Egészségügyi információk, kérdések, válaszok
danidoki
2011.nov.27.
11.
Jövő héten kedden, szerdán, csütörtökön és pénteken Varga Dániel szabadságon. Helyettes dr. Nagy Szabolcs és dr. Kustár Emília saját rendelési időben
Link erre a hozzászólásra:
danidoki
2011.nov.4.
10.
E héten szombaton, XI. 4.-én Szabolcs doktor rendel délelőtt 8-11.-ig.
a dátum természetesen szombat XI. 5.! elnézést!
a dátum természetesen szombat XI. 5.! elnézést!
Előzmény: danidoki – #8
Maria
2011.nov.3.
9.
Köszönöm Doktor Úr !
Pont erre/ilyenre gondoltam, ez sokunkon segít ha a rendelőbe kell menni, viszont ha "csak" a rendelő ajtajában jövünk rá, hogy feleslegesen jöttünk, nagyon bosszantó tud lenni.( igy is lesznek sokan, főleg az idősebbek, akiknek az jut) De azért kár, hogy a diósd.hu-nak erre nincs gondja !
üdv Mária
Pont erre/ilyenre gondoltam, ez sokunkon segít ha a rendelőbe kell menni, viszont ha "csak" a rendelő ajtajában jövünk rá, hogy feleslegesen jöttünk, nagyon bosszantó tud lenni.( igy is lesznek sokan, főleg az idősebbek, akiknek az jut) De azért kár, hogy a diósd.hu-nak erre nincs gondja !
üdv Mária
Előzmény: danidoki – #8
danidoki
2011.nov.3.
8.
E héten szombaton, XI. 4.-én Szabolcs doktor rendel délelőtt 8-11.-ig.
November 28-december 2.-ig én vagyok szabadságon, Szabolcs és Emília helyettesít.
November 28-december 2.-ig én vagyok szabadságon, Szabolcs és Emília helyettesít.
Előzmény: Maria – #7
Maria
2011.nov.2.
7.
Kedves Danidoki !
Nem lenne olyan kedves, hogy a rendelési időket feltenné ide a rovatba ?
(persze csak azokra gondolok, amikor valami változás van, munkaszüneti nap-ok vagy szabadságolás miatt)
előre is köszönöm-köszönjük
üdv BMária
Nem lenne olyan kedves, hogy a rendelési időket feltenné ide a rovatba ?
(persze csak azokra gondolok, amikor valami változás van, munkaszüneti nap-ok vagy szabadságolás miatt)
előre is köszönöm-köszönjük
üdv BMária
danidoki
2011.jan.14.
6.
Központi szám: 23/545-197
Előzmény: mdancza – #5
mdancza
2011.jan.14.
5.
Ez azért megnyugtató.
Kedves Dani, szeretném megkérni, írd be ide, milyen számon lehet Törökbálintra bejelentkezni?
Kedves Dani, szeretném megkérni, írd be ide, milyen számon lehet Törökbálintra bejelentkezni?
Előzmény: danidoki – #3
mdancza
2011.jan.14.
4.
Köszönöm, ez így már érthető. A média iránt ezután sem fogok bizalmat táplálni, azt hiszem.
Előzmény: danidoki – #2
danidoki
2011.jan.13.
3.
Tüdőszűrésre nem lehet Törökbálintra menni, de tüdőgyógyász szakorvoshoz a kórházba vizsgálatra lehet menni, természetesen időpont kérés után!
Előzmény: mdancza – #1
danidoki
2011.jan.13.
2.
Kedves Márta! a MÉDIÁBAN MINDIG ÍGY HANGZIK EL TÉVESEN!!!, HOGY OLTASSUK BE MAGUNKAT VAN A HÁZIORVOSOKNÁL INGYEN OLTÓANYAG, SOSEM TESZIK HOZZÁ, HOGY NEM MINDENKINEK!
Az oltás ingyenes ELSŐSORBAN az időseknek, főleg akik még valamilyen betegségben is szenvednek, pl.: cukorbetegség, szívbetegség, daganatos betegeknek, vesebetegeknek. Az idei szezonra kevesebb oltóanyagot is kaptunk, 200 db/praxis, amely már elfogyott. Ez 3 komponensű oltóanyag volt, benne volt a H1N1 is a szezonalis A és B vírussal együtt. Akiknek nem jár ingyen oltóanyag, receptre kapják ami körülbelül 2000 ft. körül van. Képzelheted, hogy a 600 amp oltóanyag a 8000 lakosú községben behatárolja az ingyenességet! A tavalyi FluvalP ( csak H1N1-re jó) még van e rendelőben, ezt ingyen tudjuk jelenleg is biztosítani, mivel ezt nem kérte senki, amíg volt a 3 komponensű oltóanyag.
