Érdkom-szemétkedések
magyarember
2010.márc.5.
94.
Jelentem a kukás csapat még nem jött (Felsőgazdag dűlő).
Igaz, még nincs vége a mai napnak...kíváncsi leszek.
Igaz, még nincs vége a mai napnak...kíváncsi leszek.
Link erre a hozzászólásra:
Kiskifli
2010.febr.16.
93.
Minden számlámat mindig kifizettem, még akkor is, amikor nem vitték el a szemetet, mert már volt ilyen! Tele van a kukám ragasztva matricákkal. Amióta kitalálták ezt a ragasztós módszert, mindig kapok matricát, nyilván, mert rendesen fizetek. Hát elvárom, hogy cserébe rendesen szolgáltassanak! Tán ideírjam az ügyfélazonosítómat is?
Ha jeges az út, verje le az Érd-Kom a Falugazdán. Ez aztán a hivatkozási alap! Nem dolgozik a Falugazda, és erre hivatkozva az Érd-Kom sem. És ez csak a kukásautó. No és kinél reklamáljon az Országos Mentőszolgálat?
Gagyi a járműpark? Mi közöm hozzá? Ezt is nekem kell megoldani? Mire jött létre akkor az Érd-Kom Kft? Az ő dolga, hogy a vállalt kötelezettségeinek hogyan tesz eleget.
Ha jeges az út, verje le az Érd-Kom a Falugazdán. Ez aztán a hivatkozási alap! Nem dolgozik a Falugazda, és erre hivatkozva az Érd-Kom sem. És ez csak a kukásautó. No és kinél reklamáljon az Országos Mentőszolgálat?
Gagyi a járműpark? Mi közöm hozzá? Ezt is nekem kell megoldani? Mire jött létre akkor az Érd-Kom Kft? Az ő dolga, hogy a vállalt kötelezettségeinek hogyan tesz eleget.
Kiskifli
2010.febr.16.
92.
Ide is beírom, amit a cikk alá hozzászólásként, mert nagyon fel vagyok háborodva!
"Nem igaz! Sárvári Endre hazudik! Az Endre utcában jelenleg is kint vannak a kukák a házak előtt, nem vitték el a szemetet. Az én szemetem péntek reggel óta kint van, egy pillanatra sem vettem be.
A nyilatkozó illetékes úr nyilván abban reménykedett, hogy ennyi nappal az eredeti szállítási nap után már mindenki behúzta a kukáját, így van mire ráfogni, hogy miért maradt rajtunk a szemét. Hát ez nem jött be.
És még van bőr a képén azt nyilatkozni, hogy minden utcából evitték. Hát ez már a pofátlanság teteje!"
Legszívesebben csupa nagybetűvel írtam volna, hogy érzékeltessem indulatomat. Kedvem volna nem kifizetni a következő számlát.
"Nem igaz! Sárvári Endre hazudik! Az Endre utcában jelenleg is kint vannak a kukák a házak előtt, nem vitték el a szemetet. Az én szemetem péntek reggel óta kint van, egy pillanatra sem vettem be.
A nyilatkozó illetékes úr nyilván abban reménykedett, hogy ennyi nappal az eredeti szállítási nap után már mindenki behúzta a kukáját, így van mire ráfogni, hogy miért maradt rajtunk a szemét. Hát ez nem jött be.
És még van bőr a képén azt nyilatkozni, hogy minden utcából evitték. Hát ez már a pofátlanság teteje!"
Legszívesebben csupa nagybetűvel írtam volna, hogy érzékeltessem indulatomat. Kedvem volna nem kifizetni a következő számlát.
Anonymus
2010.febr.16.
91.
Kedves és bosszankodó kárvallottak!
Ne fizessék ki a következő számlát! És ha érkezik a felszólítás kérjék a módosítottat! Vagyis csak annyiért fizessenek, amennyi szolgáltatást kaptak! Betellik némi időbe és ráfordított plusz munkába, amíg az új számlák elkészülnek, de ezért fájjon az ő fejük. Én végigcsináltam ezt sok évvel ezelőtt, de a csapat ugyanez volt. Már akkor se volt erősségük a munkaszerződésben vállaltak maradéktalan teljesítése. Hogy aggodalmuk ne legyen, elárulom a végkifejletet: kiütéses győzelmet arattam.
