Közlekedés
Amcsi
2008.okt.3.
318.
Az a 2m magas úriember jó ismerősöm. Az életben jó fej, de ha ő az, aki itt bújkál, akkor vessen magára!
De tényleg folytassuk inkább a másik rovatban!
De tényleg folytassuk inkább a másik rovatban!
Link erre a hozzászólásra:
Előzmény: Pron ego – #317
Pron ego
2008.okt.3.
317.
Kedves Fórumozók!
Már elég régen kutatják egyik fórumtárs kilétét. Mintha nem lenne mindegy, hogy egy-egy nick név mögött ki bújik meg. Szerintem nem az a lényeges, hogy ki a valós személy, hanem sokkal inkább az, hogy mit is mond a boldogtalan.
Én ugyan elolvasom minden rovat hozzászólásait, de csak ritkán válaszolók, mert ha érdemben nem lehet eszmét cserélni, akkor felesleges minden erőlködés. Említett kolléga, szösszeneteire sem nagyon érdemes fáradni. A jelen fórumozókkal valaha együtt vertük a betűket még a Diósd. hu fórumán, amikor e jeles soknevű személy feltárta kilétét. Mármint saját becsületes nevét árulta el a nagyérdemű publikumnak. (és hogy két méter magas)
Namármost nekem nincs jogom, hogy itt és most nyilvánosan kijelentsem, hogy anno miképpen mutatkozott be, de annyit mondhatok, hogy akkor Dizseri Andrással lett össze kavarva. Ami aztán úgy lett kimagyarázva, hogy csak a monogramok egyezősége esete forog fenn. Ámdeviszont, elég gyenge magyarázat volt, mert amíg Dizseri úr keresztneve A betűvel kezdődik, addig soknevű úr neve Á betűvel kezdődik.
Mindazonáltal szerénységemnek volt alkalma a való világban is néhány szót váltani említett úrral, mondhatom, hogy személyes találkozásunk alkalmával egy kitűnő, jó modorú fiatalembert ismertem meg személyében. Arra nem tudok válaszolni, hogy írásban miért ilyen bicskanyitogató oldalát mutatja.
Azért felhívom szíves figyelmüket, ez a közlekedés rovat!
Már elég régen kutatják egyik fórumtárs kilétét. Mintha nem lenne mindegy, hogy egy-egy nick név mögött ki bújik meg. Szerintem nem az a lényeges, hogy ki a valós személy, hanem sokkal inkább az, hogy mit is mond a boldogtalan.
Én ugyan elolvasom minden rovat hozzászólásait, de csak ritkán válaszolók, mert ha érdemben nem lehet eszmét cserélni, akkor felesleges minden erőlködés. Említett kolléga, szösszeneteire sem nagyon érdemes fáradni. A jelen fórumozókkal valaha együtt vertük a betűket még a Diósd. hu fórumán, amikor e jeles soknevű személy feltárta kilétét. Mármint saját becsületes nevét árulta el a nagyérdemű publikumnak. (és hogy két méter magas)
Namármost nekem nincs jogom, hogy itt és most nyilvánosan kijelentsem, hogy anno miképpen mutatkozott be, de annyit mondhatok, hogy akkor Dizseri Andrással lett össze kavarva. Ami aztán úgy lett kimagyarázva, hogy csak a monogramok egyezősége esete forog fenn. Ámdeviszont, elég gyenge magyarázat volt, mert amíg Dizseri úr keresztneve A betűvel kezdődik, addig soknevű úr neve Á betűvel kezdődik.
Mindazonáltal szerénységemnek volt alkalma a való világban is néhány szót váltani említett úrral, mondhatom, hogy személyes találkozásunk alkalmával egy kitűnő, jó modorú fiatalembert ismertem meg személyében. Arra nem tudok válaszolni, hogy írásban miért ilyen bicskanyitogató oldalát mutatja.
Azért felhívom szíves figyelmüket, ez a közlekedés rovat!
Amcsi
2008.okt.3.
316.
Olvasom az írásokat rendszeresen, csak éppen nincs kedvem írni egy e.i. bunkónak!
