JATT - Jót Akarók Társasága Topik
og-ma
jan.21. 7:49
131.
/http://drhummel.hu/2012/01/20/mit-ne-egyenek-a-rakosok- (...)
Link erre a hozzászólásra:
og-ma
2011.szept.29.
129.
http://www.bautrend.hu/index.php/epites/4080-szalmab%20 (...)
A györkönyi polgármester és önkormányzat, olcsó lakásokat, és házi szennyvíztisztítást valósit meg.
Ők valóban fejlődést akarnak, de olyant ami gazdaságos, a helyi lakosság érdekeit szolgálja.
A györkönyi polgármester és önkormányzat, olcsó lakásokat, és házi szennyvíztisztítást valósit meg.
Ők valóban fejlődést akarnak, de olyant ami gazdaságos, a helyi lakosság érdekeit szolgálja.
og-ma
2011.júl.29.
128.
Jót akarok ezért a víz és szennyvíz technika elmúlt 2év óriási fejlődéséről írok ha igény van rá.
Thomas
2011.júl.3.
126.
Nem annyira új , 2006-os kiadás ( kiadó www.amrita.hu ) .
Tolsztoj sem rossz....
Tolsztoj sem rossz....
Előzmény: og-ma – #125
og-ma
2011.júl.3.
125.
Lev Tolsztoj-tól ismerek ilyen című művet. Osho sorozatom van, ez új kiadvány?(Háború és béke)
Előzmény: Thomas – #124
Thomas
2011.júl.3.
124.
Én most Osho-t olvasok ( Háború és béke) nagyon tetszik .
Tepperweint még nem olvastam , de ami késik nem múlik....
Tepperweint még nem olvastam , de ami késik nem múlik....
Előzmény: og-ma – #123
og-ma
2011.júl.2.
123.
Aki törődik saját magával, és nem csak "gyógybogyókra" alapozza életét, az olvassa el
Kurt Tepperwein "Az ön gyógyítás erői" című könyvét.
Alcíme: Egészségünk őre a helyes gondolkozás.
Kurt Tepperwein "Az ön gyógyítás erői" című könyvét.
Alcíme: Egészségünk őre a helyes gondolkozás.
og-ma
2011.jún.3.
122.
Vasárnap (06,05-én) a Petőfi csarnokban
VIII. Napfényes Fesztivál fesztivál rendezvény lesz.
Nagyon tanulságos, hasznos érdekes tudni valót(kat) ismerhetnek meg a látogatók. Jó szórakozást és tanulást.
VIII. Napfényes Fesztivál fesztivál rendezvény lesz.
Nagyon tanulságos, hasznos érdekes tudni valót(kat) ismerhetnek meg a látogatók. Jó szórakozást és tanulást.
Előzmény: dorian – #121
dorian
2011.máj.27.
121.
Kedves Ilonka!
Ha megengedi - egy picit pontositva az információkat - én is a forumozok figyelmébe ajánlanám az intézmény támogatását.
http://www.wesley.hu/wesley/ovoda/v/1833
Ha megengedi - egy picit pontositva az információkat - én is a forumozok figyelmébe ajánlanám az intézmény támogatását.
http://www.wesley.hu/wesley/ovoda/v/1833
Előzmény: Ilonka – #120
Ilonka
2011.máj.27.
120.
Ezt a hírt kaptam az iwiwen. Érdemes elgondolkozni rajta.
Ilonka
A cikket az alábbi linken elérheted http://www.wesley.hu/wesley/ovoda/v/1833
Talán sokan nem tudják, de Budapesten működik egy óvoda, melybe hajléktalan gyermekek járnak. A kicsik minden nap tiszta ruhát és élelmet kapnak, és fürdetik is őket. Az óvodának, a gyermekeknek nagy szüksége lenne 98-146-os méretű ruhákra és 24-35-ös cipőkre, mondta el Szabóné Förhétz Krisztina óvodavezető. Az ovi 2004-ben szükségből nyílt, hiszen a szabályok szerint az óvodákba csak olyan gyermek vehető fel, akinek lakcíme, tartózkodási helye van. A szakemberek szerint a fedél nélküli gyermekek száma Magyarországon közel ezer fő, ők lakásnak nem minősülő helyiségekben, például pincékben húzzák meg magukat. A pesti hajléktalanóvodába egész Budapestről viszik a gyerekeket. Az ovi reggel hétkor nyit, a gyerekeket először megfürdetik, aztán tiszta ruhába öltöztetik, és enni kapnak, mert nagy részük délután négytől másnap reggelig nem eszik. Nincs mit. Az óvodavezető szerint az ő kis óvodásainak az a legnagyobb örömük, ha van mit enni. Minden ételt megmutatnak nekik, ha lereszelnek egy káposztát, azt is, mert volt olyan kicsi például, aki úgy érkezett hozzájuk, hogy kizárólag a krumplit ismerte. Tartós élelmiszernek és játékoknak is örülnének az óvodában.
Aki tud ruhákat és cipőket küldeni, az alábbi címre juttassa el: Wesley János óvoda 1086 Budapest, Dankó u. 11.
