Közlekedés

sorrend post/lap  
localhost

2008.szept.1.
268.
10 éve kint van az a tábla.

csemege:
http://vastagbor.blog.hu/2008/08/01/hegyen_volgyon_zaka(...)
Link erre a hozzászólásra:
Előzmény: OBSITOS – #267
OBSITOS

2008.szept.1.
267.
Pénteken a Hivatalba információ céljából akartam személygépjárművemmel behajtani(adjuk meg a formát) s lám: behajtani tilos tábla fogadott. Nem vagyok kívánatos vendég, vagy a régi reflexek jöttek elő, mint a hajdani Fehérháznál: alantas halandó, te nem vagy méltó a belépésre biztonsági, meg minden egyéb okból kifolyólag. Mi nem érted vagyunk, te vagy miértünk, meg a táblagyártő cégért. Az „átkosban érdekes még parkolhattam itt, mi változott?
Tibor

2008.aug.26.
266.
Biztos oda is költözött egy képviselő... ;o)
Kiskifli

2008.aug.26.
265.
Kedves Fórumtársak!

Azt hiszem, ez már csak az én kiváltságom lesz. Örömmel jelenthetem, hogy ismét hatályos a behajtani piros tábla a Mikszáth és Petőfi utcák sarkán az Egészségház irányába! Bár a Falugazdák naponta arra furikáznak, mégsem veszik észre, hogy valami nem oké. Persze igaz, őket nem is ezért tartjuk. Észrevenniük nem kell. De ha esetleg valaki szólna, akkor lehet, hogy megcsinálnák, hogy ismét le legyen fóliázva a tábla. Vagy direkt van jelenlegi állapotában hagyva? Bankó Mihály legnagyobb örömére? De akkor ő se hajtson be az érintett útszakaszra!!!!!!!!!
Tibor

2008.aug.16.
264.
Sajnálom és köszönöm.
Hamár üvegzseb menüpont nincs, a bemutatkozó oldalon a weben a képek mellé igazán feltehetnék. Sajnos ez nem az Ön területe, úgyhogy sose fog megtörténni... :o(
albitzteri

2008.aug.15.
263.
Kedves Tibor !

Azt hiszem, még mindig nem tudom, kire gondol.

Minden képviselő minden évben köteles leadni vagyonnyilatkozatot.
Én a 30 éves lányom és a 10 éves kisfiam vagyonnyilatkozatát is köteles vagyok leadni, hiszen velük közös háztartásban élek.
Úgy tudom, hogy bárki megtekintheti az enyémet a hivatalban, a gyermekeimét pedig akkor, ha bármi tisztességtelen dolog felmerülne.
Ez minden képviselőre vonatkozik.

Nem akarok polgármester lenni !
Nagyon szeretem a jelenlegi munkámat. Nem hiszem, hogy sokan cserélnének velem, de én szívesen dolgozom itt, már ötödik éve.
A Bona Dea Családok Átmeneti Otthonában dolgozom Diósdon, a Szabadság úton.
Egy hónapban 11 éjszakát (12 óra egy műszak ), és két vagy három hétvégén 24 illetve 24 +12 órás ügyeletetet tartok.
Az otthonban 7 család számára biztosítunk lakást.

Én a Tisza utcában lakom.

Üdvözlettel: Beke Jánosné
Előzmény: Tibor – #262
Tibor

2008.aug.15.
262.
Az Ön irányába megnyílvánuló legnagyobb tisztelettel. #256-ban válaszoltam. Ne menjünk bele abba oda van-e bejelentve, kinek a nevén van az ingatlan és 10m-rel arrébb van-e a táblától: megkérdeztem még 1 rendőrt, és az is ugyanezt mondta:időnként le, pardon átszólnak nekik a Hivatalból, hogy XY-t zavarják a kocsik, álljanak ki büntetni.

Akárhogyis van: ez a legkisebb botrány ma Diósdon.

Valóban: helyi képviselőkről tudhatjuk: milyen vagyonuk van, hol laknak stb? A diosd.hu-ól csak annyit lehet megtudni róluk mint egy introvertált KGB ügynökről.

Egyébként továbbra is fenntartom egy másik topicban tett kérdésem: N
EM AKAR POLGÁRMESTER LENNI?

Úgy gondolom hatalmas érték Önben, hogy értelmes módon véleményt nyilvánít és válaszol.
Kredits Kriszta

2008.aug.12.
261.
Kedves Képviselő Asszony!

Én is benéztem a dolgot, mert a valódi kérdést nem Tibor, hanem Gyula tette fel egyel lejjebb... Szerintem érdekes felvetés, meggondolandó amit ír a Vadvirág és a Vadrózsa utcák elsőbbségadási szabályozásaival kapcsolatban.

