Téli közlekedés a Falugazdával
ottoka
2011.jan.11.
191.
Na hol hó?végre jó idő van....
Link erre a hozzászólásra:
moment
2011.jan.7.
190.
T. Kapocs!
Javaslom Önnek, hogy nézze meg kinek a hozzászólásra akar válaszolni!
Örülök, hogy örült a telefonszámnak.
Megkérdezném, sikerült egyeztetnie Rónyai úrral?
Igaza van, repültem.
Javaslom Önnek, hogy nézze meg kinek a hozzászólásra akar válaszolni!
Örülök, hogy örült a telefonszámnak.
Megkérdezném, sikerült egyeztetnie Rónyai úrral?
Igaza van, repültem.
Előzmény: Kapocs – #187
makako
2011.jan.6.
189.
De jártam, sőt a Duna utcán is, ahol hatalmas bukkanókat alakított ki az olvadó hó, mégis átvergődtem rajta.
Jártam a Tó utca Gyár mögötti részén is.
Megint mondom: TÉL VAN ! ! !
A Zöldfa utcát nem próbáltam, mert az egy hófúvásos rész.
Viszont van másik utca, amerre kerülni lehet.
Azt látom, hogy oda is hazaérnek estére az emberek autóval.
Jártam a Tó utca Gyár mögötti részén is.
Megint mondom: TÉL VAN ! ! !
A Zöldfa utcát nem próbáltam, mert az egy hófúvásos rész.
Viszont van másik utca, amerre kerülni lehet.
Azt látom, hogy oda is hazaérnek estére az emberek autóval.
Előzmény: Kapocs – #188
Kapocs
2011.jan.6.
188.
...az Ön által leírtak szerint, nem járt az említett útszakaszon.
Előzmény: makako – #186
Kapocs
2011.jan.6.
187.
Arra járni nem elég.
Ott kell átjönni.
A Himalájáról is sokan értek haza probléma nélkül, mégis életveszélyes.
Kérem, ne relativizálja a tükörjég veszélyességét.
Ott kell átjönni.
A Himalájáról is sokan értek haza probléma nélkül, mégis életveszélyes.
Kérem, ne relativizálja a tükörjég veszélyességét.
Előzmény: moment – #185
makako
2011.jan.6.
186.
Tél van, és napok óta nagyon hideg.
Ennek megfelelően kell vezetni, és megválasztani a sebességet.
Holnapra jön a meleg, majd elolvad.
Az életveszélyestől azért messze van.
30 km/h, és jól járható.
Ennek megfelelően kell vezetni, és megválasztani a sebességet.
Holnapra jön a meleg, majd elolvad.
Az életveszélyestől azért messze van.
30 km/h, és jól járható.
Előzmény: Kapocs – #184
moment
2011.jan.6.
185.
Tisztelt Kapocs!
Itt a telefonszám, amit hívni kell:
A síkosság-mentesítés és hó-eltakarítás ügyében közvetlenül kereshető Rónyai Gábor a 06/30-9543-257 telefonszámon.
Bár én kocsival jártam arra, probléma nélkül hazaértem.
Itt a telefonszám, amit hívni kell:
A síkosság-mentesítés és hó-eltakarítás ügyében közvetlenül kereshető Rónyai Gábor a 06/30-9543-257 telefonszámon.
Bár én kocsival jártam arra, probléma nélkül hazaértem.
Előzmény: Kapocs – #184
Kapocs
2011.jan.6.
184.
Az amerikai iskola alatti, Ifjúság utcát a 70-essel összekötő útszakasz a jegesedés miatt életveszélyes!
altdiosdi
2010.dec.31.
183.
Kedves Diósdiak!
Nem Rónyai Úrat és a kollégait kell folyamatosan szapulni.A téli hónapokban úgy kellene mindenkinek a gépjárművével parkolni,hogy ne akadályozzák a hó eltakarítok munkáját,a falu utcái köztudott nem olyan szélesek,hogy egymás mellett több autó is elférjen egyszerre.
Ha mindenki csak a saját területét tenné rendbe,már könnyebb lenne a közlekedés és nem lenne 4 napig állítólagosan a hó fogságában.
Feripapa tartsa meg politikai véleményét magának és ne ítélkezzen mások politikai hovatartozásáról úgy,hogy esetleg nem is ismeri az illetőket.
kerek
2010.dec.31.
182.
Nekem is szivembő szólott!!!!
