Egészségügyi információk, kérdések, válaszok

sorrend post/lap  
danidoki

2011.nov.27.
11.
Jövő héten kedden, szerdán, csütörtökön és pénteken Varga Dániel szabadságon. Helyettes dr. Nagy Szabolcs és dr. Kustár Emília saját rendelési időben
Link erre a hozzászólásra:
danidoki

2011.nov.4.
10.
E héten szombaton, XI. 4.-én Szabolcs doktor rendel délelőtt 8-11.-ig.

a dátum természetesen szombat XI. 5.! elnézést!
Előzmény: danidoki – #8
Maria

2011.nov.3.
9.
Köszönöm Doktor Úr !
Pont erre/ilyenre gondoltam, ez sokunkon segít ha a rendelőbe kell menni, viszont ha "csak" a rendelő ajtajában jövünk rá, hogy feleslegesen jöttünk, nagyon bosszantó tud lenni.( igy is lesznek sokan, főleg az idősebbek, akiknek az jut) De azért kár, hogy a diósd.hu-nak erre nincs gondja !
üdv Mária
Előzmény: danidoki – #8
danidoki

2011.nov.3.
8.
E héten szombaton, XI. 4.-én Szabolcs doktor rendel délelőtt 8-11.-ig.

November 28-december 2.-ig én vagyok szabadságon, Szabolcs és Emília helyettesít.

Előzmény: Maria – #7
Maria

2011.nov.2.
7.
Kedves Danidoki !
Nem lenne olyan kedves, hogy a rendelési időket feltenné ide a rovatba ?
(persze csak azokra gondolok, amikor valami változás van, munkaszüneti nap-ok vagy szabadságolás miatt)
előre is köszönöm-köszönjük
üdv BMária
danidoki

2011.jan.14.
6.
Központi szám: 23/545-197
Előzmény: mdancza – #5
mdancza

2011.jan.14.
5.
Ez azért megnyugtató.
Kedves Dani, szeretném megkérni, írd be ide, milyen számon lehet Törökbálintra bejelentkezni?
Előzmény: danidoki – #3
mdancza

2011.jan.14.
4.
Köszönöm, ez így már érthető. A média iránt ezután sem fogok bizalmat táplálni, azt hiszem.
Előzmény: danidoki – #2
danidoki

2011.jan.13.
3.
Tüdőszűrésre nem lehet Törökbálintra menni, de tüdőgyógyász szakorvoshoz a kórházba vizsgálatra lehet menni, természetesen időpont kérés után!
Előzmény: mdancza – #1
danidoki

2011.jan.13.
2.
Kedves Márta! a MÉDIÁBAN MINDIG ÍGY HANGZIK EL TÉVESEN!!!, HOGY OLTASSUK BE MAGUNKAT VAN A HÁZIORVOSOKNÁL INGYEN OLTÓANYAG, SOSEM TESZIK HOZZÁ, HOGY NEM MINDENKINEK!
Az oltás ingyenes ELSŐSORBAN az időseknek, főleg akik még valamilyen betegségben is szenvednek, pl.: cukorbetegség, szívbetegség, daganatos betegeknek, vesebetegeknek. Az idei szezonra kevesebb oltóanyagot is kaptunk, 200 db/praxis, amely már elfogyott. Ez 3 komponensű oltóanyag volt, benne volt a H1N1 is a szezonalis A és B vírussal együtt. Akiknek nem jár ingyen oltóanyag, receptre kapják ami körülbelül 2000 ft. körül van. Képzelheted, hogy a 600 amp oltóanyag a 8000 lakosú községben behatárolja az ingyenességet! A tavalyi FluvalP ( csak H1N1-re jó) még van e rendelőben, ezt ingyen tudjuk jelenleg is biztosítani, mivel ezt nem kérte senki, amíg volt a 3 komponensű oltóanyag.
Üdv.: Dani
Előzmény: mdancza – #1
mdancza

2011.jan.13.
1.
Érdekes, hogy néhány fórumon az olvasható, hogy oltassuk be magunkat, mert most ráadásul ingyenes az influenza vakcina.
/http://index.hu/belfold/2011/01/12/h1n1_a_virus_itt_van (...)
Én múlt héten oltattam be magamat, de nekem fizetni kellett érte kb. 2000 Ft-ot. Akkor most mi az igazság?

Másik kérdés: régebben lehetett Törökbálintra is menni pulmonológiára. Igaz, hogy most már csak Érdre lehet? Eddig is 2-3 hét volt az előjegyzés, most meg 2-3 hónap. Mi van akinek a munkája függ ettől? Mit lehet tenni?

Legutóbbi fórumpostok