Ne fizessék ki a következő számlát! És ha érkezik a felszólítás kérjék a módosítottat! Vagyis csak annyiért fizessenek, amennyi szolgáltatást kaptak! Betellik némi időbe és ráfordított plusz munkába, amíg az új számlák elkészülnek, de ezért fájjon az ő fejük. Én végigcsináltam ezt sok évvel ezelőtt, de a csapat ugyanez volt. Már akkor se volt erősségük a munkaszerződésben vállaltak maradéktalan teljesítése. Hogy aggodalmuk ne legyen, elárulom a végkifejletet: kiütéses győzelmet arattam.
Kiskifli
2010.febr.15.
90.
Köszönjük Emese, köszönjük Érd-Kom, köszönjük diosd.hu, köszönjük polgármester úr, hogy ma sem vitték el a szemetet, de legalább közhírré tétették, hogy ma el fogják. Utcahosszan kifolyik már a kukákból a szemét. Tiszta szerencse, hogy nem nyár van. És hogy az utcánkban éppen nem jár kóbor kutya. Nem is tudom, hogyan lehetséges, hogy ilyen szerencsések vagyunk! Húúú, de jó nekünk! Húúú, de tele van a hófaxom!!!!
Kapocs
2010.febr.15.
89.
A tekintélyes lista miatt, már nem fért ki, hogy "A kellemetlenségekért, ezúton kérjük elnézésüket".
Vagy valami hasonló...
Vagy valami hasonló...
Előzmény: tomomomo – #88
tomomomo
2010.febr.15.
88.
Szemétszállítás ma, ha még nem késő: http://diosd.hu/cikkek.php?id=276
nagylac
2010.febr.14.
87.
Kedves Kiskifli,
péntek reggel, mikor fél óra alatt jutottam ki a Homokbánya utcára (kipróbáltam milyen kocsival oldalazva csúszni:) ), so, ott a mentő nem bírt felmenni - mentés kellett neki... ezek után sejtettem, hogy a szemetet sem viszik el. Végülis a busz sem járt...
Abban viszont igaza van, hogy délben már bátran lehetett volna dolgozni, akarom mondani vinni, s nem otthagyni az egészet - (nem akarnék hasonlattal élni). Így végsősoron nem teljesen érthető, hogy miért nem vitték el. - az ott dolgozók nyugodtan megtekinthették volna a lehetőségeket, s nehéz megmagyarázni ez ilyen hozzáállást. Mindamellett, lehetett volna az embereket tájékoztatni, akár csütörtökön is (mert időjárás jelentést olvas/lát az ÉrdKom is, remélhetőleg) hogy rossz idő esetén csak hétfőn viszik el... - s máris másképp néznek ki a dolgok. Csak egy csöpp odafigyelés, lám csodát tehet...
Majd holnap, hátha... végülis fizetünk érte... nem?
Laci.
péntek reggel, mikor fél óra alatt jutottam ki a Homokbánya utcára (kipróbáltam milyen kocsival oldalazva csúszni:) ), so, ott a mentő nem bírt felmenni - mentés kellett neki... ezek után sejtettem, hogy a szemetet sem viszik el. Végülis a busz sem járt...
Abban viszont igaza van, hogy délben már bátran lehetett volna dolgozni, akarom mondani vinni, s nem otthagyni az egészet - (nem akarnék hasonlattal élni). Így végsősoron nem teljesen érthető, hogy miért nem vitték el. - az ott dolgozók nyugodtan megtekinthették volna a lehetőségeket, s nehéz megmagyarázni ez ilyen hozzáállást. Mindamellett, lehetett volna az embereket tájékoztatni, akár csütörtökön is (mert időjárás jelentést olvas/lát az ÉrdKom is, remélhetőleg) hogy rossz idő esetén csak hétfőn viszik el... - s máris másképp néznek ki a dolgok. Csak egy csöpp odafigyelés, lám csodát tehet...
Majd holnap, hátha... végülis fizetünk érte... nem?
Laci.
Előzmény: Kiskifli – #83
Pron ego
2010.febr.14.
86.
„Azt igérte, kiküld egy autót, ez sajnos még nem történt meg e sorok irásakor sem!”
