Téli közlekedés a Falugazdával
Kiskifli
2010.febr.9.
53.
Kedves Kapocs!
Ön kezd túlzásokba esni. Nincs már így is táblaerdő Diósdon? Egyiktől nem látszik a másik. Ha lenne képfeltöltés, én bizony nyitnék egy olyan topicot, hogy ide tegye mindenki azon fényképeit, ahol a sok (közlekedési!)tábla miatt már közlekedni sem lehet.
Vigyázzon, nehogy a végén hólapátra kerüljön!
:))))))
Ön kezd túlzásokba esni. Nincs már így is táblaerdő Diósdon? Egyiktől nem látszik a másik. Ha lenne képfeltöltés, én bizony nyitnék egy olyan topicot, hogy ide tegye mindenki azon fényképeit, ahol a sok (közlekedési!)tábla miatt már közlekedni sem lehet.
Vigyázzon, nehogy a végén hólapátra kerüljön!
:))))))
Link erre a hozzászólásra:
Előzmény: Kapocs – #52
Kapocs
2010.febr.9.
52.
Mondtam én!
"Hókupacot elhelyezni tilos!"
Esetleg hókotróval behajtani tilos.
Ha már zshajnalnak sikerült, bizony én is felhívnám az illetékeseket. Jöjjön csak a falugazda lapátolni!
"Hókupacot elhelyezni tilos!"
Esetleg hókotróval behajtani tilos.
Ha már zshajnalnak sikerült, bizony én is felhívnám az illetékeseket. Jöjjön csak a falugazda lapátolni!
Előzmény: nagylac – #47
Kiskifli
2010.febr.8.
51.
Most erre mit mondjak? Elakad a szavam. A pofátlanságnak is van határa! Egy utca közepén otthagyni? Ekkorát?! Senkit nem érdekel, hogy akik a kupac mögé mennének, hogyan jutna haza?
Még nem veszett el minden humorom. Javaslat: írja be az Ezt kérem a választásokra! topicba, hogy télen eltakarított utcát.
Kedves Laci! Egyrészt minden elismerésem, másrészt gratulálok. Hóeltakarításból ötös! Megfelelt, a következő osztályba léphet :)
Még nem veszett el minden humorom. Javaslat: írja be az Ezt kérem a választásokra! topicba, hogy télen eltakarított utcát.
Kedves Laci! Egyrészt minden elismerésem, másrészt gratulálok. Hóeltakarításból ötös! Megfelelt, a következő osztályba léphet :)
Előzmény: nagylac – #50
nagylac
2010.febr.8.
50.
Kedves Kiskifli,
egy link eltévedt:
http://indafoto.hu/nla/image/6773743-ff21f6e4
Igen, olyan magas a cucc mint a lapát:) Nem véletlenül tartott 4 órán át az út letakarítása...
Laci.
egy link eltévedt:
http://indafoto.hu/nla/image/6773743-ff21f6e4
Igen, olyan magas a cucc mint a lapát:) Nem véletlenül tartott 4 órán át az út letakarítása...
Laci.
Előzmény: Kiskifli – #41
nagylac
2010.febr.8.
49.
Kedves Pron Ego,
minden bizonnyal mindenkit kellőképp megkennék, akkor feltehetőleg nem egyszerűen nem lennének kupacok az utcán, hanem szárazra lenne lehelve... csak hát vajon ez itt Európa?
Laci.
minden bizonnyal mindenkit kellőképp megkennék, akkor feltehetőleg nem egyszerűen nem lennének kupacok az utcán, hanem szárazra lenne lehelve... csak hát vajon ez itt Európa?
Laci.
Előzmény: Pron ego – #46
nagylac
2010.febr.8.
48.
Kedves Pron Ego,
hát..., ha ezt előbb tudom, kipróbálom:)
Sebaj, szerdán megint lesz havazás: vajon kelleni fog?:)
Laci.
hát..., ha ezt előbb tudom, kipróbálom:)
Sebaj, szerdán megint lesz havazás: vajon kelleni fog?:)
Laci.
Előzmény: Pron ego – #45
nagylac
2010.febr.8.
47.
Kedves Kiskifli,
próbáltam vasárnap hívni a Falugazdát ( 06-30-475-0780 ), ám többszöri kísértet eredménye is ugyanaz: Az ön által hívott szám nem kapcsolható...
Így hiába. Az önkormányzatnál ügyelet nincs, - legalábbis senki sem vette fel a telefont, pedig mikor hívtam őket már a havazás abbamaradt.
