Ami alapvető lenne..

sorrend post/lap  
KCINN1

2008.ápr.29.
72.
Kedves Pron ego!
Én sem gondoltam volna, hogy ide lyukad ki az általam elindított téma.
Link erre a hozzászólásra:
Előzmény: Pron ego – #67
elefant

2008.ápr.24.
71.
Tisztelt Pron ego!
Ez a „bértopikoló”, ez nagyon jó ötlet! Gratulálok érte!
Hááát! A vita meg valóban nem filozófiai, hanem inkább pszichológiai, az már igaz.
Tudom Önt ez egy kissé zavarja, mivel az előző eset közelebb állna Önhöz. No de ilyen világot élünk! Tudom, ebben én is ludas vagyok valahol, de kérem nézze el nekem! Nem tudom mindig szó nélkül hagyni az arroganciát, egoizmust. Meg biztos belém szorult némi kajánság is. Ezúton bocsánatot is kérek emiatt mindenkitől!
Az idő meg szerintem nem is a pacinak dolgozik, hanem a kukacoknak!
Üdv: elefant
Előzmény: Pron ego – #67
Dervis

2008.ápr.24.
70.
Az alpolgármesternek mindent szabad , a rendőrség az átlag diósdit büntetgeti a hülye kresztáblák miatt , a képviselők fekemunkásait bezzeg senki nem igazoltatja .
Érdemes megnézni reggelente a vállalkozó-képviselők háza táján milyen emberek gyűlekeznek .
elefant

2008.ápr.24.
69.
Bocsi, de nem tudtam magával foglalkozni tegnap. Ugyanis elszórakoztatott egy kollégája. Oly izgi volt, hogy elfelejtettem átnézni ide. Csak most vettem észre, hogy megtalált.
Pár észrevételem:
- Az alpolgármester reagálására szerintem senki sem számított. Nagyobb embernek hiszi az magát annál, mintsem lealacsonyodjon a plebsz közé. Pedig feladott már pár magas labdát /árvalányhaj, duhajkodás, adóelkerülés, etc. etc. .../. A fenyítéshez pedig ott vannak a sameszai! És ez nem politika, a manapság használt értelmében véve. Ha az eredeti értelmezését (a város ügyei) nézzük a politika szónak, úgy már igen.
- Arról hogy kitől mit kapok, Rejtő örökbecsű művének kulcsfigurája, Fülig Jimmy jut eszembe. Egyböl elkezd aggódni, mihelyst Piszkos Fred barátságosan viselkedik vele.
- A karakterleves végül is nem is olyan rossz! Csak ne legyen benne sok a space! De ha return is van, no akkor már nem annyira kóser!
- Igaza van Pron ego -nak!
- Akkor is fogok küldeni fotóajándékot magának is! Csak legyen végre lehetőségem rá.
guest

2008.ápr.23.
68.

Köszönöm Amcsi, hogy leírta. No ezek után mehet a hivatalos levél az Önkormányzatnak, aztán ki lehet keresni a betütésztákat.
Na most jó éjt!
Előzmény: Amcsi – #66
Pron ego

2008.ápr.23.
67.
Nagyon sajnálom, hogy ez a jól induló topik ilyen irányba tévedt el. Örültem, hogy KCINN1 kimondhatatlan nevű fórumtárs megnyitotta ezt a rovatot. Abban a reményben voltam, hogy majd itt mélyebb filozófiai fejtegetésekbe mehetünk az egyes emberek, csoportok, társadalmak viselkedés kultúrájának miértjeiről. Jó vitákat vártam. Hát ez lett belőle.

Ló ügyekben nem vagyok járatos, így csak az a kép ugrott be, hogy valamikor a Karfeinstein utcába megdöglött egy ló, amit át kellett vonszolni a Baross utcába, mert azt könnyebben tudta leírni a rend nagytudású őre. De ez a VIII. kerületben történt. Na meg az Indul a bakterházban a patás jajveszékelése. Sanyi, Sanyikám!

Elolvasván az eddigieket, hát mit mondjak, akár így van, akár nem így van, a lényeg az, hogy nem lapítani kellene szerintem, hanem legalább cáfolni! Világosan, egyértelműen cáfolni, mondjuk, így: Soha nem ástam, és nem ásattam el, sem lovat, sem más egyebet. Ennyi lett volna, ha stílusosak szeretnénk lenni. Csak ennyi.

Mert azt már tudjuk, hogy egy ló valóban elhalálozott. Tudjuk! Ezért kellett volna cáfolni, vagy hallgatni. Mert a lapítás még mindig tisztességesebb valamivel, mint egy bértopikolót ide küldeni.
És persze nem annyira szánalmas.

