Petíció
Speth Maria
2010.okt.19.
13.
Napcsi, Ernőkét ismerek és ki az Artúr? A Pizsi?
Link erre a hozzászólásra:
Előzmény: Napoleon XIV – #12
Napoleon XIV
2010.okt.19.
12.
Két fiatalember üzemelteti a kis boltot, és egyben adja a délutános műszakot. Kedvesek, barátságosak. Nem tudom, ők-e a kezdeményezők, vagy csak náluk tették le az ívet.
A forró csokijuk viszont finom. Ernőke és Gombóc Artúr jutottak eszembe.
A forró csokijuk viszont finom. Ernőke és Gombóc Artúr jutottak eszembe.
elefant
2010.okt.19.
11.
Napoleon XIV
2010.okt.19.
10.
Ez a fórum semmiképp sem szűnhet meg! Nekem mindegy, hogy itt, vagy milyen néven. Ez a falunak jár. Igenis kell egy olyan közéleti felület, ahol az emberek a bajaikat kibeszélhetik, és kommunikálhatnak egymással. Erősíti a közösséget.
szömörce
2010.okt.19.
9.
VISSZA KISS ZOLTÁNT a falu hivatalos honlapjához, fórumához!!!!!!!
A lakosok akkor ismét korrekt tájékoztatást kapnának interneten, papíralapon az önkormányzat által fizetett portál, kiadvány jóvoltából.
a másikat pedig nyugodtan sziesztáztathatja egy ideig:)
A lakosok akkor ismét korrekt tájékoztatást kapnának interneten, papíralapon az önkormányzat által fizetett portál, kiadvány jóvoltából.
a másikat pedig nyugodtan sziesztáztathatja egy ideig:)
Előzmény: Pordi – #7
Pordi
2010.okt.19.
8.
Tökéletesen egyetértek, hozzátéve, hogy a magát közlekedés mérnöknek, 4 éven keresztül kiadó embernek kb. annyi köze van a közlekedéshez, mint nekem a harangöntéshez (bár én elméletileg tudok harangot önteni)!
Előzmény: szömörce – #6
Pordi
2010.okt.19.
7.
Ha már az aláírás gyűjtésről beszélünk: tegnap az alakuló ülésen Kiss Zoli barátom azt mondta, hogy anyagiak hiányában beszünteti az önmagát fenntartó fórumok (Újság, honlap) működését. Mérhetetlenül sajnálnám, ha ez a klassz kis fórum megszűnne, ezért kérek mindenkit, hogy a lehetőségeihez mérten hajtsa az ÖK-t, hogy végre és gyorsan tegye meg a szükséges lépéseket az igazi honlapunk további működésének biztosítására. Húúúúú de komoly mondat volt!
szömörce
2010.okt.19.
6.
"Remélem, nem csak a Homokbánya út közlekedési szabályait fogja a képviselő testület felülbírálni, hanem az egész falut teszi élhetővé."
Úgy legyen!
Esetleg megszüntethetnék a kerengő dervis effektet is, és kivezethetnék a csendes lakótelepre anno beterelt forgalmat. Templomba ugyan sokan járnak, de kevesebben és ritkábban, mint ahányan a lakótelepen szeretnének nyugalmat, csendet, tisztább levegőt.
Úgy legyen!
Esetleg megszüntethetnék a kerengő dervis effektet is, és kivezethetnék a csendes lakótelepre anno beterelt forgalmat. Templomba ugyan sokan járnak, de kevesebben és ritkábban, mint ahányan a lakótelepen szeretnének nyugalmat, csendet, tisztább levegőt.
Előzmény: Kiskifli – #3
og-ma
2010.okt.19.
4.
Aki ezt kitalálta élete végig ne tudjon gyorsabban közlekedni.
Előzmény: Kiskifli – #2
Kiskifli
2010.okt.19.
3.
Tisztelt fórumtársak, és olvasók!
Aki régóta követi az eseményeket, az tudja, sosem értettem egyet a táblaerdővel, és a 30-as sebességkorlátozással. Azt gondolom, a fürdővízzel együtt kiöntjük a gyereket is, amennyiben az átmenő (átszáguldó) forgalmat ki akarjuk zárni, a csúcsidei dugót el akarjuk kerülni, és közben saját magunkat is kizárjuk a normális közlekedés lehetőségéből.
Amikor a tudomásomra jutott ez a kezdeményezés, cseppet sem vaciláltam. Én vagyok a 231-ik aláíró.
Remélem, nem csak a Homokbánya út közlekedési szabályait fogja a képviselő testület felülbírálni, hanem az egész falut teszi élhetővé.