A gond az, hogy a polgármester is kéne lássa a problémákat - feltételezem érdekli, bár az önkormányzatnak írt levelemre nem nagyon válaszoltak. Viszont itt a környezetemben azt mondják, hogy napközben megtekinették az utat, s lám csak lám le volt takarítva:), hát persze, hogy le volt, mert letakarítottam.... hacsak nem azért:)
Fotók:
http://indafoto.hu/nla/image/6773751-6591d9da
http://indafoto.hu/nla/image/6774085-efc63410
és mikor kész lett:
http://indafoto.hu/nla/image/6773749-ec40bbd1
A kollégáim azt javasolták, hogy küldjem el a bankszámlaszámom az önkormányzatnak: ha én takarítom az utat, akkor ki is fizethetnék:)
Laci.
próbáltam vasárnap hívni a Falugazdát ( 06-30-475-0780 ), ám többszöri kísértet eredménye is ugyanaz: Az ön által hívott szám nem kapcsolható...
Így hiába. Az önkormányzatnál ügyelet nincs, - legalábbis senki sem vette fel a telefont, pedig mikor hívtam őket már a havazás abbamaradt.
A gond az, hogy a polgármester is kéne lássa a problémákat - feltételezem érdekli, bár az önkormányzatnak írt levelemre nem nagyon válaszoltak. Viszont itt a környezetemben azt mondják, hogy napközben megtekinették az utat, s lám csak lám le volt takarítva:), hát persze, hogy le volt, mert letakarítottam.... hacsak nem azért:)
Fotók:
http://indafoto.hu/nla/image/6773751-6591d9da
és mikor kész lett:
http://indafoto.hu/nla/image/6773749-ec40bbd1
A kollégáim azt javasolták, hogy küldjem el a bankszámlaszámom az önkormányzatnak: ha én takarítom az utat, akkor ki is fizethetnék:)
Laci.
Előzmény: Kiskifli – #41
Pron ego
2010.febr.8.
46.
Márpedig állítom, hogy mindenkit meglehet vesztegetni. Csak a vesztegetésre fordított libák illetve kappanok száma a döntő. Vagy azok ára. Ki mennyit nyom. Mene tekel ufarszin. (vagy, valami hasonló)
Előzmény: Anonymus – #44
Pron ego
2010.febr.8.
45.
"An-tan Ténusz, Sur raga Ténusz, Sur raga tiki taka, ala bala Bambusz."
Na, eztet a ráolvasást kell elmondani hétszer, úgy, hogy közben megkerüljük azt a tárgyat, objektumot, amelyet el akarunk tüntetni,
Ez a mondóka sumér eredetű, köztudott, hogy mi magyarok valójában sumérok vogymuk és ezért kitűnően értünk a sámánkodáshoz. Ténuszt, ami most valójában hókupac úgy tudjuk eltüntetni, hogy könyörgünk Bambusznak - aki valójában egy alvilági szellem-, hogy ugyan vigye le már a kedvünkért az alvilágba és csak jövő télen engedje vissza.
Tudom ezt az eljárást ajánlani a falugazdáknak is, higgyék el sokkal olcsóbb eljárás, mint a fáradságos hókotrás.
Előzmény: Kiskifli – #43
Anonymus
2010.febr.8.
44.
Ezeknek? Bruhahaha! Ezeknek? Micsoda remek humora van Kendnek! :)
Híre kelt valami szárnyas, bölcs ítésznek, akit nem lehetett megvesztegetni a Kend által emlegetett jószágokkal. Sőt - úgy hallottam - semmivel! Ezeket sem lehet megvesztegetni! Legalábbis libával meg kappannal nem. Talán egy egész baromfiudvarral...!
Méghogy telefon! Zshajnal mesélt róla! :( És képviselőink egyik-másika, ha olykor leereszkedik hozzánk arra ösztökél, telefonáljunk csak bízvást derék illetékeseinknek, akik készséggel állnak rendelkezésünkre. Bruhahaha!
Híre kelt valami szárnyas, bölcs ítésznek, akit nem lehetett megvesztegetni a Kend által emlegetett jószágokkal. Sőt - úgy hallottam - semmivel! Ezeket sem lehet megvesztegetni! Legalábbis libával meg kappannal nem. Talán egy egész baromfiudvarral...!
Méghogy telefon! Zshajnal mesélt róla! :( És képviselőink egyik-másika, ha olykor leereszkedik hozzánk arra ösztökél, telefonáljunk csak bízvást derék illetékeseinknek, akik készséggel állnak rendelkezésünkre. Bruhahaha!
Előzmény: Pron ego – #42
Kiskifli
2010.febr.8.
43.
És a ráolvasás... :)))
Előzmény: Pron ego – #42
Pron ego
2010.febr.8.
42.
„Lehet azonban, hogy mégiscsak kell telefonálnia is. Miként zshajnal nevű fórumtársunk is megtette.”
