Érdkom-szemétkedések
magyarember
2011.jan.6.
144.
Új év van, de az Érdkom maradt a régi, nem tettek olyan fogadalmat, hogy az idén betartják a szerződésben vállaltakat és elviszik a szemetet.
December 31. óta várunk, emailezünk (nem válaszolnak), telefonálunk
(nem veszik fel), szóval ez tényleg egy "szemét" cég.
December 31. óta várunk, emailezünk (nem válaszolnak), telefonálunk
(nem veszik fel), szóval ez tényleg egy "szemét" cég.
Link erre a hozzászólásra:
OBSITOS
2010.jún.4.
143.
T. edkris!
Örömmel közölhetem, megoldódott problémája! Elvitte ez a fránya Érdkom? az ominózus hulladékot. Ebben sajnos volt építési hulladék is, meg egyéb, nem elvihető szemét. Az igazsághoz azért az is hozzátartozik, hogy a kedves szomszédai egy „lakatlan, idegen”területre hordták, láttam, talicskával a lomot, meg egyebet!
Természetesen nem a saját telkük elé! A más kertje mindig zöldebb!
Sajnos mindez a kijelölt határidő előtt történt, mármint a kihordás.
Bejártam a „terepet”ma, nem találtam elhagyott hulladékot.
Kavicsos utca, madár utcák és közök
Ha valamit kihagytam, kérem közölni!.
Örömmel közölhetem, megoldódott problémája! Elvitte ez a fránya Érdkom? az ominózus hulladékot. Ebben sajnos volt építési hulladék is, meg egyéb, nem elvihető szemét. Az igazsághoz azért az is hozzátartozik, hogy a kedves szomszédai egy „lakatlan, idegen”területre hordták, láttam, talicskával a lomot, meg egyebet!
Természetesen nem a saját telkük elé! A más kertje mindig zöldebb!
Sajnos mindez a kijelölt határidő előtt történt, mármint a kihordás.
Bejártam a „terepet”ma, nem találtam elhagyott hulladékot.
Kavicsos utca, madár utcák és közök
Ha valamit kihagytam, kérem közölni!.
Előzmény: Edkris – #141
Anonymus
2010.jún.1.
142.
A lomtalanítás kapcsán elmélkednék - engedelmükkel.
Érdkom meghirdette - mint minden évben - hogy nem visznek el sittet, építési anyagot, vegyi anyagot, és azt tartalmazó edényeket, autógumit stb. Ezt mindenki tudja - vélem én. És mégis kirakja! Hátha elviszi, ha más nem, hát a szabadcsapatok valamelyike. Nos, ők nem agyalágyultak, ellentétben azokkal, akik kirakták. Most ott pompázik az út szélén halomba hordva, immár egy hónapja. A példa kedvéért a Bartók Béla utca végén, egészen a Jókai utca torkolatában. Vajon kire, mire vár?
Rég volt, de igaz volt: egyszer kilátásba helyezték társasházunknak a büntit, mert szemetes volt a környéke. Ez még az átkosban történt. Megszeppenve rendet raktunk. Azóta lefolyt néhány liter a Dunán és a szemlélet a faluban nem változott. Ugyanolyan szemetes, mint anno azzal a különbséggel, hogy mostanság a kutya se törődik vele. Pedig -mélyen tisztelt Önkormányzat és Polgármesteri Hivatal, - erre oda kellene figyelni! Nem gondolják? Vagy a fű és sövény nyírásával le van tudva a rendrakás, azt hiszik? Én nem azt mondom, hogy a Falugarázdák takarítsák el ezeket az éktelenkedő mocsokhalmazokat, amelyeket lelkiismeretlen egyének felelőtlenül kihajigáltak az út szélére. Ó nem! Kilátásba helyezett, majd kiszabott büntetésekkel észhez kell téríteni az ilyen embereket!
Érdkom meghirdette - mint minden évben - hogy nem visznek el sittet, építési anyagot, vegyi anyagot, és azt tartalmazó edényeket, autógumit stb. Ezt mindenki tudja - vélem én. És mégis kirakja! Hátha elviszi, ha más nem, hát a szabadcsapatok valamelyike. Nos, ők nem agyalágyultak, ellentétben azokkal, akik kirakták. Most ott pompázik az út szélén halomba hordva, immár egy hónapja. A példa kedvéért a Bartók Béla utca végén, egészen a Jókai utca torkolatában. Vajon kire, mire vár?
