Környezetünkről...
mdancza
2009.nov.3.
225.
Ami az ágak hajigálását illeti: nekünk a hátsó kapu elé hajigálták az ágakat, így reggel nem tudtam kimenni a kapun, körbe kellett kerülni az egész telket, hogy el tudjuk takarítani a hátsó kapu elé tornyozott ágakat.
No komment...
No komment...
Link erre a hozzászólásra:
Előzmény: Anonymus – #224
Anonymus
2009.nov.2.
224.
Az elektromos vezetékek kiszabadítása mindnyájunk közös érdeke! De a végrehajtójának nem ajánlanám a nem szakembert!
Mert:
- nincs olyan magas létra minden háznál. Ha van is, abban a magasságban barkácsolni egyikőjüknek sem ajánlom!(bár nem láttam, de ők is valószínűleg emelőkosárral dolgoztak)
- Az áramütés veszélye nagy. Maga az áramütés balesetveszélyes, esetleg halálos. Balesetveszélyes azért, mert a váratlan áramütés következtében Joli néni, Dezső bácsi garantálom, hogy lezuhan a létráról, onnan a magasból. Ha az áramütésbe nem halt bele, belehal a betonfejesbe!
- aki szórólapon ilyesmire szólítja fel a lakosságot, hogy sajátkezűleg vágja le, azt kiköttetném fél órára egy hűs erdei ösvény mentén. Ott, ahol a vöröshangyák vonulnak. :(((
- korábban megírtam: ezek az emberek nem faszobrászok. Úgy vágják le az ágakat, ahogy azt az érintésvédelem megkívánja. Egyikünk sem csinálná meg szebben. Ne mondja senki, hogy nézzem meg, mit műveltek, mert megnéztem! Előírásszerűen végezték a dolgukat!
Vitatkozni ezen lehet - pesze! Ám én a továbbiakban már nem kívánok a részese lenni ennek a vitának! Amit el akartam mondani, elmondtam.
PS: Az ágaknak a kertbe való dobálásával - úgy tűnik - csak Magát tisztelték meg kedves Maria. Én mindenhol a kerítéseknek az utca, úttest felőli részén láttam, látom, mert még most is ott vannak.
Előzmény: Maria – #223
Maria
2009.nov.2.
223.
Kedves Lovas !
A fák nem csak a csapágygyárnál vannak megcsonkítva, hanem mindenhol !
Szerintem ezeknek a " szakembereknek " az a legnagyobb bánatuk, hogy nekik kell megcsinálni ! Pár héttel ezelőtt dobálgattak be értesítőket, miszerint mindenki vágja le a sajátját, mert különben nekik kell - namármost aki nem vágta le,
azt igy büntetik ! Azt még értem, hogy életveszélyes ha a fa ága hozzáér a vezetékhez,de aki nem tudja megcsinálni-mondjuk nincs akkora létra a háznál, annak ez a bünti jár - szerintük ! Ugyan az idén nem kaptam "felszólítást", de emlékszem amikor egy-két éve nálam is megcsonkították a fenyőt - nem volt elég nekik hogy levágták - bedobták az udvarra, ugy hogy a kapun ugy kellett bepréselnem magamat mert kinyitni sem lehetett az ágaktól.
Remélem ez volt a legnagyobb örömük !
A fák nem csak a csapágygyárnál vannak megcsonkítva, hanem mindenhol !
Szerintem ezeknek a " szakembereknek " az a legnagyobb bánatuk, hogy nekik kell megcsinálni ! Pár héttel ezelőtt dobálgattak be értesítőket, miszerint mindenki vágja le a sajátját, mert különben nekik kell - namármost aki nem vágta le,
azt igy büntetik ! Azt még értem, hogy életveszélyes ha a fa ága hozzáér a vezetékhez,de aki nem tudja megcsinálni-mondjuk nincs akkora létra a háznál, annak ez a bünti jár - szerintük ! Ugyan az idén nem kaptam "felszólítást", de emlékszem amikor egy-két éve nálam is megcsonkították a fenyőt - nem volt elég nekik hogy levágták - bedobták az udvarra, ugy hogy a kapun ugy kellett bepréselnem magamat mert kinyitni sem lehetett az ágaktól.
Remélem ez volt a legnagyobb örömük !
Előzmény: lovas – #219
Kiskifli
2009.nov.2.
222.