Ezenkívül megfontolandó lehet még a hízott liba vagy kappan küldése az arra illetékesnek. Talán még az énekszó is segíthet, hogy: „tavaszi szél vizet áraszt” vagy „süss fel nap” stb.
Ezenkívül megfontolandó lehet még a hízott liba vagy kappan küldése az arra illetékesnek. Talán még az énekszó is segíthet, hogy: „tavaszi szél vizet áraszt” vagy „süss fel nap” stb.
Előzmény: nagylac – #39
Kiskifli
2010.febr.7.
41.
Kedves Laci!
Nem vagyok meggyőződve róla, hogy személyesen Spéth Géza tehet a dologról. Mintahogy a súlyadót sem a polgármester veti ki, és a csekkeket sem ő postázza.
Van ugyebár a falugazdi, akinek van egy vezetője, "felelős ember". Akit szintén utasíthat egy szavazatokban érdekelt ember. Aki értesülhet például ERRŐL a honlapról.
Ezért mondtam, hogy talán történik valami. Lehet azonban, hogy mégiscsak kell telefonálnia is. Miként zshajnal nevű fórumtársunk is megtette.
Hát, mit mondjak? Elég nagy szemétség ez a hókotrótól. Az Ön helyében én is nagyon fel lennék háborodva.
Nem vagyok meggyőződve róla, hogy személyesen Spéth Géza tehet a dologról. Mintahogy a súlyadót sem a polgármester veti ki, és a csekkeket sem ő postázza.
Van ugyebár a falugazdi, akinek van egy vezetője, "felelős ember". Akit szintén utasíthat egy szavazatokban érdekelt ember. Aki értesülhet például ERRŐL a honlapról.
Ezért mondtam, hogy talán történik valami. Lehet azonban, hogy mégiscsak kell telefonálnia is. Miként zshajnal nevű fórumtársunk is megtette.
Hát, mit mondjak? Elég nagy szemétség ez a hókotrótól. Az Ön helyében én is nagyon fel lennék háborodva.
Kapocs
2010.febr.7.
40.
Próbáljon meg kárigényt bejelenteni. Hátha...!
nagylac
2010.febr.7.
39.
Az a baj, hogy az önkormányzat, s hozzá tartozó emberek elérhetősége nincs kiírva a Diósd weblapján. Miért is? Vajon... (Spéth Géza e-mail címe az önkormányzatra mutat..., amit majd a nyáron talán elovasnak:), s akkor talán már a hóval sem lesz probléma:) )
Laci.
Laci.
Előzmény: Kiskifli – #36
nagylac
2010.febr.7.
38.
Hát, hát, úgytűnik a kotrós is megtekintette művét a fotón, s duplázta a tétet:) Dupla kupacot rakott az út közepére... Dupla tét dupla strapa a jövőért... Ez aztán a dicső gondolkodás: egyszer csak egy kupaccal szívatjuk, aztán mármost kettővel... ???
Fotó holnap....
Két dolog biztos, már nincs miért visszajönnie - s csak reménykedem, hogy nem teszi meg: az eredménye megint egy kupac, s remélem a Spéth Géza mikor küldi a súlyadó t a kocsira, bátran befizeti helyettem. Biztos azért van ez így az utcában mert Ő más helyett akar fizetni... ugye... ugye jól látom?
Laci.
Fotó holnap....
Két dolog biztos, már nincs miért visszajönnie - s csak reménykedem, hogy nem teszi meg: az eredménye megint egy kupac, s remélem a Spéth Géza mikor küldi a súlyadó t a kocsira, bátran befizeti helyettem. Biztos azért van ez így az utcában mert Ő más helyett akar fizetni... ugye... ugye jól látom?
Laci.
Előzmény: Kiskifli – #33
dudika
2010.febr.7.
37.
Amennyiben a posta már ideépült a lakótelepre, illene megoldani a hóeltakarítást is, mert ami a nyitvatartás alatti parkolást illeti, katasztrofális. Mi lakók hova menjünk parkolni?
Kiskifli
2010.febr.6.
36.
Én is pontosan így gondoltam! És kik olvassák a dko-t? Ennyi idő alatt negyvenen/ötvenhatan? Nem mondanám rá, hogy "csak". Mint tudjuk, nem csak azok olvassák ezt a honlapot, akik írnak is a fórumba...
Előzmény: danidoki – #34
Anonymus
2010.febr.6.
35.
Azóta már 56. De nem ez a dolgok igazi jelentősége, hanem az, hogy azt a kupacot a hókotró hanyag eleganciával otthagyta az úton!
Előzmény: danidoki – #34
danidoki
2010.febr.6.
34.
Szerintem, csak 40 DKO-t olvasó nézte meg. danidoki
Előzmény: Kiskifli – #33
Kiskifli
2010.febr.6.
