Érdkom-szemétkedések
OBSITOS
jún.4. 16:22
143.
T. edkris!
Örömmel közölhetem, megoldódott problémája! Elvitte ez a fránya Érdkom? az ominózus hulladékot. Ebben sajnos volt építési hulladék is, meg egyéb, nem elvihető szemét. Az igazsághoz azért az is hozzátartozik, hogy a kedves szomszédai egy „lakatlan, idegen”területre hordták, láttam, talicskával a lomot, meg egyebet!
Természetesen nem a saját telkük elé! A más kertje mindig zöldebb!
Sajnos mindez a kijelölt határidő előtt történt, mármint a kihordás.
Bejártam a „terepet”ma, nem találtam elhagyott hulladékot.
Kavicsos utca, madár utcák és közök
Ha valamit kihagytam, kérem közölni!.
Örömmel közölhetem, megoldódott problémája! Elvitte ez a fránya Érdkom? az ominózus hulladékot. Ebben sajnos volt építési hulladék is, meg egyéb, nem elvihető szemét. Az igazsághoz azért az is hozzátartozik, hogy a kedves szomszédai egy „lakatlan, idegen”területre hordták, láttam, talicskával a lomot, meg egyebet!
Természetesen nem a saját telkük elé! A más kertje mindig zöldebb!
Sajnos mindez a kijelölt határidő előtt történt, mármint a kihordás.
Bejártam a „terepet”ma, nem találtam elhagyott hulladékot.
Kavicsos utca, madár utcák és közök
Ha valamit kihagytam, kérem közölni!.
Link erre a hozzászólásra:
Előzmény: Edkris – #141
Anonymus
jún.1. 16:04
142.
A lomtalanítás kapcsán elmélkednék - engedelmükkel.
Érdkom meghirdette - mint minden évben - hogy nem visznek el sittet, építési anyagot, vegyi anyagot, és azt tartalmazó edényeket, autógumit stb. Ezt mindenki tudja - vélem én. És mégis kirakja! Hátha elviszi, ha más nem, hát a szabadcsapatok valamelyike. Nos, ők nem agyalágyultak, ellentétben azokkal, akik kirakták. Most ott pompázik az út szélén halomba hordva, immár egy hónapja. A példa kedvéért a Bartók Béla utca végén, egészen a Jókai utca torkolatában. Vajon kire, mire vár?
Rég volt, de igaz volt: egyszer kilátásba helyezték társasházunknak a büntit, mert szemetes volt a környéke. Ez még az átkosban történt. Megszeppenve rendet raktunk. Azóta lefolyt néhány liter a Dunán és a szemlélet a faluban nem változott. Ugyanolyan szemetes, mint anno azzal a különbséggel, hogy mostanság a kutya se törődik vele. Pedig -mélyen tisztelt Önkormányzat és Polgármesteri Hivatal, - erre oda kellene figyelni! Nem gondolják? Vagy a fű és sövény nyírásával le van tudva a rendrakás, azt hiszik? Én nem azt mondom, hogy a Falugarázdák takarítsák el ezeket az éktelenkedő mocsokhalmazokat, amelyeket lelkiismeretlen egyének felelőtlenül kihajigáltak az út szélére. Ó nem! Kilátásba helyezett, majd kiszabott büntetésekkel észhez kell téríteni az ilyen embereket!
Érdkom meghirdette - mint minden évben - hogy nem visznek el sittet, építési anyagot, vegyi anyagot, és azt tartalmazó edényeket, autógumit stb. Ezt mindenki tudja - vélem én. És mégis kirakja! Hátha elviszi, ha más nem, hát a szabadcsapatok valamelyike. Nos, ők nem agyalágyultak, ellentétben azokkal, akik kirakták. Most ott pompázik az út szélén halomba hordva, immár egy hónapja. A példa kedvéért a Bartók Béla utca végén, egészen a Jókai utca torkolatában. Vajon kire, mire vár?
