A diósdi csatorna legyen a diósdi polgároké

sorrend post/lap  
og-ma

febr.27. 8:12
374.
Befognak fektetni, még a mostaniaknál kissé kedvezőtlenebb lehetőségek mellett is. Nem a befektetőkkel van a baj, hanem a számunkra túlságosan előnytelen(korrupciógyanús) szerződésekkel.
Link erre a hozzászólásra:
Előzmény: dorian – #373
dorian

febr.26. 14:29
373.
Gondolom a hollandok szerelemből fognak befektetni, ha a pécsi előzmények után egyáltalán fognak...

http://uj.privatbankar.hu/makro/ujra-akcioban-nemeth-la (...)
Előzmény: og-ma – #372
og-ma

febr.26. 12:52
372.
http://www.greenfo.hu/hirek/2012/02/09/a-vilagbank-es-a (...)
Nálunk is volt privatizáció, egyesek nagy hasznára.
og-ma

febr.25. 14:02
371.
A csatorna bekötés teljes megvalósítási költsége 1-1,3millió forint/ ingatlan. Ebbe benne van a csatorna és szennyvíztisztító ára is
ennek töredéke a házi tisztítás,és nincs csatornadíj. Sok típus van forgalomba, biztos magánál reklamáltak, sok pia és zaba között, nálam nem. Ez nem reklám, hanem működési elv. Reklám akkor lenne, ha típus, gyártó is meglenne nevezve.
Ennyit illene tudni a reklámról.
Előzmény: Dervis – #370
Dervis

febr.25. 8:49
370.
Miértnem beszélt a fideszes elvtársaival , hogy adjanak magának is egy kis részesedést a csatorna-businessből?
A maga házi rendszerei drágák és alkalmatlanok , két ismerős is vásárolt és reklamáltak .
Tehát ne nagyon reklámozza itt a termékeit......
Előzmény: og-ma – #368
og-ma

febr.23. 19:41
369.
Az EU utolsókat rúgja, minden pénzt meg fog, ez csak idő kérdése.
Kis államokkal kell kezdeni.
Előzmény: plumber – #367
og-ma

febr.23. 19:39
368.
A csatorna szolgáltató cég ingyen kap, a lakosság véréből verejtékéből egy lehetőséget, egy pénzfialó beruházást (Idegen nyilván megérdemli)
Miért nem kap a pék ingyen kemencét, a taxis ingyen autót stb.
Egyetlen települési szennyvíz tisztító és csatorna sem óvja meg az élővizeket, a gyógyszer és növényvédő szerektől.
Ezért semmire sem jók. Erre csak a talajszűrést is alkalmazó házi rendszer alkalmas.
plumber

febr.23. 18:35
367.
"Brüsszel támogatja a csatorna-beruházást
Az Európai Bizottság határozata szó szerint a következőket tartalmazza: „a ‘Környezetvédelem és Energia’ operatívprogram részét képező ’Érd és térsége szennyvíztisztító telep rekonstrukciója és bővítése és szennyvízelvezető rendszer fejlesztése’ nagyprojekt Kohéziós Alapból származó pénzügyi hozzájárulását a Bizottság jóváhagyja. (Brüsszel, 2010.6.29. C(2010) 4354; CCI 2009HU161PR007)"

Brüsszel megszünteti a Kohéziós Alapból származó támogatást. Ez az esemény már tavaly ősszel is előre látható volt, mégis nagy erőkkel gyűjtötték és még mindig gyűjtik a csatornára az önrészeket. A tavalyi kérdésemre, miszerint mi fog történni, ha Brüsszel nem ad pénzt, az volt a válasz" ilyen nem történhet meg"
Megtörtént. Tisztelt Intéző Bizottság! Tisztelt Illetékesek! Kérünk mielőbbi tájékoztatást, mi a B tervük?
Sürgősen válaszoljanak, mert közben havonta fizetjük az önrészt. Ezek után nyilván felvetődik a kérdés, megvalósítható az eredeti kiírás alapján a diósdi csatorna?
og-ma

