Síkosságmentesítés
mdancza
2010.dec.27.
7.
Ébresztő!
A másik topicban ott van a telefonszám...
Vettem a fáradtságot és kikerestem. Lehet telefonálni Rónyai Úrnak, ahol hiányos a takarítás.
A másik topicban ott van a telefonszám...
Vettem a fáradtságot és kikerestem. Lehet telefonálni Rónyai Úrnak, ahol hiányos a takarítás.
Link erre a hozzászólásra:
Előzmény: feripapi – #6
feripapi
2010.dec.27.
6.
Kedves diósdi polgárok! Mindenki ennyire elégedett a hóeltakarítással vagy még mindenki a beiglit eszi .Ébresztő nem lehet közlekedni a faluban , hol a hóeltakarításért felelős személy ki veszi fel majd a nagy lóvét az (el nem végzett)munkáért?Ezzel a munkával elégedettek vagytok?
ottoka
2010.dec.27.
5.
Kedves zozok!
Kár a szóért és az időért a bértollnokok a hókotróssal együtt szabadságon vannak választ hiába is vár. Három napja nem sikerült megoldani a problémát! Bízzunk az olvadásban!
UI: Nem hittem volna de vissza sírjuk a tavalyi évet!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ÉS MÉG CSAK DECEMBER VAN
Kár a szóért és az időért a bértollnokok a hókotróssal együtt szabadságon vannak választ hiába is vár. Három napja nem sikerült megoldani a problémát! Bízzunk az olvadásban!
UI: Nem hittem volna de vissza sírjuk a tavalyi évet!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ÉS MÉG CSAK DECEMBER VAN
zozok
2010.dec.27.
4.
Kedves Névtelenke!!
Nem a rovatot keresem ,hanem az illetékeseket és a HÓKOTRÓT!!
UI!Kérem olvassa párhuzamosan a másik rovatot is!
Köszönettel,
Egy elégedett diósdi polgár
Nem a rovatot keresem ,hanem az illetékeseket és a HÓKOTRÓT!!
UI!Kérem olvassa párhuzamosan a másik rovatot is!
Köszönettel,
Egy elégedett diósdi polgár
Anonymus
2010.dec.27.
3.
Látja kedves zozok, ez az eredménye, ha körültekintés nélkül rovatokat nyitogatunk! Éppen írni akartam, hogy akkor most mégis melyik az illetékes rovat a kettő közül, de lám, Önök ottókával kettecskén megoldották! Unisono írnak mindkettőbe! Bravó!
Előzmény: zozok – #1
ottoka
2010.dec.27.
2.
Én is a hegyről indultam vásárolni "OTP lakópark" Eötvös út havas-jeges, Rákóczi szintén, Jókairól nem is beszélve! Múlt évben én is láttam éjszaka hókotrót,de idén csak reggel 8 után! Szerintem romlott a színvonal ELVTÁRSAK!!!!!!!!!!! ÉBRESZTŐ!!!!!!!
zozok
2010.dec.27.
1.
Tisztelt Illetékesek!
Kérdezném ,hogy a hóeltakarítás az utakról az kinek a feladata?A fenti részeken (fenyves és környéke illetve túloldala) járhatatlan megközelítetlen ,tiszta jég minden és hóátfúvásokkal teli!
Az előző Ügyvezetés ezt a feladatrendszert maximálisan jobban abszolválta!
Hová tünik adófizetők pénze és ki a felelős személye a sikosságmentesítésnek?
Üdv,1 diósdi lakos a sok közül.
Kérdezném ,hogy a hóeltakarítás az utakról az kinek a feladata?A fenti részeken (fenyves és környéke illetve túloldala) járhatatlan megközelítetlen ,tiszta jég minden és hóátfúvásokkal teli!
Az előző Ügyvezetés ezt a feladatrendszert maximálisan jobban abszolválta!
Hová tünik adófizetők pénze és ki a felelős személye a sikosságmentesítésnek?
Üdv,1 diósdi lakos a sok közül.
- 1 -
Legutóbbi fórumpostok
- og-ma - ma 21:29
Lehet hogy ez igaz, lehet hogy nem. Ha igaz akkor hol van az EU ellenőrző szakértelme, vagy ők i (...)
Változások a Fidesz-kormány alatt - og-ma - ma 19:55
Tisztelt Dorian! A környezetvédelmi államtitkár előtt van, Országh József prof beadványa, a (...)
Változások a Fidesz-kormány alatt - og-ma - ma 19:45
http://utolag.com/EU.htm Ugye milyen, kulturáltak, okosak, szépek.
Politika - Ego sum - ma 19:14
jav. felvonulók
Politika - Ego sum - ma 19:10
Tessék mondani, ez már az elrugaszkodás éve, vagy az még csak most jön. Azért ez a (...)
Politika - BogoL - ma 18:54
Rendkívüli Képviselő-testületi ülés 2012. Február 20. 16 óra. Az ülés helye: Polgá (...)
Bogó László képviselő blogja - szömörce - ma 17:49
"Az IMF-megállapodás nélkül Magyarország még legfeljebb egy-két évig tudná piaci forrásokb (...)
Változások a Fidesz-kormány alatt - elefant - ma 17:48
Kövér dubajozik? He-he! Remélem visz vazelint egy vödörrel! Remélem az Arogánt meg ottfogj (...)
Változások a Fidesz-kormány alatt - elefant - ma 17:45
No! Most hogy O.V. és bűnbandája elintézte, hogy az E.U. –s támogatás harmadát lenyúlják, (...)
Változások a Fidesz-kormány alatt - szömörce - ma 17:43
:)))
Kérdések és vélemények a képviselőkhöz - szömörce - ma 17:41
"Az Egyesült Arab Emírségekbe és Szaúd-Arábiába látogat csütörtökön Kövér László és (...)
Változások a Fidesz-kormány alatt - szömörce - ma 17:31
Ha befagyasztják, akkor lőttek a csókosokra kiírt pályázatokkal kiszervezhető pénzek egyharm (...)
Változások a Fidesz-kormány alatt