Magyar Korona
szömörce
2009.júl.8.
4.
S mielőtt átruccanak ezzel a szöveggel a hírek vagy hirdetés rovatba, nem ártana kicsit átfésülni nyelvtanilag, helyesírásilag is, mert kicsit pongyola és trehány!
Magyar Helyesírás Diósdi Barátainak Társasága
Magyar Helyesírás Diósdi Barátainak Társasága
Link erre a hozzászólásra:
szömörce
2009.júl.8.
3.
Ugye ez a társaság foglalta vissza a sámánnal együtt a makói olajmezőt?
A minap a rádiójukat próbálták itt eladni, most magukat. Úgy látszik, nincsenek elegen.
Persze szerintem így is sokan vannak arra az egy szerencsétlen szent koronára!
A minap a rádiójukat próbálták itt eladni, most magukat. Úgy látszik, nincsenek elegen.
Persze szerintem így is sokan vannak arra az egy szerencsétlen szent koronára!
Előzmény: Anonymus – #2
Anonymus
2009.júl.8.
2.
Ezt talán a hírek rovatba kellett volna felvetetni! Legrosszabb esetben az apróhirdetések közé. Tegnap töröltek a listáról egy hirdetésnek beillő, újonnan nyitott rovatot - gondolom sokan látták még, mielőtt eltűnt volna. Most se lesz másként, ugye?
Előzmény: szentkoronatars – #1
szentkoronatars
2009.júl.7.
1.
A Szent Korona Társaság a Diósdi Csoportja 2009. július 10-én (péntek) 18:30 kezdettel előadást tart, a "Szent Korona" útja, -sorsa címmel. Meghívott előadó Kádár Kenese, helyszín: Diósd Közösségi Ház nagyterem. Nagy szeretettel várjuk a téma iránt érdeklődőket.
- 1 -
Legutóbbi fórumpostok
- dorian - tegnap 22:17
Ön szerint miről ismerszik meg a "balos" és miről a "jobbos"?
Változások a Fidesz-kormány alatt - dorian - tegnap 21:35
Kedves Og-ma! Nincs szándékomban belebonyolódni a vitába, de a kêtkedésnek főleg az az ala (...)
Változások a Fidesz-kormány alatt - og-ma - tegnap 21:26
Ami a multik, korrumpáltak, haszonélvezők érdekeit szolgálja az "környezetvédelem". Elvétve (...)
Környezet - dorian - tegnap 21:20
Civil szervezetek és egyházak. A fiatalok nem a jövőképet, biztos megélhetést, az elfogadhat (...)
Változások a Fidesz-kormány alatt - og-ma - tegnap 21:16
Az energetízálás módját és fogalmát és használati lehetőségeit is ismerni kellene, Önnek (...)
Változások a Fidesz-kormány alatt - og-ma - tegnap 21:07
Tisztelt Dorian! Sok művelt tanulni vágyó szkeptikussal találkoztam az elmúlt 30évben. de a (...)
Változások a Fidesz-kormány alatt - Napcsi - tegnap 20:53
Jujjj, ez milyen jó játék! ÉlveSZkedjünk! Keressünk lapgúlát (lapgulát) a lakásban. Én is (...)
Változások a Fidesz-kormány alatt - szömörce - tegnap 20:45
Nem egy valaki, hanem egy kör. No, és halálosan komolyan gondolják. A gazdasszonyképzés is h (...)
Változások a Fidesz-kormány alatt - dorian - tegnap 20:34
Tényleg ugy gondolja valaki, hogy ez a megoldás? http://touch.femina.hu/hirhatter/gazdasszonyke (...)
Változások a Fidesz-kormány alatt - dorian - tegnap 19:43
Tudja kedves Og-ma mindenkinek magánügye, hogy hisz, vagy nem hisz a lappiramisban, az aurapajzsba (...)
Változások a Fidesz-kormány alatt - dorian - tegnap 19:12
Szerintem van és szüksêges is, hogy legyen. Csak nem ilyen szemellenzős, egyoldalú kellene, han (...)
Környezet - og-ma - tegnap 18:28
Tudtam hogy megjelennek a primitívségek, lappiramis témában, az ezzel kapcsolatos hülyeségek (...)
Változások a Fidesz-kormány alatt