Társalgó
fejes
2007.máj.17.
147.
Hali!
Tök jó, hogy pályázatot írt ki.
Elsőnek ötleteim: Bánya Blues Fesztivál,
Bánya-Rém-Blues Fesztivál; Kővágó-Blues Fesztivál, Kőhányó-Blues Fesztivál. ( Ez még nekem is teccik!:)))
Persze előtte Első és DIÓSDI jelző használata indokolt!
Az első nem kap sört?;)
Tök jó, hogy pályázatot írt ki.
Elsőnek ötleteim: Bánya Blues Fesztivál,
Bánya-Rém-Blues Fesztivál; Kővágó-Blues Fesztivál, Kőhányó-Blues Fesztivál. ( Ez még nekem is teccik!:)))
Persze előtte Első és DIÓSDI jelző használata indokolt!
Az első nem kap sört?;)
Link erre a hozzászólásra:
Előzmény: Pordi – #146
Pordi
2007.máj.17.
146.
Tisztelt Netező Társaim!
Mint már valószínüleg értesültetek róla, ha az ÖK. is úgy akarja augusztus 17-20 között Blues Fesztivált és motoros találkozót rendezünk a Vadászház előtti területen.
Ezennel pályázatot írok ki a fesztivál nevére! Rövid, frappáns, jellemző név legyen. A pályázat nyertese 2 korsó sörre vendégem a Red Rose Place-ben.
Segítségeteket köszönöm: Pordi
Mint már valószínüleg értesültetek róla, ha az ÖK. is úgy akarja augusztus 17-20 között Blues Fesztivált és motoros találkozót rendezünk a Vadászház előtti területen.
Ezennel pályázatot írok ki a fesztivál nevére! Rövid, frappáns, jellemző név legyen. A pályázat nyertese 2 korsó sörre vendégem a Red Rose Place-ben.
Segítségeteket köszönöm: Pordi
elefant
2007.máj.17.
145.
Kedves Névtelen! Bocsi, hogy csak most írok, de valami balfék szétcseszte a szervert.
A lehető legtávolabb áll tőlem, hogy viccelődjek pont rajtad! Talán megfigyelted, még az olyan hebrencs fórumozótársainkat is, mint pl. Sauron mester (bocsi tisztelt Mágus) próbálom tolerálni. Téged, akit meg őszintén kedvellek, maximum évődéseimmel zaklatlak. Az amit nagyon nehezen viselek, az a gyűlölködés, egoizmus, mások lenézése, sárbatiprása. Ilyenkor lehet hogy elvesztem a józanságomat és oda-oda bökök. De azért megpróbálok ilyenkor is úriember maradni.
Veled kapcsolatban csak az a problémám, hogy nehezen találok valami frappáns ´fotóajándékot´, amit elküldhetek Neked.
A fórum névtelenségével meg - ellentétben az általam nagyrabecsült Ring Péterrel - egyetértek. Nem hiányzik nekem, hogy ilyen Budaházi (és ´né), TomCat -féle "úriemberek" - csak azért mert nem értek velük mindenben egyet - perádézzanak a házam előtt, illetve fölrobbantására készüljenek, avagy elvtársaik "jóindulatába" ajánljanak.
A múltkor meg már én is megkértem a WebMestert, hogy adja meg Neked az elérhetőségemet. Bár lehet, az a másik fórumon volt, már nem tudom.
Továbbra is baráti üdvözlettel: elefant
P.S.: A fotóval kapcsolatban megjegyzem (bár jellemhiba), hogy irigyellek!
Előzmény: Anonymus – #142
Kiskifli
2007.máj.16.
143.
Anonymus
2007.máj.16.
142.
