Érdkom-szemétkedések
og-ma
2011.febr.1.
169.
Panaszkodni lehet de felesleges. a szolgáltatásokat kötelező igénybe venni, ha kell ha nem. Kitalálták az alapdíjat, adók módjára kivetést.
Víz gáz csatorna alapdíj van pedig a vezetékek lakossági hozzájárulásból épültek.Eltartunk minisztériumokat, önkormányzatokat, ombucmanókat stb, de ezek nem mi értünk vannak.
Senki ne feledje Tiborc panaszát:
Tűrj békességgel
Víz gáz csatorna alapdíj van pedig a vezetékek lakossági hozzájárulásból épültek.Eltartunk minisztériumokat, önkormányzatokat, ombucmanókat stb, de ezek nem mi értünk vannak.
Senki ne feledje Tiborc panaszát:
Tűrj békességgel
Link erre a hozzászólásra:
Előzmény: skuli – #168
skuli
2011.febr.1.
168.
Én bizony nem fizetem be a szemétdíjat, és ezt kb. 1 hete személyesen közöltem is az Érd-Kom Kft. Ügyfélszolgálatán. Visszaadtam nekik a csekket is, és megkértem, hogy legközelebb akkor küldjenek ilyet, ha úgy érzik, hogy teljesítik szerződéses kötelezettségüket, vagyis heti rendszerességgel elszállítják a szemetet. Persze a dolognak volt előzménye is, amit most nem ecsetelnék részletesen, de engem már személyesen ismernek az Érd-Kom ügyfélszolgálatán.
A lényeg, hogy 4 éve élek a falunak ezen az un. Interspar mögötti részén. Itt az a szokás, hogy a kommunális szemetet a miénkhez hasonló szűk utcákban lakók nem a házuk elé teszik, hanem zsákokban kiviszik a főbb útvonalakra. Hadd ne ecseteljem, milyen állapotokat eredményez ez. Úgy gondolom, a jelenlegi lakosságszámmal ez már nem megfelelő megoldás, ezért én inkább kukát vettem, amit a faluközpontban lakó édesanyám házánál tartottam, és oda hordtam a szemetet. Aztán elegem lett ebből, végül is ugyanannyit fizetek, mint akinek a háza elől viszik el a szemetet, és hosszas utánajárással sikerült kiderítenem, hogy létezik olyan kicsi kukás autó, ami gond nélkül be tud jönni a mi szűk utcánkba is (egyébként a szippantós autó, és pl. az építőanyagot szállító teherautók is be tudnak jönni, különben pl. nem tudtunk volna itt építkezni). 1-2 hétig működött is a dolog, de aztán már csak akkor jött a kis autó, ha péntek reggel betelefonáltam az Érd-Kom Kft.-hez. Most ott tartunk, hogy legutóbb dec. 24-én vitték el a szemetünket, ill. kb. 2 héttel ezelőtt, amikor meglehetősen ingerült hangnemben telefonon ismét „megkértem” a szolgáltatót, hogy sziveskedjen teljesíteni szerződéses kötelezettségét. De nem vagyok hajlandó tovább csinálni ezt a cirkuszt. Mint fentebb írtam, visszavittem az Érd-Kom-hoz a csekket, és levélben fordultam a jegyző úrhoz a problémámmal, most várom a válaszát.
A szomorú az egészben, hogy nem a lakosoknak kellene vívni az Érd-Kom-mal. Azért választunk önkormányzatot, képviselőket, hogy szervezzék, irányítsák a község életét, pl. megfelelő módon megszervezzék a szemétszállítást. Ezért kapják a tiszteletdíjukat, költségtérítést, stb. (esetleg még laptop-ot is)! Vagy nem???