Ugyancsak éhes lehetett az a kutya, vagy falka, amelyik reggel végigborogatta a kukákat a Pacsirta utcában és vonzáskörzetében, aztán széttúrta a szemetet. Ezt nem fogja elvinni az Érdkom. Van olyan porta, ami előtt két tömött kuka volt. Volt, mert már üresek az edények. Én sem tehettem mást, mint munkába indulás előtt kitettem a szemetet. De ha a kukásautó csak délután jön, akkor én is arra fogok hazamenni, hogy gereblyézhetek a sötétben. :(
jkovacsb
2009.nov.1.
221.
Azok a fák valójában jobban jártak, mintha a kertészmérnök vezetővel is rendelkező helyi bürokrácia illetve a szakértő spanjaik kezei közé kerültek volna.
Lásd a Szent István tér fáinak homályos végzetét.
Az Önkorminak azért köze van hozzá...
Lásd közterület, közterület-felügyelet, közterület-felügyelő...
De ennek ellenére biztos vagyok benne, hogy jól alszanak...
Lásd a Szent István tér fáinak homályos végzetét.
Az Önkorminak azért köze van hozzá...
Lásd közterület, közterület-felügyelet, közterület-felügyelő...
De ennek ellenére biztos vagyok benne, hogy jól alszanak...
Előzmény: Anonymus – #220
Anonymus
2009.okt.31.
220.
Tökéletesen megértem a felháborodását! A hogy és mikénttel kapcsolatosan igaza van!, bár a vezetékeket akkor is ki kell szabadítani az ágak fogságából, ha az a fa esztétikai megjelenését negatívan befolyásolja.
DE!
Elszaladtak Önnel a lovak kedves lovas! Az önkormányzatnak mindehhez annyi a köze, mint a Mackó sajtnak a brummogáshoz. Az elektromos vezetékek mentesítése a faágaktól mindenkoron az ELMŰ feladata és kötelessége, és nem kell engedélyt kérnie a területileg illetékes önkormányzattól a munka végrehajtásához.
DE!
Elszaladtak Önnel a lovak kedves lovas! Az önkormányzatnak mindehhez annyi a köze, mint a Mackó sajtnak a brummogáshoz. Az elektromos vezetékek mentesítése a faágaktól mindenkoron az ELMŰ feladata és kötelessége, és nem kell engedélyt kérnie a területileg illetékes önkormányzattól a munka végrehajtásához.
Előzmény: lovas – #219
lovas
2009.okt.31.
219.
Kicsit nehezen találom most a szavakat!Nemrég észrevettem .hogy megkezdték a SZAKEMBEREK az elektromos vezetékeket zavaró fák, faágak levágását.DE HOGYAN!!!!!Látta ma valaki a csapágy gyár előtti fák megcsokítását?Egy jóérzéstől mentes BUNKÓ végezte ezt a munkát! De az se normális aki ezt a un.munkát - megrendeli ,ezért még fizet is!Ez az őrült társaság a falu központja felé fog haladni- gondolom. Ha már ezt a favágást elkell végezni bízzák azt jóérzésű szakemberre. Ezek halott, kegyelemért könyörgő brutálissan megcsonkított ,szerencsétlen élőlényeket hagynak maguk után!Az egész önkorm. SZÉGYENE ez a stílus!
wotan
2009.aug.25.
218.
Kedves Kasszandra1!
Most teljesen egyerértünk.
Szerintem egyáltalán nem nagyszerű dolog, nem is írtam ilyet.
Engem is felháborít a szemetelés.
Ha látom, hogy ki dobta el, van, hogy szólok neki.
Olyan is volt, hogy feltűnően lehajoltam, és vittem a szemetesbe.
Nem szóltam, de láttam, hogy elpirult.
Nem fiatal volt, hanem középkorú asszony. Férfi létemre nem fogok rászólni, hogy ne az utcán dobja el a használt papirzsebkendőjét.
Nem feladatom, hogy megvédjem a Falugazda dolgozóit, de mivel nyugdíjas vagyok, sokat járok-kelek a faluban, látom, hogy sokat dolgoznak.
Naponta teleraknak egy nagy konténert az összeszedett szeméttel.
Nem kéne, hogy ez legyen a dolguk.
Ha nem azzal kéne tölteni az idejüket, hogy a rendetlen (trehány) emberek után szedegessék a szemetet, mást is tudnának csinálni.
Nagyon sokat sétálok a Rákóczi úton.