febr.3. 13:39
366.
Azért tartunk el adatvédelmi gittegyletet hogy, adatainkat megvédje.
Bejelentést kell tenni, állásfoglalást kérni. semmi garancia arra hogy ez nem lesz, betörésekhez adat gyüjtés.
Én még a gázóra fényképész esetén is csak közeli fotót engedek készíteni. A csatorna építés nem járhat olyan mértékű talajrezgéssel, ami ezt indokolttá tehetné. Ez nem metró építés.
szömörce

febr.3. 12:43
365.
Nem egészen értem, mi köze a földbe ásott csatorna kivitelezésének ahhoz, hogy adott esetben egy lakóházban ráférne a hálószobára egy festetés és a WC-ben is ki kellene cserélni már azt a két repedt csempét?!
Előzmény: Maria – #364
Maria

febr.3. 10:25
364.
Az alábbi hírt, a diósd.hu-ról másolta ide
"Tisztelt Lakosok!
Tájékoztatjuk Önöket, hogy a csatornaépítés miatt az érintett utcákban az ingatlanok állapotfelmérésének céljából a kivitelezők videó és fénykép felvételeket készítenek az Önkormányzat képviselőjének jelenlétében.
Diósd, 2012. január 24."
Érden lakó ismerősöm mesélte, hogy körbe fotózták a házat-telket. és még a házba is be akartak menni képeket csinálni, amihez nem járult hozzá, ezért jegyzőkönyvet vettek fel arról, hogy nem engedte be a lakásba őket.
Kérdezem attól aki tudja a választ, ha a házon kívülről nem látszik semmilyen repedés, vakolat lehullás, stb, miért akarnak a lakáson belül is fényképeket készíteni? Ha az utca felbontásakor használatos gépek rezgései miatt kár keletkezik az ingatlanban, az kívülről is fog látszani, nem hiszem, hogy ehhez le kell fényképezni a lakás belsejét.

og-ma

2011.dec.10.
363.
ákkeltő_növényvédőszerek_az_ivóvízben-20111210http://barikad.hu/rákkeltő_növényvédőszerek_az_iv (...)
Ezért is a lakosság a felelős, és nem az elfuserált agrotechnika, a
csatornázás ezt megoldja, ugye????
og-ma

2011.dec.9.
362.
Az emberi élet alapja, a növényi élet. Ezért a növények zöld tömegének oxigén termelésének növelése érdekében minden csepp vizet helyben kellene felhasználni, és nem kifolyatni a Fekete tengerbe.(Dunán keresztül) A talajok tápanyagszegénysége a növények vitamin tartalmát
az elmúlt 20 évben 20-60%-al csökkentette. A sok-sok beteg vitamin hiányos, a "vitamin csökkentett" tápláléknak köszönhetően.
og-ma

2011.dec.9.
361.
Tisztelt István!
Kár itt bárkit kiemelni bántani. Széllel szemben nem lehet. Ők csak kihasználják a számukra jó hátszelet. Hazánkba az építés és tervezés alatt álló csatornák nagyobb része felesleges, sőt kifejezetten káros.
A talajok szervesanyag és víz tartalma folyamatosan csökken.
Ahol kellene ott viszont nem épül.
A talajvíz minták ezt bizonyítják, a nitrát szennyezés gyakorlatilag megszűnt az esztelen túlzó műtrágyázás pénzhiány miatti leállítása miatt. A lakosságot könnyű bűnbakká minősíteni.
A szennyezés nem fekáliás jellegű(nálunk) hanem klórozott szénhidrogén, másutt is ipar és mezőgazdaság a fő szennyező forrás.
Ez nem azt jelenti hogy a háztartási szennyvizet nem kell helyben megtisztítani,és fel is használni.
Előzmény: istvan – #360
istvan

2011.dec.8.
360.
Kedves Dervis!
A Sohajda, és a Mihalovich családot (testvéreiket) már ismerjük, de miből gondolja, hogy a Harmadik is elvtárs volt?
Előzmény: Dervis – #359
Dervis

2011.dec.8.
359.
Elkezdték már a csatornaépítést ?
A volt elvtársak megkapták a zsíros falatokat ? Sohajda elnök , Mezőfi és Heinzelmann ellenőr ...lesz itt kaszálás rendesen.
patriota

2011.szept.29.
357.
Sok mindentől nem vagyok boldog, már ami a településsel kapcsolatos, de azért Diósd nem eladósodott, és remélem nem is lesz.
Ha van is hiteltartozása, még kezelhető.

