Változások a Fidesz-kormány alatt
dorian
tegnap 22:17
5628.
Ön szerint miről ismerszik meg a "balos" és miről a "jobbos"?
Link erre a hozzászólásra:
Előzmény: og-ma – #5624
dorian
tegnap 21:35
5627.
Kedves Og-ma!
Nincs szándékomban belebonyolódni a vitába, de a kêtkedésnek főleg az az alapja, hogy ezeknek az eszközöknek a hatása nem bizonyított és talàn nem is bizonyíthato. Aki hisz benne, arra ha másként nem mentálisan biztosan kedvező hatással van, de akitől idegenek ezek a dolgok, azokat kézzelfoghato bizonyitékok nélkül nem lehet meggyőzni.
Talán nem véletlen, hogy a természetgyogyàszaton belül a bioenergetika helye eléggé sajátos.
Ráadásul elég sok "svihák" mindenféle bóvli termékkel forog ezen a piacon minden szépet és jót elmondva a találmányárol, de természetesen nem garantálva semmit.
Nincs szándékomban belebonyolódni a vitába, de a kêtkedésnek főleg az az alapja, hogy ezeknek az eszközöknek a hatása nem bizonyított és talàn nem is bizonyíthato. Aki hisz benne, arra ha másként nem mentálisan biztosan kedvező hatással van, de akitől idegenek ezek a dolgok, azokat kézzelfoghato bizonyitékok nélkül nem lehet meggyőzni.
Talán nem véletlen, hogy a természetgyogyàszaton belül a bioenergetika helye eléggé sajátos.
Ráadásul elég sok "svihák" mindenféle bóvli termékkel forog ezen a piacon minden szépet és jót elmondva a találmányárol, de természetesen nem garantálva semmit.
Előzmény: og-ma – #5624
dorian
tegnap 21:20
5626.
Civil szervezetek és egyházak. A fiatalok nem a jövőképet, biztos megélhetést, az elfogadható életszinvonalat hiányolják, hanem a felvilágositàst a családi életről, na meg a gazdasszonyképzést...
Magukat eltartani gond, nem még egy-két gyereket.
Közben bevezetik a bölcsödei térítési díjat ês megmagyarázzák, hogy egy főre eső 40 ezer Ft-os jôvedelem esetén az a 8 ezer Ft nem sok. Persze van felső határ is, aki két millát keres, annak sem kell fizetnie 20 ezer Ft-nál többet.
Ja és olvashatjuk a híreket, hogy nem gond ha szünet van a fűtés miatt az iskolában, mert a szülők úgy is munkanélküliek, így tudnak napközben felügyelni a gyerekekre.
Egyre inkább nem értem. HOL ÉLNEK EZEK AZ EMBEREK???
Magukat eltartani gond, nem még egy-két gyereket.
Közben bevezetik a bölcsödei térítési díjat ês megmagyarázzák, hogy egy főre eső 40 ezer Ft-os jôvedelem esetén az a 8 ezer Ft nem sok. Persze van felső határ is, aki két millát keres, annak sem kell fizetnie 20 ezer Ft-nál többet.
Ja és olvashatjuk a híreket, hogy nem gond ha szünet van a fűtés miatt az iskolában, mert a szülők úgy is munkanélküliek, így tudnak napközben felügyelni a gyerekekre.
Egyre inkább nem értem. HOL ÉLNEK EZEK AZ EMBEREK???
Előzmény: szömörce – #5622
og-ma
tegnap 21:16
5625.
Az energetízálás módját és fogalmát és használati lehetőségeit is ismerni kellene, Önnek. Minden lappiramis forma erre nem alkalmas. Ehhez megfelelő anyagminőség és idő is kell.
A húskloffolós úr csak az ütést ismeri el energiának, ez az ő tudása.
A húskloffolós úr csak az ütést ismeri el energiának, ez az ő tudása.
Előzmény: Napcsi – #5623
og-ma
tegnap 21:07
5624.
Tisztelt Dorian!
Sok művelt tanulni vágyó szkeptikussal találkoztam az elmúlt 30évben.
de a kulturáltak soha nem tették gúny tárgyává, azt amit nem ismertek még meg. A művelt szkeptikus nem tahóskodik, hanem érvel, kiegészítéseket kér.
Egy dolog el nem fogadása,akiből érvek nélküli gúnyt vált ki, az magát minősíti.