Ilonka
A cikket az alábbi linken elérheted http://www.wesley.hu/wesley/ovoda/v/1833
Talán sokan nem tudják, de Budapesten működik egy óvoda, melybe hajléktalan gyermekek járnak. A kicsik minden nap tiszta ruhát és élelmet kapnak, és fürdetik is őket. Az óvodának, a gyermekeknek nagy szüksége lenne 98-146-os méretű ruhákra és 24-35-ös cipőkre, mondta el Szabóné Förhétz Krisztina óvodavezető. Az ovi 2004-ben szükségből nyílt, hiszen a szabályok szerint az óvodákba csak olyan gyermek vehető fel, akinek lakcíme, tartózkodási helye van. A szakemberek szerint a fedél nélküli gyermekek száma Magyarországon közel ezer fő, ők lakásnak nem minősülő helyiségekben, például pincékben húzzák meg magukat. A pesti hajléktalanóvodába egész Budapestről viszik a gyerekeket. Az ovi reggel hétkor nyit, a gyerekeket először megfürdetik, aztán tiszta ruhába öltöztetik, és enni kapnak, mert nagy részük délután négytől másnap reggelig nem eszik. Nincs mit. Az óvodavezető szerint az ő kis óvodásainak az a legnagyobb örömük, ha van mit enni. Minden ételt megmutatnak nekik, ha lereszelnek egy káposztát, azt is, mert volt olyan kicsi például, aki úgy érkezett hozzájuk, hogy kizárólag a krumplit ismerte. Tartós élelmiszernek és játékoknak is örülnének az óvodában.
Aki tud ruhákat és cipőket küldeni, az alábbi címre juttassa el: Wesley János óvoda 1086 Budapest, Dankó u. 11.
og-ma
2011.máj.21.
119.
Kedves Dorian!
A vízkezelés akva-pi vízkezelési módszerrel történik. Mert csak az a jó ivóvíz ahol a pH nem kisebb mint 7.8, az oldott oxigén mennyisége minimum 6,5mg/liter.
A vízkezelés akva-pi vízkezelési módszerrel történik. Mert csak az a jó ivóvíz ahol a pH nem kisebb mint 7.8, az oldott oxigén mennyisége minimum 6,5mg/liter.
Előzmény: dorian – #106
og-ma
2011.máj.21.
118.
http://www.origo.hu/tudomany/20110519-milyen-az-ivoviz- (...)
og-ma
2011.máj.17.
117.
Elvet és nem terméket ismertettem.
A reklámnak ismérvei vannak, de ezt illene tudni is. Ez egy betegesen fikázó embertől, nem lehet elvárni.
Cím élérhetőség, nélkül nincs reklám.
A reklámnak ismérvei vannak, de ezt illene tudni is. Ez egy betegesen fikázó embertől, nem lehet elvárni.
Cím élérhetőség, nélkül nincs reklám.
Előzmény: Thomas – #116
Thomas
2011.máj.17.
116.
Ez a reklám helye ? Miért a saját termékeit reklámozza kedves csakjótakaró Gábor ?
Előzmény: og-ma – #115
og-ma
2011.máj.17.
115.
Tisztelt Motoros!
Röviden köszönöm! Ez a topik a jó akaratról segítő javaslatokról kellene hogy szóljon.Azért is írtam erről az új rendszerű vízkezelöről.
Röviden köszönöm! Ez a topik a jó akaratról segítő javaslatokról kellene hogy szóljon.Azért is írtam erről az új rendszerű vízkezelöről.
Előzmény: motoros – #113
Dervis
2011.máj.16.
114.
Minden szentnek , maga felé hajlik a keze ....
Semmi személyes , csak Gábor már elszállt egy picit . ( meg én is , tényleg ) .
Sorry ...pártkatonából csak pártkatona lehet ...
Semmi személyes , csak Gábor már elszállt egy picit . ( meg én is , tényleg ) .
Sorry ...pártkatonából csak pártkatona lehet ...
Előzmény: motoros – #113
motoros
2011.máj.16.
113.
Derviském,
Nem akar elhúzni innen ezzel a személyeskedő stílussal?
Legalja.hu-n nincs fórum?
Nem akar elhúzni innen ezzel a személyeskedő stílussal?
Legalja.hu-n nincs fórum?
Előzmény: Dervis – #109
og-ma
2011.máj.16.
112.
Javítás-kiegészítés. Mit és mennyit adakozott eddig? Adakozni csendben
önreklám nélkül kell. Csak ez az Istennek tetsző cselekedet, a bibliába egyértelműen le van írva.
Egy jó tanács (javaslat) is az adakozás egy formája.
önreklám nélkül kell. Csak ez az Istennek tetsző cselekedet, a bibliába egyértelműen le van írva.
Egy jó tanács (javaslat) is az adakozás egy formája.
Előzmény: og-ma – #111
og-ma
2011.máj.15.
111.
Dervis! Mit adakozott eddig. adakozni?Adakozni segíteni, csendben reklám nélkül kell.
og-ma
2011.máj.15.
110.