Előzmény: makako – #179
makako
2010.dec.30.
181.
Akkor maradjunk ennyiben!
Örülök, hogy itt egyetértünk.
Örülök, hogy itt egyetértünk.
Előzmény: motoros – #180
motoros
2010.dec.30.
180.
Na látja, ezzel én is egyetértek maradéktalanul.
Előzmény: makako – #179
makako
2010.dec.30.
179.
Meg lehet nézni a tavalyi hozzászólásokat is.
Mindenki szidta a Falugazdát, pedig akkor is járható volt az egész falu.
A mi éghajlatunk kontinentális, nyáron meleg van, télen meg hideg.
Télen előfordul, hogy esik a hó, a hőmérséklet meg akár -10 fok alá is süllyedhet.
Érdekes, hogy nyáron senki nem kiabál, hogy egy kiadós eső után szárítsa már fel az utakat a Falugazda, vagy Rónyai Gábor, ősszel sem reklamálnak, hogy fújják már el a ködöt.
Tudomásul kell venni, hogy télen a kocsira téli gumi kell, esetleg a kis utcákban lakóknak hólánc a főútig, meg óvatos vezetés.
Én is kocsival járok, mindenhova eljutottam az elmúlt 4 évben, meg az idén is.
Időben el kell indulni, idő kell a jégkaparásra, vagy olvasztásra, a kényelmesebbeknek jégoldóra.
Utána lassan lehet közlekedni bárhova.
Aki ezt nem képes megérteni, vagy macerás, az maradjon otthon, vagy hívjon taxit, vagy menjen tömegközlekedési eszközökkel.
Én szeretem a telet, a havat, szeretek télen is autózni, Diósdon szerintem kiváló a közlekedés.
Tavaly többször kellett Érdre mennem, nálunk minden út száraz, tiszta volt, Érden alig volt takarítás napokkal a havazás elállta után.
Kívánok mindenkinek szép téli napokat, boldog új esztendőt!
Makákó
Mindenki szidta a Falugazdát, pedig akkor is járható volt az egész falu.
A mi éghajlatunk kontinentális, nyáron meleg van, télen meg hideg.
Télen előfordul, hogy esik a hó, a hőmérséklet meg akár -10 fok alá is süllyedhet.
Érdekes, hogy nyáron senki nem kiabál, hogy egy kiadós eső után szárítsa már fel az utakat a Falugazda, vagy Rónyai Gábor, ősszel sem reklamálnak, hogy fújják már el a ködöt.
Tudomásul kell venni, hogy télen a kocsira téli gumi kell, esetleg a kis utcákban lakóknak hólánc a főútig, meg óvatos vezetés.
Én is kocsival járok, mindenhova eljutottam az elmúlt 4 évben, meg az idén is.
Időben el kell indulni, idő kell a jégkaparásra, vagy olvasztásra, a kényelmesebbeknek jégoldóra.
Utána lassan lehet közlekedni bárhova.
Aki ezt nem képes megérteni, vagy macerás, az maradjon otthon, vagy hívjon taxit, vagy menjen tömegközlekedési eszközökkel.
Én szeretem a telet, a havat, szeretek télen is autózni, Diósdon szerintem kiváló a közlekedés.
Tavaly többször kellett Érdre mennem, nálunk minden út száraz, tiszta volt, Érden alig volt takarítás napokkal a havazás elállta után.
Kívánok mindenkinek szép téli napokat, boldog új esztendőt!
Makákó
sria1
2010.dec.30.
178.
Kedves Fórumtársak!
Úgy látom sokan vannak,akik úgy gondolják a természet erői felülírhatók
Azt tudni illene -5fok alatt nem olvad a hó a sózás ellenére sem!
Azt is tudni illene,hogy 5cm alatt a hóeke nem tud eredményesen dolgozni!
Felesleges olyan szakértelemről értekezni ami sehova nem vezet.
Ez pusztán hangulat keltés.
Üdvözlettel Sria1
Úgy látom sokan vannak,akik úgy gondolják a természet erői felülírhatók
Azt tudni illene -5fok alatt nem olvad a hó a sózás ellenére sem!
Azt is tudni illene,hogy 5cm alatt a hóeke nem tud eredményesen dolgozni!
Felesleges olyan szakértelemről értekezni ami sehova nem vezet.
Ez pusztán hangulat keltés.
Üdvözlettel Sria1
kerek
2010.dec.29.
177.
Kedves zozoka!