Most mégis meggondoltam magam! Igaza van Dervisnek!
Ismerem M.A.--t, de ne merje egy lapon említeni a saját nevével! A kisujjával nem ér fel!
Ő egy normális ember! Nem bunkó!
Most mégis meggondoltam magam! Igaza van Dervisnek!
Ismerem M.A.--t, de ne merje egy lapon említeni a saját nevével! A kisujjával nem ér fel!
Ő egy normális ember! Nem bunkó!
Előzmény: Dervis – #314
Anonymus
2008.okt.3.
315.
Még mielőtt megkérdezné soknevű métely levelező társunk, hogy ki az a bagázs, hát elmondom én. Az a hat ember, akik az előző grémiumnak is tagja volt, és most is az. Ezek közül kettőnek a tisztességéhez árnyék sem fér. Maradnak négyen. Ön az egyik, aki olyan jól tudja, hogy egy kedves ismerősöm milyen gyakran volt hallgatósága a nyílt üléseknek az előző grémium idején, és milyen ritkán a mostanién. A sánta kutya annyival szalad ön előtt, hogy csak távcsővel kémlelheti. Azt a nevet választhatja áskálódásai fedezésére, amelyiket akarja.
Dervis
2008.okt.3.
314.
Madarász urat kérem nem említeni egy lapon/napon az Ön bagázsával ......Ő egy nagyon rendes és korrekt ember !!!!!
Előzmény: egy igazi bunko – #311
tomomomo
2008.okt.3.
313.
Úgy gondolja, hogy az, aki ellenvéleményt mer megfogalmazni a fórumon Önökkel szemben, csak egy személy lehet? Kissé nagyképű ötlet, még dolgozzon rajta.
Előzmény: Tibor – #310
elefant
2008.okt.3.
312.
Mi baja van az Arnolddal?
Előzmény: egy igazi bunko – #311
egy igazi bunko
2008.okt.3.
311.
Felesleges.
Én, utóirat, üzenet, Ostorházi, Sohajda, Albitz, Madarász, tomomomo, motoros(jajj, bocs...az nem is...) annyira boyolult személyiségek vagyunk - így királyi többesben... -, hogy maga azt úgysem értené meg. Mert annyira egyszerű.....
Én, utóirat, üzenet, Ostorházi, Sohajda, Albitz, Madarász, tomomomo, motoros(jajj, bocs...az nem is...) annyira boyolult személyiségek vagyunk - így királyi többesben... -, hogy maga azt úgysem értené meg. Mert annyira egyszerű.....
Előzmény: Tibor – #310
Tibor
2008.okt.2.
310.
Valaki összeírta más az összes nick-jét?
Előzmény: tomomomo – #308
Tibor
2008.okt.2.
309.
Vicces és abszurd dolog elképzelni egy ilyen "sürgetést".
Előzmény: dorian – #307
tomomomo
2008.szept.30.
308.
Ez már árnyaltabb. Okoljuk ezt a bagázst azért, amiért ténylegesen felelősek. A közlekedési koncepció hiányáért, a nem működő sebességmérőkért, a rendőreink tehetetlenségéért ...stb. Mindent a nyakukba varrni hiba lenne.
Előzmény: Tibor – #306
dorian
2008.szept.30.
307.
Kedves Terike!
Köszönöm a válaszát. Valóban elkerülhető lenne a félreértés, ha végre úgy működne a hivatalos honlap ahogy kellene.
Esetleg a polgármester úr arról is tájékoztatta Önöket, hogy mi volt a sürgetésre a válasz?
Üdvözlettel:
Dorian
Köszönöm a válaszát. Valóban elkerülhető lenne a félreértés, ha végre úgy működne a hivatalos honlap ahogy kellene.
Esetleg a polgármester úr arról is tájékoztatta Önöket, hogy mi volt a sürgetésre a válasz?
Üdvözlettel:
Dorian
Előzmény: albitzteri – #297
Tibor
2008.szept.29.
306.
Természetesen nem csak ők tehetnek róla.
De nem teszik meg amit tehetnének, ez viszont az ő saruk.
