Telekocsi - tapasztalatok, javaslatok
admin
2010.jan.20.
3.
Erre mi is gondoltunk, de még ki kell találni, hogy hogyan gondoskodjunk arról, hogy ne legyen esetleg ottfelejtett, már nem érvényes bejegyzés. Nem kötelezhetünk senkit, hogy tartsa karban az adatokat, mi pedig nem tudjuk ellenőrizni, hogy valósak-e a feltüntetettek.
Link erre a hozzászólásra:
Előzmény: tomomomo – #2
tomomomo
2010.jan.20.
2.
Az állandó szállítási időpont megadási lehetőség is jó lenne, hogy ne kelljen újra és újra beírni azt.
admin
2010.jan.20.
1.
Nem gondoljuk, hogy nálunk van a bölcsek köve.
Kérjük, írják meg véleményüket, tapasztalataikat, javaslataikat a telekocsi szolgáltatással ( www.dko.hu/telekocsi ), kapcsolatban.
Okuljunk az esetleg előforduló kellemetlenségekből, örüljünk együtt a pozitív példáknak! Alakítsuk együtt a rendszert, hogy jobb, használhatóbb legyen!
Kérjük, írják meg véleményüket, tapasztalataikat, javaslataikat a telekocsi szolgáltatással ( www.dko.hu/telekocsi ), kapcsolatban.
Okuljunk az esetleg előforduló kellemetlenségekből, örüljünk együtt a pozitív példáknak! Alakítsuk együtt a rendszert, hogy jobb, használhatóbb legyen!
- 1 -
Legutóbbi fórumpostok
- dorian - tegnap 22:17
Ön szerint miről ismerszik meg a "balos" és miről a "jobbos"?
Változások a Fidesz-kormány alatt - dorian - tegnap 21:35
Kedves Og-ma! Nincs szándékomban belebonyolódni a vitába, de a kêtkedésnek főleg az az ala (...)
Változások a Fidesz-kormány alatt - og-ma - tegnap 21:26
Ami a multik, korrumpáltak, haszonélvezők érdekeit szolgálja az "környezetvédelem". Elvétve (...)
Környezet - dorian - tegnap 21:20
Civil szervezetek és egyházak. A fiatalok nem a jövőképet, biztos megélhetést, az elfogadhat (...)
Változások a Fidesz-kormány alatt - og-ma - tegnap 21:16
Az energetízálás módját és fogalmát és használati lehetőségeit is ismerni kellene, Önnek (...)
Változások a Fidesz-kormány alatt - og-ma - tegnap 21:07
Tisztelt Dorian! Sok művelt tanulni vágyó szkeptikussal találkoztam az elmúlt 30évben. de a (...)
Változások a Fidesz-kormány alatt - Napcsi - tegnap 20:53
Jujjj, ez milyen jó játék! ÉlveSZkedjünk! Keressünk lapgúlát (lapgulát) a lakásban. Én is (...)
Változások a Fidesz-kormány alatt - szömörce - tegnap 20:45
Nem egy valaki, hanem egy kör. No, és halálosan komolyan gondolják. A gazdasszonyképzés is h (...)
Változások a Fidesz-kormány alatt - dorian - tegnap 20:34
Tényleg ugy gondolja valaki, hogy ez a megoldás? http://touch.femina.hu/hirhatter/gazdasszonyke (...)
Változások a Fidesz-kormány alatt - dorian - tegnap 19:43
Tudja kedves Og-ma mindenkinek magánügye, hogy hisz, vagy nem hisz a lappiramisban, az aurapajzsba (...)
Változások a Fidesz-kormány alatt - dorian - tegnap 19:12
Szerintem van és szüksêges is, hogy legyen. Csak nem ilyen szemellenzős, egyoldalú kellene, han (...)
Környezet - og-ma - tegnap 18:28
Tudtam hogy megjelennek a primitívségek, lappiramis témában, az ezzel kapcsolatos hülyeségek (...)
Változások a Fidesz-kormány alatt