Kiváncsi lennék ön mit fizet ide Diósdra adót! Ezzel mindenki dicsekszik, de ha valaki utánna néz kiderül, hogy egy büdös buznyákot sem fizetnek, mert a vállalkozása és a bejelentett lakcime nem is itt van! Nézzék meg a New Yorki hóesést, ott nem nyavajognak, jó kedvüen élvezik a havat. Ha csúszósak az utak lassan!!!! kell közlekedni! Önök Peströl ide költöztek és tükörsima aszfaltot akarnak télen is. Vissza kell menni a Fővárosba, ott Tarlós Úr biztosan jól csinálja! Mi Diósdiak a havat és a jeget szeretjük! Elég az Önök nyavajgásából! El lehet húzni Diósdról! Egy nem régi diósdi aki ezt a községet szereti úgy ahogy van! Önöknek savanyú a szölő, hogy itt nem a FIDESZ osztja a lapiokat!
Kiváncsi lennék ön mit fizet ide Diósdra adót! Ezzel mindenki dicsekszik, de ha valaki utánna néz kiderül, hogy egy büdös buznyákot sem fizetnek, mert a vállalkozása és a bejelentett lakcime nem is itt van! Nézzék meg a New Yorki hóesést, ott nem nyavajognak, jó kedvüen élvezik a havat. Ha csúszósak az utak lassan!!!! kell közlekedni! Önök Peströl ide költöztek és tükörsima aszfaltot akarnak télen is. Vissza kell menni a Fővárosba, ott Tarlós Úr biztosan jól csinálja! Mi Diósdiak a havat és a jeget szeretjük! Elég az Önök nyavajgásából! El lehet húzni Diósdról! Egy nem régi diósdi aki ezt a községet szereti úgy ahogy van! Önöknek savanyú a szölő, hogy itt nem a FIDESZ osztja a lapiokat!
Előzmény: zozok – #170
moment
2010.dec.29.
176.
A hozzászólások feletti kékkel írt válasz erre link használata a következő:
rá kell klikkelni.( egér bal gomb)
rá kell klikkelni.( egér bal gomb)
Előzmény: ottoka – #173
moment
2010.dec.29.
175.
zozoka!
Nos, én egészen értelmes dolgokat feltételezek magáról, pl. tökéletesen tudja, hogy ki a polgármester.
Alig várta, hogy jöjjön egy nagyobb hóesés, jegesedéssel, hogy lehessen szidni a Rónyait.
Kiket ért elvtársak alatt, mert ha a Rónyaira és munkásaira gondol, akkor értem ezt a nagy felháborodást.
Akkor most a hó a baja, vagy az elvtársak?
A fórumot szabályozni a diosd.hu-n szokták, bár ez enyhe kifejezés, inkább a kiherélés illik rá.
Kérjen tanácsot Ostorházi úrtól, hátha van egy jó ötlete ez ügyben.
Nos, én egészen értelmes dolgokat feltételezek magáról, pl. tökéletesen tudja, hogy ki a polgármester.
Alig várta, hogy jöjjön egy nagyobb hóesés, jegesedéssel, hogy lehessen szidni a Rónyait.
Kiket ért elvtársak alatt, mert ha a Rónyaira és munkásaira gondol, akkor értem ezt a nagy felháborodást.
Akkor most a hó a baja, vagy az elvtársak?
A fórumot szabályozni a diosd.hu-n szokták, bár ez enyhe kifejezés, inkább a kiherélés illik rá.
Kérjen tanácsot Ostorházi úrtól, hátha van egy jó ötlete ez ügyben.
Napoleon XIV
2010.dec.29.
174.
ottoka kérem ne oktasson ki.
Ugyan ki nem kapott szót ezen a fórumon?
Ugyan ki nem kapott szót ezen a fórumon?
Előzmény: ottoka – #173
ottoka
2010.dec.29.
173.
Napoleon kérem ne okoskodjon.
Adjuk meg a szót másoknak is.
Adjuk meg a szót másoknak is.
feripapi
2010.dec.29.
172.
Kedves Képviselő Urak !Én még mindig várom hogy valaki írjon ide de ugy látom ilyenkor önök sem dolgoznak vagy a hóeltakaritást végzik más helyett?Vagy most készitik a terveket merre iduljanak majd és mit válaszoljanak !?
Előzmény: borzi – #157
Napoleon XIV
2010.dec.29.
171.
Ha nem érdekli, minek kérdezi?
zozok
2010.dec.29.