A lényeg, hogy 4 éve élek a falunak ezen az un. Interspar mögötti részén. Itt az a szokás, hogy a kommunális szemetet a miénkhez hasonló szűk utcákban lakók nem a házuk elé teszik, hanem zsákokban kiviszik a főbb útvonalakra. Hadd ne ecseteljem, milyen állapotokat eredményez ez. Úgy gondolom, a jelenlegi lakosságszámmal ez már nem megfelelő megoldás, ezért én inkább kukát vettem, amit a faluközpontban lakó édesanyám házánál tartottam, és oda hordtam a szemetet. Aztán elegem lett ebből, végül is ugyanannyit fizetek, mint akinek a háza elől viszik el a szemetet, és hosszas utánajárással sikerült kiderítenem, hogy létezik olyan kicsi kukás autó, ami gond nélkül be tud jönni a mi szűk utcánkba is (egyébként a szippantós autó, és pl. az építőanyagot szállító teherautók is be tudnak jönni, különben pl. nem tudtunk volna itt építkezni). 1-2 hétig működött is a dolog, de aztán már csak akkor jött a kis autó, ha péntek reggel betelefonáltam az Érd-Kom Kft.-hez. Most ott tartunk, hogy legutóbb dec. 24-én vitték el a szemetünket, ill. kb. 2 héttel ezelőtt, amikor meglehetősen ingerült hangnemben telefonon ismét „megkértem” a szolgáltatót, hogy sziveskedjen teljesíteni szerződéses kötelezettségét. De nem vagyok hajlandó tovább csinálni ezt a cirkuszt. Mint fentebb írtam, visszavittem az Érd-Kom-hoz a csekket, és levélben fordultam a jegyző úrhoz a problémámmal, most várom a válaszát.
A szomorú az egészben, hogy nem a lakosoknak kellene vívni az Érd-Kom-mal. Azért választunk önkormányzatot, képviselőket, hogy szervezzék, irányítsák a község életét, pl. megfelelő módon megszervezzék a szemétszállítást. Ezért kapják a tiszteletdíjukat, költségtérítést, stb. (esetleg még laptop-ot is)! Vagy nem???
Előzmény: magyarember – #162
og-ma
2011.jan.30.
167.
=http://www.greenfo.hu/kapcsolodo/kapcsolodo_item.php?ta (...)
Önkormányzatok általában a szolgáltatók érdekeit védik és nem a
lakosságét. Tisztelet a kivételnek.
Önkormányzatok általában a szolgáltatók érdekeit védik és nem a
lakosságét. Tisztelet a kivételnek.
fortisz
2011.jan.30.
166.
Mútkor nálunk sem vitték el pénteken (nem tudom csak nálunk, vagy az egész faluban?). Írtam egy emailt aznap. Aztán vártam. Hétfőn pótolták az elszállítást.
Ha nem tették volna, írtam volna hivatalos levelet, fotóztam volna stb.
És a számla kiérkezésekor megint kértem volna a korrekciót.
Naiv vagyok, azt gondolom ez az út, gondolja, hogy utópia?:))
Ha nem tették volna, írtam volna hivatalos levelet, fotóztam volna stb.
És a számla kiérkezésekor megint kértem volna a korrekciót.
Naiv vagyok, azt gondolom ez az út, gondolja, hogy utópia?:))
Előzmény: moment – #164
Ilonka
2011.jan.30.
165.
Kedves fortisz!
Örömmel látom, hogy felhívta figyelmünket a kukaszállítás új díjaira.
Így, ha ez igaz, amit most leírtak az újságban, akkor kevesebbet fogunk fizetni. A tavalyi számlám 60 literes kukára 240.-Ft+ 25%-os Áfa volt ürítésenként. Azaz okt. nov, dec hónapokra 13 ürítésre fizettem 3900.-Forintot.
Örömmel látom, hogy felhívta figyelmünket a kukaszállítás új díjaira.
Így, ha ez igaz, amit most leírtak az újságban, akkor kevesebbet fogunk fizetni. A tavalyi számlám 60 literes kukára 240.-Ft+ 25%-os Áfa volt ürítésenként. Azaz okt. nov, dec hónapokra 13 ürítésre fizettem 3900.-Forintot.
Előzmény: fortisz – #159
moment
2011.jan.30.
164.
Ez mind szép, de amennyiben nem tudja valaki bizonyítani, hogy nem vitték el be fogják hajtani.
/Nem az Ön szavában kételkedek, csak érdekelne a bizonyítás módja/
/Nem az Ön szavában kételkedek, csak érdekelne a bizonyítás módja/
Előzmény: fortisz – #163
fortisz
2011.jan.30.
163.