Rég volt, de igaz volt: egyszer kilátásba helyezték társasházunknak a büntit, mert szemetes volt a környéke. Ez még az átkosban történt. Megszeppenve rendet raktunk. Azóta lefolyt néhány liter a Dunán és a szemlélet a faluban nem változott. Ugyanolyan szemetes, mint anno azzal a különbséggel, hogy mostanság a kutya se törődik vele. Pedig -mélyen tisztelt Önkormányzat és Polgármesteri Hivatal, - erre oda kellene figyelni! Nem gondolják? Vagy a fű és sövény nyírásával le van tudva a rendrakás, azt hiszik? Én nem azt mondom, hogy a Falugarázdák takarítsák el ezeket az éktelenkedő mocsokhalmazokat, amelyeket lelkiismeretlen egyének felelőtlenül kihajigáltak az út szélére. Ó nem! Kilátásba helyezett, majd kiszabott büntetésekkel észhez kell téríteni az ilyen embereket!
Edkris
jún.1. 11:42
141.
Nahát a lomtalanítás! Ugye, május 8-ára hirdették meg a lomtalanítást a Kavicsos utcában. Délelőtti órákban el is vitték kb. a felét az utca elejéről. A többi maradt!? Az emberek látták, hogy még kint van a szemét, (a 70-es útról belátni) és még napokig hordták hozzá. (Hogy ne unatkozzon az a kishalom, ami maradt.) Betelefonáltunk többen is a polgármesteri hivatalba. Egyik szomszéd telefonjára el is jött a kukás autó, és elvitték a felét. Mondván, a többit nem vihetik el, mert az veszélyes hulladék. Tegnap, MÁJUS 30-ÁN jöttünk haza, és látjuk ám, hogy a telek tulajdonosa, aki előtt a lomtalanítás maradéka még mindig ott van, (gondolom én) jött a telekre, nem tudott bemenni a sok szeméttől, és szépen kiszórta az út közepére. Az arra járó autók kerülgetik azóta is a szemetet. Megint szóltunk a polgármesteri hivatalba, de nem történt semmi. Ma, június 1-én még mindig kint van az utca (jó, már nem a közepén) kicsit a széle felé rugdalta valaki.
Mostmár csak azt szeretném tudni, hogy minek hirdetik meg a lomtalanítást, ha csak egy részét viszik el. Akkor nem kell lomtalanítás, mindenki azt csinál a szemetével, amit akar, és így nem lesz az utcánk ilyen szemetes.
Tisztán a Balkánon érzem magam. Különben is, lomtalanítás nélkül is nagyon szemetes, elhanyagolt Diósd területe, és még most itt ez a féligsikerült lomtalanítás is!
Nagyon remélem, hogy a következő lomtalanítást nem várja meg az utcánkban lévő halom.
Mostmár csak azt szeretném tudni, hogy minek hirdetik meg a lomtalanítást, ha csak egy részét viszik el. Akkor nem kell lomtalanítás, mindenki azt csinál a szemetével, amit akar, és így nem lesz az utcánk ilyen szemetes.
Tisztán a Balkánon érzem magam. Különben is, lomtalanítás nélkül is nagyon szemetes, elhanyagolt Diósd területe, és még most itt ez a féligsikerült lomtalanítás is!
Nagyon remélem, hogy a következő lomtalanítást nem várja meg az utcánkban lévő halom.
moment
máj.22. 15:17
140.
Köszönöm, elvitték, Magyari úr meglepően segítőkész volt!!!
Előzmény: magyarember – #139
magyarember
máj.18. 15:20
139.
Kedves moment! Mi is hasonló cipőben jártunk (Felsőgazdag d.), de aztán felhívtam a diósdi közterület felügyelet számát :(23) 545-558, ahol egy hölgy vette fel a telefont és megköszönte, hogy szóltam, mert mint mondta nem tudtak a hiányosságról . Igaz lehetett, mert másnap (az eredeti szombathoz képest szerdán) jött a zöldkukás! autó és egyben a zölddel elvitte a lomot is. Mindenestre egy próbát megér. Minden jókat!
moment
máj.18. 14:12
138.
Tőlünk még mindig nem vitték el a lomot, pedig 5-én már kitettük.
Talán elkéne az ügyfélszolgálat elé hordanom?
Talán elkéne az ügyfélszolgálat elé hordanom?
Kiskifli
máj.12. 22:26
137.
És mi újság a verbéna bokrokkal?
