Téli közlekedés a Falugazdával

sorrend post/lap  
moment

2010.dec.28.
153.
Kotorták már a Liget utcát?
Link erre a hozzászólásra:
Speth Maria

2010.dec.28.
152.
laughing hard :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
butamacska

2010.dec.28.
151.
1 fórumozó nyugodna meg több nicken
feripapi

2010.dec.28.
150.
Meg lehet-e nevezni hogy ki tölti be a koordinátor szerepét?Őt kell keresni a hóproblémák miatt?Kik döntik el és mi alapján a fontossági sorrendet?Nem publikus a fontossági sorrend utcanevek alapján?!Miért nem hozzák nyílvánosságra?Írhatna az aki tud erről valamit.Lehet hogy 1-2 fórumozó megnyugodna ha tudná mikor kerül sorra az ő utcája is!
Pordi

2010.dec.28.
149.
Az iskolával szemben: Halász Laci kisgép javító-szerelő!
Előzmény: og-ma – #148
og-ma

2010.dec.28.
148.
Ha a nagy hó nem lett volna, a fórumon most csend honolna.
Apropó! Ki tud egy címet, nevet benzinmotoros kis hómaróm javítására.
szömörce

2010.dec.28.
147.
Ecsém! Mozgalmas kis napunk van ma!

Havat találtak.
Decemberben!!!
Őrület.
Erre osztódással szaporodtak.
Itt-ott rohamot kaptak.

Közben megÍRták a pertut.
Jó, hogy nem mentek ki miatta a hóra!!!
:))))))))

Napoleon XIV

2010.dec.28.
146.
Hihetetlen...

Én IS egy elég meredek, fiú nevű utcában (Homokbányával párhuzamos) lakom. Hogy lehetséges az, hogy soha nem sikerül elég korán indulnom ahhoz, hogy szűz hóban tudjak autózni?! Amikor az első nagy hó leesett, azon az éjjelen háromszor ment el a sárga villogós, elöl toló, hátul szóró autó az utcánkban. Anikor este elkezd esni a hó, mindig egy frászban vagyok, hogy reggel mi lesz. Az idén még egyszer sem volt problémám. Nem úgy az elmúlt 4 évben.

Mellesleg, remélem elolvasta a kivonatot (moment ma 15:46)
Előzmény: Maria – #108
moment

2010.dec.28.
145.
Kivonat

Diósd Község Önkormányzat Képviselő-testületének a 2010. november 25-iki Képviselő-testületi ülésének jegyzőkönyvéből

Kihagyva a kihagyandók!

Tárgy: a hó-eltakarításról és a síkosság-mentesítésről

A Képviselő-testület 8 igen szavazattal, ellenszavazat nélkül, 1 tartózkodással az alábbi határozatot hozta:

227/2010. (XI. 25.) diósdi öh. a hó-eltakarításról és a síkosság-mentesítésről
Diósd Község Önkormányzat Képviselő-testülete:
1. az előterjesztésben foglaltakat megismerte, és a Rónyai és Társa Bt. ajánlatát elfogadja,
2. felkéri a Falugazda Kft. ügyvezetőjét, hogy a szerződést 2010. november 26. 00 órától 2011. március 31. 00 óráig – a polgármester ellenjegyzésével – megkösse,
3. a szerződés főbb pontjai:

UNIMOG U1650:
- készenléti díj: 800 Ft/óra + 25 % ÁFA, a készenléti díj munkanapokon 16 órától másnap reggel 07 óráig számolható el, teljesített üzemórákra készenléti díj nem számolható el, 2 db hókotró gép és 1 db rakodógép készenlétben tartása,
- hókotró és szórógép üzemóra díja: 7.000 Ft/óra + ÁFA,
- szóróanyag (útszóró só) Klts-e: 22.000 Ft/m3 + ÁFA (16.300 Ft/ tonna + ÁFA; térfogattömeg: 1,35 to/m3,
- szóróanyag rakodási költsége a megadott szórógép üzemóradíjban benne van,
A Falugazda Kft. gépüzemeltetése:
- gépüzemóra díja: 7.000 Ft + ÁFA,
- szóróanyag (útszóró só): 22.000 Ft/m3,
- a Kft-nek fizetett bérlet díja: 2.000 Ft/gépüzemóra + ÁFA,
- a gépüzemeltetési költségek az üzemeltetési időszak alatt a Rónyai és Társa Bt-t terhelik (gépjárművezető munkabére és közterhe, üzem- és kenőanyag klts. alkatrész és javítási költségek kivételével),

4. a szerződés időtartama alatt az önkormányzat által kijelölt koordinátorral folyamatos kapcsolatot kell fenntartani, és az önkormányzat által meghatározott fontossági sorrendet be kell tartani.

Felelős: polgármester
Határidő: azonnal
Kmf.