Kedves Pirosszemű! Itt volnék tehát. Azt szeretnéd, ha adnék valami bővebb információt? Hiszen akkor elveszne személyiségem titokzatossága. (nem véletlenül választottam ezt a nicknevet!) Én úgy érzem, hogy mindenkiben lehet találni valamit, amelynek értelmében lehet már vele évődni, tréfálkozni, viccelődni stb. Ha ezek nem lépik át a jó ízlés határait, akkor lehetnek bármik. Vannak, persze, hogy vannak említésre méltó "eseményei" az én életemnek is, de ezek nem feltétlenül publikusak. Legalábbis az én értékítéletem szerint. Ezek és az ehhez hasonlók csak szűk családi, baráti körben használatosak, ill voltak azok.
De ha mégis úgy érzed, szeretnél többet tudni rólam, kérd el webmestertől a címemet! Hivatkozz a Társalgóbeli jelen levélváltásunkra! Ezennel MEGADOM AZ ENGEDÉLYT "ELEFÁNTNAK", hogy a webmester a levelező címemet kiszolgáltassa!
Persze, ezen túlmenően a nyilvánosság előtt is folytatni kívánom a diskurzust Veled (és mindenki mással, aki érdemes rá.)
Üdvözöllek!
Ps: A fotó - kivételesen - eredeti: Kenyában, a Tsavo Nemzeti Parkban készült 2005-ben.
Pordi
2007.ápr.20.
141.
Lépj be most a "nagytestvérhez"! Majdnem az megy ami tegnap, de még nem érte el a csúcspontját. A Blue 13 nevű gyerek újfent froclizza a csapatot, és sikerrel. Hihetetlen ahogy ugranak a demagóg dumájára és nem lehet leállítani a folyamatot, gondolom a haver meg röhög a markába!
Előzmény: szero64 – #140
szero64
2007.ápr.20.
140.
Kedves Pordi!
Köszönöm, a többit már el tudom képzelni (pedig a törlés drasztikus lépés, és a hsz-ok száma zavarba ejtően nagy).
A kommunistázás és a bolsizás sajna már ismerős (bolsi fellegvár, stb).
Üdv:szero64
Köszönöm, a többit már el tudom képzelni (pedig a törlés drasztikus lépés, és a hsz-ok száma zavarba ejtően nagy).
A kommunistázás és a bolsizás sajna már ismerős (bolsi fellegvár, stb).
Előzmény: Pordi – #139
Pordi
2007.ápr.20.
139.
Röviden. Bejött egy ember (ki tudja honnan), és folyamatosan kommunistázva közölte, hogy Hazánkban az elnyomó rendszert felváltandó új rendet csak erőszakkal lehet létrehozni és hulljon a férgese, ami kiakasztotta a fórum egyébként konszolidált tagjait is.
Nagyon üdvözlendő, hogy a moderátor törölte a tegnapi napot, mert komoly személyeskedések uralták.
Nagyon üdvözlendő, hogy a moderátor törölte a tegnapi napot, mert komoly személyeskedések uralták.
Előzmény: szero64 – #138
szero64
2007.ápr.20.
138.
Jóestét mindenkinek!
Valaki meg tudja mondani mi történt tegnap este a "nagytesón"? Dolgoztam éjszaka, ma reggel pedig azt olvastam és láttam, hogy hiányzik 90 hsz. Az pedig rengeteg.
Valaki meg tudja mondani mi történt tegnap este a "nagytesón"? Dolgoztam éjszaka, ma reggel pedig azt olvastam és láttam, hogy hiányzik 90 hsz. Az pedig rengeteg.
tuske
2007.ápr.18.
137.
Szeintem fokozatosan megkezdik a valamikor jobb és szebb időket megért
községünk eladását.Most ez az első lépés.Milesz a következő?
községünk eladását.Most ez az első lépés.Milesz a következő?
Előzmény: BogoL – #136
BogoL
2007.ápr.18.
136.
Érdekes hír, erről még nem hallottunk semmit, s a diósdi önkormányzat sem tárgyalta, a dko híreinél olvasható.
Ki tud róla többet?
Érd Megyei Jogú Város Közgyűlése április 19-én (csütörtökön) 10 órától ülésezik a Polgárok Háza 7. számú tanácstermében.
Az ülés 21. napirendi pontjaként szerepel a "közoktatási intézmények Diósd községgel közös fenntartását célzó mikrotérségi megállapodás" elfogadása.