Rég volt, de igaz volt: egyszer kilátásba helyezték társasházunknak a büntit, mert szemetes volt a környéke. Ez még az átkosban történt. Megszeppenve rendet raktunk. Azóta lefolyt néhány liter a Dunán és a szemlélet a faluban nem változott. Ugyanolyan szemetes, mint anno azzal a különbséggel, hogy mostanság a kutya se törődik vele. Pedig -mélyen tisztelt Önkormányzat és Polgármesteri Hivatal, - erre oda kellene figyelni! Nem gondolják? Vagy a fű és sövény nyírásával le van tudva a rendrakás, azt hiszik? Én nem azt mondom, hogy a Falugarázdák takarítsák el ezeket az éktelenkedő mocsokhalmazokat, amelyeket lelkiismeretlen egyének felelőtlenül kihajigáltak az út szélére. Ó nem! Kilátásba helyezett, majd kiszabott büntetésekkel észhez kell téríteni az ilyen embereket!
Edkris
2010.jún.1.
141.
Nahát a lomtalanítás! Ugye, május 8-ára hirdették meg a lomtalanítást a Kavicsos utcában. Délelőtti órákban el is vitték kb. a felét az utca elejéről. A többi maradt!? Az emberek látták, hogy még kint van a szemét, (a 70-es útról belátni) és még napokig hordták hozzá. (Hogy ne unatkozzon az a kishalom, ami maradt.) Betelefonáltunk többen is a polgármesteri hivatalba. Egyik szomszéd telefonjára el is jött a kukás autó, és elvitték a felét. Mondván, a többit nem vihetik el, mert az veszélyes hulladék. Tegnap, MÁJUS 30-ÁN jöttünk haza, és látjuk ám, hogy a telek tulajdonosa, aki előtt a lomtalanítás maradéka még mindig ott van, (gondolom én) jött a telekre, nem tudott bemenni a sok szeméttől, és szépen kiszórta az út közepére. Az arra járó autók kerülgetik azóta is a szemetet. Megint szóltunk a polgármesteri hivatalba, de nem történt semmi. Ma, június 1-én még mindig kint van az utca (jó, már nem a közepén) kicsit a széle felé rugdalta valaki.
Mostmár csak azt szeretném tudni, hogy minek hirdetik meg a lomtalanítást, ha csak egy részét viszik el. Akkor nem kell lomtalanítás, mindenki azt csinál a szemetével, amit akar, és így nem lesz az utcánk ilyen szemetes.
Tisztán a Balkánon érzem magam. Különben is, lomtalanítás nélkül is nagyon szemetes, elhanyagolt Diósd területe, és még most itt ez a féligsikerült lomtalanítás is!
Nagyon remélem, hogy a következő lomtalanítást nem várja meg az utcánkban lévő halom.
Mostmár csak azt szeretném tudni, hogy minek hirdetik meg a lomtalanítást, ha csak egy részét viszik el. Akkor nem kell lomtalanítás, mindenki azt csinál a szemetével, amit akar, és így nem lesz az utcánk ilyen szemetes.
Tisztán a Balkánon érzem magam. Különben is, lomtalanítás nélkül is nagyon szemetes, elhanyagolt Diósd területe, és még most itt ez a féligsikerült lomtalanítás is!
Nagyon remélem, hogy a következő lomtalanítást nem várja meg az utcánkban lévő halom.
moment
2010.máj.22.
140.
Köszönöm, elvitték, Magyari úr meglepően segítőkész volt!!!
Előzmény: magyarember – #139
magyarember
2010.máj.18.
139.
Kedves moment! Mi is hasonló cipőben jártunk (Felsőgazdag d.), de aztán felhívtam a diósdi közterület felügyelet számát :(23) 545-558, ahol egy hölgy vette fel a telefont és megköszönte, hogy szóltam, mert mint mondta nem tudtak a hiányosságról . Igaz lehetett, mert másnap (az eredeti szombathoz képest szerdán) jött a zöldkukás! autó és egyben a zölddel elvitte a lomot is. Mindenestre egy próbát megér. Minden jókat!
moment
2010.máj.18.
138.
Tőlünk még mindig nem vitték el a lomot, pedig 5-én már kitettük.
Talán elkéne az ügyfélszolgálat elé hordanom?
Talán elkéne az ügyfélszolgálat elé hordanom?
Kiskifli
2010.máj.12.