Az egyik legszebb, legtisztább, legvirágosabb utca.
80 éves idős asszonyok is minden reggel összesöprik a házuk előtt a járdát.
Nem kiabálnak a Falugazdának, nem telefonálnak a hivatalba, takarítanak, ahogy a szüleiktől, nagyszüleiktől tanulták .
Ha mindenki magának érezné a járdáját, meg azt a 10-15 cm sávot, sokkal jobban érezné magát mindenki Diósdon.
Én csak itt olvastam a Falugazda nevét másképp.
Faluszerte nem hívják őket Falurablónak.
Üdvözlettel:wotan
Most teljesen egyerértünk.
Szerintem egyáltalán nem nagyszerű dolog, nem is írtam ilyet.
Engem is felháborít a szemetelés.
Ha látom, hogy ki dobta el, van, hogy szólok neki.
Olyan is volt, hogy feltűnően lehajoltam, és vittem a szemetesbe.
Nem szóltam, de láttam, hogy elpirult.
Nem fiatal volt, hanem középkorú asszony. Férfi létemre nem fogok rászólni, hogy ne az utcán dobja el a használt papirzsebkendőjét.
Nem feladatom, hogy megvédjem a Falugazda dolgozóit, de mivel nyugdíjas vagyok, sokat járok-kelek a faluban, látom, hogy sokat dolgoznak.
Naponta teleraknak egy nagy konténert az összeszedett szeméttel.
Nem kéne, hogy ez legyen a dolguk.
Ha nem azzal kéne tölteni az idejüket, hogy a rendetlen (trehány) emberek után szedegessék a szemetet, mást is tudnának csinálni.
Nagyon sokat sétálok a Rákóczi úton.
Az egyik legszebb, legtisztább, legvirágosabb utca.
80 éves idős asszonyok is minden reggel összesöprik a házuk előtt a járdát.
Nem kiabálnak a Falugazdának, nem telefonálnak a hivatalba, takarítanak, ahogy a szüleiktől, nagyszüleiktől tanulták .
Ha mindenki magának érezné a járdáját, meg azt a 10-15 cm sávot, sokkal jobban érezné magát mindenki Diósdon.
Én csak itt olvastam a Falugazda nevét másképp.
Faluszerte nem hívják őket Falurablónak.
Üdvözlettel:wotan
Előzmény: kasszandra1 – #217
kasszandra1
2009.aug.25.
217.
T? Wotan
Semmi köze, jól tudom, de mi köze van a falu bármely lakójának, hogy a szerteszét szórt szemetet bedobja a gyüjtőbe? Miféle dolog az, hogy mellettem szemetelnek és sem nem szólok, sem nem teszem meg magam? Igazán nagyszerű dolog ez MAGA SZERINT?
íGY VAN RENDJÉN? Nem a falu"gazda" dolga.? Nem ezt takarja a neve? No lám, hát ezért IS hívják őket faluszerte Falurablónak!
Semmi köze, jól tudom, de mi köze van a falu bármely lakójának, hogy a szerteszét szórt szemetet bedobja a gyüjtőbe? Miféle dolog az, hogy mellettem szemetelnek és sem nem szólok, sem nem teszem meg magam? Igazán nagyszerű dolog ez MAGA SZERINT?
íGY VAN RENDJÉN? Nem a falu"gazda" dolga.? Nem ezt takarja a neve? No lám, hát ezért IS hívják őket faluszerte Falurablónak!
Előzmény: wotan – #215
moment
2009.aug.24.
216.
Kedves Wotan!
Persze, a szemetet nem ők szállítják el, de a parkot nekik kéne rendbe tenni / Falugazda/ és nem a Faház-bolt dolgozóinak!
Persze, a szemetet nem ők szállítják el, de a parkot nekik kéne rendbe tenni / Falugazda/ és nem a Faház-bolt dolgozóinak!
Előzmény: wotan – #215
wotan
2009.aug.24.
215.
Kedves Kasszandra1!
Mi köze a Falugazdának a szelektív gyüjtőkhöz?
Estleg annyi, hogy mindenki helyett őket lehet szidni.
Magán kívül mindenki más tudja, hogy nem ők szállítják el a szelektív hulladékot.
üdv:wotan
Mi köze a Falugazdának a szelektív gyüjtőkhöz?
Estleg annyi, hogy mindenki helyett őket lehet szidni.
Magán kívül mindenki más tudja, hogy nem ők szállítják el a szelektív hulladékot.