33.
Nem semmi!
Feltűnt nekem a kép mellett lévő infó: "ezt a képet 40 alkalommal nézték meg"
Vígasztalja kedves Laci, és reménykedjen, hogy illetékes is megnézte. Aminek nagy a valószínűsége.
Feltűnt nekem a kép mellett lévő infó: "ezt a képet 40 alkalommal nézték meg"
Vígasztalja kedves Laci, és reménykedjen, hogy illetékes is megnézte. Aminek nagy a valószínűsége.
Előzmény: nagylac – #28
Anonymus
2010.febr.6.
32.
T. Kapocs!
Kérem, ne adjon tippeket Bankó Mihálynak, mert még meg találja valósítani. :)
Kérem, ne adjon tippeket Bankó Mihálynak, mert még meg találja valósítani. :)
Előzmény: Kapocs – #31
Kapocs
2010.febr.6.
31.
Mindez azért van, mert nincs kitéve egy "Az utcában hókupacot elhelyezni tilos!" tábla.
:)
:)
Előzmény: nagylac – #30
nagylac
2010.febr.5.
30.
Ugye milyen csodás... csodás az új világ?:)
Hát még holnap, mikor újabb 10cm hó lesz, s hogy vajon hízik a kupac... ?
Fotó lesz, már melegednek az akkuk:)
Amúgy az utat én takarítom ezen a részen, mert nem jár kotró. Ha közlekedni akarok, akkor lapátolok. Nem is ez a baj, hanem a nehezítés... Egy ekkora kupacot igen macerás eltávolítani az útról... Másészt amikor a tanács küldi a csekket a súlyadóról, valahogy, valamiért, valamiképp efelejtkezik arról, hogy akinél nincs kotrás, sőt kupacolás van, annak hány százalék adót kell fizetni. Mert hát itt sincs semmi ingyen... jól látom, ugye?
Laci.
Hát még holnap, mikor újabb 10cm hó lesz, s hogy vajon hízik a kupac... ?
Fotó lesz, már melegednek az akkuk:)
Amúgy az utat én takarítom ezen a részen, mert nem jár kotró. Ha közlekedni akarok, akkor lapátolok. Nem is ez a baj, hanem a nehezítés... Egy ekkora kupacot igen macerás eltávolítani az útról... Másészt amikor a tanács küldi a csekket a súlyadóról, valahogy, valamiért, valamiképp efelejtkezik arról, hogy akinél nincs kotrás, sőt kupacolás van, annak hány százalék adót kell fizetni. Mert hát itt sincs semmi ingyen... jól látom, ugye?
Laci.
Előzmény: Kapocs – #29
Legutóbbi fórumpostok
- szömörce - tegnap 19:44
http://www.origo.hu/itthon/20120517-szigetkoz-vizugyi-p (...) A Közgép többmilliárdos vízüg (...)
Változások a Fidesz-kormány alatt - szömörce - tegnap 19:37
"A rendkívüli kormányzati intézkedésekre szolgáló tartalékból 350,6 millió forint átcsopo (...)
Változások a Fidesz-kormány alatt - moment - tegnap 17:39
Jól felkészülnek majd, hogy ne legyenek váratlan események.... http://hvg.hu/itthon.bunugy (...)
Változások a Fidesz-kormány alatt - moment - tegnap 17:36
"
Változások a Fidesz-kormány alatt - moment - tegnap 17:36
"
Változások a Fidesz-kormány alatt - Ego sum - tegnap 17:33
Elvenné a pártok állami támogatását Orbán. Mérgemben én is sokszor gondoltam egy ilyen (...)
Politika - szömörce - tegnap 15:17
"Selmeczi odébbáll, ha ráterhelik a telefonadót A távközlési adót nem a telefonáló ember (...)
Változások a Fidesz-kormány alatt - szömörce - tegnap 15:05
"Két és fél milliárd forintot spórolna az állam, és teljesen felborulna a pártfinanszírozá (...)
Változások a Fidesz-kormány alatt - szömörce - tegnap 8:19
Wham, bam, thank you ma'am! http://nol.hu/kulfold/ft__orban_eloszor_dug__aztan_kerdez
Változások a Fidesz-kormány alatt - danidoki - máj.17. 22:29
Tavaszköszöntő 2012 http://picasaweb.google.com/113314232492026236170/20120 (...)
Fotók - danidoki - máj.17. 21:42
Majális a Kőbányában: http://picasaweb.google.com/113314232492026236170/20120 (...) danid (...)
Fotók - öreg-szaki - máj.17. 13:47
Vajon ez kinek a hibája? Biztosan nem azért mennek el külföldre a fiatalok, mert nem szeretik a (...)
Politika