137.
És mi újság a verbéna bokrokkal?
:)))
P.S.: Ugyanott Trabant alkatrészek eladók :)
:)))
P.S.: Ugyanott Trabant alkatrészek eladók :)
Előzmény: Pron ego – #135
Pron ego
2010.máj.12.
135.
Ma szerda 13ó 10perckor elvitték a zöldkukát!
Képzelt telefonbeszélgetés az Érd-Kom kft-vel.
- Kimenő tárcsahang.
- Hallójónapotkívánok az….
- Jó napot kívánok! Ön az Érd-Kom kft számát hívta.
- Amennyiben a kommunális szemétszállításról akar érdeklődni, úgy nyomja meg az egyes gombot.
- Amennyiben a konténeres szemétszállításról kíván érdeklődni, úgy nyomja meg a kettes gombot.
- Amennyiben a zöldpirosfedelű kukák elszállításáról akar érdeklődni, úgy nyomja meg a hármas gombot.
- Amennyiben ön csak Pató Simon hogyléte felöl akar érdeklődni, úgy nyomja meg a négyes gombot.
Hármas gomb, zene…
- Tessék, zöldpirosfedelű kukaosztály!
- Jónapotkívánok érdeklődöm, hogy a zöldpirosfedelű kukákat mikor viszik el diósdi viszonylatban? Tudja, aminek kereke is van.
- Diósd viszonylatban általában hétfőn visszük el.
- Igen kérem de, ma már szerda van és mégis nem…
- Ne idegeljen kérem! Mint mondtam, általában visszük el hétfőn, nem általában, más napokon visszük el.
- Igen, de ma már szer…
- Tudjuk mi is, hogy szerda van. Mi maga egy kalendárium?
- Nem, csak voltam bátor megkérdezni, hogy akkor mikor is….
- Figyeljen ide, maga kiteszi a zöldpirosfedelű kukát, hétfőn pár perccel hét óra előtt. Világos?
- Igen.
- Ne szóljon közbe, ha lehet!
- …
- Na! És amikor majd mi ráérünk, elvisszük. A hét valamelyik napján. Most mondja magának nem mindegy, hogy melyik az a nap?
- Hát tulajdonképpen mindegy.
- Na lássa, ezért nem kellett volna ennyit telefonozgatni. Viszonthallásra.
- Viszont…. Letette.
Képzelt telefonbeszélgetés az Érd-Kom kft-vel.
- Kimenő tárcsahang.
- Hallójónapotkívánok az….
- Jó napot kívánok! Ön az Érd-Kom kft számát hívta.
- Amennyiben a kommunális szemétszállításról akar érdeklődni, úgy nyomja meg az egyes gombot.
- Amennyiben a konténeres szemétszállításról kíván érdeklődni, úgy nyomja meg a kettes gombot.
- Amennyiben a zöldpirosfedelű kukák elszállításáról akar érdeklődni, úgy nyomja meg a hármas gombot.
- Amennyiben ön csak Pató Simon hogyléte felöl akar érdeklődni, úgy nyomja meg a négyes gombot.
Hármas gomb, zene…
- Tessék, zöldpirosfedelű kukaosztály!
- Jónapotkívánok érdeklődöm, hogy a zöldpirosfedelű kukákat mikor viszik el diósdi viszonylatban? Tudja, aminek kereke is van.
- Diósd viszonylatban általában hétfőn visszük el.
- Igen kérem de, ma már szerda van és mégis nem…
- Ne idegeljen kérem! Mint mondtam, általában visszük el hétfőn, nem általában, más napokon visszük el.
- Igen, de ma már szer…
- Tudjuk mi is, hogy szerda van. Mi maga egy kalendárium?
- Nem, csak voltam bátor megkérdezni, hogy akkor mikor is….
- Figyeljen ide, maga kiteszi a zöldpirosfedelű kukát, hétfőn pár perccel hét óra előtt. Világos?
- Igen.
- Ne szóljon közbe, ha lehet!
- …
- Na! És amikor majd mi ráérünk, elvisszük. A hét valamelyik napján. Most mondja magának nem mindegy, hogy melyik az a nap?
- Hát tulajdonképpen mindegy.
- Na lássa, ezért nem kellett volna ennyit telefonozgatni. Viszonthallásra.
- Viszont…. Letette.
Pron ego
2010.máj.12.
134.