üdv:wotan
Előzmény: kasszandra1 – #214
kasszandra1
2009.aug.23.
214.
Kedves fock teri!
JÓpofán, viccesen írta, de ez olyan mélységesen szomorú!
A múltkoriban már írtam eme csodás szelektív gyűjtőkről, hogy hol helyezték el, de mély csönd. A múlt héten szintén a lakótelepen lévő gyűjtő megtelt, így mellé dobálták az üdítős palackokat. Kiürítették a gyűjtőt, de mellette otthagyták a kidobált palackokat! Megjegyzem Falurabló emberei épp ott vágták a sövényt, de meg nem mozdultak volna Ez szolgáltatás ám! Tőlünk nyugatabbra azonnali szerződésbontás jönne. Igaz, ott mellé sem dobnák.Majd a gárda, az rendet tesz! Inkább ilyenekre kellene szerveződni. De a közterület felügyelő helyre kis ruhácskában sem lehet ott minden helyen.!
JÓpofán, viccesen írta, de ez olyan mélységesen szomorú!
A múltkoriban már írtam eme csodás szelektív gyűjtőkről, hogy hol helyezték el, de mély csönd. A múlt héten szintén a lakótelepen lévő gyűjtő megtelt, így mellé dobálták az üdítős palackokat. Kiürítették a gyűjtőt, de mellette otthagyták a kidobált palackokat! Megjegyzem Falurabló emberei épp ott vágták a sövényt, de meg nem mozdultak volna Ez szolgáltatás ám! Tőlünk nyugatabbra azonnali szerződésbontás jönne. Igaz, ott mellé sem dobnák.Majd a gárda, az rendet tesz! Inkább ilyenekre kellene szerveződni. De a közterület felügyelő helyre kis ruhácskában sem lehet ott minden helyen.!
Előzmény: fockteri – #213
fockteri
2009.aug.18.
213.
A gázszámlák szomorú sorsa!
Szegénykéket kidobták otthonuktól távol a lakótelepen és amilyen pechjük volt nem fértek bele a szelektív gyűjtőbe. Ezért aztán vándorútra keltek. Egy kis szél segítségével elindultak világot látni és felderíteni a parkot.
Sajnos elbízták magukat, azt hitték, ha a Pacsirta utcából eljutottak a Bartók utcába, akár világot is láthatnak, de idegenek összeszedték őket és ezzel sorsuk megpecsételődött.
Tudom, nem jut mindenhova szelektív gyűjtő, de azt nem értem, miért kell a lakótelepet még rondábbá tenni!
Szegénykéket kidobták otthonuktól távol a lakótelepen és amilyen pechjük volt nem fértek bele a szelektív gyűjtőbe. Ezért aztán vándorútra keltek. Egy kis szél segítségével elindultak világot látni és felderíteni a parkot.
Sajnos elbízták magukat, azt hitték, ha a Pacsirta utcából eljutottak a Bartók utcába, akár világot is láthatnak, de idegenek összeszedték őket és ezzel sorsuk megpecsételődött.
Tudom, nem jut mindenhova szelektív gyűjtő, de azt nem értem, miért kell a lakótelepet még rondábbá tenni!
szlartibartfasz
2009.aug.6.
212.
Igen!
Már megint azok győztek a--, Falu-- ban.
Már megint azok győztek a--, Falu-- ban.
Előzmény: piszakistvan – #211
piszakistvan
2009.aug.5.
211.
Kedves Mindenki,aki járt mostanában a--, Város-- központban., tudja valaki , mi a fene az a randa betonkocka a parkolók között? Már megint a lököttek győztek?
Anonymus
2009.máj.30.
210.
Tudja, ez már csak azért is gazemberség, mert amit művelnek az maga az ellentmondás önmaguknak. Megtörli a kutyuli senekét gondosan, nehogy a kedvenc hazaérkezve, a sz@ros ülepével a fotelba, rekamiéra ülve azt bepiszkítsa! De az utca, a füves közterület az bemocskolható, ugye? Miért nem a saját lakásának ajtaja előtt dobja el azt a pézsét?
Előzmény: Kispofa – #209
Kispofa
2009.máj.29.
209.
