DKO – hogyan tovább?

sorrend post/lap  
BogoL

2010.nov.21.
50.
Hogyan tovább, csak véleményemet mondom el, a döntés előkészítése a Közösségi Bizottságé, akik jogosultak az informatikai dolgokkal is foglakozni és javaslatot tenni. A www.diosd.hu-ba is – saját véleményem – életet kellene lehelni. Képviselői fogadóórát tartani ( aki akar), friss önkormányzati híreket, civil szervezetek híreit betenni, a nem működő részeket beindítani/ internetes ügyintézés /, el tudom képzelni, hogy ott is legyen fórum, de névvel – vállalja mindenki a szavait, véleményét, válaszát. Az üzletet és közszolgáltatást össze kéne hangolni. A képviselői információkat is (blogot is ) ott is meglehetne jeleníteni, de most ilyen nincs, remélem lesz.
Link erre a hozzászólásra:
szerk

2010.nov.21.
49.
A dko.hu magánvállalkozás, egy fillér közpénz sincs benne. Az üzleti hátteréről többet nem árulhatok el.
elefant

2010.nov.21.
48.
Jajjj! Már megint milyen értetlen. Persze, hogy ott lenne a helye. Mármint a diosd.hu –n.
De ott nem szívesen látott vendég a demokrácia. Azt hagyományos fidesz –módszerek szerint kiherélték. Az egy hasznavehetetlen valami, kár a doménért. A bárhol –t sztem minden normális diósdi úgy értette, hogy ahol elérheti, és működik a diósdi közszolgálat.
Érdekes lenne egy statisztika arról, hányan nézik a diosd.hu –t, hányan a dko.hu –t.
Előzmény: motoros – #47
motoros

2010.nov.21.
47.
Tehát az ön véleménye szerint a ,www.diosd.hu, a www.dko.hu és mondjuk a www.legalja.hu is méltó helye lenne a blognak? Furcsa vélemény.
Szerintem a helye .www.diosd.hu. Ezen az url-en találná meg, érné el a legtöbb érdeklődő. A webes helyismerettel nem rendelkezők az önkormányzati infókat nyilván a www.diosd.hu-n kezdik keresni, nem egy magán honlapon.
Előzmény: elefant – #45
motoros

2010.nov.21.
46.
Egyáltalán minek diosd.hu?
Előzmény: elefant – #45
elefant

2010.nov.21.
45.
Bárhol! Itt is.
Előzmény: motoros – #44
motoros

2010.nov.21.
44.
Helyesen formázva: :-)
> A diosd.hu-n nincsen fórum, tehát nem kérdés, hol kommunikál Bogó Laci a választókkal.
Ön szerint hol lenne a helye az ilyen megnyilatkozásoknak? Az önkormányzat honlapján vagy valamelyik attól független magán honlapon?
Előzmény: motoros – #43
motoros

2010.nov.21.
43.
[/]> A diosd.hu-n nincsen fórum, tehát nem kérdés, hol kommunikál Bogó Laci a választókkal.
Ön szerint hol lenne a helye az ilyen megnyilatkozásoknak? Az önkormányzat honlapján vagy valamelyik attól független magán honlapon?
Napoleon XIV

2010.nov.21.
42.
Szerintem jól van ez így. A diosd.hu-n nincsen fórum, tehát nem kérdés, hol kommunikál Bogó Laci a választókkal.
Azon sincs mit ragozni tovább, hogy a dko magán honlap, a diosd.hu pedig önkormányzati. Azért van kettő, mert mások a fenntartók. Ennyi. Szerintem ez nem baj. Tán még jó is.
Előzmény: motoros – #41
motoros

2010.nov.21.
41.
Egy helyi önkormányzati képviselő blogja hová sorolandó? Szimpla közszolgálatiság? :-)

(A blog egyébként rettenetesen jó ötlet! Gratulálok a képviselő úrnak az átláthatóság, nyílt működés új dimenziójának megteremtéséért.)
Előzmény: szerk – #17
Napoleon XIV

2010.nov.19.
40.
Kérdés a T. Szerkesztőhöz:

Hogyan tudja jelenleg a DKO fenntartani magát? Az üzemeltetési költségeihez képest van-e elegendő bevétele ahhoz, hogy megérje?

Azt értem, hogy az újság nem gazdaságos. Mi újság a honlappal?
motoros

2010.nov.19.
39.
Hát.
Napoleon XIV

2010.nov.19.
38.
Hát? Ingyenes reklámok vannak rajta?
Előzmény: motoros – #37
motoros

2010.nov.19.
37.
Ha jól gondolom, a weboldal még kevésbé termel bevételt, ott ugyanis hirdetési díj sincs.
Előzmény: elefant – #36
elefant

2010.nov.19.
36.
Asszem, itt is mint mainapság a piszkos anyagiak játszanak szerepet.
A Diósdi Krónikát öntudatból, ingyen -reklámokból- készítették.
Előzmény: motoros – #35
motoros

2010.nov.19.
35.
Ezt nem kifejezetten értem: kettő webes portál klasszul megél egymás mellett (vallják itt sokan), de kettő újságra viszont nincsen szükség?
Előzmény: elefant – #34
elefant

2010.nov.19.
34.
/http://www.dko.hu/hirek/kozelet/2860/negy_ev_46_szam/
Előzmény: og-ma – #33
og-ma

2010.nov.19.
33.
Én nagyon sajnálom a Diósdi Krónika megszűnését, reális volt és nem részrehajló. Remélem a hír csak kacsa.
Előzmény: elefant – #32
elefant

2010.nov.19.
32.
Régebben itt is meg lehetett találni az orvosok rendelési idejét. Most a hivatalosan is hibásan van fenn!
Üzletek címe, nyitvatartási ideje.
Megszűnik a Diósdi Krónika. (Kár!) Helyette az új kiadó –cserébe- felteszi ide a Diósdhéjban PDF –jét?
A privát üzeneteket meg máshol megoldották. Nem rossz 5let.
A behalt füleket (Telekocsi) meg lehetne szüntetni, valami újat lehetne kitalálni a helyükre. Pl. receptgyűjtemény.
P.S.: Köszönet a Diósdi Krónikáért! Príma volt!
moment

2010.nov.17.
31.
Kedves Napcsi!

Ez a DKO-hogyan tovább? topik!:))))))))))
Napoleon XIV

2010.nov.16.
30.
Kedves Pordi!

Ha ilyen gyakran feledkezel meg a Becherovkáról, akkor két eset van:

1. újra fizetsz mindenkinek pénteken, akit lemagáztál :)
2. mi is magázni fogunk, de akkor kukáznod kell azt az elméleted, miszerint ezzel adod meg a tiszteletet :)
Előzmény: Pordi – #29
Pordi

2010.nov.16.
29.
Nem! Nem többek véleményét képviseli, hanem egy részét képviseli a többeknek! Sőt, úgy gondolom, hogy pillanatnyilag a kisebbik részét!
Előzmény: Anonymus – #26
Pordi

2010.nov.16.
28.
Csak a kérdés az: mit fog támogatni az ÖK?
Előzmény: dorian – #27
dorian

2010.nov.16.
27.
Szerintem elfér egymás mellett a kettő, mert mindkettőnek megvan a saját funkciója.
Csak kellene, hogy legyen valamilyen eszmecserére lehetőség a Hivatallal és a képviselőkkel a másikon.
A privát üzenet sem rossz ötlet.
Anonymus

2010.nov.16.
26.
T. Pordi!
Én is berzenkedek ellene!
Megkockáztatom, hogy többek véleményét képviselem!
Előzmény: Pordi – #25

Legutóbbi fórumpostok