Politika

sorrend post/lap  
og-ma

ápr.20. 9:36
6036.
Kicsit eltúlzónak érzem a szülő és gyermek kapcsolatot. Itt korrekt, vagy inkorrekt kapcsolatról lehet csak beszélni, illetve az erőfölénnyel való
visszaélésről a EU részéről.
Link erre a hozzászólásra:
Előzmény: dorian – #6033
og-ma

ápr.20. 9:33
6035.
Nem hiszem hogy az IMF hitel ingyen lenne. Minden banki pénznek van, rendelkezésre állási költsége. Az én időmben ez így volt, biztos hogy ez a mai napig is így van.
A múltban is volt pannon és egyebek. A tények elferdítése, nem új találmány.
Előzmény: moment – #6032
szömörce

ápr.20. 8:34
6034.
Alighanem elhúzódó festetés van a klinikán...
dorian

ápr.20. 7:58
6033.
Hát persze hogy jár. ..

Mint egy olyan lázadó kamasznak is jár hogy a szülők eltartsák és szó nélkül eltűrjék a hülyeségeit, aki semmibe nézi a szülők elvárásait, sőt az Ő pénzükön lázad ellenük.

Más országok már felnőttek. és reálisan értékelik a helyzetet. Úgy látszik
vannak akiknél ez meglehetősen hosszú időre kitolódik.
Előzmény: og-ma – #6031
moment

ápr.20. 7:32
6032.
"Amit mi kérünk az IMF-től, az egy biztonsági háló, mert Európában óriási a bizonytalanság és ez hatással van Magyarországra is. Ezért amire szükségünk van és amit kérünk a nemzetközi szervezetektől, az egy biztonsági háló. Nem akarjuk lehívni ezt a hitelkeretet, mert Magyarország képes magát a piacról finanszírozni" - hangsúlyozta a hírügynökség csatornáján az NGM államtitkára. "

Az én véleményem szerint, nem kéne ennyire kuncsorogni egy olyan hitelkeret megszerzése után, amit nem akarunk felhasználni! Tök mindegy minek nevezzük, biztonsági hálónak vagy másnak.

S, mint tudjuk kis országunkban szárnyal a gazdaság, nő a termelés, egyre kevesebb a munkanélküli. Ja, hogy nem igaz?
Minek gondolkozni, ha van aki megmondja a tutit, akkor az úgy is van!
og-ma

ápr.20. 6:54
6031.
A debreceni Orbán beszéd, sok mindent egyértelművé tesz, csak érteni kell belőle.Pl: az eu-s "támogatásokról mondottak.
http://www.hirado.hu/Hirek/2012/04/19/17/Orban_elarulta (...)
Ego sum

ápr.19. 22:45
6030.
jav.

Nem mondom, betartani egymásnak, az azért megy, de öldökölni?
Ego sum

ápr.19. 22:40
6029.

Babette háborúja.

Az államon még alig serkent a puha pihe, amikor a mozikban adták a fenti című filmet, amit talán kéccer is megnéztem, mert a főhősnő igen nagyon teccődőtt nekem. Az a neve, hogy Brigitte Bardot. Aki ugyan nagyon rossz színésznő, viszont a szépsége lenyűgöző volt. Mondom volt, és ma már én sem vagyok olyan szép.

Na, szóval ez jutott eszembe, amikor hallottam erről a Juhász Oszkár nevű polgárháborús szervezkedőről. Ilyen kaliberű beszélgetéseket naponta és tucatszám lehetne rögzíteni bármelyik kocsmában. Ez is rávilágít a jobbikos politikusok szellemi színvonalára, ami miatt sohasem tudtam komolyan venni ezt a pártot. Kérem! Ez az ember lehet, hogy nem szép, de legalább hülye.