Tudom, sok támadás éri Önöket, és azt is tudom, hogy amennyire lehetséges, Ön legalább válaszol amire tud. Ezt becsülöm Önben.

További kellemes nyarat!
Krisztina
albitzteri

2008.aug.12.
260.
Kedves Kredits Kriszta !

Elnézést, de én vártam választ Tibortól, ugyanis egyetlen képviselő sem lakik az említett útszakaszon.
Az elmúlt 8 napban szabadságon voltam, és nem volt gép a közelemben.
Igérem, ahogy tudok, válaszolok, de legtöbbszőr csak a képviselői kérdéseket szoktam megnézni.
Tegnap beleolvastam a dko fórumába, ahol megtudtam, hogy keresztelőm volt, és mostantól Kuss a nevem. Ön szerint erre mit válaszolnék ?
Remélem, elnézi nekem, hogy nem mindig olvasom el ezt a fórumot.
A kérdésekre azonban szoktam válaszolni.

Üdvözlettel: Beke Jánosné
Kredits Kriszta

2008.aug.12.
259.
Kedves Képviselő Asszony!

Értékelendő, hogy védi a mundér becsületét, de úgy látszik, elkerülte a figyelmét, hogy Tibor 252-es hozzászólása pont egy, a KT-t érintő kérdést vetett fel. Kérem szépen, ne csak a "kötekedésekre" figyeljen, hanem a kérdésekre is, mert Ön korábban válaszra méltatta a "normális" kérdéseket is.

Köszönettel:
Kredits Kriszta

Ui: elnézést kérek, amiért tavasszal a táskámmal felkapcsoltam a lánya üzletének külső lámpáját, figyelmetlenül rossz helyre akasztottam. Többet nem fog előfordulni.
goregabor

2008.aug.9.
258.
Meddig takargatják a közlekedési táblákat? Talán szégyellik, mire pocsékolják a Pénzünket? Bármilyen gyenge is ajelenlegi Önkormányzat, végre szeretnénk ha a szeretett Községünkben,lakóhelyünkön biztonságosan és nyugodtan tudjunk /hol büntetnek,hol nem/ közlekedni.Talán olvassa valamelyik illetékes is, "Aki"talán megsértődik a visszafogott jelzőn, és elkezd valamerre megmozdulni.
kutya

2008.aug.5.
257.
Legyen már valami jó hír is!!!! Szeptember 6.-tól sűritik a 13-as vonalát! A menetrend változás/BKV.hu-n/ olvasható! Remélem sokunknak örömet okoz. Főleg, ha nem robban le olyan gyakran, mint eddig!Üdv:kutya
Tibor

2008.júl.14.
256.
Én meg attól tartok, Ön akar megtréfálni minket!
nlaszlone

2008.júl.13.
255.
Szeretnék érdeklődni, hogy a Jókai és Kossuth utcát összekötő Kis utcát mikor fogják újra gyalogos közlekedésre is alkalmassá tenni?
Persze tisztában vagyok vele, hogy a t. S.Lajos képviselő úrnak is meg kell közelítenie a zuggarázsát (és köszönetet mondhatunk, hogy nem rakott garázskaput az utca elejére), de a garázsától a Kossuth utcáig is jó lenne, ha karbantartatná a falugazdákkal az utcát (ne csak a saját környékét), hogy esetlegesen babakocsival is keresztül lehessen haladni rajta, ne csak az új Minőségellenőrző Úr kerítésére felpréselődve.
albitzteri

2008.júl.12.
254.
Kedves Tibor !

Kérem, segítsen !
Melyik képviselő lakik a lezárt útszakaszon ?
Azt hiszem, a "zsaruk" megtréfálták Önt.

Üdvözlettel: Beke Jánosné (Tisza utca)
Előzmény: Tibor – #252
kutya

2008.júl.8.
253.
Kedves Tibor! Ezek szerint a hír igaz!!?? Én ezt már régen hallottam-tavaly- de úgy látszik itt a faluban nem jobbosok vannak/lakosokra értem akik a t.Testületre szavaztak, ma meg már nekik sem tetszően végzik a munkájukat /hanem birkák, mert két éve eltűrik.Ahogy a fórumon olvastam! ujság, körzetorvos, Falugazda KFT/télen nincs úttisztítás, nyáron belepi a gaz egész Diósdot ,útjelzőtáblák, lomtalanítás stb.Ha meg mégis többen vannak, akik ezeket a dolgokat helyesnek tartják, akkor a másként gondolkodónak ezeket el kell tűrni! Többség dönt! Üdv:kutya
Tibor

2008.júl.8.
252.
Kitől kérdezi?