:)))
P.S.: Ugyanott Trabant alkatrészek eladók :)
:)))
P.S.: Ugyanott Trabant alkatrészek eladók :)
Előzmény: Pron ego – #135
Pron ego
máj.12. 16:12
135.
Ma szerda 13ó 10perckor elvitték a zöldkukát!
Képzelt telefonbeszélgetés az Érd-Kom kft-vel.
- Kimenő tárcsahang.
- Hallójónapotkívánok az….
- Jó napot kívánok! Ön az Érd-Kom kft számát hívta.
- Amennyiben a kommunális szemétszállításról akar érdeklődni, úgy nyomja meg az egyes gombot.
- Amennyiben a konténeres szemétszállításról kíván érdeklődni, úgy nyomja meg a kettes gombot.
- Amennyiben a zöldpirosfedelű kukák elszállításáról akar érdeklődni, úgy nyomja meg a hármas gombot.
- Amennyiben ön csak Pató Simon hogyléte felöl akar érdeklődni, úgy nyomja meg a négyes gombot.
Hármas gomb, zene…
- Tessék, zöldpirosfedelű kukaosztály!
- Jónapotkívánok érdeklődöm, hogy a zöldpirosfedelű kukákat mikor viszik el diósdi viszonylatban? Tudja, aminek kereke is van.
- Diósd viszonylatban általában hétfőn visszük el.
- Igen kérem de, ma már szerda van és mégis nem…
- Ne idegeljen kérem! Mint mondtam, általában visszük el hétfőn, nem általában, más napokon visszük el.
- Igen, de ma már szer…
- Tudjuk mi is, hogy szerda van. Mi maga egy kalendárium?
- Nem, csak voltam bátor megkérdezni, hogy akkor mikor is….
- Figyeljen ide, maga kiteszi a zöldpirosfedelű kukát, hétfőn pár perccel hét óra előtt. Világos?
- Igen.
- Ne szóljon közbe, ha lehet!
- …
- Na! És amikor majd mi ráérünk, elvisszük. A hét valamelyik napján. Most mondja magának nem mindegy, hogy melyik az a nap?
- Hát tulajdonképpen mindegy.
- Na lássa, ezért nem kellett volna ennyit telefonozgatni. Viszonthallásra.
- Viszont…. Letette.
Képzelt telefonbeszélgetés az Érd-Kom kft-vel.
- Kimenő tárcsahang.
- Hallójónapotkívánok az….
- Jó napot kívánok! Ön az Érd-Kom kft számát hívta.
- Amennyiben a kommunális szemétszállításról akar érdeklődni, úgy nyomja meg az egyes gombot.
- Amennyiben a konténeres szemétszállításról kíván érdeklődni, úgy nyomja meg a kettes gombot.
- Amennyiben a zöldpirosfedelű kukák elszállításáról akar érdeklődni, úgy nyomja meg a hármas gombot.
- Amennyiben ön csak Pató Simon hogyléte felöl akar érdeklődni, úgy nyomja meg a négyes gombot.
Hármas gomb, zene…
- Tessék, zöldpirosfedelű kukaosztály!
- Jónapotkívánok érdeklődöm, hogy a zöldpirosfedelű kukákat mikor viszik el diósdi viszonylatban? Tudja, aminek kereke is van.
- Diósd viszonylatban általában hétfőn visszük el.
- Igen kérem de, ma már szerda van és mégis nem…
- Ne idegeljen kérem! Mint mondtam, általában visszük el hétfőn, nem általában, más napokon visszük el.
- Igen, de ma már szer…
- Tudjuk mi is, hogy szerda van. Mi maga egy kalendárium?
- Nem, csak voltam bátor megkérdezni, hogy akkor mikor is….
- Figyeljen ide, maga kiteszi a zöldpirosfedelű kukát, hétfőn pár perccel hét óra előtt. Világos?
- Igen.
- Ne szóljon közbe, ha lehet!
- …
- Na! És amikor majd mi ráérünk, elvisszük. A hét valamelyik napján. Most mondja magának nem mindegy, hogy melyik az a nap?
- Hát tulajdonképpen mindegy.
- Na lássa, ezért nem kellett volna ennyit telefonozgatni. Viszonthallásra.
