Egy igazi bunkó és barátai
egy igazi bunko
2009.jún.30.
5.
Tudja mit?!
Nesze, egy kis szórakozás:
/http://gugel.pontmost.com/
:))
- remélem, szent a béke:))
Nesze, egy kis szórakozás:
/http://gugel.pontmost.com/
:))
- remélem, szent a béke:))
Link erre a hozzászólásra:
Előzmény: moment – #3
egy igazi bunko
2009.jún.30.
4.
T. moment!
Köszönettel vettem megkeresését és véleményét, nemkülönben a személyeskedését.
Egyebekben nagy ívben teszek rá, ezentúl az ön postjait is faszságként fogom kezelni.
u.i.: javaslom, fogadja meg a nagy eszmeképének és kicsiny országunk mindenkori szocballib szégyenfoltjának tanácsát( ami - szinte szóról-szóra - megegyezik az enyémmel):
- ha nem tetszik, el lehet innen menni...!
Köszönettel vettem megkeresését és véleményét, nemkülönben a személyeskedését.
Egyebekben nagy ívben teszek rá, ezentúl az ön postjait is faszságként fogom kezelni.
u.i.: javaslom, fogadja meg a nagy eszmeképének és kicsiny országunk mindenkori szocballib szégyenfoltjának tanácsát( ami - szinte szóról-szóra - megegyezik az enyémmel):
- ha nem tetszik, el lehet innen menni...!
Előzmény: moment – #3
moment
2009.jún.30.
3.
T. Bunkó!
Egyeben biztos vagyok, hogy nicknevének választása a legeslegjobban sikerült.
Önismerete a legeslegfelsőbb fokon.
Nagy fáradság lenne a megfelelő topikba írnia, akkor nem kéne minden faszságot elolvasnom!
Egyeben biztos vagyok, hogy nicknevének választása a legeslegjobban sikerült.
Önismerete a legeslegfelsőbb fokon.
Nagy fáradság lenne a megfelelő topikba írnia, akkor nem kéne minden faszságot elolvasnom!
Dervis
2008.okt.14.
2.
Lacikám a latin nyelvtudásod már megint elárult.......megy ez neked ....
Tibor
2008.okt.13.
1.
Tisztelt bunkó úr és egyéb nick-jei!
Tisztelettel gondolva rád hoztam létre ezt a topicot.
Itt jól elbeszélgethetsz magaddal, fröcsöghetsz kedvere akár latinul is.
Időnként derekasan kiállhatsz magad mellett ha egyik éned kicsit megfedne hébe-hóba.
Mindannyian boldogabbak lehetnénk ha ezen az apróságon túl egy saját Önkormányzatot, képviselő testületet vagy akár egy falut adhatnénk neked a miénken kívül. Sajnos erre nincs módunk, egyenlőre be kell érned ennyivel. Remélem találsz majd magadnak másik, Diósdnál rád méltóbb környezetet hamarosan.
Remélem sok időt fogsz itt és a diplomamunkád weboldalán eltölteni és a többi topicot békén fogod hagyni.
Érezd magad jól, jó szórakozást!
Üdvözlettel:
Tibor
Tisztelettel gondolva rád hoztam létre ezt a topicot.
Itt jól elbeszélgethetsz magaddal, fröcsöghetsz kedvere akár latinul is.
Időnként derekasan kiállhatsz magad mellett ha egyik éned kicsit megfedne hébe-hóba.
Mindannyian boldogabbak lehetnénk ha ezen az apróságon túl egy saját Önkormányzatot, képviselő testületet vagy akár egy falut adhatnénk neked a miénken kívül. Sajnos erre nincs módunk, egyenlőre be kell érned ennyivel. Remélem találsz majd magadnak másik, Diósdnál rád méltóbb környezetet hamarosan.
Remélem sok időt fogsz itt és a diplomamunkád weboldalán eltölteni és a többi topicot békén fogod hagyni.
Érezd magad jól, jó szórakozást!
Üdvözlettel:
Tibor
- 1 -
Legutóbbi fórumpostok
- dorian - tegnap 22:17
Ön szerint miről ismerszik meg a "balos" és miről a "jobbos"?
Változások a Fidesz-kormány alatt - dorian - tegnap 21:35
Kedves Og-ma! Nincs szándékomban belebonyolódni a vitába, de a kêtkedésnek főleg az az ala (...)
Változások a Fidesz-kormány alatt - og-ma - tegnap 21:26
Ami a multik, korrumpáltak, haszonélvezők érdekeit szolgálja az "környezetvédelem". Elvétve (...)
Környezet - dorian - tegnap 21:20
Civil szervezetek és egyházak. A fiatalok nem a jövőképet, biztos megélhetést, az elfogadhat (...)
Változások a Fidesz-kormány alatt - og-ma - tegnap 21:16
Az energetízálás módját és fogalmát és használati lehetőségeit is ismerni kellene, Önnek (...)
Változások a Fidesz-kormány alatt - og-ma - tegnap 21:07
Tisztelt Dorian! Sok művelt tanulni vágyó szkeptikussal találkoztam az elmúlt 30évben. de a (...)
Változások a Fidesz-kormány alatt - Napcsi - tegnap 20:53
Jujjj, ez milyen jó játék! ÉlveSZkedjünk! Keressünk lapgúlát (lapgulát) a lakásban. Én is (...)
Változások a Fidesz-kormány alatt - szömörce - tegnap 20:45
Nem egy valaki, hanem egy kör. No, és halálosan komolyan gondolják. A gazdasszonyképzés is h (...)
Változások a Fidesz-kormány alatt - dorian - tegnap 20:34
Tényleg ugy gondolja valaki, hogy ez a megoldás? http://touch.femina.hu/hirhatter/gazdasszonyke (...)
Változások a Fidesz-kormány alatt - dorian - tegnap 19:43
Tudja kedves Og-ma mindenkinek magánügye, hogy hisz, vagy nem hisz a lappiramisban, az aurapajzsba (...)
Változások a Fidesz-kormány alatt - dorian - tegnap 19:12
Szerintem van és szüksêges is, hogy legyen. Csak nem ilyen szemellenzős, egyoldalú kellene, han (...)
Környezet - og-ma - tegnap 18:28
Tudtam hogy megjelennek a primitívségek, lappiramis témában, az ezzel kapcsolatos hülyeségek (...)
Változások a Fidesz-kormány alatt