Párdolog, nem írok tanulmányt, bár én azért sem kérnék milliókat mint a haverjaik. Késő van.
Sürgetik a rendőrséget, hogy a behajtani tilost (ami ott van, ahol nincs képviselőnak háza) ellenőrizzék, de a főút (rendben legyen 7-es, túl rég lakok itt) kritikus pontjainak ellenőrzését nem ellenőrzik.
A kamerák alapján nem jelentenek fel szabálysértőket.
Sebességet nem mérnek a főútvonalon rendszeresen és láthatóan, pedig sok pénzünk elment a kütyükre.
Egy a sok apróság közül amit megtehetnének:a Béla útcából lehet pl. kifele balra kanyarodni. Ezért sokaknak megéri átvégni a falun, a lakóalapen és szabálytalanul kikanyarodva bevágni.
Igen, nem konkrétan egy ezek közül okozta a balestet hanem egy szabálytalan idióta.
De az idióta azért viselkedik így mert Diósdon ma LEHET és ÉRDEMES szabálytalankodni. Értelmes megvalósított koncepcióval meg lehet nehezíteni az idióták dolgát.
De nem teszik meg amit tehetnének, ez viszont az ő saruk.
Párdolog, nem írok tanulmányt, bár én azért sem kérnék milliókat mint a haverjaik. Késő van.
Sürgetik a rendőrséget, hogy a behajtani tilost (ami ott van, ahol nincs képviselőnak háza) ellenőrizzék, de a főút (rendben legyen 7-es, túl rég lakok itt) kritikus pontjainak ellenőrzését nem ellenőrzik.
A kamerák alapján nem jelentenek fel szabálysértőket.
Sebességet nem mérnek a főútvonalon rendszeresen és láthatóan, pedig sok pénzünk elment a kütyükre.
Egy a sok apróság közül amit megtehetnének:a Béla útcából lehet pl. kifele balra kanyarodni. Ezért sokaknak megéri átvégni a falun, a lakóalapen és szabálytalanul kikanyarodva bevágni.
Igen, nem konkrétan egy ezek közül okozta a balestet hanem egy szabálytalan idióta.
De az idióta azért viselkedik így mert Diósdon ma LEHET és ÉRDEMES szabálytalankodni. Értelmes megvalósított koncepcióval meg lehet nehezíteni az idióták dolgát.
Előzmény: OBSITOS – #305
OBSITOS
2008.szept.29.
305.
Kedves Tibor!
A „hanem a más olvasóknak” mondatrész már hozzászólásra indított, és nem mindenben értek egyet Önnel! Az már lényegtelen, hogy az emlegetett főút régen 7-es, de minden közlekedési gondot kizárólag az önkormányzat nyakába varrni, túlzás!
A balesetet okozó motoros fütyül bármilyen koncepciójára Diósd önkormányzatának, ha siet, és mindig siet! Lehet itt 30km-es tábla, előzni tilos, záróvonal, ezek számára érdektelenek. Magyarországon a közlekedési kultúra mélyen a béka…. alatt van! Tessék hétköznap elmenni reggel a Budapest felé, és beállni a Bartók Béla útnál levő lámpás kereszteződésnél a sorba, zöld jelzésnél hányszor előzik meg balról a piros lámpát mutató Kamaraerdei út felé menő sávban! Sorolhatnám!
A KRESZ-t kellene betartatni, de azt keményen! Hiába fognak itt 30km-es szabályt hozni a gyalogátkelőhely előtt, lakott területen, aki 90-nel megy, lehet, csak 80-nal fog száguldani. A „hibás” meg a szabályokat betartó lesz, aki átengedi a gyalogost a szabálytalankodó elé! „ Művemet” jegeltem, változás annyi, hogy a 70-es valakinél már 7-es!
A „hanem a más olvasóknak” mondatrész már hozzászólásra indított, és nem mindenben értek egyet Önnel! Az már lényegtelen, hogy az emlegetett főút régen 7-es, de minden közlekedési gondot kizárólag az önkormányzat nyakába varrni, túlzás!
