Környezetvédelem

sorrend post/lap  
OBSITOS

2010.aug.12.
7.
Ma délelőtt egészségügyi sétámat végeztem ebemmel itt a hetes úttól délkeletre. Kedves madárnevű utcák, és melyeket homok és kavics borít, hogy azért behatárolható legyen a helyszín. Szóval, amit láttam, illetve orrom és szemem érzékelt, az katasztrófa!
Mindenütt parlagfű, utcán, telken belül számtalan helyen!
Önkormi, vége az igazgatási szünetnek, micsoda suskát lehetne beszedni büntetésből!
Mennyi munkája lenne a falugazda csapatának kényszerkaszálásból!
Pénteken, azaz holnap az országzászló környékét megnézem, itt is volt probléma ez ügyben, lehet, hogy itt van a kutya elásva?
Link erre a hozzászólásra:
Kapocs

2010.febr.17.
6.
Igaza van.
A Falugazda a kezelő, neki kell szólni.
Előzmény: motoros – #4
kasszandra1

2010.febr.17.
5.
Kedves Greenworld!

Minden mondatával egyetértek, és üdvözlöm a Fórumon!
Kérdéseire csak az éteri lények tudják mikor kap választ.
motoros

2010.febr.17.
4.
> A polgármester nek kb annyi köze van hozzá, mint Önnek, vagy nekem.
Miért is van több köze bármelyik másik képviselőnek, mint a polgármesternek?
Előzmény: Kapocs – #2
Anonymus

2010.febr.17.
3.
Én pedig azt hiszem, hogy T. Illetékest - már akinek le kéne kapcsolnia a világítást - az empátia vezérli. Nemes lélekre valló tulajdonság!
A sportkomplexum mellett elvezető utcában ugyanis a mai napig nincs közvilágítás! Az ember tapogatózva araszolhat a vaksötét, kráterekkel (vö. óriáskátyú) teletűzdelt akadálypályán, halált megvető bátorsággal vállalva a bokatörést és az egyéb futóműhibákat.
Ne csepüljük hát ezt a derék embert! Csepüljük inkább azokat, akiknak a lelkén szárad, hogy a közvilágítás a falu irígylésre méltó sportcentruma környezetében a mai napig megoldatlan! :)
Kapocs

2010.febr.16.
2.
Kedves GW!
A testület megtisztelő válaszát várhatja...
A polgármester nek kb annyi köze van hozzá, mint Önnek, vagy nekem. Majd valaki (feltehetőleg albitzteri) szól a testület egyik oszlopos tagjának, aki szól a havernak a falugazdánál, aki szól a fogdmegnek, hogy "ugyan, kapcsojjad mán le a vijjanyt", és akkor majd megtörténik a csoda.

Az Ön által felvetettek, főleg abból az aspektusból viccesek, hogy a képviselők többsége környezetbarát, hatékony községgel kampányolt.
greenworld

2010.febr.16.
1.
Tisztelt Diósdiak.

Valami illetékes szóljon már a tisztelt polgármesternek,hogy a sportpályán ne égjen egész éjjel a villany.
Szégyelje magát aki arra lusta (gondolom sok a dolga szegénynek),hogy lekapcsolja azt a k....va kapcsolót.
---mi neveljük a gyerekeinket ,hogy húzza ki a konektorbol a tévét ha nem használjuk éjszaka---
ja meg környezettudatosság ,tisztelt képviselők ilyenkor mi van.

Várom a testület "megtisztelő"válaszait

Üdvözlettel
GREENWORLD

ui:azért nem zöldvilág,mert reginél nem engedélyezi az ékezetet----Magyarországon----vicces!!!

Legutóbbi fórumpostok