Lakáskassza

sorrend post/lap  
zshajnal

2011.ápr.5.
19.
Kedves Diósdiak,

április 06-án 18-kor Diósdon a Paulus Közösségi Házban (Hunyadi u.8-9) várjuk Önöket a Fundamenta Lakáskassza Zrt. rendezvényére, ahol valós, kézzelfogható megoldásokat kínálunk az öngondoskodás, devizahitel kiváltás, nyugdíjjal kapcsolatban. Bemutatjuk a Fundamenta új állami támogatással kombinált lakáskölcsön konstrukcióját: Ft alapon igényelhető, fix kamatozású- a kereskedelmi bankok által nyújtott hitelnél jóval kedvezőbb kamatozású, fix törlesztő részletű lakáskölcsönünket. Várunk mindenkit, akinek segítséget tudunk nyújtani pénzügyi problémái megoldásában.
Megjelenésükre számítva, üdvözlettel
Zsidákovits Hajnalka
06-30-9341-121
Link erre a hozzászólásra:
zshajnal

2011.márc.13.
18.
Kedves Diósdiak,
a Fundamenta Lakáskassza Zrt. budapesti igazgatója Szaksz Attila 2011.április 6-án 18 órakor előadást tart Pénzügyi profizmus a hétköznapokban címmel a Paulus Közösségi Házban( Diósd, Hunyadi út 8-9.), ahol napjaink pénzügyi problémák ügyében kínálunk Önöknek valós, kézzel fogható megoldásokat. Szeretettel várunk minden érdeklődőt. Bízunk benne, hogy sokan kíváncsiak , hogyan tudnak gondoskodni önmagukról, hogyan tudják kiváltani rossz devizahitelüket, hogyan tudnak kedvező kamatozású kölcsönnel ingatlant vásárolni.
Üdvözlettel
Zsidákovits Hajnalka
Fundamenta Lakáskassza Zrt.
üzleti vezető
zshajnal

2010.okt.1.
17.
Kedves KCINN,

valóban a Fundamenta oldalán kaphatnak "elsőkézből" felvilágosítást az emberek. A Fundamenta nagy hangsúlyt fektet a személyi bankár képzésre, Fundamenta Akadémiánk is van, én is ott végeztem, és szintén "elsőkézből " tudok segíteni, természetesen személyesen is.
Üdvözlettel: Zsidákovits Hajnalka 06-30-9-341-121
Előzmény: KCINN – #13
zshajnal

2010.okt.1.
16.
Kedves Viki,

köszönöm megkeresésedet. Nagyon jó hírem van: a Fundamenta segítségével már 1 év múlva hozzájuthatsz a lakáskassza által kínált kedvezményes kamatozású hitelhez, amelyhez állami támogatás is jár. Ha hamarabb szeretnél vásárolni, akkor is tudok neked segíteni, mert Fundamentával kombinált hitelt tudunk neked nyújtani, amelyben a kamatot, kezelési költséget fizeted a banknak, és a tőkét a Fundamentának, amely hozzáteszi az állami támogatást is, és a futamidő végén a vissza nem térítendő 30%-os állami támogatással kiegészítve törlesztjük be a hiteledbe. Ezzel már meglévő hitelt is ki lehet váltani, sőt januártól még kedvezőbb lehetőségek lesznek, de erről személyesen. Hívj és időpontot egyeztetünk: 06-30-9341-121 Zsidákovits Hajnalka
Előzmény: viki19 – #15
viki19

2010.szept.27.
15.
Kedves zshajnal!

Mivel te ezzel foglalkozol, gondolom tudsz nekem egy kérdésre válaszolni.Azt információt kaptam a bankban, hogy jövőre lakást szeretnék venni, és 30% önerő alatt szóba sem állnak velem. Ez a megtakarítási forma lehet önerő is? Mert nekem sajnos ennyi pénzem nincs. Ha igen, akkor mennyi idő után juthatok leghamarabb a megtakarított pénzemhez?
Ha személyesen tudnánk találkozni az jó lenne, mert elég sok kérdésem lenne még ezzel kapcsolatban!

Köszönettel: Viki19
KCINN

2010.szept.20.
14.
Én bizakodom, a csatorna előtakarékosságban is.
KCINN

2010.szept.20.
13.
Akit szintén érdeke,l a Fundamentával kapcsolatban megtaláltam a hivatalos oldalt, itt biztosan adnak felvilágosítást az érdekelődőknek első kézből.

Link:
http://www.fundamenta.hu
zshajnal

2010.szept.13.
12.
Kedves Pierre,

most már nagyon érdekelne, hogy mi a legjobb előtakarékossági konstrukció, érdeklődve várom válaszát:)
Üdv.Hajnal
Előzmény: Pierre – #11
Pierre

2010.szept.8.
11.
Kedves Hajnal,

Nem tudom, hogy jött ki az a 10,56 %. Ha jól kiszámolom 8 évre lebontva évi 6% körüli hozamot produkál, igaz azt kockázatmentesen. Tehát most is azt mondom, kockázat nélkül jó az LTP, de messze nem ez a legjobb előtakarékossági konstrukció!
Előzmény: zshajnal – #10
zshajnal

2010.aug.23.
10.
Kedves Pierre,

valóban a piacon a legjobb lakástakarékossági forma a lakáskassza, de a hozama is igen magas: az éves EBKM 10,56 %, azért ez jóval több az Ön által említett 1-3%-nál:)
Üdv.Zshajnal
Előzmény: Pierre – #8
zshajnal

