Árpádház-emlékmű, Országzászló

sorrend post/lap  
danidoki

2011.szept.29.
245.
Így van, patrióta jól mondta, a zuzalék deponálva lett a csatornázás utáni helyreállításhoz, és a konzorcium vállalja a terület helyreállítását, rendbe tételét.
Link erre a hozzászólásra:
patriota

2011.szept.29.
244.
Úgy tudom (beszélgetésből), a felhalmozott aszfalt zuzalék a csatornázással kapcsolatban került oda, és az utak helyrehozatalához fogják felhasználni.

Milyen jó lenne, ha /akár ezen a fórumon is / tájékoztatnák a lakosságot!
Rengetek félreértéstől és bizonytalanságtól sikerülne megkímélni a lakosságot.
kasszandra1

2011.szept.29.
243.
Vajon tudja-e hőn szeretett Nemzetünk Golyóstolla, hogy az általa nagy csinnadrattával (2,4 MFt-jába került falunknak)felavatott "vascsicsergő"-nek megteremtették a méltó környezetet? Egy biztos, messziről lehet látni, hol tárolja Diósd az akárhonnan ideszállított, veszélyes hulladéknak számító mart aszfaltot - az országzászló mellett!!
kasszandra1

2011.szept.29.
242.
Vajon tudja-e hőn szeretett Nemzetünk Golyóstolla, hogy az általa nagy csinnadrattával (2,4 MFt-jába került falunknak)felavatott "vascsicsergő"-nek megteremtették a méltó környezetet? Egy biztos, messziről lehet látni, hol tárolja Diósd az akárhonnan ideszállított, veszélyes hulladéknak számító mart aszfaltot - az országzászló mellett!!
elefant

2011.ápr.13.
241.
Ez, ugye költői kérdés volt?
Előzmény: Thomas – #240
Thomas

2011.ápr.13.
240.
Érdemes lenne megnézni a vascsicsergőn fityegő zászlószerűséget !

Nagyon ronda a környék is , miért kellet erre ennyi pénzt rákölteni ?

Kinek volt ez jó ?
most ugorj

2010.okt.1.
239.
Kedves Bella!
Az előző alkalommal arra gondoltam, hogy közös feladat lehetne az Országzászló környékének rendbetétele. Honnan is tudhatná, hogy Nagy Sándor is ugrott már. Én sem tudtam, csak hallottam, amit meséltek. Kérdezzen rá, érdemes.
Előzmény: bella – #237
elefant

2010.szept.30.
238.
Klasszikusoktól csak pontosan!
„nicht ugri-bugri, nur langsam spazieren”
P.S.: Remélem, nincs harag, csak szeretem Moldovát!
Előzmény: bella – #237
bella

2010.szept.29.
237.
Ez a bolha, vagy a tetű?
Júliusi hozzászólásra elég hamar válaszolt.
Nicht ugri-bugri, langsam spazieren.
bella

2010.szept.29.
236.
Ajánlom S.I. alpolgármestert.
Hétfőtől lesz ideje bőven, ért az ősgyepekhez.
Az árvalányhajat is odaültette, ahol kipusztult.
Gondolhatta volna, ha az egész környéken lengedez az árvalányhaj, csak ott nem, ahova ülteti, akkor annak valami oka van.
Nem gondolta.
Lehet, hogy mindegy volt neki is, meg az OTP-nek is?
Csak azt mondja meg valaki, hogy ott ki volt a műszaki átvevő, mert gondolom, az is cimborája valakinek.
Bella
most ugorj

2010.szept.29.
235.
´Csak azt a stülust, azt tudnám feledni ´ Hic Rhodus
A Falugazda tisztítja az Árpád-ház Lakótelep járdáit, reméljük, előbb utóbb, az épülő házak tulajdonosai átveszik ezt a munkát.
Az Ország Zászló dombja, ülepedik, ez természetes, legyünk türelemmel. Ne járjunk úgy mint az egyszeri kárpitos: tömjünk egy kis afrikot.
A halom melletti törmelék kupacot, bizony el kell szállíttatni.
A halom környezetét szakértő vezetésével, irányításával, akár mi is elkezdhetjük rendezni, mint azt már többször is tették a Diósdiak. Lényeg a szakértő vezetés, mert a környék ősgyep.

most ugorj-unk

Előzmény: Dervis – #229
Kapocs

2010.aug.20.
234.
"Egy diósdi polgár tavasszal kérte a képviselő-testületet, hogy a községben felépülő Árpád Lakóparkban alakítsanak ki Árpád-házi személyiségeink emlékére méltó emlékhelyet." ()(http://www.mno.hu/portal/429991)
MÉLTÓ!
Előzmény: lovas – #233
lovas

2010.aug.19.
233.
Anyian leírták már , hogy milyen gazos a Rúd környéke,hogy elhatároztam tegnap ,fogom a kaszámat és levágom.Igaz hogy nem csak az alapzat hanem az egész környék rettenetesen néz ki.Ott nem csak a közvetlen oda tartozó területet ,hanem a mellettük levő 3-4 telket is kellene- legalább- lekaszálni.Gondolom van gazdájuk.Ha lenne felelőségteljesen cselekvő vezetése a falunak.Kihútam egy pár nagy parlagfüvet és hazamentem.
Kapocs