Felül kell magam bírálnom. Szépen levezettem ezt a benzinkérdést, de hülyeség. Szóval ez storno:)
Viszont nem számoltam azzal, hogy a zsáknak is van ára.
Bár nem tudom minek fárasztom magam, a képviselőtestület egyszerűen osztott-szorzott, egyenes arány meg egyebek, 60 liter x, 120 liter 2x és így tovább. Valahogy ez a következetesség megszakadt a 30 literes zsáknál. Ui. ha folytjuk akkor a zsáknak 90 Ft+ÁFA-nak kellene lenni, na jó, akkor adjuk hozzá a zsák önköltségét. Legyünk nagyvonalúak, mondjuk legyen 120 Ft+ÁFA. De akkor hogy a bűbánatba lett 350+áFA?
magyarember,
A szemétdijat utólag fizetjük, úgy rémlik. Tehát ha nem szolgáltat, akkor nem fizetek. Legalábbis én ilyen fekete-fehéren látom:)
Viszont nem számoltam azzal, hogy a zsáknak is van ára.
Bár nem tudom minek fárasztom magam, a képviselőtestület egyszerűen osztott-szorzott, egyenes arány meg egyebek, 60 liter x, 120 liter 2x és így tovább. Valahogy ez a következetesség megszakadt a 30 literes zsáknál. Ui. ha folytjuk akkor a zsáknak 90 Ft+ÁFA-nak kellene lenni, na jó, akkor adjuk hozzá a zsák önköltségét. Legyünk nagyvonalúak, mondjuk legyen 120 Ft+ÁFA. De akkor hogy a bűbánatba lett 350+áFA?
magyarember,
A szemétdijat utólag fizetjük, úgy rémlik. Tehát ha nem szolgáltat, akkor nem fizetek. Legalábbis én ilyen fekete-fehéren látom:)
magyarember
2011.jan.29.
162.
Ilyen adu ászt nem adok a kezükbe :). Én kifizetem, erre aztán nem tudnak hivatkozni.
Előzmény: fortisz – #161
fortisz
2011.jan.29.
161.
látja, ez a klímavédelem:)
én egyébként nem fizetném ki.
én egyébként nem fizetném ki.
magyarember
2011.jan.29.
160.
Sajnos igaza van, nincs itt semmiféle környezettudatosság, csupán arról van szó, hogy törvényi kényszerűségből az Önkormányzatnak el kell(ene)
vitetnie a szemetet. Halkan megjegyzem, hogy a Felsőgazdag dűlő és Lajos utca találkozásából megint NEM vitték el a szemetet, úgy látszik már rendszert csinálnak ebből. De lehet, hogy itt lép be a környezettudatosság mégis...ugyanis így hogy 2 hetente szállítnak egy csomó gázolajat spórolnak, ergo nem szennyezik annyira a környezetet.
Már csak azt nem értem milyen alapon számláznak ki 4 szállítást?!
vitetnie a szemetet. Halkan megjegyzem, hogy a Felsőgazdag dűlő és Lajos utca találkozásából megint NEM vitték el a szemetet, úgy látszik már rendszert csinálnak ebből. De lehet, hogy itt lép be a környezettudatosság mégis...ugyanis így hogy 2 hetente szállítnak egy csomó gázolajat spórolnak, ergo nem szennyezik annyira a környezetet.
Már csak azt nem értem milyen alapon számláznak ki 4 szállítást?!
Előzmény: fortisz – #159
fortisz
2011.jan.29.
159.
Diósdon a szemétszállítás tarifáit az önkormányzat állapítja meg. Lásd januári Diósdhéjban 9. oldalát.
Ezek szerint a 60 literes 174+Áfa, a 110literes 348+ÁFA. Azonban a 30 literes zsák 350 Ft+ÁFA.
Valóban röhej, hogy a zsák annyiba kerül, mint a 110 literes kuka.
Nézzük csak 30 liter szemét deponálási díja csak nem egyenlő 110 literével. Továbbá, nagy kukáknál hamar tele a kocsi, azaz sűrűn kell a lerakóhoz oda-vissza közlekedni, míg kis zsákoknál több házat ki lehet szolgálni egy "lerakós" fuvarral (ez a nagyobb tétel, nem a házak közti furikálás) tehát a szemét literére vetített benzinköltség máris nem állandó tétel... Akkor miért is egyforma a tarifa?