„A szabadcsapatok nem viszik el a lomot, csak ha fémből van ! „
Az ontogenezis során a szabadcsapatok tagjaiban determinálva, vagy predesztinálva van az a képesség, hogy például, ha meglátnak, mondjuk egy darab rézdrótot bárhol, akkor azt haladéktalanul saját tulajdonukba vonják. Közben nincs kifogás, hogy jaj most fáj a derekam, vagy a hátam, vagy lerobbant az autóm, esik az eső, fúj a szél, nagy a hó, etcetera.
Nem! Ők azonnal cselekszenek, saját hatáskörükbe veszik a döntést és nem várnak felsőbb utasításra. Határozottan, magabiztosan végzik a sors által rájuk oktrojált elvégeznivalót.
Namármost! Ezzel szemben mit látunk a nem szabadcsapat tagjaitól? Hát például azt, hogy egyáltalán nem végzik hiánytalanul, nem a sors által, hanem az önkormányzat által rájuk bízott munkát. Mert!
Először: nem vitték el a maradék lomot az arra kijelölt személyek, noha nyilván az erre járó bért le fogják számlázni az önkormányzatnak. Legközelebb egy év múlva lesz lomtalanítás, ezért behoztam az utcáról a kitett és a szabadcsapatok által nem kedvelt tárgyakat, melyeket miszlikre aprítottam és lassanként a heti szemétgyűjtés alkalmával a kukába fogok rakosgatni. El is égethetném, de mint környezettudatos állampolgár ezt nem teszem. Dacára, hogy a körülmények erre kényszerítenének.
Másodszor: Hétfőn kellett volna elvinni a zöldkukákat, most szerda van és semmi mohogás. Természetesen ez is számlázásra kerül. A zöld hulladékot is elégethetném, de lásd, mint feljebb: környezettudatos… és így tovább.
Mint a bevezetőben említettem a szabadcsapatok embereiben sokkal több az elhívatottság, hogy a rájuk bízott feladatott a legjobb tudásuk és lelkiismeretük szerint maradéktalanul elvégezzék.
Bizony kedves Maria, ebben még a hét lakat sem tudja megakadályozni őket!
Az ontogenezis során a szabadcsapatok tagjaiban determinálva, vagy predesztinálva van az a képesség, hogy például, ha meglátnak, mondjuk egy darab rézdrótot bárhol, akkor azt haladéktalanul saját tulajdonukba vonják. Közben nincs kifogás, hogy jaj most fáj a derekam, vagy a hátam, vagy lerobbant az autóm, esik az eső, fúj a szél, nagy a hó, etcetera.
Nem! Ők azonnal cselekszenek, saját hatáskörükbe veszik a döntést és nem várnak felsőbb utasításra. Határozottan, magabiztosan végzik a sors által rájuk oktrojált elvégeznivalót.
Namármost! Ezzel szemben mit látunk a nem szabadcsapat tagjaitól? Hát például azt, hogy egyáltalán nem végzik hiánytalanul, nem a sors által, hanem az önkormányzat által rájuk bízott munkát. Mert!
Először: nem vitték el a maradék lomot az arra kijelölt személyek, noha nyilván az erre járó bért le fogják számlázni az önkormányzatnak. Legközelebb egy év múlva lesz lomtalanítás, ezért behoztam az utcáról a kitett és a szabadcsapatok által nem kedvelt tárgyakat, melyeket miszlikre aprítottam és lassanként a heti szemétgyűjtés alkalmával a kukába fogok rakosgatni. El is égethetném, de mint környezettudatos állampolgár ezt nem teszem. Dacára, hogy a körülmények erre kényszerítenének.
Másodszor: Hétfőn kellett volna elvinni a zöldkukákat, most szerda van és semmi mohogás. Természetesen ez is számlázásra kerül. A zöld hulladékot is elégethetném, de lásd, mint feljebb: környezettudatos… és így tovább.
Mint a bevezetőben említettem a szabadcsapatok embereiben sokkal több az elhívatottság, hogy a rájuk bízott feladatott a legjobb tudásuk és lelkiismeretük szerint maradéktalanul elvégezzék.
Bizony kedves Maria, ebben még a hét lakat sem tudja megakadályozni őket!
Előzmény: Maria – #131
Kiskifli
2010.máj.12.
133.
