Humor

sorrend post/lap  
moment

2011.okt.17.
299.
A Vezér beszédet tart. A nézőközönség sorai közt:
- Uram, nem venné le a kalapját, nem látom jól a Vezért!
Nemsokára...
- Uram, nem húzódna egy kicsit arrébb, még mindig nem látom tökéletesen!
Nemsokára...
- Uram, kérem, csak még egy picit...
- Távcsövet ne adjak?
- Nem, köszönöm, az van a puskámon is.

A Vezér helyettesíthető:))))

Link erre a hozzászólásra:
Előzmény: elefant – #296
benben

2011.okt.16.
298.
Kedves Szerintem!

Valoban 2 lehetoseg van...es en a "nagyszajuak" taboraba tartozom...tehat nem tudok es nem is akarok szo nelkul elmenni ezen dolgok mellett !! Amikor ugy adja a helyzet meg is probalok pozitiv befolyast gyakorolni az ilyen helyzetekre....tobb-kevesebb sikerrel : ))
Ha nevetunk neha kinunkban is...nos az termeszetesen nem ugyanaz a kategoria, mint a valodi kacaj.....de arra is ra kellett jonnom, neha meg az is jobb....mert tartozom ezzel pl. a csaladomnak..... Ha kinomban nem bosszankodom, hanem nevetni probalok...attol elobb-utobb jobb lesz a kedvem ( a fene erti ezt a biologiat )....es onnantol egyenes az ut a korulettem levok jokedvehez. Ha en kiegyensulyozott es Happy vagyok...akkor a kornyezetemben elok is sokkal boldogabbak leszenek! Es nekem ez neha meger egy kis Onamitast...... : ))

Egyebkent a kerdese valoban jogos es elgondolkodtato..... !!
De en tudatosan keresem a vidamsagot...mert sajna jol elbujik neha
: ))

Ez pedig csak "eross" idegzetueknek : )) Es elore is bocsanat, ha barkit megbantok vele ..... O.K. og-ma??? : ))

http://a8.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc7/297184_1 (...)
benben

2011.okt.16.
297.
Előzmény: elefant – #296
elefant

2011.okt.16.
296.
Kedves benben!
Tökre igaza van! Sajnos.
Cserébe itt egy vicc, amit mostanában többször is hallottam. Természetesen az alany itt is behelyettesíthető!
xxx (no, itt lehet behelyettesíteni) miniszterelnök az asztal körül üldözi az ő édes szülő anyukáját. A néni jajveszékel:
- Édes fiacskám! Mit akarsz te velem csinálni?
- Anyukám! Nem én akarom, hanem az egész ország!
szerintem

2011.okt.16.
295.
Kedves benben,

Tökéletesen igaza van, magam is hasonlóan gondolkodom, sőt, én jóval tovább nevettem viccén mint 30 mp, és nem a politikus miatt, hanem mert simán csak tetszett.
Az írásom és a benne rejtett - lehet, hogy költői? - kérdésem inkább arra irányult, hogy "megéri"-e mindíg nevetni? Hogy melyik lehet a járhatóbb, a boldogabban járhatóbb út?
1. A felsoroltakért nem szólni, azokon kínunkban nevetni, míg élünk újra és újra (ezt neveztem én magunk felé hazugságnak),
2. Vagy észrevételeinket jobbító szándékkal megtenni, reménykedve abban, hogy előbb-utóbb megtizedelődnek eme kultúrálatlan megnyilvánulások és mosolygós köszönésemre egyre többször választ kapok majd...