Ami persze önmagában véve nem baj, a gond az szerintem, hogy meglehetősen pitiáner módon megy ez a dolog.
Mármost az óra ketyeg, ez kétségtelen. Vagyis az idő valóban a lónak dolgozik. Előbb- utóbb mindenki ballépését elfelejtik.

Eldolgozza, elketyegi az idő.
Amcsi

2008.ápr.23.
66.
No! Akkor mégegyszer utoljára!
Nagyon is valóságos dolog, hogy január elején az egyik paci itt Diósdon elpusztult!
Valóban az alpolgármester lova volt!
Állítólag már Szilveszterkor nagyon rosszul volt a ló, aztán január 1-én este már nem bírt lábraállni. Az alpolgármester akkor nem tartózkodott Diósdon. Akkor este többen kerestünk állatorvost a lóhoz. Miután már 3 orvos is jött, én nem foglalkoztam tovább a témával. Illetve, másnap kérdeztem meg egy ismerősömet, aki ott volt a lónál és próbálták lábra állítani, hogy mi lett az állattal? Akkor mondta, hogy nem tudták megmenteni az éjszaka elpusztult szerencsétlen.

Az is 100%, hogy el lett ásva, mert amikor először itt olvastam a fórumon erről a témáról, akkor rögtön éreztem, hogy csak ez a ló lehet akiről írnak.
Felhívtam valakit, s rákérdeztem, hogy hova lett "rakva" az a ló aki januárban elpusztult.
A válasz: El lett ásva!
"De nem Diósdra, hanem talán Törökbálinton valahova."

A telefonban érezni lehetett, hogy kínos volt a kérdés, s a válasz sem volt határozott!
Egyébként meg a lovastanya vége a törökbálinti határút!:-))))
Tehát akár 20 méter távolságra van elásva, akkor az már Törökbálint!

Abban is igaza van az egyik hsz-nak ( bocs, de nem emlékszem a nicknévre ), hogy az illetékes azért nem reagál mert gondolkodik! Úgyanis biztos, hogy tud róla, mert amikor rákérdeztem, hogy hol a paci, akkor azt is elmondtam, hogy azért kérdezem mert itt a fórumon írtak róla!

Szóval, lehet viccelődni, de attól még a döglött ló döglött marad, s továbbra sem tudjuk hol szennyezi a környezetet!
Aztán majd csodálkozunk, hogy jönnek a döglegyek, meg a betegségek!

Ezek után tőlem ez az ember lehet akárki, leírta magát!
guest

2008.ápr.23.
65.
Én már régen kiraktam belőle a lényeget!
Zökkenőmentes álmokat mindenkinek.
szinten diosdi

2008.ápr.23.
64.
???????????? Legutoljára az ovodában ettem betűtésztás paradicsomlevest. Ezekszerint ön még ott tart?
Előzmény: guest – #63
guest

2008.ápr.23.
63.
Az a baj, hogy Ön a betütésztás paradicsomlevesben keresi a cselekményt!
szinten diosdi

2008.ápr.23.
62.
Kik azok az azok?

Csak el ne szaladjon magával a ló....látom a másik topikban kapja a hideget-meleget.....talán nem véletlenül.

Nem ártana elgondolkodni.
Előzmény: elefant – #60
szinten diosdi

2008.ápr.23.
61.
Olvasom, olvasom, de sehogyan sem látom......

És ugye ezzel csak viccelni akart? Méghogy szóltak neki.....hát eleddig pontosan erről beszéltem. Feldobtak egy témát névtelenül - vádaskodóan - ....erre kellene reagálni? Ne haragudjon, de ezt olyan, mintha nekem kiüvöltenének egy autóból.....
Előzmény: guest – #59
elefant

2008.ápr.23.
60.
No, lássa! Ez jellemző magukra!
guest

2008.ápr.23.
59.
Olvassa vissza saját hozzászólását!
Óriási különbség, hogy Ön nem alpolgármester, mint Sohajda úr. És hogy Ő mit tesz, vagy mit nem, honnan tudja? Szerintem gondolkodik. Tudja az ügyet, szóltak neki. Ha nem történik semmi, biztosan megy egy hivatalos levél az Önkorminak, ez a minimum, jól mondom Dani doki?
szinten diosdi

2008.ápr.23.
58.
No, akkor tisztelt mindnyájak, mondják meg nekem, hogy hol és mikor lett a politika belekeverve a témába. Kíváncsian várom.