Kedves fórumtárs, nem akarom elkeseríteni, de szombaton mifelénk jönnek. A falu másik fele a dolguk. Ha a múlt szombati el nem vitt lomért jönnének, akkor MI mikor kerülnénk sorra? Nem hiszek abban, hogy még egy plusz hétvégét rááldoznának a dologra.
Előzmény: magyarember – #132
magyarember
2010.máj.11.
132.
Ezek nem viccelnek...tényleg csak szombaton fognak ideérni a lomért, feltéve ha nem robban le a kocsijuk ugye..Szégyelljék mostmár össze magukat az Érdkomnál!!! Van pedig pozitív példa is, nem túl messze... Százhalombattán. Onnan lehet példát venni szépen a tisztelt illetékeseknek! Battán időben visznek mindent (sima szemetet heti 2x), nem hazudoznak , lomtalanításnál a közterületesek nem engedik széttúrni a lomot, egyszóval minden úgy megy ahogy kell. Nincs csoda ott sem, csak betartják amit a szerződésben vállaltak. Szemétdíj tekintetében nincs különbség, de ott kommunális díj van, amiben a vízdíj is meg csatorna + szemét benne van.
Maria
2010.máj.11.
131.
A szabadcsapatok nem viszik el a lomot, csak ha fémből van !
A többiből csak rumlit csinálnak a szétdobálásukkal .
A megbízhatóságukról meg csak annyit - lassan a hét lakat és a véreb is kevés lesz !
A többiből csak rumlit csinálnak a szétdobálásukkal .
A megbízhatóságukról meg csak annyit - lassan a hét lakat és a véreb is kevés lesz !
Előzmény: Pron ego – #130
Pron ego
2010.máj.11.
130.
Nem, ezeket sem!
Mondom én hogy a szabadcsapatokat kell megbízni az ilyen jellegű munkával. Szerintem sokkal megbízhatóbbak.
Mondom én hogy a szabadcsapatokat kell megbízni az ilyen jellegű munkával. Szerintem sokkal megbízhatóbbak.
Előzmény: Ilonka – #129
Ilonka
2010.máj.11.
129.
Amint látom a faluban, a tegnapi zöldhulladék kukák még mindig kint vannak az utcán. Ezeket sem szállították el.
magyarember
2010.máj.10.
128.
Nem maradtam le, kiraktam már előző este lomokat. Lerobbant a kocsi, ez a joker dumájuk...egyszer bemondta az Érd tv-ben Pató, hogy árokba csúsztak a jeges úton az autóik.., az ellentmondás az, hogy éppen se hó se jég nem volt. Reménykedjünk!
Kiskifli
2010.máj.10.
127.
Lerobbant a kocsijuk? Mikor nem?
Előzmény: moment – #126
moment
2010.máj.10.
126.
Az ÉRD-KOM tájékoztatott, hogy az elmaradt lomot pótlólag elviszik, lerobbant a kocsijuk stb...., de tudnak a problémáról.
Előzmény: moment – #125
moment
2010.máj.10.
125.
Nálunk még mindig nem voltak, de jó, hogy csütörtökön kipakoltam, mivel nem értem rá később.
Reménykedjünk együtt!:)))
Reménykedjünk együtt!:)))
Előzmény: magyarember – #123
elefant
2010.máj.10.
124.
Hát! Igaz is, meg nem is.
Valóban lesz lomtalanítás május 15. –én is, de a Felsőgazdag u.-ban 8.-án volt. Ha lekéste, nem jönnek vissza. Ha kifelejtették az utcát, reménykedjen, hogy sorra veszik. Esetleg rákérdezhetne náluk.
Itt a menetrend: http://www.diosd.hu/hirek/lomtalanitasi-jaratterv-diosdon
Valóban lesz lomtalanítás május 15. –én is, de a Felsőgazdag u.-ban 8.-án volt. Ha lekéste, nem jönnek vissza. Ha kifelejtették az utcát, reménykedjen, hogy sorra veszik. Esetleg rákérdezhetne náluk.
Itt a menetrend: http://www.diosd.hu/hirek/lomtalanitasi-jaratterv-diosdon
Előzmény: magyarember – #123
magyarember
2010.máj.10.
123.
A ház előtti lomjaimat nézve, gondoltam benézek ide, informálódni hogyan mennek a dolgok a község más részein, lomtalanítás projektben. Örömmel konstatálom, hogy teljesen pozitív tapaszalatok cserélődnek a fórumban.Így hát én is reménykedem, hogy erre is (Felsőgazdag dűlő) jönnek. Igaz a lom nagy részét, kb 2/3-át !, már
a "környezetvédő aktivisták" kiszelektálták-elszállították, így az nagy Érdkom-nak már kevesebb jut. Bízom benne, hogy jönnek hamar...
