Kiss Zoltánnak
tothilona
2008.nov.23.
31.
Kedves Zoltán!
Szeretném köszönetemet kifejezni a dko működtetéséért. Profi újságírói munka, korrekt, naprakész. Minden lényeges eseményről tájékoztat, mégpedig velősen, most például az áramszünetről. Nagyon lényegesnek tartom azt is, hogy nyelvtanilag, stilisztikailag hibátlanok az írásai. Gondolom, munkája mellett végzi ezt a feladatot, tehát nem főállásban párszázezer Ft-ért, ami méginkább tiszteletre méltó. Ez azt is bizonyítja, hogy az elkötelezettség és a lelkesedés milyen sokat jelent az életben.
De azért ugye egyszer lesz majd képfeltöltés is? :)
Szeretném köszönetemet kifejezni a dko működtetéséért. Profi újságírói munka, korrekt, naprakész. Minden lényeges eseményről tájékoztat, mégpedig velősen, most például az áramszünetről. Nagyon lényegesnek tartom azt is, hogy nyelvtanilag, stilisztikailag hibátlanok az írásai. Gondolom, munkája mellett végzi ezt a feladatot, tehát nem főállásban párszázezer Ft-ért, ami méginkább tiszteletre méltó. Ez azt is bizonyítja, hogy az elkötelezettség és a lelkesedés milyen sokat jelent az életben.
De azért ugye egyszer lesz majd képfeltöltés is? :)
Link erre a hozzászólásra:
kutya
2008.nov.14.
30.
Ezzel az áram dologgal kapcsolatban,- szerencsére nem vagyok érintett- javasolom a teveugyvedje@mtv.hu-n bejelenteni, ha valaki vállalja a lakók képviseletét szivesen utánna néznek.Üdv:kutya
Anonymus
2008.nov.13.
29.
A pogármester "valószínűleg" szóhasználata nevetségesen hangzik. Ez nem válasz!!! Felkészületlen, tájékozatlan, elfogadhatatlan válasz, miként az is, hogy többször jelezték az ELMŰ felé. Ha valóban így van, meg kéne lennie az autentikus válasznak. Az időben történő és a kívánalmaknak megfelelő tömegtájékoztatás pedig kutya kötelessége lenne az önkormányzatnak!Mindennek a Csimborasszója, hogy több mint egy hónapja sötétség borul hol az egész, hol a fél falura! Egy tökös Polgármesteri Hivatal már régen ráborította volna az asztalt az ELMŰ-re, vagy akárkire, aki mindezért felelős. De itt nem történik soha semmi!
Felesleges volna ezért Gézát okolni egyszemélyben! Megvannak az erre a célra alkalmazott felelős személyek. Az éji sötétséget pedig észlelnie kellene minden nemtörődöm Pató Pálnak is ott a testületben, aki folyvást arra hivatkozik, hogy nem olvassa azt a másik honlapot, ahol a panaszáradat olvasható. A hivatalos honlapon megjelenőt pedig ha el is olvassák, meg nem válaszolják. Vagy ha meg is válaszolják, akkor is csak a "nesze semmi, fogd meg jól!" az eredmény. De nem is válaszolgatni kellene, hanem befolyásukkal élve odahatni a valóban illetékesnél, hogy történjen már végre valami!
Ami pedig a földkábel fektetést illeti: néhány napja kezdődött. a sötétség pedig több mint egy hónapja. A transzformátor felújítás pedig nem okozhatja az egész falu elsötétítését! Vagy ha igen, ennyi idő alatt nem megoldani a gondot felelőtlenség, lelkiismeretlenség.
Akárki is fogó a kérdésben, szégyellje magát!
Felesleges volna ezért Gézát okolni egyszemélyben! Megvannak az erre a célra alkalmazott felelős személyek. Az éji sötétséget pedig észlelnie kellene minden nemtörődöm Pató Pálnak is ott a testületben, aki folyvást arra hivatkozik, hogy nem olvassa azt a másik honlapot, ahol a panaszáradat olvasható. A hivatalos honlapon megjelenőt pedig ha el is olvassák, meg nem válaszolják. Vagy ha meg is válaszolják, akkor is csak a "nesze semmi, fogd meg jól!" az eredmény. De nem is válaszolgatni kellene, hanem befolyásukkal élve odahatni a valóban illetékesnél, hogy történjen már végre valami!
Ami pedig a földkábel fektetést illeti: néhány napja kezdődött. a sötétség pedig több mint egy hónapja. A transzformátor felújítás pedig nem okozhatja az egész falu elsötétítését! Vagy ha igen, ennyi idő alatt nem megoldani a gondot felelőtlenség, lelkiismeretlenség.