Arról pedig nem kellene álmodozni, hogy az alpolgármester itt fogja bújni a netet és azt fogja lesni, hogy mikor adhat választ. Szerintem. Az ő helyében én sem tenném. Egyszerűen azért, mert hülye lennék felülni egy ilyen mendemondának. Ennyi.
Előzmény: guest – #57
guest

2008.ápr.23.
57.
Dani dokinak igaza van, egy döglött ló bizony nem politika. A probléma csupán az, hogy ebben az ügyben név szerint meg lett említve egy ember, mégpedig az alpolgármester úr. Na, aki homályban tartja az embereket, az Ő. Miért nem szólal meg? Ugyan volt már egy-két nagyon "zűrös" ügye (azokban sem nyilatkozott) én a helyében nem fűrészelném magam alatt tovább a fát. Arról nem beszélve, hogy, ha tényleg Ő az érintett, kutya (ló) kötelessége erről nyilatkozni, ha nem, akkor meg utánajárni!
danidoki

2008.ápr.22.
56.
Azért ez nem ilyen egyszerű, mert még mindig nem tudjuk, hogy valaki hozott-e Diósdra, vagy határába elpusztult lovat elásni, vagy nem, nem kellene ebből politikát csinálni. Erre egyszerü a válasz, volt elásott tetem, vagy nem volt. Egy szerencsétlen ló elhantolását nem lehet kutya, vagy macska otthoni elhantolásához hasonlítani.
szinten diosdi

2008.ápr.22.
55.
Maga biztos politikus. Ennyire félremagyarázni valamit, közben homályban tartani az embereket, csak egy politikus tud.
Ha venné a "fáradságot" ( bár magának biztos, hogy ez nagyon megterhelő lehet...) és végigolvasná eme topik történetét, akkor megvilágosodna, hogy itt MINDENKI az igazat szeretné hallani, arról a témáról amit MAGA ( vagy ÖN, ha így jobban tetszik...) hozott fel a semmiből, ismeretlenül és egyszercsak.

No, erre varrjon gombot.....
Előzmény: Yorick – #54
Yorick

2008.ápr.22.
54.
Tisztelt Forumozók! Feltételezik, hogy a döglött ló körül kialakult problémák, nem fognak létezni az Önök által látni vágyott Diósdon? És azért nem fognak, mert Önök azt nem szeretnék látni. Bár a viccek mindig jól jönnek nehéz helyzetekben. Lehet nevetgélni, és nem kényszerítenek gondolkodásra.

Amcsi, megemlítette, hogy tudomása van egy ló elpusztulásáról. Lenni (elásva), vagy nem lenni (elásva), ez itt a kérdés.
moment

2008.ápr.22.
53.
hihihi
szinten diosdi

2008.ápr.22.
52.
Sőt!....űrhajókat is....:))))))))))
Előzmény: Anonymus – #51
Anonymus

2008.ápr.21.
51.
Igen, hallottuk!

De nem Diósdon, hanem Budaörsön, nem autókat, hanem repülőgépeket, és nem osztogatnak, hanem fosztogatnak. A többi stimmel!
Ugye erre gondolt? :)
És hányan voltak vevők erre a zöldségre, édes Istenem!
szinten diosdi

2008.ápr.21.
50.
Kedves Amcsi, véleményem szerint itt Diósdon nincs semmiféle tetem elásva (kivéve a temetőt). Valószínű, hogy semmi másra nem volt jó ez a dolog, mint hangulatkeltésre. Valaki ismét kitalált valamit. Nagyon jó szórakozás ez.
Kívánok annak az embernek ennél sokkal rosszabbakat.

Hallották, hogy itt Diósdon autókat osztogatnak...?
Előzmény: Amcsi – #49
Amcsi

2008.ápr.21.
49.
Beszéltem hétvégén egy barátommal, akinek Érden van lova! Megkérdeztem mi az eljárás olyan esetben, ha egy állat elhullik!
Csak dögkútban lehet elhelyezni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Aminek a költsége 20-30 Ft között van!
Teljesen elképedt az illető, amikor elmeséltem, hogy itt valahol elástak egy lovat!

Valaki elárulná már végre, hol van a tetem?
szinten diosdi

2008.ápr.21.
48.
:)) Ez marha jó.....maga libbent meg a témát és azt mondja, hogy én többet tudok róla? Mondja, mekkora agy kellett ehhez, hogy ezt kikövetkeztesse és maga szerint nekünk mekkora agyunk van, hogy ne jöjjünk rá, hogy maga és paripa kartács nem ismerik egymást illetőleg nem küzdenek információhiánnyal....?
Előzmény: Yorick – #45

Legutóbbi fórumpostok