Ami a kérdését illeti, forduljon a csatorna társulathoz
/,http://www.diosdicsatorna.hu/kezdolap/, hamarabb választ kap!

Ezen a fórumon csak egy, néha két képviselő szokott válaszolni, de ebben a témában nem biztos, hogy Ő(k) a legtájékozottabbak.

remélem tudtam segíteni!
ralliart

2011.szept.29.
356.
T.Képviselők!
Üres telekre is kell fizetni csatorna hozzájárulást?
És aki nem képviselő vagy polgármester,esetleg jegyző,és nincs ekkora összeg a kalapban,akkor mi a teendő?
Ilyen fejetlenség,arrogancia,fenyegető levelek.....jó ég,milyen évet írunk?
És ennyi képviselő,alkalmazott egy ilyen kis községben,hát ez
nevetséges...
Kíváncsi lennék mennyi pénzbe kerül csak a fizetésük,amiért
az eladósodott községen kívül mást nem tudnának felmutatni....
og-ma

2011.szept.28.
355.
Erősebb kutya elve érvényesül. Nekem ebben semmi érdekem nincs, harcoljon pereskedjen más. Nekem kombinált rendszerem van, ahol a csatorna és a házi szennyvíztisztító kombinálva van, mert ez a jövő igazi útja. Szájkarate csak akkor értelmes ha, van mögötte jogi és műszaki tartalom.
Előzmény: motoros – #354
motoros

2011.szept.28.
354.
Ha pedig kötelező, akkor az érvényesülése érdekében akár ön is pert indíthat, amennyiben érdeksérelmet szenvedett. És még nyerni is fog.

Bár, én azt gondolom, hogy itt csak szájkarate folyik...
Előzmény: og-ma – #353
og-ma

2011.szept.28.
353.
Azt írtam hogy nem akarják ismerni,mert vannak úgymond, magánzsebbe jobban kifizetődő témák. Nem azt írtam hogy nem ismerhető meg.Ez konkrétan az általam leírt irányelve vonatkozik.
A D209-es ügynök(Medgyesi Péter) is aláírt egy rendeletet (számát most nem tudom)ahol ezt kötelezővé tette(volna).
Előzmény: motoros – #352
motoros

2011.szept.28.
352.
Nem tudom az ön fogalmai szerint mit jelent a "nem ismerik", mindenesetre a google 8000 db magyarországi, magyar nyelvű találatot hoz, kezdve az irányelv nemzeti jogba átültetésétől (azaz minden rendelkezése alkalmazandó), KVVM-es tanulmányokon, előadásokon keresztül, ROP és KEOP pályázatok feltételéig.

Akkor ezt most hazánkba' nem ismerik vagy csak ön hiszi azt?
Előzmény: og-ma – #351
og-ma

2011.szept.27.
351.
Ehhez fontos kiegészítés a )1/271/EGK uniós tanácsi irányelv. Csak kár hogy ezt hazánkba nem ismerik, pontosabban nem akarják ismerni.
Előzmény: og-ma – #344
elefant

2011.szept.26.
350.
Nem reagáltam semmire, mindössze segíteni akartam egy fórumtársunknak.
Köszönöm!
Előzmény: motoros – #349
motoros

2011.szept.26.
349.
> Tisztelt szerkesztő!
> Elbúcsúzom og-ma nick-nevű fórumtársamtól. Továbbiakban nem
> kívánok a dko.hu fórumán reagálni a hozzászólásaira.
> Ha ezt mégis megteszem, az csak kóros mentális és/vagy szomatikus
> állapotomnak (rángógörcs, habzó száj, delirium tremens, szélütés)
> tudható be.

Jobbulást!
Előzmény: elefant – #348

Legutóbbi fórumpostok