Akárki is fogó a kérdésben, szégyellje magát!
Előzmény: szerk – #27
moment
2008.nov.13.
28.
szerk
2008.nov.13.
27.
Kedves moment!
Az imént beszéltem telefonon a polgármesterrel. Spéth Géza elmondta, hogy valószínűleg a jelenleg is zajló munkálatokkal (földkábelfektetés, transzformátorfelújítás) kapcsolatos a hiba. A polgármesteri hivatal több alkalommal jelezte már az ELMŰ-nek a problémát.
Üdv.: Kiss Z.
Az imént beszéltem telefonon a polgármesterrel. Spéth Géza elmondta, hogy valószínűleg a jelenleg is zajló munkálatokkal (földkábelfektetés, transzformátorfelújítás) kapcsolatos a hiba. A polgármesteri hivatal több alkalommal jelezte már az ELMŰ-nek a problémát.
Üdv.: Kiss Z.
Előzmény: moment – #25
szerk
2008.nov.13.
26.
Kedves Anonymus!
Az ülés megvolt, az eredeti 3+2 napirenddi ponttal. Az ülésen nem voltam ott, ezért nem írtam róla beszámolót. A dko-n egy hír szerepelt az ülésről, és azért "tűnt" el, mert a mi a közleményeinket az aktuális időpontig dátumozzuk, másnap automatikusan törlődik. Az archívumban természetesen megzalálhatók.
Üdvözlettel: Kiss Zoltán
Az ülés megvolt, az eredeti 3+2 napirenddi ponttal. Az ülésen nem voltam ott, ezért nem írtam róla beszámolót. A dko-n egy hír szerepelt az ülésről, és azért "tűnt" el, mert a mi a közleményeinket az aktuális időpontig dátumozzuk, másnap automatikusan törlődik. Az archívumban természetesen megzalálhatók.
Üdvözlettel: Kiss Zoltán
Előzmény: Anonymus – #24
moment
2008.nov.13.
25.
Kedves Zoltán!
Diósdon egy hónapja nincs rendes közvilágosítás a lakótelep bizonyos részein.
Időnként van, de minden második lámpa világít, két napja pedig újra teljes a sötétség.
Szeretnénk tudni, mi az oka és mikorra várható a javítása.
A mostohatesón kérdeztem már, de nem hajlandó senki sem válaszolni.
Szeretném megkérni, hogy nézzen utána, Önnel bizonyosan szóba állnak!
Diósdon egy hónapja nincs rendes közvilágosítás a lakótelep bizonyos részein.
Időnként van, de minden második lámpa világít, két napja pedig újra teljes a sötétség.
Szeretnénk tudni, mi az oka és mikorra várható a javítása.
A mostohatesón kérdeztem már, de nem hajlandó senki sem válaszolni.
Szeretném megkérni, hogy nézzen utána, Önnel bizonyosan szóba állnak!
Anonymus
2008.nov.13.
24.
Kedves Zoltán!
A közelmúltban olvasható volt a hírek között, miszerint a képviselő testület ülést tart nov.10-én, 16 órai kezdettel. Szerepeltek a napirendi pontok is. A testvér honlapon minderről nem olvashattunk, sőt a nevezett hír a "mi újságunk"-ból is eltünt azóta. Semmi hír az ülés eredményéről.
Ma 13-a van. Netán elmaradt a gyűlde?
Üdvözletem
A közelmúltban olvasható volt a hírek között, miszerint a képviselő testület ülést tart nov.10-én, 16 órai kezdettel. Szerepeltek a napirendi pontok is. A testvér honlapon minderről nem olvashattunk, sőt a nevezett hír a "mi újságunk"-ból is eltünt azóta. Semmi hír az ülés eredményéről.
Ma 13-a van. Netán elmaradt a gyűlde?
Üdvözletem
diosizs
2008.okt.9.
23.
Kedves Zoli!
Örömmel olvasom, hogy már otthon vagy! Mielőbbi gyógyulást kívánok Neked, pihenj sokat!
Üdvözlettel, Zsuzsa
Örömmel olvasom, hogy már otthon vagy! Mielőbbi gyógyulást kívánok Neked, pihenj sokat!
Üdvözlettel, Zsuzsa
Gnekat
2008.okt.8.
22.
Szervusz Zoltán!
Jó hír, hogy megint itthon vagy.
Mielőbbi teljes gyógyulást!
Jó hír, hogy megint itthon vagy.
Mielőbbi teljes gyógyulást!
Pron ego
2008.okt.8.
21.
Szeretettel üdvözlünk körünkben!
Előzmény: kisszoltan – #18
Pusztai Farkas
2008.okt.8.
20.
OBSITOS
2008.okt.8.