Azért vannak a műszerek, vizsgálati eszközök hogy valaki a száját kinyitja előtte mérjen tapasztaljon, ha nincs neki akkor, tanuljon meg kulturáltan kérdezni. Azért mert valami nincs fehéren-feketén bizonyítva,az még nem jelenti azt hogy az nem létezik. A tudomány sok mindenre rossz elméleteket gyártott, ez természetes. A dolgok más oldalról való megismerése, a tudomány fejlődése.
Ezen a fórumon csak és csak "balos" nézetűeknek vagyok céltáblája
lappiramis, bióenergetika, csatorna, szennyvíz témában. Ez adja következtetésem általánosításom alapját, de kivétel is van. Nem hit, a tudás hiánya, senkit nem jogosít fel, modortalanságra, gúnyolódásra.
Sok művelt tanulni vágyó szkeptikussal találkoztam az elmúlt 30évben.
de a kulturáltak soha nem tették gúny tárgyává, azt amit nem ismertek még meg. A művelt szkeptikus nem tahóskodik, hanem érvel, kiegészítéseket kér.
Egy dolog el nem fogadása,akiből érvek nélküli gúnyt vált ki, az magát minősíti.
Azért vannak a műszerek, vizsgálati eszközök hogy valaki a száját kinyitja előtte mérjen tapasztaljon, ha nincs neki akkor, tanuljon meg kulturáltan kérdezni. Azért mert valami nincs fehéren-feketén bizonyítva,az még nem jelenti azt hogy az nem létezik. A tudomány sok mindenre rossz elméleteket gyártott, ez természetes. A dolgok más oldalról való megismerése, a tudomány fejlődése.
Ezen a fórumon csak és csak "balos" nézetűeknek vagyok céltáblája
lappiramis, bióenergetika, csatorna, szennyvíz témában. Ez adja következtetésem általánosításom alapját, de kivétel is van. Nem hit, a tudás hiánya, senkit nem jogosít fel, modortalanságra, gúnyolódásra.
Előzmény: dorian – #5620
Napcsi
tegnap 20:53
5623.
Jujjj, ez milyen jó játék! ÉlveSZkedjünk! Keressünk lapgúlát (lapgulát) a lakásban. Én is találtam egyet a bringámon. Cateye, vagyis macskaszem. Külső oldala lap, belső oldala sok-sok gula. Ez energetizálhattya a bringámat, mert én ugyan nem :)
Előzmény: elefant – #5618
szömörce
tegnap 20:45
5622.
Nem egy valaki, hanem egy kör. No, és halálosan komolyan gondolják.
A gazdasszonyképzés is hasonló ehhez:
http://www.femina.hu/hirhatter/kikolcsonozheto_ellenoro (...)
Az ötlet lehet hajmeresztő is, ha kellően leöntik a megfelelő mázzal, s máris lehet tölteni a kamionokat pótkocsistól a pénzzel.
Megkockáztatom: már a pályázat kiírásakor adottak a nyertesek, akik akár strómanként is vállalják, jelképes apróért: ha 50 milliót lehet nyerni, kap 5 millát a "nyertes cég", 45 marad a körben.
Ez ilyen egyszerű. S így is megy.
Csak emlékeztetnék a Klubrádió frekvenciájának nyertesére, akit azóta sem találnak se égen, se földön...
A gazdasszonyképzés is hasonló ehhez:
Az ötlet lehet hajmeresztő is, ha kellően leöntik a megfelelő mázzal, s máris lehet tölteni a kamionokat pótkocsistól a pénzzel.
Megkockáztatom: már a pályázat kiírásakor adottak a nyertesek, akik akár strómanként is vállalják, jelképes apróért: ha 50 milliót lehet nyerni, kap 5 millát a "nyertes cég", 45 marad a körben.
Ez ilyen egyszerű. S így is megy.
Csak emlékeztetnék a Klubrádió frekvenciájának nyertesére, akit azóta sem találnak se égen, se földön...
Előzmény: dorian – #5621
dorian
tegnap 20:34
5621.
Tényleg ugy gondolja valaki, hogy ez a megoldás?
http://touch.femina.hu/hirhatter/gazdasszonykepzes_a_ko (...)
http://touch.femina.hu/hirhatter/gazdasszonykepzes_a_ko (...)
dorian
tegnap 19:43
5620.
