kettőre is telik. Nem hinném csak nem a sajátját költi a tisztelt vezetőség.
szent
2007.júl.24.
10.
Remélem nem igaz az, amit ma hallottam. A Habos Gabi mellé a Kelemen Gusztit szeretnék edzőnek szerződtetni. Ilyen a világon nincs! Ha nincsenek megelégedve az előző edzővel, akkor váltsák le, de ne keressenek bünbakot sikertelenség esetére / ezt már eljátszották a Verebessel / Amíg egy kézben van az utámpótlás a felnőtt a szakosztályvezetés / ez is szép demokratikus választás volt/ és az elnökségi tagság, addig esély sincs az előrelépésre.
szent
2007.júl.24.
9.
Ezt ne csináld többet.
karacsonylaci
2007.júl.14.
8.
Szeretnék sok sikert kívánni a most megalakult Old Boys csapatnak. Nem lesztek egy kicsit kevesen? Nem baj majd köszönjétek meg mindenható uraitoknak. Az urak az erős tulzás volt. Bocsi.
juszticia
2007.jún.21.
7.
Nem estek ki ! Bocsánat, de ettől még semmi nem változott!
juszticia
2007.máj.27.
6.
Érdről elzavarták, mert összeférhetetlen,elviselhetetlen és legfőképpen eredménytelen volt.Tárnokról eljött mielőtt elüldözték volna. Itt is eredménytelen volt, de még egy nőügy is tetézte a bajokat. Így kerülhetett Diósdra, ahol eredményes volt addig, amíg a mágus szárnyai alatt volt. Verebes úr távozása óta ugye tudjuk az eredményeket! Vereség, vereség hátán, rossz hangulat, ellenségeskedés, kapkodás. Közben az Érd feljutott a első osztályba nélküle és meg is előzte kieső csapatát! A Tárnoknak is folyamatos esélye van a feljutásra azóta. Érdekes!!! Nem???
Előzmény: szent – #4
tothbalazs
2007.máj.26.
5.
Szerintem ugyanaz, de látod nekünk jó ez is!
Igaz, hogy a csapat kiesik a gyerekek tömegesen más csapatokba igazolnak, de nekünk ilyen edző kell!
Ugyanazt csinálják mint a parlamentbe csak kicsiben!
Lopnak és hazudnak!
Igaz, hogy a csapat kiesik a gyerekek tömegesen más csapatokba igazolnak, de nekünk ilyen edző kell!
Ugyanazt csinálják mint a parlamentbe csak kicsiben!
Lopnak és hazudnak!
szent
2007.máj.26.
4.
Szép estét mindenkinek!
Én csak érdeklődnék valakitől, hogy nem ez az a "főedző" akit már kirúgtak Érdről és Tárnokról is?
Én csak érdeklődnék valakitől, hogy nem ez az a "főedző" akit már kirúgtak Érdről és Tárnokról is?
juszticia
2007.máj.24.
3.
Én csak azt látom, hogy szakmai munka az nem folyik itt. Az utóbbi időben még az a csapatunk is folyamatosan kikap, aki eddig nem talált legyőzőre.Csak az ordenáré kiabálást lehet az edző részéről hallani és tartalmatlan igéretekkel bombáz minket. Haladékot adtunk neki, de ha nem változik meg gyökeresen minden, akkor mi szülők fenyegetésünket beváltjuk és mi is elvisszük a gyerekeinket más csapatba. Pontosan úgy mint az egyik frissen megválasztott elnökségi tagunk tette! Miért sportol más egyesületben a gyermeke? Nem bízik elnökségi tag társában? Pedig bízhatna, mert ő is támogatja tetteit.!??
karacsonylaci
2007.máj.22.
2.