A balesetet okozó motoros fütyül bármilyen koncepciójára Diósd önkormányzatának, ha siet, és mindig siet! Lehet itt 30km-es tábla, előzni tilos, záróvonal, ezek számára érdektelenek. Magyarországon a közlekedési kultúra mélyen a béka…. alatt van! Tessék hétköznap elmenni reggel a Budapest felé, és beállni a Bartók Béla útnál levő lámpás kereszteződésnél a sorba, zöld jelzésnél hányszor előzik meg balról a piros lámpát mutató Kamaraerdei út felé menő sávban! Sorolhatnám!
A KRESZ-t kellene betartatni, de azt keményen! Hiába fognak itt 30km-es szabályt hozni a gyalogátkelőhely előtt, lakott területen, aki 90-nel megy, lehet, csak 80-nal fog száguldani. A „hibás” meg a szabályokat betartó lesz, aki átengedi a gyalogost a szabálytalankodó elé! „ Művemet” jegeltem, változás annyi, hogy a 70-es valakinél már 7-es!
Előzmény: Tibor – #286
Tibor
2008.szept.28.
303.
Mikor Albitz Teri megszólal olyan mintha fény áradna a képviselő testületből. Van remény. Köszönjük.
Jó lenne, ha a híres diplomamunka-weboldalon újra olvashatóak lennének a jegyzőkönyvek és akkor a dolgozó emberek is tudhatnák mi történik.
Tovább, illetve visszagondolva: még jobb lett volna ha korábban gondolkodnak az urak és a forgalmat gyorsító körforgalmak ezek nélkül nem épülhettek volna meg. Jelen pillanatban sajnos az út két oldalára a gyalogosoknak születni kell.
Nyilván bármelyik jogi végzettségű festő meg tudja mondani ez miért volt jó, de józan embernek nehéz belátni. Jobb a más baja után fennhangon sürgetni mint tervezni és megelőzni. Évek múlnak el minden javulás nélkül.
KÖZLEKEDÉSI KONCEPCIÓT és MEGVALÓSÍTÁST!
Jó lenne, ha a híres diplomamunka-weboldalon újra olvashatóak lennének a jegyzőkönyvek és akkor a dolgozó emberek is tudhatnák mi történik.
Tovább, illetve visszagondolva: még jobb lett volna ha korábban gondolkodnak az urak és a forgalmat gyorsító körforgalmak ezek nélkül nem épülhettek volna meg. Jelen pillanatban sajnos az út két oldalára a gyalogosoknak születni kell.
Nyilván bármelyik jogi végzettségű festő meg tudja mondani ez miért volt jó, de józan embernek nehéz belátni. Jobb a más baja után fennhangon sürgetni mint tervezni és megelőzni. Évek múlnak el minden javulás nélkül.
KÖZLEKEDÉSI KONCEPCIÓT és MEGVALÓSÍTÁST!
egy igazi bunko
2008.szept.28.
302.
Röviden, tömören: helyes. Egyetértek.
Üdv, Önnek is:
e. i. bunkó
Üdv, Önnek is:
e. i. bunkó
Előzmény: motoros – #298
egy igazi bunko
2008.szept.28.
301.
Szerintem gondolja át, értelmezze újra. Nem bomlasztok, csak a kákán is csomót keresek. Vannak ilyen emberek, ettől kerek a világ. Talán, úgy is mondhatnám, hogy ez viszi előre a dolgokat, kényszeríti az embereket, hogy újra/átgondolják az elhangzottakat.
Köszönöm, hogy értelmes embernek tart. Megtisztelő.
Üdv:
e.i. bunkó
Köszönöm, hogy értelmes embernek tart. Megtisztelő.
Üdv:
e.i. bunkó
Előzmény: Kredits Kriszta – #294
egy igazi bunko
2008.szept.28.
300.
Kedves Dorian.
Félreértett. Azt mondtam, hogy eddig is sürgették valószínüleg az illetékes hatóságoknál, csak eddig nem volt foganatja. Most ismét sürgetik, mondván : nesze, itt van még egy baleset. Most tegyétek gyorsan, amit kell.