Tudja kedves Og-ma mindenkinek magánügye, hogy hisz, vagy nem hisz a lappiramisban, az aurapajzsban és hasonló eszközökben. Ezzel, hogy primitívnek titulálja a szkeptikusokat, még nem győzött meg senkit a maga igazáról.
Ráadásul, hogy valaki ebből a szempontból milyen beállítottságú, teljesen független attol, hogy hogyan értékeli a körülötte zajló társadalmi és gazdasági eseményeket.
A két dolognak legfeljebb annyi köze van egymàshoz, hogy vannak emberek, akik csak a feketén-fehêren bebizonyított dolgoknak hisznek.
Ráadásul, hogy valaki ebből a szempontból milyen beállítottságú, teljesen független attol, hogy hogyan értékeli a körülötte zajló társadalmi és gazdasági eseményeket.
A két dolognak legfeljebb annyi köze van egymàshoz, hogy vannak emberek, akik csak a feketén-fehêren bebizonyított dolgoknak hisznek.
Előzmény: og-ma – #5619
og-ma
tegnap 18:28
5619.
Tudtam hogy megjelennek a primitívségek, lappiramis témában, az ezzel kapcsolatos hülyeségek Őszintén nem is néztem ki belőlük mást.. Írok személyi összetétele egyezik a Fideszt szidókéval. Akik minimális bioenergetikai ismeretekkel sem rendelkeznek, azok írnak így.
Az hogy valaki nem tudja hogy antikváriumban is lehet könyvet vásárolni, az nem az én bajom.
Célom elértem ezek élveszkedtek, addig sem szidták a Fideszt.
Az hogy valaki nem tudja hogy antikváriumban is lehet könyvet vásárolni, az nem az én bajom.
Célom elértem ezek élveszkedtek, addig sem szidták a Fideszt.
elefant
tegnap 16:40
5618.
Térültem, fordultam a konyhában. Hát min akad meg a szemem?!
A GOFRISÜTŐN!
Hát az is teljesen lapospiramisos!
Basszus! Egész eddig nem tudtam, miért olyan finom a gofri.
P.S.: Még szerencse, hogy nincs pöce szaga!
A GOFRISÜTŐN!
Hát az is teljesen lapospiramisos!
Basszus! Egész eddig nem tudtam, miért olyan finom a gofri.
P.S.: Még szerencse, hogy nincs pöce szaga!
szömörce
tegnap 14:49
5617.
Én azt mondom: az ember küzdj már megvolt hősiesen, bőségesen - most jöhet a bízva bízzál! :))))))))
Előzmény: Ego sum – #5616
Ego sum
tegnap 14:24
5616.
Hááát nem mondom! Elgondolkodtató az ötlet. Az a baj, hogy Hippokratésznek tettem egy fogadalmat, hogy az általam felfedezett csodaklopferel, csak az emberek javát mozdítom elő. Viszont….. egy ilyen hibernálás…. már mér ne az emberek javát szolgálná? A sokság legyőzi kevésséget.
Előzmény: szömörce – #5615
szömörce
tegnap 14:14
5615.
S mit szólna, ha a konyhai csodaklopferrel végeznék egy újabb, már-már Öveges-szintű kísérletet?
Mondjuk, nem a fagyasztott hallal...
Lenne ötletem. Mondjuk egy hibernálásra.
Mondjuk, nem a fagyasztott hallal...
Lenne ötletem. Mondjuk egy hibernálásra.
Előzmény: Ego sum – #5612
szömörce
tegnap 14:08
5614.
utált szó hosszú úval kizárólag a nyomatékosítás kedvéért
szömörce
tegnap 14:07
5613.
Ide figyeljenek emberek!
(ez itt egy kis megemlékezés Alfonzóra, aki most lenne 100 éves)
Szóval:
alább olvasható néhány iskolapélda arra, milyen módszerekkel lehet jó sok pénzt könnyen, gyorsan és ügyesen átszállítani egyrészt a zállami trezorból, másrészt az amúgy útált Eu-tól a Prágai kör és tsai egylet kasszájába azzal a bizonyos pótkocsis kamionnal.
(ez itt egy kis megemlékezés Alfonzóra, aki most lenne 100 éves)
Szóval:
alább olvasható néhány iskolapélda arra, milyen módszerekkel lehet jó sok pénzt könnyen, gyorsan és ügyesen átszállítani egyrészt a zállami trezorból, másrészt az amúgy útált Eu-tól a Prágai kör és tsai egylet kasszájába azzal a bizonyos pótkocsis kamionnal.