És amit korábban már említettek az egyik hozzászólásban. Mi ebben a környezetpolitika?
Segítek: semmi.
Mi két gyerekkel, akik közül az egyik még pelenkás, sem tudjuk kihasználni a 60 litert sem. Igen, komposztálunk és szelektíven gyűjtünk. Szelektíven, azaz saját költségen mosom tisztára a hulladékot, elviszem a gyűjtőszigetre. Az Érdkom pedig eladja a hulladékot a feldolgozónak.
No akkor mi sarkaljon engem a környezettudatosságra?
Ezek szerint a 60 literes 174+Áfa, a 110literes 348+ÁFA. Azonban a 30 literes zsák 350 Ft+ÁFA.
Valóban röhej, hogy a zsák annyiba kerül, mint a 110 literes kuka.
Nézzük csak 30 liter szemét deponálási díja csak nem egyenlő 110 literével. Továbbá, nagy kukáknál hamar tele a kocsi, azaz sűrűn kell a lerakóhoz oda-vissza közlekedni, míg kis zsákoknál több házat ki lehet szolgálni egy "lerakós" fuvarral (ez a nagyobb tétel, nem a házak közti furikálás) tehát a szemét literére vetített benzinköltség máris nem állandó tétel... Akkor miért is egyforma a tarifa?
És amit korábban már említettek az egyik hozzászólásban. Mi ebben a környezetpolitika?
Segítek: semmi.
Mi két gyerekkel, akik közül az egyik még pelenkás, sem tudjuk kihasználni a 60 litert sem. Igen, komposztálunk és szelektíven gyűjtünk. Szelektíven, azaz saját költségen mosom tisztára a hulladékot, elviszem a gyűjtőszigetre. Az Érdkom pedig eladja a hulladékot a feldolgozónak.
No akkor mi sarkaljon engem a környezettudatosságra?
magyarember
2011.jan.24.
158.
Sajnos én nem mondhatom el, hogy mifelénk (Felsőgazdag dűlő)
rendszeres és kiszámítható lenne a szemétszállítás, mivel pont ezzel
van folyamatos probléma. Igaz, a napokban (3 héttel a reklamációs levelem után!) felhívtak ketten is az Érdkom-tól-először egy hölgy, majd egy úriember- és ígéretet tettek arra, hogy "ezentúl a szerződés szerint fognak teljesíteni". Majd elmondták, hogy a "kis szemetes autó" meghibásodott és péntek délben lesz kész, ezért nem vitték el a szemetet (szerintük a nagy kocsi nem fér el az utcában, bár évekig azzal oldották meg és az utca nem lett kisebb)...megjegyzem hogy a 2. pénteken végül is egy "nagy szemetes autó" jött be az utcába és űrítette az edényeket. Mindenestre kaptam egy közvetlen mobilszámot, amit hívhatok ha probléma lesz: 06-70-984-20-34.
Most is nagyon határozott ígéreteket kaptam, ráadásul korrekt, tisztességes, értelmes hangon beszéltek így bizakodó vagyok a jövővel kapcsolatban. Én 120 L-es kukát fizetek, de egyébként drágának tartom a szolgáltatást (főleg ha havi 2 szállítás nem teljesül).
rendszeres és kiszámítható lenne a szemétszállítás, mivel pont ezzel
van folyamatos probléma. Igaz, a napokban (3 héttel a reklamációs levelem után!) felhívtak ketten is az Érdkom-tól-először egy hölgy, majd egy úriember- és ígéretet tettek arra, hogy "ezentúl a szerződés szerint fognak teljesíteni". Majd elmondták, hogy a "kis szemetes autó" meghibásodott és péntek délben lesz kész, ezért nem vitték el a szemetet (szerintük a nagy kocsi nem fér el az utcában, bár évekig azzal oldották meg és az utca nem lett kisebb)...megjegyzem hogy a 2. pénteken végül is egy "nagy szemetes autó" jött be az utcába és űrítette az edényeket. Mindenestre kaptam egy közvetlen mobilszámot, amit hívhatok ha probléma lesz: 06-70-984-20-34.