Sajnos ez nem új divat! Talán segítene (de csak talán), ha több utcai szemetes lenne! Kutyagazdiként tudom, nem valami kellemes úgy sétálni, hogy közben fél órán át egy kakis zacsit lóbál az ember a kezében. Lehet, hogy a megfigyelt kutyasétáltatók a saját használt papírjukat sem a megfelelő helyre dobják? :-)
Előzmény: Anonymus – #208
Anonymus
2009.máj.29.
208.
Csípjenek meg! Nem hiszek a szememnek! Ebben a pillanatban megy végig a patak partján egy - finoman szólva teltkarcsú,- meglett dáma egy beagle blökivel és ő is törli a Vahur seggét. Kuncogok magamban és bújkál bennem a kisördög az előbbi levelem kapcsán. De még oda sem ért a szájam a fülemhez, amikor a dáma - végezvén a tisztogató hadművelettel - ledobja a fűbe a patak partján a sz@ros papírzsepit!
Mi folyik itt? Egy új divat van kialakulóban?
Mi folyik itt? Egy új divat van kialakulóban?
Anonymus
2009.máj.29.
207.
Töröm a fejem egy ideje, megosszam-e mindenkivel azt, amit most elmesélek. Így döntöttem!
Az igaz történet hőse egy idősebb úriember és éjfekete kutyája. Láthatja kettejüket bárki, rendszeresen sétálgatnak fel s alá a lakótelepen a házak kötött. Ami megesett, azt saját szememmel láttam kb. 20 méter távolságból. Feltűnő jelenet volt! Az úr, a gazdi, papírzsebkendővel törölte a kutyus fenekét a fűben - valószínűleg kaksi után. Az előzményeket - sajnos - nem láthattam, de a jelenet magáért beszélt. A szívem melegségét el sem tudom mondani: a gazdi kezében egy kis szatyor, biztos abba szedte össze a kakit. Lám, milyen jóravaló emberek élnek kis falunkban. Nem prédikálnak! Cselekszenek! A köztisztaság, a kultúrált környezet mindenek előtt!
Aztán?
Aztán a varázs egy szempillantás alatt szertefoszlott! A gazdi a törlés után nemes egyszerűséggel elhajította a sz@ros pézsét, és mentek tovább, mint akik jól végezték dolgukat. Engem pedig otthagytak kétségek közt vergődni, hogy vajon a kakát is otthagyták, vagy csak a zsebkendőt! Önök mit gondolnak?
Az igaz történet hőse egy idősebb úriember és éjfekete kutyája. Láthatja kettejüket bárki, rendszeresen sétálgatnak fel s alá a lakótelepen a házak kötött. Ami megesett, azt saját szememmel láttam kb. 20 méter távolságból. Feltűnő jelenet volt! Az úr, a gazdi, papírzsebkendővel törölte a kutyus fenekét a fűben - valószínűleg kaksi után. Az előzményeket - sajnos - nem láthattam, de a jelenet magáért beszélt. A szívem melegségét el sem tudom mondani: a gazdi kezében egy kis szatyor, biztos abba szedte össze a kakit. Lám, milyen jóravaló emberek élnek kis falunkban. Nem prédikálnak! Cselekszenek! A köztisztaság, a kultúrált környezet mindenek előtt!
Aztán?
Aztán a varázs egy szempillantás alatt szertefoszlott! A gazdi a törlés után nemes egyszerűséggel elhajította a sz@ros pézsét, és mentek tovább, mint akik jól végezték dolgukat. Engem pedig otthagytak kétségek közt vergődni, hogy vajon a kakát is otthagyták, vagy csak a zsebkendőt! Önök mit gondolnak?
Anonymus
2009.máj.24.
206.
Tisztelt wotan!
Engedelmével idéznék a Madártani Intézet állásfoglalásából mátyásmadár(szajkó) ügyben.
"Hazai állománya az utóbbi években észrevehetően nőtt. Gyakorisága és alkalmi kártételei miatt nem áll természetvédelmi oltalom alatt, egész évben vadászható"
Irod: Schmidt Egon: Madárvédelem a ház körül.
Innentől kezdve a Zöld szervezetek húzhatnak egy újabb strigulát a megoldatlan teendőik után.
Engedelmével idéznék a Madártani Intézet állásfoglalásából mátyásmadár(szajkó) ügyben.
"Hazai állománya az utóbbi években észrevehetően nőtt. Gyakorisága és alkalmi kártételei miatt nem áll természetvédelmi oltalom alatt, egész évben vadászható"
Irod: Schmidt Egon: Madárvédelem a ház körül.