Ki tud róla többet?
Érd Megyei Jogú Város Közgyűlése április 19-én (csütörtökön) 10 órától ülésezik a Polgárok Háza 7. számú tanácstermében.
Az ülés 21. napirendi pontjaként szerepel a "közoktatási intézmények Diósd községgel közös fenntartását célzó mikrotérségi megállapodás" elfogadása.
BogoL
2007.ápr.12.
135.
Szemétszedés - szombat 14. 9 óra Ifjúsági Klub szervezésében
Találkozási pontok:
-Kőbányai út-gombapince
-Vadvirág utca - Antenna Hung. Sarok
- Diófasor/ Balatoni út sarok
-Vadász ház – középső lucernás
Az Ifjúsági Klub szervezi a szemétszedést, a Becker visz a Vadászházhoz / középső lucernás / egy konténert ( Önk. Hiv rendelte meg ), mert a 4. helyszín a lucernás feletti területet szeretnék kitakarítani.
Amúgy a Településrészi Bizottság / volt Üdülőterületi / egyik tagja – Imre István kezdeményezte 4 éve, s azóta szervezte a Bizottság azokon a részeken ahol nem , vagy alig laktak- a többi helyen – ahogy a plakáton van – kérnek mindenkit, hogy egy kicsit a portájuk előtt, utcákban az ott lakok takarítsanak, ne várjanak az önkormányzat embereire. A fiatalok akkor is részt vettek.
Zsák, kesztyű lesz, s talán egy tál étel is ( hírek szerint ) azoknak, akik rászánják a délelőttjüket egy kis közösségi munkára.
Segítsük a fiatalokat! Szépítsük Diósdot!
Találkozási pontok:
-Kőbányai út-gombapince
-Vadvirág utca - Antenna Hung. Sarok
- Diófasor/ Balatoni út sarok
-Vadász ház – középső lucernás
Az Ifjúsági Klub szervezi a szemétszedést, a Becker visz a Vadászházhoz / középső lucernás / egy konténert ( Önk. Hiv rendelte meg ), mert a 4. helyszín a lucernás feletti területet szeretnék kitakarítani.
Amúgy a Településrészi Bizottság / volt Üdülőterületi / egyik tagja – Imre István kezdeményezte 4 éve, s azóta szervezte a Bizottság azokon a részeken ahol nem , vagy alig laktak- a többi helyen – ahogy a plakáton van – kérnek mindenkit, hogy egy kicsit a portájuk előtt, utcákban az ott lakok takarítsanak, ne várjanak az önkormányzat embereire. A fiatalok akkor is részt vettek.
Zsák, kesztyű lesz, s talán egy tál étel is ( hírek szerint ) azoknak, akik rászánják a délelőttjüket egy kis közösségi munkára.
Segítsük a fiatalokat! Szépítsük Diósdot!
Anonymus
2007.ápr.6.
134.
A Krónika honlap minden kedves olvasójának és publikálójának meghitt, békés ünnepeket kívánok!
Anonymus
Anonymus
naberk
2007.márc.29.
133.
Tisztelt fórumozók!
A Fókuszban most mutattak be egy magyar rendőrt, aki az ausztráliai rendőr világbajnokságról négy (!) aranyérmet hozott el.
A mai napon ismerőseimmel beszélgettem és ők mondták,hogy van egy diósdi rendőr hölgy, aki korosztályában futásban egy arany és egy ezüst érmet hozott el. Ez úton is gratulálok neki.
Bízom benne, hogy a képviselő testület is ha már anyagilag nem támogatta felkészülését, legalább egy csokor virággal meglepi, hiszen ezen a világversenyem nem csak mint rendőr, hanem mint diósdi lakos is szerepelt. Biztosan örülne, ha Ostorházi Lászlótól vehetné át a csokrot
Csak megjegyzem, hogy ezt a hozzászólást a diósdi fórumra is feltettem.