2010.aug.18.
232.
Én, inkább erre költöttm volna.
Hányadalom, ahogy kinéz.
http://www.dko.hu/postimages/2755_1282063261.jpg
OBSITOS

2010.aug.16.
231.
Megnéztem az országzászló környékét, hát sajnos egy üres holdbéli tájra emlékeztet.
Ajánlatos túracipőbe menni, mert a gazon át kell vágni szószerint! Található itt parlagfű is bőven, persze az önkormányzat önmagát nem fogja feljelenteni.
A betontörmelék maradványok mikor fognak eltűnni? Majd ha benövi a gaz?
Az egész nekem nagyon sivár és lehangoló volt.
Előzmény: Dervis – #230
Dervis

2010.aug.13.
230.
Még mindig csupa kosz minden......kedves képviselők , mire volt ez jó ?
A kutya nem gondozza , takarítja a vascsicsergő környékét....
Előzmény: Dervis – #229
Dervis

2010.júl.16.
229.
Wotan nyaral.....

A tegnap a vascsicsergőnél sétáltunk , hát szégyen és gyalázat...tiszta kosz és por minden...ez a tisztelet a Nagymagyarországnak ? Vagy Izraelnek (menóra....)....

Kedves magyar nevű Heinzelmann Úr , nem sétál a hegyen ?
KApocs

2010.júl.5.
228.
Wotan, ez fújás!
Ja, nem! Szívás. :)

Mi a hivatalos pártreakció?
A szélgépekre valót elköltötték Gyurcsányék, kilopták Bajnaiék?

:)

Előzmény: dorian – #226
Ego sum

2010.júl.4.
227.
Nocsak, nocsak! Csak nem hazaárulók férkőztek a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium forradalmi bizottságába. Vagy csak egy búsképű lovag akadékoskodik a szélvitorlák ellen?
Előzmény: dorian – #226
dorian

2010.júl.4.
226.
Tisztelt Wotan!

Kifejezetten csak Önnek!

"Az eredményhirdetés előtt módosította a 2009-ben kiírt szélerőmű-tendert a fejlesztési minisztérium, a zöldszervezetek és a beruházók a pályázat visszavonásától tartanak. A tárca az árverseny szükségességével érvel a módosítás mellett, a zöldek szerint szakmai érvek nem indokolhatják a pályázat törlését. Annyi biztos: ha valóban visszavonják a tendert, akkor két éven belül biztos nem lesznek új szélerőművek Magyarországon."

http://www.origo.hu/uzletinegyed/hirek/20100703-szelero (...)

Üdvözlettel:

Dorian
Előzmény: wotan – #184
kasszandra1

2010.júl.1.
225.
Jaj vinné el valaki és felejtené ott.....
Előzmény: wotan – #221
Dervis

2010.júl.1.
224.
Rocky maga sem László ? Legyen....azt hittem maga Mezőfi László , aki két házikó felépítése közben írogat ....de tényleg....az embereit (akik nem feketén dolgoznak) szinte minden diósdi házépítésnél ott látják.....
Rockyhorror

2010.jún.30.
223.
Dervis, Maga mindenkit Lászlóz? Üsse már föl az utónévkönyvet és válasszon valami mást, mert ez kezd unalmas lenni. Aki nem a Maga oldalán áll azt egyből meggyanúsítja a Lászlósággal? Nem értem a logikáját, de komolyan.
Előzmény: Dervis – #217
Maria

2010.jún.29.
222.
Kedves Wotan !
Annak azért nagyon örülök, hogy Ön mindig - mindenkit pontosítani tud !
Üdvözlettel Mária
Előzmény: wotan – #221
wotan

2010.jún.28.
221.
Kedves Mária!
Szerintem is lezárhatjuk a témát.
Akinek Tétény meg Budafok egy és ugyanaz, az nem ismeri Diósdot sem. Nem kukacoskodtam, hanem pontosítottam.
Budafokon borpincék voltak, és vannak.
Egyáltalán nem ugyanaz Tétény meg Budafok.
Legalább 6-8 km a távolság.
Pár évtizede mindkét település a XXII kerület része, de régen volt köztük még legalább 2-3 település.
A törökbálinti laktanyát sem jól tudja.
Nem a bejárattal szemben levő bejáratnál lehet átmenni a MM-hez
A bejárattól Diósd felé volt egy bejárat ugyanazon az oldalon, még vonat is járt a Mechanikába. Abban az éles kanyarban volt a bejárat.
A "Rádiómúzeum közelében" pedig pont a másik oldal, nem az Árpád-házi lakópark felőli rész.
Ha indul az expedíció, én is mennék.
Ne felejtsen el szólni!
Üdvözlettel: Wotan
Előzmény: Maria – #218

Legutóbbi fórumpostok