A képviselőink csak a maguk utcájának rendebetételével foglalkoznak. A kérdésre választ nem fog kapni, intézkedés nem fog történni. Panaszkodni, egymást hergelni lehet!

Döbbenten hallottam egy itt szolgáló rendőrtől, hogy a falu központjának közlekedési rendjének kialakításában döntő szerep volt annak, hogy egy képviselő a most lezárt szakaszon lakik. Nem véletlen, hogy a Petőfi/Kossuth többi részére nem terjesztették ki végül a "kikvéve célforgalmat". De persze a milliókat a nem beélesített táblákra elköltötték.

A zsaruk állítólag rosszul vannak ettől, de időnként a választott képviselő leszól az örsparancsnoknak és akkor kiállnak büntetgetni.
Előzmény: gyula14 – #251
gyula14

2008.júl.7.
251.
Azt szeretném megkérdezni, hogy a Vadvirág utca folytatása és a Kőbányai út közötti szakaszon, az új lakótelep mellett, miért nem egységes az elsőbbségadási és a jobbkezes utcák kijelölése? Ugyanis a Vadvirág u. és a Vadrózsa u. sarkánál kezdődő utca első balról érkező utcája elsőbbségadásos , a következő jobbkezes a Kőbányai út pedig szintén elsőbbségadásos, annak ellenére, hogy az egy zsákutca a rádiómúzeum felől. Szerencsésebbnek látnám és közlekedésbiztonságilag is indokoltabb lenne, ha ez az összekötő utca lenne a védett útvonal és mind a lakótelep felőli betorkolló utcák, mindpedig a Kőbányai út zsákutca felőli vége elsőbbségadással csatlakozna a lakótelepet elkerülő új útba.
NagyLac

2008.máj.26.
250.
Ha lett volna rendszáma akkor persze könnyebb lenne a helyzet (azért annyira ránéztem a motorra), még akár a rendőrség felé is érdemes lett volna továbbítani az esetet. Így viszont sajna semmilyen releváns adatot nem tudok: bukósisakos ember... stb. amivel nem nagyon lehet mit kezdeni...
Pusztai Farkas

2008.máj.23.
249.
Bizony, ez úgy ahogy van, sajnálatos!
Csupán egy dolognak, a technika fejlettségének örülhet az ember! Hogy már léteznek olyan telefonok, amelyekkel fel lehet venni az ehhez hasonló attrakciókat a negatív hős orcájára (öklére), valamint a motor rendszámára zoomolva.
Előzmény: NagyLac – #248
NagyLac

2008.máj.23.
248.
A minap történt, hogy a régi antennák helyén készülő lakóparkon át autózom, mikor egy rozoga kék motoros (itt a motor kinézetére utalnék) kijön az egyik utcából. Mutatván neki a háromszöget a megelőz, a Vadrózsa utcához érve beáll elém, (így én is kénytelen voltam) leszáll, majd nyomdafestéket nem tűrő dicső szavakat emlegetve elkezdi ütögetni a kocsi ablakát. Ezt követően feltépi az ajtóm (bezárhattam volna de ki feltételezi, hogy ilyen óvintézkedésre szükség lehet), majd már indul is közelebb az öklével, amikor szerencsémre utolért egy másik kocsi, mire beszól még az ember, aztán rám vágta az ajtót, a rozoga kék motorjára az visszaült, tovament. Ez történt...
A szép új világ elérte már Diósdot is...
malla

2008.máj.19.
247.
Teljesen agyament dolog az úton fetrengeni. Meg persze sétafikálni is.
KCINN1

2008.máj.19.
246.
KEDVES FÓRUMTÁRSAK!

Ajánlom figyelmetekbe a következő linket!!!! :

http://videa.hu/videok/kreativ/harom-gyerek-xd-OloTiXtP(...)

és a DRAGON6991 nevű felhasználó többi videóját!
Remélem elkerül az iskola igazgatójához!!

A Videa-n talált kisvideón jól látható a diósdi kápolna valamint a Sasfészek alatti terület.
Valamint a kis vandál gyerekek!
Kaphatna a szülő egy jó kis pénzbüntetést, akkor talán megnevelné őket...
Kiskifli

2008.máj.19.
245.
Tudom! Nem is azért írtam, de nem baj :)))
Előzmény: MALLA – #244
MALLA

2008.máj.18.
244.
"vágjunk ablakot a rendőrörsre"

Van rajta ablak. Ha lassabban hajtott volna, láthatta volna.

:-DDD

Legutóbbi fórumpostok