Szóval irásom lényege egy válaszkeresés, mely rávilágíthatna a helyesebb útra. Hogy melyik lehet a jobb, felvállalni a konfliktusokat annak reményében, hogy előbb-utóbb megszűnnek azok kiváltó okai, vagy hazudni magunknak is az azokon kínunkban történő nevetésünkkel? Mert ugyanis az is nevetés, mégha nem is olyan jóízű és hosszú, mint a jókedvű és boldog nevetés. Igaz, tuti, hogy jobb, mint a bosszankodás es magunk őrlése. :)

Legalábbis: Szerintem
Előzmény: benben – #293
og-ma

2011.okt.16.
294.
Kellemes pihentető vasárnapot.

www.youtube.com/watch?v=MVBkIGQBYKY&feature=related
benben

2011.okt.16.
293.
Kedves Szerintem!

Nem minden esetben kell nevetni...... sajnos nem is minden esetben lehet..... barcsak az elet sokkal Vidamabb lenne : ))
...de ...ez itt a Humor rovat.....es ez egy vicc volt..... Jobb-rosszabb.....de vicc! Az a funkcioja, hogy megnevettessen....kinel eleri celjat, kinel nem! Van aki csak mosolyog es van aki meg azt sem.
Aki viszont tud 30 masodpercre moslyogni rajta ( ismet hangsulyozom, csak a szovegosszefuggesen es nem szemelyeken ) ...annak maris volt 30 masodperc orome a napjaban. Szerintem ez aranyat er.
Keveset nevetunk, nagyon keveset.....sajnos....
Tudom, hogy millio okunk van ra, hogy miert NE nevessunk.....de szerintem sokkal jobban ereznenk magunkat, ha azt keresnenek, hogy mi ad okot nevetesre vagy csak mosolyra es nem azt, hogy mi NEM !!!! Csak nezopont kerdese..... de hihetetlen hatasa van!!
Nagy-nagy baj van ezzel a neppel, mert sajnos mi soha sem azt keressuk, hogy mi ad akar csak 10 masodperc oromot is, hanem mindig azt, hogy mi NEM.....

Szerintem..... : ))

ui: probalja ki.... mosolyogjon az emberekre es csodakat fog latni!!! Mar attol jobb kedvuk lesz az embereknek, ha azt a "Jo napot-ot" nagy mosollyal az arcan mondja valakinek !!!

szerintem

2011.okt.15.
292.
melyre ők személyeskedve vihogni kezdenek,
- a szomszéd utcában lévő házhoz érkezők csak folyamatos dudálással tudják jelezni megérkezésüket, mivel nincs csengő és a kereskedelmi tevékenységét folytató tulaj nem is hajlandó felszerelni egyet,
- és folytathatnám, de gondolom hasonló "apró tapasztalatai" mindenkinek vannak.

Szóval ilyenkor is csak nevetni kell?
Mert néha úgy érzem, hogy azzal csak magamnak hazudnék.
Bár lehet, hogy jobb lenne, mert nem foglalkoztatna a sok hülyeség és értelmesebb dolgokra használhatnám fel azt a sok időt, ami így megmaradna...

Szerintem
szerintem

2011.okt.15.
291.
Egyszerűen nevetni kell...
Akkor is, amikor:
- a 33-as buszra felszálló járókeretes idős bácsikára a sofőr már akkor rácsukja az ajtót amikor ő még csak az első lépcsőn áll,
- ugyanez a bácsi leszállás után egy minősíthetetlen leb...ást kap a sofőrtől, hogy miért nem ment el az előző (az előző!!!) alacsonypadlós Volvo busszal, ha már gond neki a lépcsőzés (ezek szerint nem azért csukta rá korábban az ajtót mert siet, ugyanis most volt ideje kiszállni a fülkéjéből, leszállni a megállóba, hátragyalogolni az utolsó ajtóhoz /otthagyva a nyitott vezetőfülkét, járó motor mellett/ és megejteni a kioktatást),
- a zebrán átmenéskor a két közeledő motorosrendőr közül az egyik gázadással és felém tartó kormányrántással ösztönöz futásra,
- a népszámlálási megbízottak garantálják az anonimitást a megadott lakcímem és születési hely, dátumom ismeretében,
- elütnek a kerékpárutak egyikén és még az autós von kérdőre, hogy nekem tényleg zöld volt-e (nem is volt lámpa a kereszteződésben, csak neki egy figyelmeztető sárga villogó lámpa, hogy a kanyarodásakor kerékpárutat fog keresztezni, ezért elsőbbséget kell, hogy adjon az azon közlekedőknek),
- a 13-as buszon a neveletlen gyerekek felteszik a lábukat (azaz a koszos cipőjüket) az ajtó melletti kapaszkodóra, és jelezve nekik, hogy mások ott a kezükkel kapaszkodnak