Tisztelettel: József
A Fókuszban most mutattak be egy magyar rendőrt, aki az ausztráliai rendőr világbajnokságról négy (!) aranyérmet hozott el.
A mai napon ismerőseimmel beszélgettem és ők mondták,hogy van egy diósdi rendőr hölgy, aki korosztályában futásban egy arany és egy ezüst érmet hozott el. Ez úton is gratulálok neki.
Bízom benne, hogy a képviselő testület is ha már anyagilag nem támogatta felkészülését, legalább egy csokor virággal meglepi, hiszen ezen a világversenyem nem csak mint rendőr, hanem mint diósdi lakos is szerepelt. Biztosan örülne, ha Ostorházi Lászlótól vehetné át a csokrot
Csak megjegyzem, hogy ezt a hozzászólást a diósdi fórumra is feltettem.
Tisztelettel: József
elefant
2007.márc.29.
132.
Tisztelt olvaso!
Kérem legyen tekintettel rám! Pici az agyam, nem fogok egyből mindent. Most akkor ez nekünk miért jó? Léccí - léccí magyaráza el nekem!
- Nemes Dr. nem neonzöld, hanem narancssárga mellényben pöffeszkedik népes családja társaságában a kis csettegőjén? Duplapénzért?
- Hamar Pejtó kétszeres sebességgel fog közlekedni a gázcseretelep és Gizi néni között?
- A buszmegállók kukáit gyakrabban ürítik?
- Anyagilag ki fog jobban járni?
Üdv.: elefant
Kérem legyen tekintettel rám! Pici az agyam, nem fogok egyből mindent. Most akkor ez nekünk miért jó? Léccí - léccí magyaráza el nekem!
- Nemes Dr. nem neonzöld, hanem narancssárga mellényben pöffeszkedik népes családja társaságában a kis csettegőjén? Duplapénzért?
- Hamar Pejtó kétszeres sebességgel fog közlekedni a gázcseretelep és Gizi néni között?
- A buszmegállók kukáit gyakrabban ürítik?
- Anyagilag ki fog jobban járni?
Előzmény: olvaso – #124
elefant
2007.márc.29.
131.
mozo78
2007.márc.28.
130.
Kedves elefánt!
Megjelent egy témák gomb, azzal is vissza lehet jutni a témák közé.
Megjelent egy témák gomb, azzal is vissza lehet jutni a témák közé.
Előzmény: elefant – #127
elefant
2007.márc.28.
129.
elefant
2007.márc.27.
127.
Kedves WebMester!
Eddig, ha belementem valamely rovat, valahanyadik lapjára és megnyomtam a ´FÓRUM´ fület, akkor visszakeveredtem a fórum menülapjára.
Most semmi hatása!
Sztem jobb volt! Lehetne-e, neadjisten, csak hogy rák ne menjen a vetésbe, meg csak a két szép piros szememért visszacsinálni?
Üdvözlettel: elefant
Eddig, ha belementem valamely rovat, valahanyadik lapjára és megnyomtam a ´FÓRUM´ fület, akkor visszakeveredtem a fórum menülapjára.
Most semmi hatása!
Sztem jobb volt! Lehetne-e, neadjisten, csak hogy rák ne menjen a vetésbe, meg csak a két szép piros szememért visszacsinálni?
Üdvözlettel: elefant
elefant
2007.márc.27.
126.
Emberek! Mi van itt? Ciánoztak?
elefant
2007.márc.26.
125.
Bocsi! Lehet hogy csőbe húztam!
Próbálja meg hozzászólásomat az irónia szemüvegén át nézni! Biztos nem voltam eléggé egyértelmű.
Próbálja meg hozzászólásomat az irónia szemüvegén át nézni! Biztos nem voltam eléggé egyértelmű.
Előzmény: olvaso – #124
olvaso
2007.márc.26.
124.