Az rendben van, hogy megígérte, de ez sajnos csak ígéret maradt. Most jöttem meg a szokásos sétából és nagyon sok helyen, kint láttam a teli kukákat. Ságvári, Tisza utca, ahogy most így visszaemlékszem. Lehet, hogy még több helyen sem végezték el a szolgáltatást, csak a lakók visszahúzták az el nem vitt szemetüket. Biztos vagyok benne, hogy Pató úr fog mondani kifogást, akár ezeret is, de a szemét azért itt maradt. És most vasárnap van!
Mindazonáltal az igazsághoz hozzátartozik, hogy tőlünk a rendes időben elvitték a szemetet. Csak hát empátia is van a világon, és nekem van. Az eset felháborító!
Az rendben van, hogy megígérte, de ez sajnos csak ígéret maradt. Most jöttem meg a szokásos sétából és nagyon sok helyen, kint láttam a teli kukákat. Ságvári, Tisza utca, ahogy most így visszaemlékszem. Lehet, hogy még több helyen sem végezték el a szolgáltatást, csak a lakók visszahúzták az el nem vitt szemetüket. Biztos vagyok benne, hogy Pató úr fog mondani kifogást, akár ezeret is, de a szemét azért itt maradt. És most vasárnap van!
Mindazonáltal az igazsághoz hozzátartozik, hogy tőlünk a rendes időben elvitték a szemetet. Csak hát empátia is van a világon, és nekem van. Az eset felháborító!
Előzmény: danidoki – #84
Anonymus
2010.febr.13.
85.
"Én már nem dühöngök, azt hiszem szép lassan visszahúzom a kukát! "
...És holnap indulok Ausztriába sielni, utánam a vízözön! Amire hazajövök csak lesz valami! :)
Pathó Simon soha nem ért semmit! Ebből piszkosul jól megél. Nem teljesített szolgáltaltások, ellenben bekasszírozott zsozsó, ez is egy módja a tollasodásnak. Ne a munkásokra orroljunk! Nem ők tehetnek róla! A töketlen önkormányzat - lehet tiltakozni a szóhasználat ellen kedves ellenlábasom - azt kellene lefejezni! De ami késik, nem múlik! Akár szeptemberben, akár később, ahogy a Fityesz akarja! Én csak abban reménykedek, hogy a nép nem felejt!
...És holnap indulok Ausztriába sielni, utánam a vízözön! Amire hazajövök csak lesz valami! :)
Pathó Simon soha nem ért semmit! Ebből piszkosul jól megél. Nem teljesített szolgáltaltások, ellenben bekasszírozott zsozsó, ez is egy módja a tollasodásnak. Ne a munkásokra orroljunk! Nem ők tehetnek róla! A töketlen önkormányzat - lehet tiltakozni a szóhasználat ellen kedves ellenlábasom - azt kellene lefejezni! De ami késik, nem múlik! Akár szeptemberben, akár később, ahogy a Fityesz akarja! Én csak abban reménykedek, hogy a nép nem felejt!
Előzmény: danidoki – #84
danidoki
2010.febr.13.
84.
Kedves Kiskiflike!
Tőlünk a Duna utcából sem vitték el, bár ez gondolom nem nyugtatja meg! Géza felhívta a főnöküket, aki nem értette, hogy miért maradtak el utcák tegnap. Azt igérte, kiküld egy autót, ez sajnos még nem történt meg e sorok irásakor sem! Én már nem dühöngök, azt hiszem szép lassan visszahúzom a kukát!
Üdv.: danidoki
Tőlünk a Duna utcából sem vitték el, bár ez gondolom nem nyugtatja meg! Géza felhívta a főnöküket, aki nem értette, hogy miért maradtak el utcák tegnap. Azt igérte, kiküld egy autót, ez sajnos még nem történt meg e sorok irásakor sem! Én már nem dühöngök, azt hiszem szép lassan visszahúzom a kukát!
Üdv.: danidoki
Előzmény: Kiskifli – #83
Kiskifli
2010.febr.13.
83.
Érd-Kom ismételten leszerepelt. Tegnap péntek volt, nem vitték el a szemetet. Az hagyján, de ma sem. Gondolom, vasárnap nem fogják elvinni.
Tudnám, miért vállal el egy cég olyan szolgáltatást, amit nem tud teljesíteni?! Mert nyilvánvaló, hogy nincs elég járműve, embere, és amije van, az is egy rakás sz@r.