2010.aug.23.
9.
Kedves Ravaszka,

alanyi jogon jár önnek évi 72.000 Ft állami támogatás, amely egy megtakarítással párosul Ennek a megtakarításnak a lényege, hogy Ön havonta a Magyar Nemzeti Bank számlájára tesz egy bizonyops összegű betétet, amely nem lehet magasabb havi 20.000 Ft-nál és erre kap Ön 30%-os állami támogatást és 1% kamatos kamatot. Ha érdekli , akkor meg tudunk beszélni egy időpontot és szívesen tájékoztatom.
Üdv.Zshajnal
Előzmény: Ravaszka – #7
Pierre

2010.aug.18.
8.
Kedves zshajnal,

Valóban alanyi jogon jár mindenkinek és valóban egy jó lakáselőtakarékossági forma, de azt azért nem mondanám, hogy "...magas, valós!!! hozamot ad..". Az évi 1- 3 %- os hozamot, azért ne tekintsük annak!
Ami igazából jó, az a befizetések után adott évi 30%- os állami támogatás!
Vannak egyébként más, hasonlóan jó takarékossági lehetőségek is! (nem csak lakásra vonatkozólag)
Előzmény: zshajnal – #6
Ravaszka

2010.aug.17.
7.
Kedves zshajnal,nem is hallotam eddig eröll a lehetőségröl.Milyen állami támogatást kaphatok?Mindenkinek jár?Várom válaszát!

Üdv Ravaszka

Előzmény: zshajnal – #1
zshajnal

2010.aug.4.
6.
Kedves Kapocs,

az alábi törvényeket és rendeleteket tudom Önnek olvasásra javasolni: 1996.évi CXIII.trv, 215/1996.(XII.23.) kormányrendelet, 47/1997.(III.12.) kormányrendelet, 47/2006.(III.7.) kormányrendelet.

Ezek szabályozzák a lakástakarékpénztárak működését, a lakás-előtakarékosság állami támogatást, és a szerződéses feltételeket.
A Lakástakarékpénztáraknak nincs köze a Széchenyi tervhez, ez egy megtakarítási lehetőség igen magas állami támogatással. Alanyi jogon jár mindenkinek, csak sokan nem élnek vele, amit egyáltalán nem értek: hiszen olyan magas, valós!!! hozamot ad a lakáskassza, amellyel egy biztosító, tőzsdei befektetés sem tud versenyre kelni. Itt nincs kockázat, mindenki megkapja a pénzét és a támogatást.
Sokan kérdezik tőlem: mi ebben az átverés? Hát ez az , hogy nincs átverés!!! Sajnos a sok rossz tapasztalat miatt az emberek gyanakodnak, de VALÓBAN nincs semmilyen átverés a lakáskasszában - csak egy profin kiképzett, megfelelő szaktudású vezető személyi bankár kell hozzá:)
Előzmény: Kapocs – #4
dorian

2010.aug.4.
5.
Kedves Kapocs!

Bocs, hogy beleszólok, de az elmúlt hetek tapasztalatai azt mutatják, hogy jelenleg igen nagy meglepetés érheti azt, aki akár a közzétett törvénytervezet alapján próbál felkészülni a várható változásokra.

Példaként említeném a 22-én elfogadott "salátatörvény" tervezetét, a szavazás napján!!!! a kormány által benyújtott módosító indítványokat és a neten megjelent, állítólag a zárószavazásra bocsátott "változatot".

Szerintem aki követte az eseményeket, az csak a fejét fogta, hogy "akkor most mi van"?

Üdvözlettel:

Dorian
Előzmény: Kapocs – #4
Kapocs

2010.aug.3.
4.
Kedves Hajnal,
akkor esetleg valamilyen tervezet? Egyéb írásos dokumentum? (Ne értsen félre, nem Önt ellenőrzöm, vizsgáztatom, csak mivel érdekelt vagyok a témában, szeretnék első kézből informálódni!)
Az Új Széchenyi Terv vitairatában foglalt támogatásokról van szó?

Segítségét köszönöm!

Kapocs

Előzmény: zshajnal – #3
zshajnal

2010.aug.3.
3.
Kedves Kapocs,

a kormányrendelet linkjét nem tudom sajnos még, mert októberben hirdetik ki. Mi szakmán belül, különböző képzéseken kapjuk és halljuk az információkat. esetleg van Önnek is lakáskasszája? Tudok segíteni?
Üdv.Hajnal
Előzmény: Kapocs – #2
Kapocs

2010.aug.3.
2.
Kedves Hajnal,
kérem az említett kormányrendelet linkjét közzétenni szíveskedjen!

Köszönöm!
Előzmény: zshajnal – #1
zshajnal

2010.aug.2.
1.
Kedves Diósdiak!
Bizonyára már sokan hallották, hogy a kormány októberben kihirdeti a lakástámogatással kapcsolatos új kormányrendeletet, amelyben igen jelentős szerepet kap a lakáskassza. Ez a lakáskassza egy 30%-os vissza nem térítendő állami támogatást nyújt a takarékoskodóknak, és fontos tudni, hogy az állami támogatás alanyi jogon jár mindenkinek. Ezzel kapcsolatos kérdéseiket, észrevételeiket várom , illetve ha nem is hallottak a lakáskasszáról szívesen tájékoztatom Önöket.
Zsidákovits Hajnalka

Legutóbbi fórumpostok