, bár olvastam itt olyat is, hogy jövő szombaton jönnek legközelebb. Igaz ez!?
a "környezetvédő aktivisták" kiszelektálták-elszállították, így az nagy Érdkom-nak már kevesebb jut. Bízom benne, hogy jönnek hamar...
, bár olvastam itt olyat is, hogy jövő szombaton jönnek legközelebb. Igaz ez!?
Anonymus
2010.máj.10.
122.
Jaj, az a kalbász legjobb esetben is csak holnap reggeltől esedékes, mivel, ha jól tudom, ma lesz az alakuló ülés. De a halefomat azért mindenesetre fenem már! Oszt hónap reggöl kimék és kanyarintok egyet a kerítésembül!
(Csak a bicsakom bele ne csorbuljon, vagy a fogam bele ne törjön, mert ez utóbbi drága mulatság lenne!) :)
(Csak a bicsakom bele ne csorbuljon, vagy a fogam bele ne törjön, mert ez utóbbi drága mulatság lenne!) :)
Előzmény: OBSITOS – #114
Kiskifli
2010.máj.10.
121.
Gyűjtsd a vasat és a fémet, ezzel is a békét véded!
Ez is jó:
Én vagyok a fémgyűjtő Vili, van-e lyukas vödör vagy ....... lavór?
Ez is jó:
Én vagyok a fémgyűjtő Vili, van-e lyukas vödör vagy ....... lavór?
Előzmény: Pron ego – #116
Pron ego
2010.máj.9.
120.
Igen 15.-én. Csakhogy akkor már másik utcákból viszik el a lomot. Most hurcibáljam valakinek a háza elé?
Előzmény: wotan – #119
Legutóbbi fórumpostok
- lovas - ma 11:50
A vízvezetékben levő víz nem cserélődik kedves OGMA .HANEM ELFOLYIK.Ha kicsi részletekben öb (...)
Társalgó - moment - ma 11:06
"tudtak arról, hogy a Hajós utcába ellentüntetést szerveztek, a Nagymező utca és az Andrássy (...)
Változások a Fidesz-kormány alatt - og-ma - ma 10:21
Fontos figyelmeztetés! A hosszan tartó hideg miatt előfordulhat vízóra elfagyás. Inkább töb (...)
Társalgó - ottoka - ma 8:27
Tisztelt Varga Úr! Köszönöm megtisztelő válaszát. A szóróanyag mennyibe kerül, kerü (...)
Kérdések és vélemények a képviselőkhöz - kerek - tegnap 22:08
Az évértékeléshez adatok "A tavalyi év harmadik negyedévének végén 87,4%-on állt az euró (...)
Változások a Fidesz-kormány alatt - danidoki - tegnap 21:54
Tisztelt Ottoka! A becsült készenlét +üzemóra díj összesen, ha jól emlékszem nettó 3.74 (...)
Kérdések és vélemények a képviselőkhöz - Bamanna - tegnap 20:01
Tisztelt Fórumozók! Az ember csak olvassa ezeket az okos hozzászólásokat, főleg azokét, ak (...)
Téli közlekedés a Falugazdával - szömörce - tegnap 20:01
Amúgy, ha nem spontán csak 1 forgatóstábbal meg egy Blikkes újságíróval rendezik a bulit, ak (...)
Változások a Fidesz-kormány alatt - szömörce - tegnap 19:53
http://varanus.blog.hu/2012/02/06/pr_hajlektalannak_nin (...) http://lashee.blog.hu/2012/02/0 (...)
Változások a Fidesz-kormány alatt - szömörce - tegnap 19:49
http://maria.blog.hu/2012/02/06/hajlektalanok_toppantak (...)
Változások a Fidesz-kormány alatt - szömörce - tegnap 16:08
Ha valakinek, akkor Lázárnak pontosan kell tudnia, hogy miért is adósodtak el azok az önkormán (...)
Változások a Fidesz-kormány alatt - szömörce - tegnap 15:56
Bizony, bizony, létezik ok és okozat. Ha okot ad azzal, hogy hülyeséget, hazugságot ír, annak (...)
Változások a Fidesz-kormány alatt