Most is nagyon határozott ígéreteket kaptam, ráadásul korrekt, tisztességes, értelmes hangon beszéltek így bizakodó vagyok a jövővel kapcsolatban. Én 120 L-es kukát fizetek, de egyébként drágának tartom a szolgáltatást (főleg ha havi 2 szállítás nem teljesül).
Előzmény: og-ma – #156
Ilonka
2011.jan.23.
157.
Egyetértek og-ma-val. Sok egyedülállónak hetente lehet., hogy csak egy reklám szatornyi szemét gyűlik össze. Főleg, ha szelektíven gyűjt és elviszi azt az Interspárba. Ennek az elszállításáról nem az Érd-com gondoskodik.
Még pénzt is kapunk érte.
A 60 literes és 120 literes kuka ürítése között pedig 20-30 forint csak a külöbség
Jó volt a matricás redszer.
Még pénzt is kapunk érte.
A 60 literes és 120 literes kuka ürítése között pedig 20-30 forint csak a külöbség
Jó volt a matricás redszer.
Előzmény: og-ma – #154
og-ma
2011.jan.23.
156.
A szemét elszállítás módja, rendszeressége, kiszámíthatósága az jó.
Elszámolást látom túlzottan "szolgáltató" barátnak.
Elszámolást látom túlzottan "szolgáltató" barátnak.
Előzmény: salamon – #155
salamon
2011.jan.22.
155.
Hát ezen könnyű változtatni.
Megkérjük a kukásautó dolgozóit, hogy minden kukát mérjenek le ezután, és literben fogjuk fizetni a díjat hónap végén.
Így gondolja?
Lehet választani 60-70-80-110-130 literes kukák közül.
Ha tudom, hogy hetente nincs 130 liternyi szemetem, akkor a 60 literesre kötök szerződést.
Ha mégis sok a szemét egyik-másik héten, akkor veszek Érdkom-os zsákot, annak az árában benne van a szállítás is.
Bár nekem is jobban tetszett kb 10-15 éve, amikor matricát kellett venni, és a zsákra ráragasztani.
Egy matrica-egy zsák.
Ha három hetente telt meg, akkor három hetente egy matrica, ha hetente öt, akkor öt matrica.
Ez aztán megszűnt, de szerintem nem rossz nálunk a szállítás.
Megkérjük a kukásautó dolgozóit, hogy minden kukát mérjenek le ezután, és literben fogjuk fizetni a díjat hónap végén.
Így gondolja?
Lehet választani 60-70-80-110-130 literes kukák közül.
Ha tudom, hogy hetente nincs 130 liternyi szemetem, akkor a 60 literesre kötök szerződést.
Ha mégis sok a szemét egyik-másik héten, akkor veszek Érdkom-os zsákot, annak az árában benne van a szállítás is.
Bár nekem is jobban tetszett kb 10-15 éve, amikor matricát kellett venni, és a zsákra ráragasztani.
Egy matrica-egy zsák.
Ha három hetente telt meg, akkor három hetente egy matrica, ha hetente öt, akkor öt matrica.
Ez aztán megszűnt, de szerintem nem rossz nálunk a szállítás.
Előzmény: og-ma – #154
og-ma
2011.jan.22.
154.
Szemétdíj! Hogy is van ez? Egy űrités X forint hetente, tehát 4X/hónap.
Akinek nincs heti ennyi szemétje,az után jogtalan haszon keletkezik.
Ez a korrekt szolgáltatói magatartás?
Akinek nincs heti ennyi szemétje,az után jogtalan haszon keletkezik.
Ez a korrekt szolgáltatói magatartás?
magyarember
2011.jan.7.
153.
Csak a korrektség kedvéért írom, be hogy most mentem ki beállni a kocsival és konstatáltam, hogy elvitték a szemetet. Megjegyzem, hogy ez bőven 21 óra után lehetett valamikor.
magyarember
2011.jan.7.
152.
Hétfőn bemegyek hozzájuk személyesen, elfogyott a türelmem végleg, sajnos nem először csinálják ezt meg velünk ! Természetesen nem jöttek, az utcán hegyekben áll a szemét.
magyarember
2011.jan.7.
151.
Botrányos, de ma se jöttek..igaz még 8-ig jöhetnek. Most már 2 hetes szemét áll az utcán! A telefonszámuk ma műszaki hiba miatt nem volt kapcsolható, ez azért már a hihetetlen kategória!