Innentől kezdve a Zöld szervezetek húzhatnak egy újabb strigulát a megoldatlan teendőik után.
Előzmény: wotan – #205
wotan
2009.máj.24.
205.
Tisztelt Pordi!
Képzelje, tudtam!
Meg azt is, hogy a Rádióállomás területe volt. Már akkor is diósdi voltam.
A Zóld szervezetek egyébként a Mátyás-madarak kilövését sem néznék jó szemmel.
wotan
Képzelje, tudtam!
Meg azt is, hogy a Rádióállomás területe volt. Már akkor is diósdi voltam.
A Zóld szervezetek egyébként a Mátyás-madarak kilövését sem néznék jó szemmel.
wotan
Előzmény: Pordi – #180
motoros
2009.máj.23.
204.
> Bár motorosnak nincs szüksége biztatásra, azért hiba lenne őt kigolyózni.
Köszi.
Köszi.
Előzmény: tomomomo – #201
motoros
2009.máj.23.
203.
> Nekem nem az elveivel volt és van kifogásom, - sehol, semmilyen bíráló megjegyzést nem tettem rá, - hanem a rosszul megválasztott helyszínével a vitáinak.
Ok, van itt némi félreértés, érdemes volna kigubancolni.
Ön két dologra hívta fel a figyelmet: a rosszul megválasztott helyszínre (1) és az elfajuló stílusra (2).
(1) Sok szót nem érdemel, hiszen ön is ugyanezt teszi. nekem viszont elveim vannak, én szándékosan nem térek át másik topicba, ha itt szólítottak meg. Azonban amennyiben ön megteszi, én elfogadom. (Tolerancia)
(2) Az ön számára elfajuló stílus körébe vitapartneremet is beleértette (192.hsz.).
(Egyébként nagyon helyesen, hiszen én sem érzem, hogy a stílusunk nagyban különbözött volna.)
Majd amikor ő, ezzel is támogatást keresve, felszólításának engedelmeskedve topicot (és önnel együttérző üzenetet) váltott, egyből összemosódott a két kategória. Fenti (1) elveim miatt én váltam az önmagammal vitatkozó konfliktuskereső fórumpolgárrá, míg a korábban hozzám hasonlóan minősített vitapartnerem hirtelen "átalakult" lelkes, képzett, művelt emberré.
No mindegy, van ez így.
Ok, van itt némi félreértés, érdemes volna kigubancolni.
Ön két dologra hívta fel a figyelmet: a rosszul megválasztott helyszínre (1) és az elfajuló stílusra (2).
(1) Sok szót nem érdemel, hiszen ön is ugyanezt teszi. nekem viszont elveim vannak, én szándékosan nem térek át másik topicba, ha itt szólítottak meg. Azonban amennyiben ön megteszi, én elfogadom. (Tolerancia)
(2) Az ön számára elfajuló stílus körébe vitapartneremet is beleértette (192.hsz.).
(Egyébként nagyon helyesen, hiszen én sem érzem, hogy a stílusunk nagyban különbözött volna.)
Majd amikor ő, ezzel is támogatást keresve, felszólításának engedelmeskedve topicot (és önnel együttérző üzenetet) váltott, egyből összemosódott a két kategória. Fenti (1) elveim miatt én váltam az önmagammal vitatkozó konfliktuskereső fórumpolgárrá, míg a korábban hozzám hasonlóan minősített vitapartnerem hirtelen "átalakult" lelkes, képzett, művelt emberré.
No mindegy, van ez így.
Előzmény: Anonymus – #200
motoros
2009.máj.23.
202.
Kedves Anonymus,
Ha megengedi tételesen, mert nem értek egyet szinte semmivel. Tudom, az én hibám.
1. Kérem hivatkozza meg, hol kötöttem magába!
2. > Vagyis sikerült egyedül maradnia fennkölt véleményével, még akkor is, ha ennek kapcsán lesajnált mindnyájunkat.
Ezt ugyan miből lehet tudni? Ez olyasmi mint Vitéz Ostorházi Ijász László kijelentései a diósdi demonstrációról: aki otthon maradt, mind ellenezte...
3. > lesajnált mindnyájunkat.
Nyilván ezt sem fogom megtudni hol tettem.
4. > hanem a rosszul megválasztott helyszínével a vitáinak.
Észrevette, hogy tökéletesen ugyanazt teszi amit én? Ami miatt "rám szólt"? Csak én az elveim szerint járok el olyankor, ön pedig...