Ego sum
tegnap 14:03
5612.
Szömörce! Szömörce! Rájöttem, hu, hu rájöttem. Az úgy volt, hogy nem értem, nem értem pedig már sok mindent megértem…. Na, akkó előkerestem a kincskereső kisködmönt béle bújtam, és na asztán…de nem. Ejnye már, hát most mit tegyek? Teszem fel magamnak a kérdést. Merhogy azér néha szóba állok magammal. Csak úgy csevegésileg. Akkó már nem volt mit tenni elővettem a klopfert, azt améken az a lappiramis van. Na, szóval a lappiramisost. Nyomom a halántékomhoz….semmi. Előveszem a másik lappiramisos klopfert, oszt egyiket jobbrúl, másikat balrúl nyomom ám a két lappiramist veszettű a halántékomnak, amikó egyszer csak jött a nagymegvilágosodás.
Na most én nem árulkodok itten, nem olyan családból gyüttem. Mindenki tanúja meg a saját nyomorúságán a leckét. Ha a kollega a saját lappiramisától nem világosodik meg, akkor bizony mondom néktek az a lappiramis semmit sem ér!
Előzmény: szömörce – #5610
moment
tegnap 13:38
5611.
:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) )))))))))))))
Előzmény: Ego sum – #5609
szömörce
tegnap 13:29
5610.
Azt maga csak szeretné og-ma elvtárs, hogy ezeknek a szavaknak ne legyen értelme!
Nagyon is van!
Majd szóljon, ha rájött, hogy mi!
Nagyon is van!
Majd szóljon, ha rájött, hogy mi!
Előzmény: og-ma – #5601
Ego sum
tegnap 12:04
5609.
Mire jó a Lappiramis?
Hát sok mindenre. Persze borhamisításra nem jó a lappiramis. Kuruzslásra lappiramist nem érdemes használni. Diósd és a lappiramis kapcsolatát érdemes bővebben is tárgyalni.
Diósdon minden rendes háztartásban megtalálható a lappiramis, amely egy húsklopfolóban manifesztálódik. Amikor húsklopfolót emlegetünk akkor abban implicit módon a lappiramist beleértjük. A mi háztartásunkban például két darab lappiramissal felszerelt klopfer van. Az egyiket gyógyító lappiramisnak használjuk, a másik, mint rendesen a többi háztartásban is, a konyhaművészet kiteljesedését szolgálja. Gyógyító lappiramisról majd egy másik alkalommal ejtek szót.
Történt egyik nap, hogy nejem rántott tonhallal kívánta változatossá tenni a délebédet. Nem akart a panírozással bajmolódni, ezért ilyen dobozba zárt előrepanírozott halat hozott a rohattszemétkapitalista üzletláncból. Amíg sürgölődött a krumpli hámozással, addig én kiszedegettem a dobozból a szépen négyzetes hasábra (hála neked geometriatanárom) dresszírozott halszeleteket. És ekkor elemi erővel támadt fel az óriási ötlet. A fiókból előkaptam a klopfert, tudják, azt, amelyik lappiramissal van ellátva. Azt a részét ahol az egymás mellé helyezett kis gúlák vannak, felfelé állítottam, ami nehezen sikerült, mert mindig eldőlt. De megoldottam a helyzetet, mert éppen kéznél volt egy kézikönyv, amivel kitámasztottam, a sehol meg nem jelent Gyógyító Piramis Max Toth-Greg Niesen művével. Na, miután leküzdöttem minden akadályt, egy halszeletet szépen óvatosan ráhelyeztem a csodatevő lappiramisra. Kicsi várakozási idő után, először csak megrándult, majd nagy ficánkolásba kezdett a több hete mélyhűtött haldarab. Csoda történt! Mi más történhetett volna. Persze aki lappiramissal kísérletezik, az ne lepődjön meg semmin.
Tüstént javasoltam is az asszonynak, Hogy amíg a Svájcból meghívott professzorok ideérkeznek, tegyük a kis újraélesztett halacskát az akváriumba. De ő csak szelíden rám nézet, kezemet a kezébe fogta, és azt mondta: Drágám, a tonhal tengeri hal, a mi akváriumunkban meg édes víz van, a tengeri halak nem maradnak meg az édesvízben. Ezzel fogta a még fickándozó halszeletet és a forró olajba, dobta.