19.
T. kisszoltán
Örülök, hogy otthon van, így ismeretlenül is, javuljon(anyám szerint gyógyuljon!)
Nem tudom magam megtagadni! Az én istenem éltesse!
Örülök, hogy otthon van, így ismeretlenül is, javuljon(anyám szerint gyógyuljon!)
Nem tudom magam megtagadni! Az én istenem éltesse!
Előzmény: kisszoltan – #18
kisszoltan
2008.okt.8.
18.
Kedves Barátaim, tisztelt Fórumozók!
Szeptember 28-a óta ma ültem először (immár itthon) gép elé, most olvastam a topik hozzászólásait. Köszönöm a figyelmet, a jókívánságokat.
Komolyabb tünetek nélkül, egy rutin vérnyomásmérés során észleltem a bajt. Szerencsére profi kezekbe kerültem itt, Diósdon, a Szent Imre kórház ambulanciáján, majd nem utolsósorban a HM Egészségügyi Központban.
Még egyszer: köszönöm. Én mindenki vigyázzon magára.
Kiss Zoltán
Szeptember 28-a óta ma ültem először (immár itthon) gép elé, most olvastam a topik hozzászólásait. Köszönöm a figyelmet, a jókívánságokat.
Komolyabb tünetek nélkül, egy rutin vérnyomásmérés során észleltem a bajt. Szerencsére profi kezekbe kerültem itt, Diósdon, a Szent Imre kórház ambulanciáján, majd nem utolsósorban a HM Egészségügyi Központban.
Még egyszer: köszönöm. Én mindenki vigyázzon magára.
Kiss Zoltán
Előzmény: dorian – #17
dorian
2008.okt.7.
17.
Tisztelt Kiss Zoltán!
Mielőbbi gyógyulást kívánunk.
Üdvözlettel:
Dorian
Mielőbbi gyógyulást kívánunk.
Üdvözlettel:
Dorian
Pusztai Farkas
2008.okt.6.
16.
Tisztelt Kiss család!
Amennyiben tudnék bármiben - ismétlem: bármiben! - segíteni, ne habozzanak küldeni nekem arról egy elektronikus levelet!
Megtiszteltetésnek venném, ha tehetnék bármit is, ami némileg tehermentesíthetné Önöket.
Üdvözlettel:
P. F.
Amennyiben tudnék bármiben - ismétlem: bármiben! - segíteni, ne habozzanak küldeni nekem arról egy elektronikus levelet!
Megtiszteltetésnek venném, ha tehetnék bármit is, ami némileg tehermentesíthetné Önöket.
Üdvözlettel:
P. F.
Szofi
2008.okt.6.
15.
Édes Apukám!
Nagyon hiányzol már nekünk. Minden perc óráknak tűnik, minden óra olyan, akár egy egész nap és ez a rengeteg nap már elviselhetetlen nélküled.
Ne feledd, nagyon szeretünk téged!
"Ha az ember szeret valakit, mindent könnyűnek talál. A Nap fényesebb, a virágok szebbek, az emberek jobbak."
Kitartás Édesapu!
Zsófi
danidoki
2008.okt.5.
14.
Én is jobbulást kívánok ezzel a verssel, remélem már még jobban vagy, mint a műtét másnapján, mikor beszéltünk telefonon.
Szabó Lőrinc:
Biztató a tavaszban
Töröld könnyed, gyűrd le fájdalmadat,
te nem azért vagy, hogy odaragadj
ügyhöz, multhoz, amely nem a tiéd,
és dac poshasszon és keserüség.
Kaptál ütleget, kaptál eleget
(légy keresztyén s mondd: érdemelteket,
s könnyűlsz tőle!)… Most ne vélt igazad
emlegesd, s ne a hibát, a zavart
(az benned is volt!): nézd a rétet, a
nagy fényt, a Feltámadást!… Tavasza
jött újra a földednek: nézd, a nép
dolgozik, szépűl város és vidék:
nem árt, hogy eltűnt sok gőg, régi copf,
s jobb lesz a jó, ha te is akarod,
ha igazán:… másét és magadét,
úgy gyógyítod ama ezer sebét,
ha az csordítja megnyugvó szived,
ami sosem elég, a Szeretet!
Szabó Lőrinc:
Biztató a tavaszban
Töröld könnyed, gyűrd le fájdalmadat,
te nem azért vagy, hogy odaragadj
ügyhöz, multhoz, amely nem a tiéd,
és dac poshasszon és keserüség.