Sajnos jól látod a dolgot. Az egyik szenvedő alanya én voltam ennek az összefonódásnak. Elzavartak, mert meg mertem kérdezni, hogy hova tünnek a beszedett tagdíjak. Utólag azt mondják, azért küldtek el,mert nem mentem el a csapatom egyik mérkőzésére. Ilyen nem fordult elő! A két év alatt egyszer hiányoztam az edzésről, igazoltan. Tíz gyereket vettem át és huszonhatot hagytam ott amikor eljöttem! Hatan követtek egy másik csapathoz, mert gyerek fejjel rájöttek arra, hogy itt hazudnak. Rengeteg időt és pénzt költöttem a gyerekekre, cserébe semmit nem kaptam. Nem volt labdám, én vettem megkülömböztető trikót, minden torna után én hívtam meg a csapatomat egy üdítőre. Saját autómmal hoztam, vittem őket. Kaptam érte 15000 forintot, mert még ebből is lenyúlt valaki ötezret.
csatar
2007.máj.22.
1.
Van Diósdon egy főedző, aki mindent megengedhet magának. Amióta elnökségi tagnak is megválasztották, azóta meg pláne. Ő vádaskodhat, hazudozhat belátása szerint. Olyan embereket bánt meg, akik önzetlenül segítették a falu sportját. Folyamatos edzői elbocsátások / köztük Verebes József /. Fontos játékosok elvesztése és az állandósuló eredménytelenség. Az utámpótlás csapatok még áprilisban is tornateremben edzenek, mert nem kell fizetni érte, de a méregdrága Sport Maxban vezeti vereségre felnőtt csapatát . A tagdíjat, ugye azért fizetik, hogy legyen labda, pálya, szerelés. Ez a befizetett pénz követhető legyen és ne tünjön el. Ne mondja senki azt, hogy ehhez semmi közöd! Legyen közünk az edzők fizetéséhez és az üzemanyag elszámoláshoz is. Tudom még sok pénzt ki lehet venni, ebből a magyar fociból, de ezt ne nálunk tegyék büntetlenül, gátlástalanul, elnökségi segítséggel.
Legutóbbi fórumpostok
- szömörce - tegnap 19:44
http://www.origo.hu/itthon/20120517-szigetkoz-vizugyi-p (...) A Közgép többmilliárdos vízüg (...)
Változások a Fidesz-kormány alatt - szömörce - tegnap 19:37
"A rendkívüli kormányzati intézkedésekre szolgáló tartalékból 350,6 millió forint átcsopo (...)
Változások a Fidesz-kormány alatt - moment - tegnap 17:39
Jól felkészülnek majd, hogy ne legyenek váratlan események.... http://hvg.hu/itthon.bunugy (...)
Változások a Fidesz-kormány alatt - moment - tegnap 17:36
"
Változások a Fidesz-kormány alatt - moment - tegnap 17:36
"
Változások a Fidesz-kormány alatt - Ego sum - tegnap 17:33
Elvenné a pártok állami támogatását Orbán. Mérgemben én is sokszor gondoltam egy ilyen (...)
Politika - szömörce - tegnap 15:17
"Selmeczi odébbáll, ha ráterhelik a telefonadót A távközlési adót nem a telefonáló ember (...)
Változások a Fidesz-kormány alatt - szömörce - tegnap 15:05
"Két és fél milliárd forintot spórolna az állam, és teljesen felborulna a pártfinanszírozá (...)
Változások a Fidesz-kormány alatt - szömörce - tegnap 8:19
Wham, bam, thank you ma'am! http://nol.hu/kulfold/ft__orban_eloszor_dug__aztan_kerdez
Változások a Fidesz-kormány alatt - danidoki - máj.17. 22:29
Tavaszköszöntő 2012 http://picasaweb.google.com/113314232492026236170/20120 (...)
Fotók - danidoki - máj.17. 21:42
Majális a Kőbányában: http://picasaweb.google.com/113314232492026236170/20120 (...) danid (...)
Fotók - öreg-szaki - máj.17. 13:47
Vajon ez kinek a hibája? Biztosan nem azért mennek el külföldre a fiatalok, mert nem szeretik a (...)
Politika