- Viszont…. Letette.
Pron ego
máj.12. 10:50
134.
„A szabadcsapatok nem viszik el a lomot, csak ha fémből van ! „
Az ontogenezis során a szabadcsapatok tagjaiban determinálva, vagy predesztinálva van az a képesség, hogy például, ha meglátnak, mondjuk egy darab rézdrótot bárhol, akkor azt haladéktalanul saját tulajdonukba vonják. Közben nincs kifogás, hogy jaj most fáj a derekam, vagy a hátam, vagy lerobbant az autóm, esik az eső, fúj a szél, nagy a hó, etcetera.
Nem! Ők azonnal cselekszenek, saját hatáskörükbe veszik a döntést és nem várnak felsőbb utasításra. Határozottan, magabiztosan végzik a sors által rájuk oktrojált elvégeznivalót.
Namármost! Ezzel szemben mit látunk a nem szabadcsapat tagjaitól? Hát például azt, hogy egyáltalán nem végzik hiánytalanul, nem a sors által, hanem az önkormányzat által rájuk bízott munkát. Mert!
Először: nem vitték el a maradék lomot az arra kijelölt személyek, noha nyilván az erre járó bért le fogják számlázni az önkormányzatnak. Legközelebb egy év múlva lesz lomtalanítás, ezért behoztam az utcáról a kitett és a szabadcsapatok által nem kedvelt tárgyakat, melyeket miszlikre aprítottam és lassanként a heti szemétgyűjtés alkalmával a kukába fogok rakosgatni. El is égethetném, de mint környezettudatos állampolgár ezt nem teszem. Dacára, hogy a körülmények erre kényszerítenének.
Másodszor: Hétfőn kellett volna elvinni a zöldkukákat, most szerda van és semmi mohogás. Természetesen ez is számlázásra kerül. A zöld hulladékot is elégethetném, de lásd, mint feljebb: környezettudatos… és így tovább.
Mint a bevezetőben említettem a szabadcsapatok embereiben sokkal több az elhívatottság, hogy a rájuk bízott feladatott a legjobb tudásuk és lelkiismeretük szerint maradéktalanul elvégezzék.
Bizony kedves Maria, ebben még a hét lakat sem tudja megakadályozni őket!
Az ontogenezis során a szabadcsapatok tagjaiban determinálva, vagy predesztinálva van az a képesség, hogy például, ha meglátnak, mondjuk egy darab rézdrótot bárhol, akkor azt haladéktalanul saját tulajdonukba vonják. Közben nincs kifogás, hogy jaj most fáj a derekam, vagy a hátam, vagy lerobbant az autóm, esik az eső, fúj a szél, nagy a hó, etcetera.
Nem! Ők azonnal cselekszenek, saját hatáskörükbe veszik a döntést és nem várnak felsőbb utasításra. Határozottan, magabiztosan végzik a sors által rájuk oktrojált elvégeznivalót.
Namármost! Ezzel szemben mit látunk a nem szabadcsapat tagjaitól? Hát például azt, hogy egyáltalán nem végzik hiánytalanul, nem a sors által, hanem az önkormányzat által rájuk bízott munkát. Mert!
Először: nem vitték el a maradék lomot az arra kijelölt személyek, noha nyilván az erre járó bért le fogják számlázni az önkormányzatnak. Legközelebb egy év múlva lesz lomtalanítás, ezért behoztam az utcáról a kitett és a szabadcsapatok által nem kedvelt tárgyakat, melyeket miszlikre aprítottam és lassanként a heti szemétgyűjtés alkalmával a kukába fogok rakosgatni. El is égethetném, de mint környezettudatos állampolgár ezt nem teszem. Dacára, hogy a körülmények erre kényszerítenének.
Másodszor: Hétfőn kellett volna elvinni a zöldkukákat, most szerda van és semmi mohogás. Természetesen ez is számlázásra kerül. A zöld hulladékot is elégethetném, de lásd, mint feljebb: környezettudatos… és így tovább.
Mint a bevezetőben említettem a szabadcsapatok embereiben sokkal több az elhívatottság, hogy a rájuk bízott feladatott a legjobb tudásuk és lelkiismeretük szerint maradéktalanul elvégezzék.