Ego sum

2011.okt.15.
290.

Az, hogy nagy nem volna baj. Csak az a kerítés ne volna olyan alacsony.
benben

2011.okt.15.
289.
...egyszer...csak egyszer az eletben....Tenyleg nem lehetne gyulolkodes nelkul???
Komolyan....ez egy vicc...... barki lehetne..... barki, aki egy kicsit is kozeleti szemely...... Vicc.....
Nem a nev a fontos, hanem a szovegosszefugges : ))

Na ...fussunk neki megegyszer..... !!! Es mosoly, mert az rank fer : ))

Előzmény: og-ma – #286
szömörce

2011.okt.14.
288.
Hát, tényleg nagy az Isten állatkertje!
Napcsi

2011.okt.14.
287.
Ez a maga problémája. Nem dicsőség.

Viszont én sem kívántam a sírásó halálát. Sem a földmunkásét. Ellenben magának már volt halált kívánó hsz-e. Bizony!
Előzmény: og-ma – #286
og-ma

2011.okt.14.
286.
Lehet hogy velem van a gond. én nem szeretem pl: Gyurcsányt, de mégsem kívánom a halálát. Nem helyettesítettem be senkit, a "humoros" szövegbe.
Előzmény: Napcsi – #285
Napcsi

2011.okt.14.
285.
Mindannyian nevettünk rajta, csak magának nem tetszik. Kivel lehet a gond?
Előzmény: og-ma – #280
Napcsi

2011.okt.14.
284.
:)
Napcsi

2011.okt.14.
283.
Mert stílusos :)))
Napcsi

2011.okt.14.
282.
Mint például a sírásó. Kedves, szórakoztató, nem csöpög a burkolt gyűlöletkeltéstől. Pihentető kellemes lelki állapotot hoz létre.
Mi a baj ezzel a válasszal? Semmi. Tényleg be van oltva.

Írj hozzászólást, megmondom ki vagy. Speciel ebben az esetben egy reménytelen. Ez nem gyűlölködés, nem személyeskedés, ez a VÉLEMÉNYEM, amit bármikor szabadon elmondhatok. Ahogy már annyiszor leírta ide nekünk a mi ogmánk. Ismét ő folyik a csapból is. Nem baj. Hozzátartozik a faluképhez, mint Pejkó :))) Szinte már szeretjük, és ragaszkodunk hozzá.
og-ma

2011.okt.14.
281.
A humor kedves, szórakoztató, nem csöpög a burkolt gyűlöletkeltéstől.
Pihentető kellemes lelki állapotot hoz létre.
"Mesélj vicceket megmondom ki vagy, humorod mindent elárul rólad."
Ismeretlen szerzőtől.
og-ma

2011.okt.14.
280.
A humor meg a primitív rossz indulat nem egy és ugyanaz.
Tisztelt Anonymus. Akinek ez humor???
Anonymus

2011.okt.14.
279.
Hagyd a csudába! Be van oltva humor ellen (is)! Csak tudnám, miért pont a humor rovatban demonstrálja.
Előzmény: Napcsi – #276
og-ma

2011.okt.14.
278.
Aki másnak vermet ás, maga esik bele.
Előzmény: og-ma – #275
rritus01

2011.okt.14.
277.
Vagy a földmunkás :-)