Tisztelt meggazdagodott polgártársak! Itt a remek piaci rés, tessék kihasználni! Aki nem tud mit kezdeni a tőkéjével, annak javaslom, teremtsen konkurrenciát az Érd-Komnak. Nem hiszem, hogy nehéz dolga lesz. Sajnos...
Tudnám, miért vállal el egy cég olyan szolgáltatást, amit nem tud teljesíteni?! Mert nyilvánvaló, hogy nincs elég járműve, embere, és amije van, az is egy rakás sz@r.
Tisztelt meggazdagodott polgártársak! Itt a remek piaci rés, tessék kihasználni! Aki nem tud mit kezdeni a tőkéjével, annak javaslom, teremtsen konkurrenciát az Érd-Komnak. Nem hiszem, hogy nehéz dolga lesz. Sajnos...
wotan
2010.febr.3.
82.
Kétszer is találkoztam velük, először tele volt a kocsi, mentek a telephelyre, délután ismét jöttek, mindent elvittek.
Wotan
Wotan
Előzmény: tomomomo – #78
mucika
2010.febr.3.
81.
kedves mindenki!
mi is most kaptunk levelet ma hogy február 1től változik a szemétszállítás mindehol pénteken viszik. de azért elvittékmost hétfőn is de márpéntekenként fognak járni.
mi is most kaptunk levelet ma hogy február 1től változik a szemétszállítás mindehol pénteken viszik. de azért elvittékmost hétfőn is de márpéntekenként fognak járni.
Kiskifli
2010.febr.3.
80.
Ismét gyenge pontomra lett tapintva, így nem tudok magamon uralkodni, hogy kiöntsem a lelkem.
Igen, jártak, este fél hatkor. Épp elmenőben találkoztunk össze a nagy autóval. Ő le a Homokbányán, én fel. Az ő térfelén parkoló autó, én kapaszkodok fölfelé a havas latyakban. (azok a cuki 30-as táblák!) Ő közvetlenül előttem ki, előz, mert nyilvánvaló, hogy ő az erősebb. Nem számít, kinek van elsőbbsége, ki hogy tud megállni, lejtőn fölfelé újra elindulni.
Hja, erősebb kutya ugat...
Igen, jártak, este fél hatkor. Épp elmenőben találkoztunk össze a nagy autóval. Ő le a Homokbányán, én fel. Az ő térfelén parkoló autó, én kapaszkodok fölfelé a havas latyakban. (azok a cuki 30-as táblák!) Ő közvetlenül előttem ki, előz, mert nyilvánvaló, hogy ő az erősebb. Nem számít, kinek van elsőbbsége, ki hogy tud megállni, lejtőn fölfelé újra elindulni.
Hja, erősebb kutya ugat...
Ilonka
2010.febr.3.
79.
A Petőfi és a Kossuth L. utcákat és környékét elvitték. Többet nem tudok, ezeken a helyeken jártam.
tomomomo
2010.febr.3.
78.
Kedvenc szemetesünknél megint nem megy zökkenőmentesen az átállás. A hétfői szemét még mindig kint figyel. Jártak valakinél esetleg?
tothilona
2010.jan.23.
77.
Érdemes volt reklamálni. A diosd.hu-n olvasom:
"Mivel a járatrend változása miatt az utolsó gyûjtési idõszak között több mint egy hét telne el, ezért 2010. február 1-jén hétfõn a gyûjtést még a régi rend szerint elvégezzük, és az új rend szerinti gyûjtés 2010. február 5-énpénteken kezdõdik."
Lehet hogy az illetékesek mégis olvassák a dko-t? Vagy maguktól is rájöttek? Szerintem nem, mert akkor már az elején így hozták volna a döntést.
"Mivel a járatrend változása miatt az utolsó gyûjtési idõszak között több mint egy hét telne el, ezért 2010. február 1-jén hétfõn a gyûjtést még a régi rend szerint elvégezzük, és az új rend szerinti gyûjtés 2010. február 5-énpénteken kezdõdik."
Lehet hogy az illetékesek mégis olvassák a dko-t? Vagy maguktól is rájöttek? Szerintem nem, mert akkor már az elején így hozták volna a döntést.
Előzmény: tothilona – #73
Ilonka
2010.jan.20.