Bizony kedves Maria, ebben még a hét lakat sem tudja megakadályozni őket!
Előzmény: Maria – #131
Kiskifli
máj.12. 7:51
133.
Kedves fórumtárs, nem akarom elkeseríteni, de szombaton mifelénk jönnek. A falu másik fele a dolguk. Ha a múlt szombati el nem vitt lomért jönnének, akkor MI mikor kerülnénk sorra? Nem hiszek abban, hogy még egy plusz hétvégét rááldoznának a dologra.
Előzmény: magyarember – #132
magyarember
máj.11. 23:33
132.
Ezek nem viccelnek...tényleg csak szombaton fognak ideérni a lomért, feltéve ha nem robban le a kocsijuk ugye..Szégyelljék mostmár össze magukat az Érdkomnál!!! Van pedig pozitív példa is, nem túl messze... Százhalombattán. Onnan lehet példát venni szépen a tisztelt illetékeseknek! Battán időben visznek mindent (sima szemetet heti 2x), nem hazudoznak , lomtalanításnál a közterületesek nem engedik széttúrni a lomot, egyszóval minden úgy megy ahogy kell. Nincs csoda ott sem, csak betartják amit a szerződésben vállaltak. Szemétdíj tekintetében nincs különbség, de ott kommunális díj van, amiben a vízdíj is meg csatorna + szemét benne van.
Maria
máj.11. 14:40
131.
A szabadcsapatok nem viszik el a lomot, csak ha fémből van !
A többiből csak rumlit csinálnak a szétdobálásukkal .
A megbízhatóságukról meg csak annyit - lassan a hét lakat és a véreb is kevés lesz !
A többiből csak rumlit csinálnak a szétdobálásukkal .
A megbízhatóságukról meg csak annyit - lassan a hét lakat és a véreb is kevés lesz !
Előzmény: Pron ego – #130
Pron ego
máj.11. 12:11
130.
Nem, ezeket sem!
Mondom én hogy a szabadcsapatokat kell megbízni az ilyen jellegű munkával. Szerintem sokkal megbízhatóbbak.
Mondom én hogy a szabadcsapatokat kell megbízni az ilyen jellegű munkával. Szerintem sokkal megbízhatóbbak.
Előzmény: Ilonka – #129
Ilonka
máj.11. 11:44
129.
Amint látom a faluban, a tegnapi zöldhulladék kukák még mindig kint vannak az utcán. Ezeket sem szállították el.
magyarember
máj.10. 18:42
128.
Nem maradtam le, kiraktam már előző este lomokat. Lerobbant a kocsi, ez a joker dumájuk...egyszer bemondta az Érd tv-ben Pató, hogy árokba csúsztak a jeges úton az autóik.., az ellentmondás az, hogy éppen se hó se jég nem volt. Reménykedjünk!
Kiskifli
máj.10. 18:06
127.
Lerobbant a kocsijuk? Mikor nem?
Előzmény: moment – #126
moment
máj.10. 14:36
126.
Az ÉRD-KOM tájékoztatott, hogy az elmaradt lomot pótlólag elviszik, lerobbant a kocsijuk stb...., de tudnak a problémáról.
Előzmény: moment – #125
moment
máj.10. 14:29
125.
Nálunk még mindig nem voltak, de jó, hogy csütörtökön kipakoltam, mivel nem értem rá később.
Reménykedjünk együtt!:)))
Reménykedjünk együtt!:)))
Előzmény: magyarember – #123
elefant
máj.10. 13:42
124.
Hát! Igaz is, meg nem is.
Valóban lesz lomtalanítás május 15. –én is, de a Felsőgazdag u.-ban 8.-án volt. Ha lekéste, nem jönnek vissza. Ha kifelejtették az utcát, reménykedjen, hogy sorra veszik. Esetleg rákérdezhetne náluk.
Itt a menetrend: http://www.diosd.hu/hirek/lomtalanitasi-jaratterv-diosdon
Valóban lesz lomtalanítás május 15. –én is, de a Felsőgazdag u.-ban 8.-án volt. Ha lekéste, nem jönnek vissza. Ha kifelejtették az utcát, reménykedjen, hogy sorra veszik. Esetleg rákérdezhetne náluk.
