Síkosságmentesítés

sorrend post/lap  
mdancza

2010.dec.27.
7.
Ébresztő!
A másik topicban ott van a telefonszám...
Vettem a fáradtságot és kikerestem. Lehet telefonálni Rónyai Úrnak, ahol hiányos a takarítás.
Link erre a hozzászólásra:
Előzmény: feripapi – #6
feripapi

2010.dec.27.
6.
Kedves diósdi polgárok! Mindenki ennyire elégedett a hóeltakarítással vagy még mindenki a beiglit eszi .Ébresztő nem lehet közlekedni a faluban , hol a hóeltakarításért felelős személy ki veszi fel majd a nagy lóvét az (el nem végzett)munkáért?Ezzel a munkával elégedettek vagytok?
ottoka

2010.dec.27.
5.
Kedves zozok!

Kár a szóért és az időért a bértollnokok a hókotróssal együtt szabadságon vannak választ hiába is vár. Három napja nem sikerült megoldani a problémát! Bízzunk az olvadásban!
UI: Nem hittem volna de vissza sírjuk a tavalyi évet!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ÉS MÉG CSAK DECEMBER VAN
zozok

2010.dec.27.
4.
Kedves Névtelenke!!

Nem a rovatot keresem ,hanem az illetékeseket és a HÓKOTRÓT!!

UI!Kérem olvassa párhuzamosan a másik rovatot is!

Köszönettel,
Egy elégedett diósdi polgár
Anonymus

2010.dec.27.
3.
Látja kedves zozok, ez az eredménye, ha körültekintés nélkül rovatokat nyitogatunk! Éppen írni akartam, hogy akkor most mégis melyik az illetékes rovat a kettő közül, de lám, Önök ottókával kettecskén megoldották! Unisono írnak mindkettőbe! Bravó!

Előzmény: zozok – #1
ottoka

2010.dec.27.
2.
Én is a hegyről indultam vásárolni "OTP lakópark" Eötvös út havas-jeges, Rákóczi szintén, Jókairól nem is beszélve! Múlt évben én is láttam éjszaka hókotrót,de idén csak reggel 8 után! Szerintem romlott a színvonal ELVTÁRSAK!!!!!!!!!!! ÉBRESZTŐ!!!!!!!
zozok

2010.dec.27.
1.
Tisztelt Illetékesek!

Kérdezném ,hogy a hóeltakarítás az utakról az kinek a feladata?A fenti részeken (fenyves és környéke illetve túloldala) járhatatlan megközelítetlen ,tiszta jég minden és hóátfúvásokkal teli!

Az előző Ügyvezetés ezt a feladatrendszert maximálisan jobban abszolválta!
Hová tünik adófizetők pénze és ki a felelős személye a sikosságmentesítésnek?

Üdv,1 diósdi lakos a sok közül.

Legutóbbi fórumpostok