Mert kérdem: Még, hogy Magyarországon polgárháború? Ennyire lelkes népek azért sohasem voltunk, hogy egymást nyírjuk. Nem mondunk betartani egymásnak, az azért megy, de öldökölni? Meg aztán, egy háborút nem egy ember vív! Kivéve Rambót! Vagy a CsákNorisz, akiről majdnem egy hidat is elnevezett okos nemzetem. Olyan komoly ez a fenyegetés a demokratikus államrendre, mint mikor az afgán kecskepásztor rázza az öklét az F16-okra.

Csak, hogy Juhász Oszkár nem kecskepásztor és tudja, hogy a szavai nem maradhatnak következmény nélkül. Mert sok idióta egyet ért vele, és tetszik nekik, amit mond, sugall. Polgárháború,…persze remek ötlet…, vesszenek a cigók utána a zsidók…, majd szép sorjában leszámolunk a nép ellenségeivel.

Értékes ember ez a Juhász Oszkár és nagy hazafi is. Persze az még véletlenül sem jut eszébe, hogy szerezzünk pénzt külföldről, hogy munkahelyeket teremtsünk, hogy a gyöngyöspatai cigány embereknek becsületes munkát biztosítsunk. Nem ő ilyenre nem gondol. Külföldi segítséget, csak a saját polgárháborújához remél.

Azért mielőtt belekezdenék, én nagyon átgondolnám ezt a polgárháborút Juhász helyében. Mert aki polgárháborúzni akar, és a fennálló magyar állammal szemben akar fegyvert fogni az a törvény szerint hazaáruló. Ennek értelmében, szerintem Juhász Oszkár hazaáruló! Ugyanis. A Magyar állam alkotmányos rendjét akarja sérteni. Fegyverrel támadni a rendőrségre, a rendőrség pedig hát a rendet tartja fenn...ugye. Valamint mindezt külföldi segítséggel. Öttől tíz év!

Juhász Oszkárt kapásból le kéne mondatni, és elővenni, azért amiket mond, és ha a Jobbik saját bevallása szerint nem rasszista, akkor ki kéne zárnia magából az ilyen idiótákat. Persze nem teszi, mert nagyon is rasszista!

Szerintem most lesz egy kis csín-bum, de se füstje se lángja, minden megy a régi nyomvonalon. Mert a Fidesz is tudja, hogy a szélső jobbos szavazatokra nagyon is szűksége lehet.

og-ma

ápr.18. 8:14
6028.
http://www.youtube.com/watch?v=LrPW3BaXwHA&feature=relmfu
1848-ról kicsit másképpen.
dorian

ápr.15. 21:50
6027.
Most akkor ennyire nem vagyunk tisztában mi mit jelent, vagy csak port hintünk....

http://atv.hu/belfold/20120413_nem_maganvelemeny_a_non_ (...)
green

ápr.12. 15:09
6026.
"Szerintem nem kéne Gyurcsánnyal foglalkozni."
És ezt pont Ön ill. Önök mondják(de tényleg, lehet, hogy ugyanaz a nick név bújik meg a különböző fantázia nevek mögött).
Vajon kiknek is kell még a sárga ház ebben az országben, talán ne feszegessük. Legyenek boldogok a 2/3-al, nagyobb örömük soha ne legyen ebben az életben. Én inkább nyugdíjasként dolgozok a kertemben, sokkal többet ér. Az elmúlt évek tapasztalata alpján nekünk nyugdíjasoknak tök mindegy, hogy ki van a kormányrudnál!
Előzmény: gedeon – #6020
elefant