Azon gondolkozom milyen hatósághoz lehet fordulni, ez így nem mehet tovább. Természetesen a számlát kiküldték, benne a 4 szállítással, amiből egy biztosan nem valósult meg, de gyaníthatóan a másik sem fog megvalósulni.
Azon gondolkozom milyen hatósághoz lehet fordulni, ez így nem mehet tovább. Természetesen a számlát kiküldték, benne a 4 szállítással, amiből egy biztosan nem valósult meg, de gyaníthatóan a másik sem fog megvalósulni.
makako
2011.jan.6.
150.
Tisztelt Magyarember!
Elhiszem, nálunk is előfordult, azért írtam le a telefonszámot, mert nekem ezen sikerült elintéznem. (Gárdonyi Géza utca környéke)
Kétszer volt ilyen az utóbbi 3 évben.
Egyszer azt mondták, hogy 7-ig tart a munkaidő, 8 körül ott voltak, persze addig sokan bevitték a kukákat.
Másodszor pedig elnézést kértek, és szombaton kora reggel elvitték.
A kóbor kutyák sokkal veszélyesebbek, de az nem az Érd-kom dolga.
Ma is láttam egy zsemleszínű, őzike formájú kutyát a Petőfi Sándor utcában kora délután a Csapágygyár mellett.
Nagyon ijedt volt.
Elhiszem, nálunk is előfordult, azért írtam le a telefonszámot, mert nekem ezen sikerült elintéznem. (Gárdonyi Géza utca környéke)
Kétszer volt ilyen az utóbbi 3 évben.
Egyszer azt mondták, hogy 7-ig tart a munkaidő, 8 körül ott voltak, persze addig sokan bevitték a kukákat.
Másodszor pedig elnézést kértek, és szombaton kora reggel elvitték.
A kóbor kutyák sokkal veszélyesebbek, de az nem az Érd-kom dolga.
Ma is láttam egy zsemleszínű, őzike formájú kutyát a Petőfi Sándor utcában kora délután a Csapágygyár mellett.
Nagyon ijedt volt.
Előzmény: magyarember – #149
magyarember
2011.jan.6.
149.
Tisztelt makako!
A Felsőgazdag dűlő Lajos utcai ágából és a Lajos utca teljes hoszából nem vitték el a szemetet..meg lehet nézni most is kint van!!
A kukát sem én sem a szomszédaim nem vitték be december 31. óta!!!
Sajnos volt olyan kuka amit a kóborkutyák felborítottak pont emiatt és
széthordták a szemetet. Nem szórakozásból írogatok ide sajnos, ráadásul mégcsak másik szemetes cégben sem vagyok érdekelt, így még ilyen indíttatásom sincs. Ha nem hiszi járjon utána!
A Felsőgazdag dűlő Lajos utcai ágából és a Lajos utca teljes hoszából nem vitték el a szemetet..meg lehet nézni most is kint van!!
A kukát sem én sem a szomszédaim nem vitték be december 31. óta!!!
Sajnos volt olyan kuka amit a kóborkutyák felborítottak pont emiatt és
széthordták a szemetet. Nem szórakozásból írogatok ide sajnos, ráadásul mégcsak másik szemetes cégben sem vagyok érdekelt, így még ilyen indíttatásom sincs. Ha nem hiszi járjon utána!
Előzmény: makako – #148
makako
2011.jan.6.
148.
Minden ismerősömtől megkérdeztem, mindenhonnan elvitték.
Hívja a 0623 362300, vagy a 0623 521610 telefonszámot.
Egyébként nekem még tavaly azt a választ adták, hogy este 7-ig dolgoznak, ha nem végeznek, akkor tovább is.
Sokan azt mondták, hogy ha 6-ig nem jönnek, akkor beviszi a kukát.
Jöhetnek még 8 órakor is, ne vigyék be!
Hívja a 0623 362300, vagy a 0623 521610 telefonszámot.
Egyébként nekem még tavaly azt a választ adták, hogy este 7-ig dolgoznak, ha nem végeznek, akkor tovább is.
Sokan azt mondták, hogy ha 6-ig nem jönnek, akkor beviszi a kukát.
