Természetvédelem...
morcoszöld
2010.máj.6.
1.
Nos, hát kezdetnek talán egy friss tapasztalat:
Az imént sétálgattam kicsit a kőbányák környékén, erre egyszercsak iszonyatos bűz csapta meg az orromat... én hülye elindulok a szag felé... tollak... megyek még közelebb... madárlábak... még közelebb... egy fél gyöngytyúk vagy mi... :(
Na, és akkor itt kellett volna megállni, mert az lett a vége, hogy ott hevert a bokorban egy műanyagzsákban egy halom, nyűvekkel teli folydogáló, rothadó szárnyas... :(((
Csak azt tudám, HOGY KI LEHET AZ AZ ESZEMENT BETEG ÁLLAT AKI AZT ODA KITETTE??? :(
Az imént sétálgattam kicsit a kőbányák környékén, erre egyszercsak iszonyatos bűz csapta meg az orromat... én hülye elindulok a szag felé... tollak... megyek még közelebb... madárlábak... még közelebb... egy fél gyöngytyúk vagy mi... :(
Na, és akkor itt kellett volna megállni, mert az lett a vége, hogy ott hevert a bokorban egy műanyagzsákban egy halom, nyűvekkel teli folydogáló, rothadó szárnyas... :(((
Csak azt tudám, HOGY KI LEHET AZ AZ ESZEMENT BETEG ÁLLAT AKI AZT ODA KITETTE??? :(
Link erre a hozzászólásra:
- 1 -
Legutóbbi fórumpostok
- dorian - tegnap 22:17
Ön szerint miről ismerszik meg a "balos" és miről a "jobbos"?
Változások a Fidesz-kormány alatt - dorian - tegnap 21:35
Kedves Og-ma! Nincs szándékomban belebonyolódni a vitába, de a kêtkedésnek főleg az az ala (...)
Változások a Fidesz-kormány alatt - og-ma - tegnap 21:26
Ami a multik, korrumpáltak, haszonélvezők érdekeit szolgálja az "környezetvédelem". Elvétve (...)
Környezet - dorian - tegnap 21:20
Civil szervezetek és egyházak. A fiatalok nem a jövőképet, biztos megélhetést, az elfogadhat (...)
Változások a Fidesz-kormány alatt - og-ma - tegnap 21:16
Az energetízálás módját és fogalmát és használati lehetőségeit is ismerni kellene, Önnek (...)
Változások a Fidesz-kormány alatt - og-ma - tegnap 21:07
Tisztelt Dorian! Sok művelt tanulni vágyó szkeptikussal találkoztam az elmúlt 30évben. de a (...)
Változások a Fidesz-kormány alatt - Napcsi - tegnap 20:53
Jujjj, ez milyen jó játék! ÉlveSZkedjünk! Keressünk lapgúlát (lapgulát) a lakásban. Én is (...)
Változások a Fidesz-kormány alatt - szömörce - tegnap 20:45
Nem egy valaki, hanem egy kör. No, és halálosan komolyan gondolják. A gazdasszonyképzés is h (...)
Változások a Fidesz-kormány alatt - dorian - tegnap 20:34
Tényleg ugy gondolja valaki, hogy ez a megoldás? http://touch.femina.hu/hirhatter/gazdasszonyke (...)
Változások a Fidesz-kormány alatt - dorian - tegnap 19:43
Tudja kedves Og-ma mindenkinek magánügye, hogy hisz, vagy nem hisz a lappiramisban, az aurapajzsba (...)
Változások a Fidesz-kormány alatt - dorian - tegnap 19:12
Szerintem van és szüksêges is, hogy legyen. Csak nem ilyen szemellenzős, egyoldalú kellene, han (...)
Környezet - og-ma - tegnap 18:28
Tudtam hogy megjelennek a primitívségek, lappiramis témában, az ezzel kapcsolatos hülyeségek (...)
Változások a Fidesz-kormány alatt