Kaptál ütleget, kaptál eleget
(légy keresztyén s mondd: érdemelteket,
s könnyűlsz tőle!)… Most ne vélt igazad
emlegesd, s ne a hibát, a zavart
(az benned is volt!): nézd a rétet, a
nagy fényt, a Feltámadást!… Tavasza
jött újra a földednek: nézd, a nép
dolgozik, szépűl város és vidék:
nem árt, hogy eltűnt sok gőg, régi copf,
s jobb lesz a jó, ha te is akarod,
ha igazán:… másét és magadét,
úgy gyógyítod ama ezer sebét,
ha az csordítja megnyugvó szived,
ami sosem elég, a Szeretet!
Thomas
2008.okt.5.
13.
Kedves Zoltán !
Gyógyulást kívánunk !
Gyógyulást kívánunk !
moment
2008.okt.5.
12.
Bízom benne, hogy minél hamarabb újra köztünk lesz!
Siessen azzal a gyógyulással, várjuk vissza!
Siessen azzal a gyógyulással, várjuk vissza!
Előzmény: kiss csalad – #2
motoros
2008.okt.5.
11.
Én is jobbulást kívánok!
OBSITOS
2008.okt.5.
10.
Tisztelt Szerkesztő Úr!
Mielőbbi gyógyulást kívánok Önnek! Hiánya érezhető, mintha leült volna az irogató kedv! Ki fog engem kimoderálni, ha szükséges?
Mielőbbi gyógyulást kívánok Önnek! Hiánya érezhető, mintha leült volna az irogató kedv! Ki fog engem kimoderálni, ha szükséges?
elefant
2008.okt.4.
9.
Kedves Szerkesztő Úr!
Mielőbbi gyógyulást kívánok Önnek!
Egy ismeretlen jó barátja: elefant
Mielőbbi gyógyulást kívánok Önnek!
Egy ismeretlen jó barátja: elefant
Pron ego
2008.okt.4.
8.
“A boldogságot nem lehet ajándékba kapni. Egyetlen titka: adni, mindig csak adni, jó szót, bátorítást, mosolyt, hitet, és sok-sok önzetlen, tiszta szeretetet.” (Goethe)
Gyógyulj meg mielőbb, még nagyon sok dolgod van!
Gyógyulj meg mielőbb, még nagyon sok dolgod van!
Pordi
2008.okt.4.
7.
Remélem nem komoly a baj, mint régi barátod és katonatársad mondom, hogy szedd össze magad!!!
Legutóbbi fórumpostok
- dorian - tegnap 22:17
Ön szerint miről ismerszik meg a "balos" és miről a "jobbos"?
Változások a Fidesz-kormány alatt - dorian - tegnap 21:35
Kedves Og-ma! Nincs szándékomban belebonyolódni a vitába, de a kêtkedésnek főleg az az ala (...)
Változások a Fidesz-kormány alatt - og-ma - tegnap 21:26
Ami a multik, korrumpáltak, haszonélvezők érdekeit szolgálja az "környezetvédelem". Elvétve (...)
Környezet - dorian - tegnap 21:20
Civil szervezetek és egyházak. A fiatalok nem a jövőképet, biztos megélhetést, az elfogadhat (...)
Változások a Fidesz-kormány alatt - og-ma - tegnap 21:16
Az energetízálás módját és fogalmát és használati lehetőségeit is ismerni kellene, Önnek (...)
Változások a Fidesz-kormány alatt - og-ma - tegnap 21:07
Tisztelt Dorian! Sok művelt tanulni vágyó szkeptikussal találkoztam az elmúlt 30évben. de a (...)
Változások a Fidesz-kormány alatt - Napcsi - tegnap 20:53
Jujjj, ez milyen jó játék! ÉlveSZkedjünk! Keressünk lapgúlát (lapgulát) a lakásban. Én is (...)
Változások a Fidesz-kormány alatt - szömörce - tegnap 20:45
Nem egy valaki, hanem egy kör. No, és halálosan komolyan gondolják. A gazdasszonyképzés is h (...)
Változások a Fidesz-kormány alatt - dorian - tegnap 20:34
Tényleg ugy gondolja valaki, hogy ez a megoldás? http://touch.femina.hu/hirhatter/gazdasszonyke (...)
Változások a Fidesz-kormány alatt - dorian - tegnap 19:43
Tudja kedves Og-ma mindenkinek magánügye, hogy hisz, vagy nem hisz a lappiramisban, az aurapajzsba (...)
Változások a Fidesz-kormány alatt - dorian - tegnap 19:12
Szerintem van és szüksêges is, hogy legyen. Csak nem ilyen szemellenzős, egyoldalú kellene, han (...)
Környezet - og-ma - tegnap 18:28
Tudtam hogy megjelennek a primitívségek, lappiramis témában, az ezzel kapcsolatos hülyeségek (...)
Változások a Fidesz-kormány alatt