Mivel semmihez értelmesen nem tud hozzászólni,képtelen bármit megindokolni, csak vagdalkozik.
Saját témája nincs, hozzászól de minek, emlékeztetem most a vízről van szó
Tegye, legközelebb minden szavát figyelmen kívül hagyom.
Kíváncsian várom mikor szól értelmeset az aktuális témához.
Saját témája nincs, hozzászól de minek, emlékeztetem most a vízről van szó
Tegye, legközelebb minden szavát figyelmen kívül hagyom.
Kíváncsian várom mikor szól értelmeset az aktuális témához.
Dervis
2011.máj.15.
109.
Nem adakozott semmit , a gagyi termékeit próbálja eladni , erre használja a dko-t is , még nem vette észre ?
Régen mszmp-s ma díszfideszes , mert az a trendi .
Régen mszmp-s ma díszfideszes , mert az a trendi .
Előzmény: Thomas – #104
og-ma
2011.máj.15.
108.
Tisztelt Dorian!
Van 1db literes és egy db 4literes oxigénes szifonom. sokat mértem vizsgáltam a kapott víz paramétereit. Lényeg hogy a klóros csapvizre, vagy ásványvízre töltjük rá az oxigén patront. Lehet ozmózissal tisztított vizet is oxigenizálni vele,
Jó de megfizethetetlen, egy átlag keresetű család számára,. de még mindig olcsóbb mint a palackozott oxigénes vizek.
Olyan rendszer kell melyet mindenki meg tud fizetni, klórmentesit, a szükséges mértékig oxigenizál, pH értéket emel, és energetízál.
Csak ilyen rendszer alkalmas a fáradság érzés csökkentésére.
Van 1db literes és egy db 4literes oxigénes szifonom. sokat mértem vizsgáltam a kapott víz paramétereit. Lényeg hogy a klóros csapvizre, vagy ásványvízre töltjük rá az oxigén patront. Lehet ozmózissal tisztított vizet is oxigenizálni vele,
Jó de megfizethetetlen, egy átlag keresetű család számára,. de még mindig olcsóbb mint a palackozott oxigénes vizek.
Olyan rendszer kell melyet mindenki meg tud fizetni, klórmentesit, a szükséges mértékig oxigenizál, pH értéket emel, és energetízál.
Csak ilyen rendszer alkalmas a fáradság érzés csökkentésére.
og-ma
2011.máj.15.
107.
El kell olvasni a Zöld Újságot itt a leírás túl hosszú lenne.
A pentaqua oxigén patront használ. Ez más.
A pentaqua oxigén patront használ. Ez más.
dorian
2011.máj.15.
106.
Hmm...
Milyen módszerrel?
Itt azt közlik 1 liter 155.- Ft!
http://pentaqua.auretiel.hu/oxigenes-szifon-oxigenes-vi (...)
Milyen módszerrel?
Itt azt közlik 1 liter 155.- Ft!
http://pentaqua.auretiel.hu/oxigenes-szifon-oxigenes-vi (...)
Előzmény: og-ma – #103
Legutóbbi fórumpostok
- og-ma - ma 21:29
Lehet hogy ez igaz, lehet hogy nem. Ha igaz akkor hol van az EU ellenőrző szakértelme, vagy ők i (...)
Változások a Fidesz-kormány alatt - og-ma - ma 19:55
Tisztelt Dorian! A környezetvédelmi államtitkár előtt van, Országh József prof beadványa, a (...)
Változások a Fidesz-kormány alatt - og-ma - ma 19:45
http://utolag.com/EU.htm Ugye milyen, kulturáltak, okosak, szépek.
Politika - Ego sum - ma 19:14
jav. felvonulók
Politika - Ego sum - ma 19:10
Tessék mondani, ez már az elrugaszkodás éve, vagy az még csak most jön. Azért ez a (...)
Politika - BogoL - ma 18:54
Rendkívüli Képviselő-testületi ülés 2012. Február 20. 16 óra. Az ülés helye: Polgá (...)
Bogó László képviselő blogja - szömörce - ma 17:49
"Az IMF-megállapodás nélkül Magyarország még legfeljebb egy-két évig tudná piaci forrásokb (...)
Változások a Fidesz-kormány alatt - elefant - ma 17:48
Kövér dubajozik? He-he! Remélem visz vazelint egy vödörrel! Remélem az Arogánt meg ottfogj (...)
Változások a Fidesz-kormány alatt - elefant - ma 17:45
No! Most hogy O.V. és bűnbandája elintézte, hogy az E.U. –s támogatás harmadát lenyúlják, (...)
Változások a Fidesz-kormány alatt - szömörce - ma 17:43
:)))
Kérdések és vélemények a képviselőkhöz - szömörce - ma 17:41
"Az Egyesült Arab Emírségekbe és Szaúd-Arábiába látogat csütörtökön Kövér László és (...)
Változások a Fidesz-kormány alatt - szömörce - ma 17:31
Ha befagyasztják, akkor lőttek a csókosokra kiírt pályázatokkal kiszervezhető pénzek egyharm (...)
Változások a Fidesz-kormány alatt