76.
És örüljünk,ha nem rónak ki ránk büntetést a késéses befizetésért. Volt rá példa, amikor nekem fizetnem kellet- nem az én hibámból késtem a befizetéssel.
Előzmény: Maria – #74
Anonymus
2010.jan.20.
75.
Ami a csekk befizetésének jan.15-i határidejét illeti: nem a tárgynapon kellene tán kikézbesíteni! Márpedig ez történt lenn a faluban. (és utána szombat, majd vasárnap következett) Sőt, a hegyen 19-én dobták be. Hogyan védheti meg magát az ember ilyen esetben? Megnézi a postai keletbélyegzőt, mikori. Igen ám, de a diósdi Posta volt olyan aranyosan "feledékeny", hogy nem bélyegezte le. Így aztán én mondhatok, amit akarok. Arra fognak hivatkozni, hogy ők időben postázták. Hogy ki ült rajta és mennyit, azt pedig derítse ki, aki tudja.
Maria
2010.jan.20.
74.
És a csekk befizetési határideje 15-e volt !
( vagyis legkorábban ma, 20-án tudom befizetni )
Aztán meg azt mondják nem fizetünk időben, örüljünk hogy egyáltalán elviszik!
( vagyis legkorábban ma, 20-án tudom befizetni )
Aztán meg azt mondják nem fizetünk időben, örüljünk hogy egyáltalán elviszik!
Előzmény: Kiskifli – #72
tothilona
2010.jan.19.
73.
Ez igaz, viszont vigasztalásul ott van az a tény, hogy január 29 (péntek) után február 1-én (hétfőn) egymás után kétszer nem viszik el a zöld hulladékot, mivel télen egyáltalán nem viszik el.
Még szerencse, hogy nem a nyári hőségben rohad a szemét két héten keresztül. Bár ahogy elnézem az utóbbi idők hőmérsékleti rekordjait...
Még szerencse, hogy nem a nyári hőségben rohad a szemét két héten keresztül. Bár ahogy elnézem az utóbbi idők hőmérsékleti rekordjait...
Előzmény: Kiskifli – #72
Kiskifli
2010.jan.19.
72.
Ma kaptam egy borítékot. Benne egy számla csekkel, egy matrica és egy tájékoztató. A tájékoztatóban arról tájékoztatnak, hogy bár eddig hétfőnként vitték el a szemetet, február 1-től péntekenként fogják. Hát ez tök jó, mert ezek szerint január 25-e hétfő után február 5-én pénteken fogják elvinni a majdnem két heti szemetet. Remélem a dupla mennyiséggel nem lesz gondja a szolgáltatónak. Remélem nem fognak arra hivatkozni, hogy én csak 120 literért fizettem!
Kapocs
2010.jan.4.
71.
A másik fórumon albitzteri válaszolt a panaszára. Én biztosan felpakolnám az illetékesnek írt leveleket...
Előzmény: magyarember – #69
Anonymus
2010.jan.4.
70.
Kedves magyarember!
Lehet hogy elhamarkodottan rontott nekem?
Először is: ön se olvas figyelmesen. Én nem azt írtam, hogy nem tudnak olvasni egyesek, hanem azt, hogy nem olvassák el azt, amit el kéne. Önre ez természetesen nem vonatkozik, de akinek inge, az igazán felöltözhetne végre. És rettenetesen nem mindegy miért járkál derékig szemétben a lakótelep! Azért, mert nem vitték el idejében, vagy azért, mert két nappal korábban kirakták.
Én nem nézem hülyének a fórumozókat, hanem felelőtlennek tartom mindazokat, akik nemtörődömségükkel oda juttatják a többieket, hogy szemétdombon éljenek. A lakótelep házai nem egy kukát tolnak ki a járda szélére mint sokan mások, hanem hatot-nyolcat. És heti két alkalommal. A kitett kukák körül azonnal felbukkannak a guberálók, és nincsenek tekintettel a higiéniára, miként a kutyák sem. Most is, miközben levélkémet írom, itt guberál egy ember, derékig a kukába merülten, körülötte kupacban mindaz amit kirámolt!
De azért mondjon valamit, mégis miért tette ki a fél lakótelep ön szerint a kukákat Szent Karácsony első napjának reggelén!?