Hemela Krisztina
Aki régóta követi az eseményeket, az tudja, sosem értettem egyet a táblaerdővel, és a 30-as sebességkorlátozással. Azt gondolom, a fürdővízzel együtt kiöntjük a gyereket is, amennyiben az átmenő (átszáguldó) forgalmat ki akarjuk zárni, a csúcsidei dugót el akarjuk kerülni, és közben saját magunkat is kizárjuk a normális közlekedés lehetőségéből.
Amikor a tudomásomra jutott ez a kezdeményezés, cseppet sem vaciláltam. Én vagyok a 231-ik aláíró.
Remélem, nem csak a Homokbánya út közlekedési szabályait fogja a képviselő testület felülbírálni, hanem az egész falut teszi élhetővé.
Hemela Krisztina
Kiskifli
2010.okt.19.
2.
Tisztelt diósdi lakosok!
Aláírás gyűjtés kezdődött az indokolatlan sebességkorlátozások megszűntetése érdekében. A kezdeményezők kizárólag a Homokbánya úti 30-as táblák ellen gyűjtenek aláírásokat. Jelenleg 231 aláírás gyűlt össze. Aki úgy gondolja, hogy egyetért a petícióval, péntek (2010.10.22.) délután 2 óráig írhatja alá a Kosárka kisboltban, ami a Homokbánya úton, a Kludival szemben található.
Aláírás gyűjtés kezdődött az indokolatlan sebességkorlátozások megszűntetése érdekében. A kezdeményezők kizárólag a Homokbánya úti 30-as táblák ellen gyűjtenek aláírásokat. Jelenleg 231 aláírás gyűlt össze. Aki úgy gondolja, hogy egyetért a petícióval, péntek (2010.10.22.) délután 2 óráig írhatja alá a Kosárka kisboltban, ami a Homokbánya úton, a Kludival szemben található.
Kiskifli
2010.okt.19.
1.
A petíció szövege:
Kérvényünket lakossági összefogás alapján fogalmaztuk meg, miszerint a Diósd község, Homokbánya úton elhelyezett 30-as táblákat indokolatlannak találjuk, mivel sem iskola, sem pedig közintézmény nem helyezkedik el ezen az úton. A petíció aláírásával kérjük az érintett hatóságokat, hogy szereljék le a táblákat és biztosítsák az út használóinak a K.R.E.SZ. szerinti lakott területen belüli sebesség használatának lehetőségét.
Kérvényünket lakossági összefogás alapján fogalmaztuk meg, miszerint a Diósd község, Homokbánya úton elhelyezett 30-as táblákat indokolatlannak találjuk, mivel sem iskola, sem pedig közintézmény nem helyezkedik el ezen az úton. A petíció aláírásával kérjük az érintett hatóságokat, hogy szereljék le a táblákat és biztosítsák az út használóinak a K.R.E.SZ. szerinti lakott területen belüli sebesség használatának lehetőségét.
Legutóbbi fórumpostok
- szömörce - tegnap 19:44
http://www.origo.hu/itthon/20120517-szigetkoz-vizugyi-p (...) A Közgép többmilliárdos vízüg (...)
Változások a Fidesz-kormány alatt - szömörce - tegnap 19:37
"A rendkívüli kormányzati intézkedésekre szolgáló tartalékból 350,6 millió forint átcsopo (...)
Változások a Fidesz-kormány alatt - moment - tegnap 17:39
Jól felkészülnek majd, hogy ne legyenek váratlan események.... http://hvg.hu/itthon.bunugy (...)
Változások a Fidesz-kormány alatt - moment - tegnap 17:36
"
Változások a Fidesz-kormány alatt - moment - tegnap 17:36
"
Változások a Fidesz-kormány alatt - Ego sum - tegnap 17:33
Elvenné a pártok állami támogatását Orbán. Mérgemben én is sokszor gondoltam egy ilyen (...)
Politika - szömörce - tegnap 15:17
"Selmeczi odébbáll, ha ráterhelik a telefonadót A távközlési adót nem a telefonáló ember (...)
Változások a Fidesz-kormány alatt - szömörce - tegnap 15:05
"Két és fél milliárd forintot spórolna az állam, és teljesen felborulna a pártfinanszírozá (...)
Változások a Fidesz-kormány alatt - szömörce - tegnap 8:19
Wham, bam, thank you ma'am! http://nol.hu/kulfold/ft__orban_eloszor_dug__aztan_kerdez
Változások a Fidesz-kormány alatt - danidoki - máj.17. 22:29
Tavaszköszöntő 2012 http://picasaweb.google.com/113314232492026236170/20120 (...)
Fotók - danidoki - máj.17. 21:42
Majális a Kőbányában: http://picasaweb.google.com/113314232492026236170/20120 (...) danid (...)
Fotók - öreg-szaki - máj.17. 13:47
Vajon ez kinek a hibája? Biztosan nem azért mennek el külföldre a fiatalok, mert nem szeretik a (...)
Politika