Üdv.: Dani
Az oltás ingyenes ELSŐSORBAN az időseknek, főleg akik még valamilyen betegségben is szenvednek, pl.: cukorbetegség, szívbetegség, daganatos betegeknek, vesebetegeknek. Az idei szezonra kevesebb oltóanyagot is kaptunk, 200 db/praxis, amely már elfogyott. Ez 3 komponensű oltóanyag volt, benne volt a H1N1 is a szezonalis A és B vírussal együtt. Akiknek nem jár ingyen oltóanyag, receptre kapják ami körülbelül 2000 ft. körül van. Képzelheted, hogy a 600 amp oltóanyag a 8000 lakosú községben behatárolja az ingyenességet! A tavalyi FluvalP ( csak H1N1-re jó) még van e rendelőben, ezt ingyen tudjuk jelenleg is biztosítani, mivel ezt nem kérte senki, amíg volt a 3 komponensű oltóanyag.
Üdv.: Dani
Előzmény: mdancza – #1
mdancza
2011.jan.13.
1.
Érdekes, hogy néhány fórumon az olvasható, hogy oltassuk be magunkat, mert most ráadásul ingyenes az influenza vakcina.
/http://index.hu/belfold/2011/01/12/h1n1_a_virus_itt_van (...)
Én múlt héten oltattam be magamat, de nekem fizetni kellett érte kb. 2000 Ft-ot. Akkor most mi az igazság?
Másik kérdés: régebben lehetett Törökbálintra is menni pulmonológiára. Igaz, hogy most már csak Érdre lehet? Eddig is 2-3 hét volt az előjegyzés, most meg 2-3 hónap. Mi van akinek a munkája függ ettől? Mit lehet tenni?
/http://index.hu/belfold/2011/01/12/h1n1_a_virus_itt_van (...)
Én múlt héten oltattam be magamat, de nekem fizetni kellett érte kb. 2000 Ft-ot. Akkor most mi az igazság?
Másik kérdés: régebben lehetett Törökbálintra is menni pulmonológiára. Igaz, hogy most már csak Érdre lehet? Eddig is 2-3 hét volt az előjegyzés, most meg 2-3 hónap. Mi van akinek a munkája függ ettől? Mit lehet tenni?
- 1 -
Legutóbbi fórumpostok
- og-ma - ma 21:29
Lehet hogy ez igaz, lehet hogy nem. Ha igaz akkor hol van az EU ellenőrző szakértelme, vagy ők i (...)
Változások a Fidesz-kormány alatt - og-ma - ma 19:55
Tisztelt Dorian! A környezetvédelmi államtitkár előtt van, Országh József prof beadványa, a (...)
Változások a Fidesz-kormány alatt - og-ma - ma 19:45
http://utolag.com/EU.htm Ugye milyen, kulturáltak, okosak, szépek.
Politika - Ego sum - ma 19:14
jav. felvonulók
Politika - Ego sum - ma 19:10
Tessék mondani, ez már az elrugaszkodás éve, vagy az még csak most jön. Azért ez a (...)
Politika - BogoL - ma 18:54
Rendkívüli Képviselő-testületi ülés 2012. Február 20. 16 óra. Az ülés helye: Polgá (...)
Bogó László képviselő blogja - szömörce - ma 17:49
"Az IMF-megállapodás nélkül Magyarország még legfeljebb egy-két évig tudná piaci forrásokb (...)
Változások a Fidesz-kormány alatt - elefant - ma 17:48
Kövér dubajozik? He-he! Remélem visz vazelint egy vödörrel! Remélem az Arogánt meg ottfogj (...)
Változások a Fidesz-kormány alatt - elefant - ma 17:45
No! Most hogy O.V. és bűnbandája elintézte, hogy az E.U. –s támogatás harmadát lenyúlják, (...)
Változások a Fidesz-kormány alatt - szömörce - ma 17:43
:)))
Kérdések és vélemények a képviselőkhöz - szömörce - ma 17:41
"Az Egyesült Arab Emírségekbe és Szaúd-Arábiába látogat csütörtökön Kövér László és (...)
Változások a Fidesz-kormány alatt - szömörce - ma 17:31
Ha befagyasztják, akkor lőttek a csókosokra kiírt pályázatokkal kiszervezhető pénzek egyharm (...)
Változások a Fidesz-kormány alatt