Még valamit végezetül: olvassa vissza saját - 58. hsz alatti - írását, ki is használta kettőnk közül előbb a töketlen jelzőt, részletkérdés, kire vonatkoztatva, amin most olyan piszkosul fel van háborodva?!
Én csupán plagizáltam!
Lehet hogy elhamarkodottan rontott nekem?
Először is: ön se olvas figyelmesen. Én nem azt írtam, hogy nem tudnak olvasni egyesek, hanem azt, hogy nem olvassák el azt, amit el kéne. Önre ez természetesen nem vonatkozik, de akinek inge, az igazán felöltözhetne végre. És rettenetesen nem mindegy miért járkál derékig szemétben a lakótelep! Azért, mert nem vitték el idejében, vagy azért, mert két nappal korábban kirakták.
Én nem nézem hülyének a fórumozókat, hanem felelőtlennek tartom mindazokat, akik nemtörődömségükkel oda juttatják a többieket, hogy szemétdombon éljenek. A lakótelep házai nem egy kukát tolnak ki a járda szélére mint sokan mások, hanem hatot-nyolcat. És heti két alkalommal. A kitett kukák körül azonnal felbukkannak a guberálók, és nincsenek tekintettel a higiéniára, miként a kutyák sem. Most is, miközben levélkémet írom, itt guberál egy ember, derékig a kukába merülten, körülötte kupacban mindaz amit kirámolt!
De azért mondjon valamit, mégis miért tette ki a fél lakótelep ön szerint a kukákat Szent Karácsony első napjának reggelén!?
Még valamit végezetül: olvassa vissza saját - 58. hsz alatti - írását, ki is használta kettőnk közül előbb a töketlen jelzőt, részletkérdés, kire vonatkoztatva, amin most olyan piszkosul fel van háborodva?!
Én csupán plagizáltam!
Előzmény: magyarember – #69
Legutóbbi fórumpostok
- lovas - ma 11:50
A vízvezetékben levő víz nem cserélődik kedves OGMA .HANEM ELFOLYIK.Ha kicsi részletekben öb (...)
Társalgó - moment - ma 11:06
"tudtak arról, hogy a Hajós utcába ellentüntetést szerveztek, a Nagymező utca és az Andrássy (...)
Változások a Fidesz-kormány alatt - og-ma - ma 10:21
Fontos figyelmeztetés! A hosszan tartó hideg miatt előfordulhat vízóra elfagyás. Inkább töb (...)
Társalgó - ottoka - ma 8:27
Tisztelt Varga Úr! Köszönöm megtisztelő válaszát. A szóróanyag mennyibe kerül, kerü (...)
Kérdések és vélemények a képviselőkhöz - kerek - tegnap 22:08
Az évértékeléshez adatok "A tavalyi év harmadik negyedévének végén 87,4%-on állt az euró (...)
Változások a Fidesz-kormány alatt - danidoki - tegnap 21:54
Tisztelt Ottoka! A becsült készenlét +üzemóra díj összesen, ha jól emlékszem nettó 3.74 (...)
Kérdések és vélemények a képviselőkhöz - Bamanna - tegnap 20:01
Tisztelt Fórumozók! Az ember csak olvassa ezeket az okos hozzászólásokat, főleg azokét, ak (...)
Téli közlekedés a Falugazdával - szömörce - tegnap 20:01
Amúgy, ha nem spontán csak 1 forgatóstábbal meg egy Blikkes újságíróval rendezik a bulit, ak (...)
Változások a Fidesz-kormány alatt - szömörce - tegnap 19:53
http://varanus.blog.hu/2012/02/06/pr_hajlektalannak_nin (...) http://lashee.blog.hu/2012/02/0 (...)
Változások a Fidesz-kormány alatt - szömörce - tegnap 19:49
http://maria.blog.hu/2012/02/06/hajlektalanok_toppantak (...)
Változások a Fidesz-kormány alatt - szömörce - tegnap 16:08
Ha valakinek, akkor Lázárnak pontosan kell tudnia, hogy miért is adósodtak el azok az önkormán (...)
Változások a Fidesz-kormány alatt - szömörce - tegnap 15:56
Bizony, bizony, létezik ok és okozat. Ha okot ad azzal, hogy hülyeséget, hazugságot ír, annak (...)
Változások a Fidesz-kormány alatt