ápr.12. 8:14
6025.
Persze, mert most SP beégett, azonnal elő kell húzni GyF –et, mint ügyeletes ’emútnyócév’ –et.
A legjobban az tetszik a sztoriban, hogy az agyamosottak SP –t Jézussal azonosítják, a maszopot Pilátussal. A plebszet (a pórnépet, minket) meg a zsidókkal. He-he!
Akkor ki GyF? A sátán maga?
Akkor ki SP ’atyja’? Mármint az, aki kreálta, piedesztálra emelte. Vagyis OV. Az az … maga?
De szerintem Pilátus szerette volna megmenteni Jézust. Csak a plebsz akarta a vérét.
Mármint ezelőtt cirka kétezer évvel.
P.S.: Azért eléggé nevetséges, hogy GyF szakdolgozata eltűnt. Azért én elő tudnám vakarni a sajátomat! Igaz, nem költöztem ötször-hatszor az utóbbi időben. Ilyen nagy felfordulásban az sem csoda, ha az ember elveszíti ’öregecskedő’ feleségét, pláne a diplomáját.
Egyébként olvastam mindkét prominens dolgozatának témáját. Hááát! Marhára fontos dolgok, fontosabbak az E=m*c2–nél! :-)
Előzmény: dorian – #6022
elefant

ápr.12. 7:20
6024.
Úgy tűnik!
szömörce

ápr.12. 7:09
6023.
Új néven szórakozunk?
dorian

ápr.12. 5:59
6022.
Ön az, aki Gyurcsánnyal foglalkozik újra és újra. Mások csupán annyi említést tettek, hogy az, hogy Gyurcsány milyen, semmiben sem befolyásolja Schmitt megítélését. Nem mentesiti őt sem a doktorijával, sem az esetleges adócsalással kapcsolatban.
Előzmény: gedeon – #6020
gedeon

ápr.12. 0:03
6021.
Nem tudták, hogy mit selejteznek le. 2007 példányt selejteztek. És az otthoni példányt ki selejtezte?
Előzmény: borzi – #6018
gedeon

ápr.11. 23:53
6020.
Most, hogy mondja, tényleg nagyon félek Gyurcsánytól! Ha 2 év múlva meglesz neki az MSZP-vel együtt a 2/3-a, vagy akár a 4/5-e, mi lesz itt? Azért nem árt, ha van egy szakdolgozata annak, aki egyetemet végzett. Én meg láttam már az ő neve előtt is azt, hogy dr. Akkor neki is kéne, hogy legyen doktori disszertációja, nem?
Maguk meg mit akarnak még Schmitt Páltól? Lemondott, bírósághoz fog fordulni. Várjuk meg a végét!
Szerintem nem kéne Gyurcsánnyal foglalkozni.
Ő már egy senki.Törpepártja van, frakciója nincs, nem is lesz. Az a lényeg, hogy "Ő" úgy emlékszik, hogy mindig a szegény emberek érdekeit nézte, nem úgy, mint az a másik felkapaszkodott proli. Hát ezért záratta be az OPNI-t. Pedig ott talán jobb helye lenne, mint ahova kerülni fog.
Nem tudom, él-e még az apja, megkérdezhetné tőle.
Előzmény: green – #6019
green

ápr.11. 23:02
6019.
Olyan szánalmasak ezzel a Gyurcsányozással, nagyon félnek töle, ha még mindenre Őt rángatják elő. Az egyetemi, főiskolai szakdolgozat, diploma munka a az egyetem befejezéséhez kell, mert anélkül nincs diploma!!. Nem is hasonlítható egy doktori disszertációhoz, nincs egy súlycsoportban vele, több ezret írnak évente a végzősök. A doktori disszertációnak tudományos alapjának kell lenni, kutató munka előzi meg, esetleg új követkleztetéseket tár föl, és meg kell védeni!!! A doktorit nem elegáns össze fénymásolgatni!!
Előzmény: gedeon – #6015
borzi

ápr.11. 19:17
6018.
/http://www.stop.hu/belfold/megvolt-gyurcsany-szakdolgoz (...)
Előzmény: gedeon – #6015
Ego sum

ápr.11. 13:13
6017.

Jut eszembe! Nem azért mondom, de az ügyészség is elég tohonya ebben az ügyben. Mert ilyen vészterhes időben, mikor a nemzetközi karvalytőke marcangolja szeretett hazánk vérben ázó testét, ilyen fontos ügyben tehetetlenkedik.