170.
Kedves Momentke!
Ne mondja meg nekem hány naponta járjak ide a fórumra,elvégre ez nyitott fórum,vagy maga ezt is beszabályozná?? .Lehet ,hogy magánál ez furcsa fogalom ,de én szoktam dolgozni!
Az se érdekel ki a polgármester ,engem az érdekel ,h amit befizetek adóba pénzt ,azért végezzék a kedve Elvtársak a munkájukat!!PL: Hóeltakarítás!!!
Ne mondja meg nekem hány naponta járjak ide a fórumra,elvégre ez nyitott fórum,vagy maga ezt is beszabályozná?? .Lehet ,hogy magánál ez furcsa fogalom ,de én szoktam dolgozni!
Az se érdekel ki a polgármester ,engem az érdekel ,h amit befizetek adóba pénzt ,azért végezzék a kedve Elvtársak a munkájukat!!PL: Hóeltakarítás!!!
dorian
2010.dec.29.
169.
Egyébként a közlekedés a faluban sem nem jobb, sem nem rosszabb, mint ilyen időjárás mellett elvárható. Ezért igen érdekes számomra és kifejezetten célzatosnak tűnik ez a fene nagy felháborodás.
Előzmény: dorian – #164
feripapi
2010.dec.29.
168.
Kedves szömörce!Itt csak azok írhatnak akik minden nap írogatnak valami okosat ,engem ez a téma érdekelt és ehhez van hozzászólásom .Elnézést kérek hogy megzavartam a belső kört,azt gondoltam, hogy itt bárki elmondhatja gondolatait.Úgy tűnik nekem ez nem így van ha már nem értünk egyet akkor már nem vagyok jó ide?!
Előzmény: szömörce – #161
og-ma
2010.dec.29.
167.
Én senkit közvetlen nem szoktam bírálni(komcsizni), csak áttételesen. Mindig a történetet jelenséget értékelem.AKI MAGÁRA VESZI???
Előzmény: dorian – #164
Legutóbbi fórumpostok
- dorian - tegnap 22:17
Ön szerint miről ismerszik meg a "balos" és miről a "jobbos"?
Változások a Fidesz-kormány alatt - dorian - tegnap 21:35
Kedves Og-ma! Nincs szándékomban belebonyolódni a vitába, de a kêtkedésnek főleg az az ala (...)
Változások a Fidesz-kormány alatt - og-ma - tegnap 21:26
Ami a multik, korrumpáltak, haszonélvezők érdekeit szolgálja az "környezetvédelem". Elvétve (...)
Környezet - dorian - tegnap 21:20
Civil szervezetek és egyházak. A fiatalok nem a jövőképet, biztos megélhetést, az elfogadhat (...)
Változások a Fidesz-kormány alatt - og-ma - tegnap 21:16
Az energetízálás módját és fogalmát és használati lehetőségeit is ismerni kellene, Önnek (...)
Változások a Fidesz-kormány alatt - og-ma - tegnap 21:07
Tisztelt Dorian! Sok művelt tanulni vágyó szkeptikussal találkoztam az elmúlt 30évben. de a (...)
Változások a Fidesz-kormány alatt - Napcsi - tegnap 20:53
Jujjj, ez milyen jó játék! ÉlveSZkedjünk! Keressünk lapgúlát (lapgulát) a lakásban. Én is (...)
Változások a Fidesz-kormány alatt - szömörce - tegnap 20:45
Nem egy valaki, hanem egy kör. No, és halálosan komolyan gondolják. A gazdasszonyképzés is h (...)
Változások a Fidesz-kormány alatt - dorian - tegnap 20:34
Tényleg ugy gondolja valaki, hogy ez a megoldás? http://touch.femina.hu/hirhatter/gazdasszonyke (...)
Változások a Fidesz-kormány alatt - dorian - tegnap 19:43
Tudja kedves Og-ma mindenkinek magánügye, hogy hisz, vagy nem hisz a lappiramisban, az aurapajzsba (...)
Változások a Fidesz-kormány alatt - dorian - tegnap 19:12
Szerintem van és szüksêges is, hogy legyen. Csak nem ilyen szemellenzős, egyoldalú kellene, han (...)
Környezet - og-ma - tegnap 18:28
Tudtam hogy megjelennek a primitívségek, lappiramis témában, az ezzel kapcsolatos hülyeségek (...)
Változások a Fidesz-kormány alatt