Hát kérem, a nagy feltalálókat sohasem értik meg, pont azokat, akik a tudományért mindent megtesznek.
Napcsi
tegnap 11:51
5607.
Maga beszél szövegértelmezésről? Még ebben a kioktató hsz-ben is hiányzik egy szó a mondatból! Speciel én 8 hibát számoltam össze ebben a 7 mondatban. Előbb tanuljon meg fogalmazni! Tanuljon meg magyarul!!!
Előzmény: og-ma – #5601
elefant
tegnap 11:49
5606.
Persze!
http://www.youtube.com/watch?v=dIGD763mwL4&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=dIGD763mwL4&feature=related
Előzmény: Napcsi – #5584
Napcsi
tegnap 11:47
5605.
:)))
Élvezet magát olvasni!!!
És mondja, minden számításban ilyen kiváló? Mert jelenleg legnagyobb dilemmám: adva van egy kémény, és ki kell számolni, hogy hány éves a kapitány.
Élvezet magát olvasni!!!
És mondja, minden számításban ilyen kiváló? Mert jelenleg legnagyobb dilemmám: adva van egy kémény, és ki kell számolni, hogy hány éves a kapitány.
Előzmény: Ego sum – #5589
szömörce
tegnap 11:26
5604.
Mintha azt ígérte volna, hogy nem szól hozzám.
Ne lázadjon, hogy elvtársnak szólítják, hozzá volt maga ahhoz szokva.
Ha olyasmit állít, ami nem igaz, akkor bizony jön a sánta kutya effekt.
Ne lázadjon, hogy elvtársnak szólítják, hozzá volt maga ahhoz szokva.
Ha olyasmit állít, ami nem igaz, akkor bizony jön a sánta kutya effekt.
Előzmény: og-ma – #5599
Legutóbbi fórumpostok
- dorian - tegnap 22:17
Ön szerint miről ismerszik meg a "balos" és miről a "jobbos"?
Változások a Fidesz-kormány alatt - dorian - tegnap 21:35
Kedves Og-ma! Nincs szándékomban belebonyolódni a vitába, de a kêtkedésnek főleg az az ala (...)
Változások a Fidesz-kormány alatt - og-ma - tegnap 21:26
Ami a multik, korrumpáltak, haszonélvezők érdekeit szolgálja az "környezetvédelem". Elvétve (...)
Környezet - dorian - tegnap 21:20
Civil szervezetek és egyházak. A fiatalok nem a jövőképet, biztos megélhetést, az elfogadhat (...)
Változások a Fidesz-kormány alatt - og-ma - tegnap 21:16
Az energetízálás módját és fogalmát és használati lehetőségeit is ismerni kellene, Önnek (...)
Változások a Fidesz-kormány alatt - og-ma - tegnap 21:07
Tisztelt Dorian! Sok művelt tanulni vágyó szkeptikussal találkoztam az elmúlt 30évben. de a (...)
Változások a Fidesz-kormány alatt - Napcsi - tegnap 20:53
Jujjj, ez milyen jó játék! ÉlveSZkedjünk! Keressünk lapgúlát (lapgulát) a lakásban. Én is (...)
Változások a Fidesz-kormány alatt - szömörce - tegnap 20:45
Nem egy valaki, hanem egy kör. No, és halálosan komolyan gondolják. A gazdasszonyképzés is h (...)
Változások a Fidesz-kormány alatt - dorian - tegnap 20:34
Tényleg ugy gondolja valaki, hogy ez a megoldás? http://touch.femina.hu/hirhatter/gazdasszonyke (...)
Változások a Fidesz-kormány alatt - dorian - tegnap 19:43
Tudja kedves Og-ma mindenkinek magánügye, hogy hisz, vagy nem hisz a lappiramisban, az aurapajzsba (...)
Változások a Fidesz-kormány alatt - dorian - tegnap 19:12
Szerintem van és szüksêges is, hogy legyen. Csak nem ilyen szemellenzős, egyoldalú kellene, han (...)
Környezet - og-ma - tegnap 18:28
Tudtam hogy megjelennek a primitívségek, lappiramis témában, az ezzel kapcsolatos hülyeségek (...)
Változások a Fidesz-kormány alatt