Jöhetnek még 8 órakor is, ne vigyék be!
og-ma
2011.jan.6.
147.
A szolgáltatóknak ki vagyunk szolgáltatva, nincs ki érettünk és nem ellenünk tárgyalna velük.
Előzmény: magyarember – #146
magyarember
2011.jan.6.
146.
Azt nem tudom, hogy hova viszik, de az biztos hogy innen el nem :-).
Mikor volt itt szemétszállításra pályáztatás? Volt egyáltalán?
Vagy olyan feltételekkel volt kiírva, hogy csak ez a cég feleljen meg?
Ki tudja?! Mindenestre tényleg jó lenne valami pozitív változás és úgy
látszik ezt már csak egy új szolgáltatóval lehetne elérni, mert "ezek" maradtak a régiben, nem változnak, hogy úgy mondjam nagyon elk..vultak.
Mikor volt itt szemétszállításra pályáztatás? Volt egyáltalán?
Vagy olyan feltételekkel volt kiírva, hogy csak ez a cég feleljen meg?
Ki tudja?! Mindenestre tényleg jó lenne valami pozitív változás és úgy
látszik ezt már csak egy új szolgáltatóval lehetne elérni, mert "ezek" maradtak a régiben, nem változnak, hogy úgy mondjam nagyon elk..vultak.
Előzmény: og-ma – #145
og-ma
2011.jan.6.
145.
Érden olyan "pletykát" hallottam hogy azért drága a szolgáltatásuk, mert Pusztazámor helyett, Gyálra szállítják a szemetet.
Ki tud róla, igaz ez? Mikor volt pályáztatva az itteni szemétszállítás.
Ki tud róla, igaz ez? Mikor volt pályáztatva az itteni szemétszállítás.
Előzmény: magyarember – #144
Legutóbbi fórumpostok
- lovas - ma 11:50
A vízvezetékben levő víz nem cserélődik kedves OGMA .HANEM ELFOLYIK.Ha kicsi részletekben öb (...)
Társalgó - moment - ma 11:06
"tudtak arról, hogy a Hajós utcába ellentüntetést szerveztek, a Nagymező utca és az Andrássy (...)
Változások a Fidesz-kormány alatt - og-ma - ma 10:21
Fontos figyelmeztetés! A hosszan tartó hideg miatt előfordulhat vízóra elfagyás. Inkább töb (...)
Társalgó - ottoka - ma 8:27
Tisztelt Varga Úr! Köszönöm megtisztelő válaszát. A szóróanyag mennyibe kerül, kerü (...)
Kérdések és vélemények a képviselőkhöz - kerek - tegnap 22:08
Az évértékeléshez adatok "A tavalyi év harmadik negyedévének végén 87,4%-on állt az euró (...)
Változások a Fidesz-kormány alatt - danidoki - tegnap 21:54
Tisztelt Ottoka! A becsült készenlét +üzemóra díj összesen, ha jól emlékszem nettó 3.74 (...)
Kérdések és vélemények a képviselőkhöz - Bamanna - tegnap 20:01
Tisztelt Fórumozók! Az ember csak olvassa ezeket az okos hozzászólásokat, főleg azokét, ak (...)
Téli közlekedés a Falugazdával - szömörce - tegnap 20:01
Amúgy, ha nem spontán csak 1 forgatóstábbal meg egy Blikkes újságíróval rendezik a bulit, ak (...)
Változások a Fidesz-kormány alatt - szömörce - tegnap 19:53
http://varanus.blog.hu/2012/02/06/pr_hajlektalannak_nin (...) http://lashee.blog.hu/2012/02/0 (...)
Változások a Fidesz-kormány alatt - szömörce - tegnap 19:49
http://maria.blog.hu/2012/02/06/hajlektalanok_toppantak (...)
Változások a Fidesz-kormány alatt - szömörce - tegnap 16:08
Ha valakinek, akkor Lázárnak pontosan kell tudnia, hogy miért is adósodtak el azok az önkormán (...)
Változások a Fidesz-kormány alatt - szömörce - tegnap 15:56
Bizony, bizony, létezik ok és okozat. Ha okot ad azzal, hogy hülyeséget, hazugságot ír, annak (...)
Változások a Fidesz-kormány alatt