Kht. lett volna, csak a törvények értelmében ezt a fajta társaságot már nem lehet létrehozni, a meglévőknek 2009. nyaráig meg kell szünniük. Sárközy Tamás professzor tanácsára döntöttek így. Helyette lenne eme "nonprofit" kft., aminek a lényege, hogy költségvetési szerv is alapíthatja közfeladatok végzésére (egyszemélyes tulajdonosként). Vagyis konkrétan itt az önkormi alapítja, ő adja neki cca. a feladatai 95 százalékát, és persze ő fizeti a számlát (ami ugye áfával terhelt, amit az önk. nem tud visszaigényelni). Gondolom a maradék kapacitása erejéig önállóan is vállalkozhat a piacon ez a kájefté- persze csak ha van embere, tehetsége stb. hozzá. Én legalábbis így gondolom, igaz hogy nem vagyok gazdasági-pénzügyi szakember.
Előzmény: elefant – #122
elefant
2007.márc.26.
123.
Ja, meg még valami!
Több mint egy hónapja kérdeztem az illetékes elvtársat: hallottam ilyesmi pletykát a kht., kft, mittuménmi szervezéséről. Azt mondta ´háát illyentet aztáán máán őőők nem is ámodtanak". No aztán mégiscsak? Hogyan van ez a szavahihetőséggel?
Több mint egy hónapja kérdeztem az illetékes elvtársat: hallottam ilyesmi pletykát a kht., kft, mittuménmi szervezéséről. Azt mondta ´háát illyentet aztáán máán őőők nem is ámodtanak". No aztán mégiscsak? Hogyan van ez a szavahihetőséggel?
elefant
2007.márc.26.
122.
Bocsika!
Teljesen agyatlan vagyok! Megmagyarázná nekem valaki hogy mi is az a "nonprofit Kht." ?
Korlátozottan hiteles társulat? Amelyik profitot nem termel, csak a benne csücsülő delikvenseknek?
Teljesen agyatlan vagyok! Megmagyarázná nekem valaki hogy mi is az a "nonprofit Kht." ?
Korlátozottan hiteles társulat? Amelyik profitot nem termel, csak a benne csücsülő delikvenseknek?
Legutóbbi fórumpostok
- szömörce - tegnap 19:44
http://www.origo.hu/itthon/20120517-szigetkoz-vizugyi-p (...) A Közgép többmilliárdos vízüg (...)
Változások a Fidesz-kormány alatt - szömörce - tegnap 19:37
"A rendkívüli kormányzati intézkedésekre szolgáló tartalékból 350,6 millió forint átcsopo (...)
Változások a Fidesz-kormány alatt - moment - tegnap 17:39
Jól felkészülnek majd, hogy ne legyenek váratlan események.... http://hvg.hu/itthon.bunugy (...)
Változások a Fidesz-kormány alatt - moment - tegnap 17:36
"
Változások a Fidesz-kormány alatt - moment - tegnap 17:36
"
Változások a Fidesz-kormány alatt - Ego sum - tegnap 17:33
Elvenné a pártok állami támogatását Orbán. Mérgemben én is sokszor gondoltam egy ilyen (...)
Politika - szömörce - tegnap 15:17
"Selmeczi odébbáll, ha ráterhelik a telefonadót A távközlési adót nem a telefonáló ember (...)
Változások a Fidesz-kormány alatt - szömörce - tegnap 15:05
"Két és fél milliárd forintot spórolna az állam, és teljesen felborulna a pártfinanszírozá (...)
Változások a Fidesz-kormány alatt - szömörce - tegnap 8:19
Wham, bam, thank you ma'am! http://nol.hu/kulfold/ft__orban_eloszor_dug__aztan_kerdez
Változások a Fidesz-kormány alatt - danidoki - máj.17. 22:29
Tavaszköszöntő 2012 http://picasaweb.google.com/113314232492026236170/20120 (...)
Fotók - danidoki - máj.17. 21:42
Majális a Kőbányában: http://picasaweb.google.com/113314232492026236170/20120 (...) danid (...)
Fotók - öreg-szaki - máj.17. 13:47
Vajon ez kinek a hibája? Biztosan nem azért mennek el külföldre a fiatalok, mert nem szeretik a (...)
Politika