Spéth Géza s.k. Dr. Szabó Ferenc s.k.
polgármester mb. jegyző

A kiadmány hiteléül:
2010. november 29.

Illés Józsefné
üzenet haza

2010.dec.28.
144.
:))))))
Előzmény: motoros – #136
borzi

2010.dec.28.
143.
Nem tisztem Rónyai urat megvédeni azonban a testületi jegyzőkönyvben szó szerint ez áll:

"4. a szerződés időtartama alatt az önkormányzat által kijelölt koordinátorral folyamatos kapcsolatot kell fenntartani, és az önkormányzat által meghatározott fontossági sorrendet be kell tartani."

Ebből az következik, hogy ha gondom van a hóeltakarítással, síkosságmentesítéssel meg kell keresnem a koordinátort, az majd eldönti hova menjen a vállalkozó és mit tegyen.

ározatok/227-2010-11-25%20síkosságmentesítés%20hóeltakarítás.dochttp://www.diosd.hu/Root/DiosdOnline/onkormanyzat/testu (...)
ottoka

2010.dec.28.
142.
Elnézést a tegeződés miatt, elírtam! Bocsánat!
feripapi

2010.dec.28.
141.
Ha nem lenne gond a hóeltakarítással akkor miért kellet megvárni,hogy a természet oldja meg a gondot?Miért lennének a frissen hozzászólók hiteltelenek?Azért mert az aktuális problémával foglalkoznak és van saját véleményük?Már ez is baj ebben a faluban?
Előzmény: motoros – #139
motoros

2010.dec.28.
140.
Hopp! Közben megittuk a pertut! Szevasz Ottóka pajtás, hogy vagy?
Előzmény: ottoka – #137
motoros

2010.dec.28.
139.
Nem is ismerem a vezetést és nem is érdekel. Engem csak a hiteltelen, frissen, tömegesen megjelenő user motivációja érdekel :-)

Egyébként szerintem a hóeltakarítással tavaly sem volt gond és idén sem.
feripapi

2010.dec.28.
138.
Kedves motoros!Én úgy látom hogy Ön a mostani vezetés legnagyobb szónoka,tavaly is voltak gondok a hó eltakarítással.Az idei évben olyan vállalkozóval kellet volna szerződést kötni aki rendes munkát végez.Az tény hogy mindig lesznek problémák a síkosságmentesítéssel.Az meg saját gondja ha úgy gondolja hogy több nick alatt parádézok,ami nem felel meg a valóságnak és ki kérem magamnak!
Előzmény: motoros – #126
ottoka

2010.dec.28.
137.
látszik ,hogy motorral jársz télen is!!
motoros

2010.dec.28.
136.
ÉS A HÁZTETŐK IS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
MEG A FÁK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Előzmény: ottoka – #134
motoros

2010.dec.28.
135.
Ez teljesen szokatlan december 28-án :-)
Előzmény: ottoka – #134
ottoka

2010.dec.28.
134.
ÉS HAVASAK AZ UTAK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ottoka

2010.dec.28.
133.
Hát igen nem érteni az eggyértelműt terelni, ez igen gratulálok!!!!!
nem érdekel ki hová ment vagy nem ment és mikor betegedett!
Egy a lényeg ez a FÓRUM "KISSÉ" RÉSZREHAJLÓ MINT LÁTSZIK!!!
moment

2010.dec.28.
132.
ottoka hozzászólására gondolt, mikor a pártfüggetlenséget emlegette?

Még szerencse, hogy van aki feláldozza az éjszakai álmát is, hogy meglesse, hogy a Rente úr és a Rónyai úr megfelelően végzi-e a munkáját!

"Én is a hegyről indultam vásárolni "OTP lakópark" Eötvös út havas-jeges, Rákóczi szintén, Jókairól nem is beszélve! Múlt évben én is láttam éjszaka hókotrót,de idén csak reggel 8 után! Szerintem romlott a színvonal ELVTÁRSAK!!!!!!!!!!! ÉBRESZTŐ!!!!!!!"
motoros

2010.dec.28.
131.
Huh, ez elég kemény belépő volt. :-)
Már három kolléga dolgozik a dekódolásán :-)
Előzmény: og-ma – #130
og-ma

2010.dec.28.
130.
Amiről a testület többségi szavazatok alapján dönt az úgy is van.
A házszámozás nem probléma, a hó a jég az sem.
A hóért jégért, zorbán sohaja, rente a felelős, meg a média törvény, már az zeu is tiltakozik.
motoros

2010.dec.28.
129.
Javaslom a válasz erre funkció használatát, illetve határozott alany alkalmazását. Ellenkező esetben nem érthető kire/mire vonatkozik a kérdése.
Előzmény: ottoka – #127

Legutóbbi fórumpostok