Itt a menetrend: http://www.diosd.hu/hirek/lomtalanitasi-jaratterv-diosdon
Előzmény: magyarember – #123
magyarember
máj.10. 10:27
123.
A ház előtti lomjaimat nézve, gondoltam benézek ide, informálódni hogyan mennek a dolgok a község más részein, lomtalanítás projektben. Örömmel konstatálom, hogy teljesen pozitív tapaszalatok cserélődnek a fórumban.Így hát én is reménykedem, hogy erre is (Felsőgazdag dűlő) jönnek. Igaz a lom nagy részét, kb 2/3-át !, már
a "környezetvédő aktivisták" kiszelektálták-elszállították, így az nagy Érdkom-nak már kevesebb jut. Bízom benne, hogy jönnek hamar...
, bár olvastam itt olyat is, hogy jövő szombaton jönnek legközelebb. Igaz ez!?
a "környezetvédő aktivisták" kiszelektálták-elszállították, így az nagy Érdkom-nak már kevesebb jut. Bízom benne, hogy jönnek hamar...
, bár olvastam itt olyat is, hogy jövő szombaton jönnek legközelebb. Igaz ez!?
Anonymus
máj.10. 8:06
122.
Jaj, az a kalbász legjobb esetben is csak holnap reggeltől esedékes, mivel, ha jól tudom, ma lesz az alakuló ülés. De a halefomat azért mindenesetre fenem már! Oszt hónap reggöl kimék és kanyarintok egyet a kerítésembül!
(Csak a bicsakom bele ne csorbuljon, vagy a fogam bele ne törjön, mert ez utóbbi drága mulatság lenne!) :)
(Csak a bicsakom bele ne csorbuljon, vagy a fogam bele ne törjön, mert ez utóbbi drága mulatság lenne!) :)
Előzmény: OBSITOS – #114
Kiskifli
máj.10. 7:47
121.
Gyűjtsd a vasat és a fémet, ezzel is a békét véded!
Ez is jó:
Én vagyok a fémgyűjtő Vili, van-e lyukas vödör vagy ....... lavór?
Ez is jó:
Én vagyok a fémgyűjtő Vili, van-e lyukas vödör vagy ....... lavór?
Előzmény: Pron ego – #116
Pron ego
máj.9. 15:26
120.
Igen 15.-én. Csakhogy akkor már másik utcákból viszik el a lomot. Most hurcibáljam valakinek a háza elé?
Előzmény: wotan – #119
wotan
máj.9. 15:14
119.
Még ma, vasárnap is dolgozik az Érdkom. Már reggel fél 8-kor Diósdon voltak.
Nagyon sokan nem 1 m3 hulladékot tesznek ki, ami családonként megszabott, hanem sokkal többet.
Úgy látom, mindent elvisznek. Gondolom, ezért nem végeztek tegnap.
Jövő szombaton következik a második felvonás.
Wotan
Nagyon sokan nem 1 m3 hulladékot tesznek ki, ami családonként megszabott, hanem sokkal többet.
Úgy látom, mindent elvisznek. Gondolom, ezért nem végeztek tegnap.
Jövő szombaton következik a második felvonás.
Wotan
Legutóbbi apróhirdetések
Legutóbbi fórumpostok
- Dervis - ma 18:48
-Árvalányhaj -Vascsicsergő ( tervezés sok millió , kivitelezés még több) -Falurabló - Diósdhéj - (...)
Képviselő-választás 2010 - Napoleon XIV - ma 18:46
Ki tetszett felejteni a kereső kifejezések közül a döglött lovat és a kocsmafalrugdosást.
Képviselő-választás 2010 - Napoleon XIV - ma 18:45
Még annyit: szintén nem győz meg, hogy beszélget képviselőkkel, és azok miket igérgetnek. Mert én a (...)
Képviselő-választás 2010 - Napoleon XIV - ma 18:44
Kedves Mester! Ezekkel a szavakkal nem győzött meg. Egy korábbi hsz-emben már leírtam, hogy mért, (...)