Már régen el kellett volna rendelni házkutatást, a pártirodában, a Fitelinánál, a böszme házában, az anyjánál szóval mindenütt ahol csak lehetséges. Aztán ha nem találnak szakdolgozatot, csak találnak valami terhelőt. Vegyük csak elő az emberiség ellen elkövetett bűneit. Amit mindenki tud, hogy sohasem évülnek el. A szakdolgozat kiindulási pontnak kitűnő ürügy.

Haladéktalanul le kell tartóztatni a Böszmét! Persze csak a házkutatás után. Jogállamban élünk, vagy mi a fene. Lehet, hogy most már csak napok kérdése a letartóztatás, majd az ezt követő letartóztatás, én bízom Polt Péterben.

Nem is tudom vajon az inkvizíció vissza lett állítva az alaptörvényben? Mert ha igen akkor semmi perc alatt lesz vallomás. És akkor az ország népe napnál is világosabban láthatná Gyurcsány miként plagizált.

Ego sum

ápr.11. 11:52
6016.

Vannak emberek, akiknek Gyurcsány iránt érzett gyűlölet az egyik legmeghatározóbb érzelem életükben. Elég szánalmas lehet ilyen sivár életig eljutni. Nagyon égő és pitiáner dolog, hogy miután bálványukról bebizonyosodott, hogy lopott most mindenáron bizonyítani akarják, hogy az ellenoldalon is található olyan, aki szintén lopott. Mintha ez kisebbítené, saját ocsmányságukat. És követelnek egy parlamenti képviselőtől egy dolgozatot. Követeljétek akkor Kövérét, Áderét és Szájerét is.

Gyurcsány egy jelentéktelen párt elnöke és egy sima parlamenti képviselő. Nem veszik észre, hogy már három éve nem potenciális ellenfél? Pártja talán be sem jutna a parlamentbe.

Az érdekes kérdés most már az, hogy miért és hogyan tűntek el a szakdolgozatok az egyetemről. Nem tudom Gyurcsány megtalálja-e a saját példányait, de ennek szerintem semmi jelentősége. Azt az egyetem sem tagadja, hogy adott le szakdolgozatot, ezt az indexe is tanúsítja, anélkül nem kapott volna diplomát. Biztosan nem egy remekmű, de nem is akarta kiélni magát a szakdolgozatában és presztízskérdés sem volt a számára. Ő már dolgozott, amikor írta, nem egy szakkollégiumban döntötte a rendszert ezerrel.

gedeon

ápr.10. 22:08
6015.
Azért szerintem nem tökmindegy, hogy mi történt Gy.diplomájával. Engem például érdekel.
gedeon

ápr.10. 22:05
6014.
Gyurcsány baromi boldog volna, ha az lenne a kérdés, hogy gagyi vagy sem? Ő biztos találna pár professzort, akik szerint akár Nobel-díj is lehetne belőle. A kérdés az, hogy van vagy nincs? Senki nem találja. Bedarálták! Nem darálták be! Keresik! Nem keresik tovább, nincs értelme! ELLOPTÁK!!!!! ????? Orbán lopta el!

Orbán zsebében az infó. Ez egy kis képzavar, nem?
gedeon

ápr.10. 21:57
6013.
Régi vicc, de aktuális.

Az Amerikaiak az 500 éves ásatásokon találnak egy telefonkábelt. Rögtön világgá kürtölik, hogy Amerikában már 500 éve volt vezetékes telefon.
A Szovjetunióban is keresgélnek, keresgélnek az ásatásokon, de hónapokig semmit nem találnak. Közlik Brezsnyev elvtárssal, hogy nincs semmi.
Pár nap múlva a szovjet újságok közlik az egész világgal, hogy minden kétséget kizárólag bebizonyosodott, hogy a Szovjetunióban már 500 éve is volt vezeték nélküli telefon.

(Ez pont akkor jutott eszembe, amikor ma Molnár Csaba közölte, hogy Gyurcsány dolgozatát provokátorok ELLOPTÁK!!!)
dorian

ápr.8. 8:09
6012.
Bocsi!

Legutóbbi fórumpostok