5. > Hogy ne mondjam, a leglelkesebbet vesztette el a mai nap folyamán
Persze. Elfogytak az érvei. Ez sokszor előfordul. A lelkes minősítés megmosolyogtat.
Kedves Anonymus, összefoglalva: ön nem toleráns. Bármily furcsán is hangozhat ez. Nem lesajnálás, nem cikizés. Vélemény.
Érezhetően egyszer sem fordult meg a fejében, hogy másnak is lehet egyéb véleménye, mint az öné. Sajnálom. Korábban ez máshogy volt.
Ha megengedi tételesen, mert nem értek egyet szinte semmivel. Tudom, az én hibám.
1. Kérem hivatkozza meg, hol kötöttem magába!
2. > Vagyis sikerült egyedül maradnia fennkölt véleményével, még akkor is, ha ennek kapcsán lesajnált mindnyájunkat.
Ezt ugyan miből lehet tudni? Ez olyasmi mint Vitéz Ostorházi Ijász László kijelentései a diósdi demonstrációról: aki otthon maradt, mind ellenezte...
3. > lesajnált mindnyájunkat.
Nyilván ezt sem fogom megtudni hol tettem.
4. > hanem a rosszul megválasztott helyszínével a vitáinak.
Észrevette, hogy tökéletesen ugyanazt teszi amit én? Ami miatt "rám szólt"? Csak én az elveim szerint járok el olyankor, ön pedig...
5. > Hogy ne mondjam, a leglelkesebbet vesztette el a mai nap folyamán
Persze. Elfogytak az érvei. Ez sokszor előfordul. A lelkes minősítés megmosolyogtat.
Kedves Anonymus, összefoglalva: ön nem toleráns. Bármily furcsán is hangozhat ez. Nem lesajnálás, nem cikizés. Vélemény.
Érezhetően egyszer sem fordult meg a fejében, hogy másnak is lehet egyéb véleménye, mint az öné. Sajnálom. Korábban ez máshogy volt.
Előzmény: Anonymus – #200
tomomomo
2009.máj.23.
201.
De hisz továbbra sem a környezetünkről van szó.
Bár motorosnak nincs szüksége biztatásra, azért hiba lenne őt kigolyózni.
Bár motorosnak nincs szüksége biztatásra, azért hiba lenne őt kigolyózni.
Legutóbbi fórumpostok
- szömörce - tegnap 19:44
http://www.origo.hu/itthon/20120517-szigetkoz-vizugyi-p (...) A Közgép többmilliárdos vízüg (...)
Változások a Fidesz-kormány alatt - szömörce - tegnap 19:37
"A rendkívüli kormányzati intézkedésekre szolgáló tartalékból 350,6 millió forint átcsopo (...)
Változások a Fidesz-kormány alatt - moment - tegnap 17:39
Jól felkészülnek majd, hogy ne legyenek váratlan események.... http://hvg.hu/itthon.bunugy (...)
Változások a Fidesz-kormány alatt - moment - tegnap 17:36
"
Változások a Fidesz-kormány alatt - moment - tegnap 17:36
"
Változások a Fidesz-kormány alatt - Ego sum - tegnap 17:33
Elvenné a pártok állami támogatását Orbán. Mérgemben én is sokszor gondoltam egy ilyen (...)
Politika - szömörce - tegnap 15:17
"Selmeczi odébbáll, ha ráterhelik a telefonadót A távközlési adót nem a telefonáló ember (...)
Változások a Fidesz-kormány alatt - szömörce - tegnap 15:05
"Két és fél milliárd forintot spórolna az állam, és teljesen felborulna a pártfinanszírozá (...)
Változások a Fidesz-kormány alatt - szömörce - tegnap 8:19
Wham, bam, thank you ma'am! http://nol.hu/kulfold/ft__orban_eloszor_dug__aztan_kerdez
Változások a Fidesz-kormány alatt - danidoki - máj.17. 22:29
Tavaszköszöntő 2012 http://picasaweb.google.com/113314232492026236170/20120 (...)
Fotók - danidoki - máj.17. 21:42
Majális a Kőbányában: http://picasaweb.google.com/113314232492026236170/20120 (...) danid (...)
Fotók - öreg-szaki - máj.17. 13:47
Vajon ez kinek a hibája? Biztosan nem azért mennek el külföldre a fiatalok, mert nem szeretik a (...)
Politika