Képviselő-választás 2010 - dorian - ma 18:08
Pedig össze sem beszéltünk:-)
Képviselő-választás 2010 - dorian - ma 18:07
Szerintem tekinthetjük az elmúlt négy évet próbának. Mindenki ítélje meg maga, hogy a próba hogy (...)
Képviselő-választás 2010
Legutóbbi hozzászólások
- Gal Janos - ma 18:29
Tisztelt Kukac Úr! Úrnő! (nem kívánt törlendő) Fogadjon el egy baráti jó tanácsot, máskor mielőtt (...)
Diósdért díj – vissza a feladónak - akilatta - tegnap 21:20
Ezúton szeretném megkérni Lerner Tamást, hogy legyen kedves élni a lehetőséggel. Nagyon szeretném t (...)
Választási hirdetési melléklet a Diósdi Krónikában - Kukac - tegnap 18:30
Kedves Barátaim, Ismerőseim, Rokonaim és azok, akik szeretnek és azok is, akik nem, tudatom veletek, (...)
Diósdért díj – vissza a feladónak - Kukac - tegnap 18:29
Kedves Barátaim, Ismerőseim, Rokonaim és azok, akik szeretnek és azok is, akik nem, tudatom veletek, (...)
Diósdért díj – vissza a feladónak - Gal Janos - szept.5. 18:26
Tudatom mindenkivel, hogy ma 17óra 40perckor feljelentéssel fenyegettek meg a rendőrök. Ezt azér (...)
Diósdért díj – vissza a feladónak - Gal Janos - szept.5. 11:22
Diósdért díj – vissza a feladónak
A legolvasottabb híreink
- Viharos ősz Diósdon? 2010. augusztus 23.
- Diósdért díj – vissza a feladónak 2010. augusztus 11.
- 3+28 jelölt száll ringbe Diósdon 2010. szeptember 1.
- Képviselői válasz – vágatlanul 2010. augusztus 24.
- Alakul a mezőny: eddig 29-en jelezték indulási szándékukat 2010. augusztus 17.
A legforgalmasabb fórumtémák
- Politika (4083)
- Társalgó (3511)
- Százholdas pagony. TILOS AZ Á (1010)
- Polgármesteri Hivatal (819)
- Változások a Fidesz-kormány alatt (625)
A FigyelőNet belföldi hírei
- Mi a LotusLive? (x)
- Bíróság előtt a romagyilkosok
- FN-Híradó: ez történt szerdán
- PC: Ismét tarol a Fidesz
- Kirúgják a magyarokat Sanghajból?
- Gyurcsány óvott az erőfitogtatástól
- Navracsics járásokban gondolkodna
- Varga 63 csontvázat talált
- Az LMP-n nyerhet az MSZP
- Alkotmánybírósághoz fordult az MSZP
- Az egészségturizmus a jövő Magyarországon
- „Minden benne van” az új influenza oltóanyagban
Az EU tájékoztató szolgálat európai uniós hírei
- 2011-től indul az első európai szemeszter
- Barroso első évértékelő beszéde az EU helyzetéről
- Mi történik az EU-ban ezen a héten?
- Megállapodás az új európai pénzügyi szuperfelügyeletről
- Hamarosan megállapodás születhet a késedelmes kifizetésekről
- Búcsú a 75 wattos izzóktól
- Akár ősszel döntés születhet a földvásárlási moratórium meghosszabbításáról
- Martonyi: egy sikeres elnökség növelheti Magyarország tekintélyét
- Cigarettacsempészet és szerzői jogok ©emeta kínai látogatásának napirendjén
- Barroso: értelmesebb ösztönzők és szankciók a stabilitásért
- Eurobarometer: erősebb európai gazdasági és pénzügyi kormányzást!
- Főszerepben: Gödöllő
2010. szeptember 8-a, szerda, Mária, Adrienn napja van, ez az év 36. hete.
Időjárás holnap délelőtt: eső, 14°C, holnap délután: közepesen felhős, 22°C.
Időjárás holnap délelőtt: eső, 14°C, holnap délután: közepesen felhős, 22°C.
Hirdetés
TV-műsor
18:40
McLeod lányai
McLeod lányai
18:40
Inami
Inami
18:35
Mese
Mese
18:30