Arra értettem, hogy szomorú, hogy ennek a balesetnek (is) meg kellett történnie, hogy megint sürgetve legyen a dolog. Ennyi. Röviden, tömören.
Üdv:
e. i. bunkó
Félreértett. Azt mondtam, hogy eddig is sürgették valószínüleg az illetékes hatóságoknál, csak eddig nem volt foganatja. Most ismét sürgetik, mondván : nesze, itt van még egy baleset. Most tegyétek gyorsan, amit kell.
Arra értettem, hogy szomorú, hogy ennek a balesetnek (is) meg kellett történnie, hogy megint sürgetve legyen a dolog. Ennyi. Röviden, tömören.
Üdv:
e. i. bunkó
Előzmény: dorian – #296
motoros
2008.szept.28.
299.
Talán picit túldimenzionálja ezt a "letámadást", kedves "ÁMK ellenes főellenség" ;-)))
Előzmény: Kiskifli – #295
motoros
2008.szept.28.
298.
Azt hiszem én elég gyakran szoktam kritikát megfogalmazni a kt működésével, döntéseivel kapcsolatban.
Azonban ez a párhuzam a kt vélt mulasztása és a bekövetkezett baleset között valóban meglehetősen izzadtságszagú.
Mértéktartás.
Azonban ez a párhuzam a kt vélt mulasztása és a bekövetkezett baleset között valóban meglehetősen izzadtságszagú.
Mértéktartás.
albitzteri
2008.szept.28.
297.
Kedves Dorian !
Albitz Tibor képviselő úrnak válaszolva Spéth Géza polgármester úr elmondta, hogy többször sürgették a gyalogátkelők illetve szigetek mielőbbi megépítését.
Üdvözlettel: Beke Jánosné
Albitz Tibor képviselő úrnak válaszolva Spéth Géza polgármester úr elmondta, hogy többször sürgették a gyalogátkelők illetve szigetek mielőbbi megépítését.
Üdvözlettel: Beke Jánosné
Előzmény: dorian – #296
dorian
2008.szept.28.
296.
Kedves Igazi!
Idemásolom mégegyszer:
"Napirend előtt Albitz Tibor javasolta, hogy – tekintettel az egyre gyakoribb közlekedési balesetekre, legutóbb szeptember 23-án történt súlyos gázolás - sürgesse az önkormányzat a 7-es főútvonalra tervezett – már kiviteli tervdokumentációval rendelkező- gyalogátkelőhelyek mielőbbi kiépítését."
Szerintem ha eddig folyamatosan ezt tették volna, az illető képviselő felháborodottságának adott volna hangot, hogy az eddigi sürgetések és lefolytatott tárgyalások eredménytelenek voltak és nem JAVASOLJA, hogy sürgessék.....
Az idézett szöveg szerint a balesetekkel sem a fórumozók kezdtek példálózni.
Gondolom a válasz az lesz, hogy én nem gondolkozok logikusan........
Üdvözlettel:
Dorian
Idemásolom mégegyszer:
"Napirend előtt Albitz Tibor javasolta, hogy – tekintettel az egyre gyakoribb közlekedési balesetekre, legutóbb szeptember 23-án történt súlyos gázolás - sürgesse az önkormányzat a 7-es főútvonalra tervezett – már kiviteli tervdokumentációval rendelkező- gyalogátkelőhelyek mielőbbi kiépítését."
Szerintem ha eddig folyamatosan ezt tették volna, az illető képviselő felháborodottságának adott volna hangot, hogy az eddigi sürgetések és lefolytatott tárgyalások eredménytelenek voltak és nem JAVASOLJA, hogy sürgessék.....
Az idézett szöveg szerint a balesetekkel sem a fórumozók kezdtek példálózni.
Gondolom a válasz az lesz, hogy én nem gondolkozok logikusan........
Üdvözlettel:
Dorian
Előzmény: egy igazi bunko – #293
Kiskifli
2008.szept.28.
295.
Most, hogy másodszor is visszakérdez, valóban kezd az az érzésem lenni, hogy talán nem véletlen ez a b@..ogatás. Lám, ez a renitens ÁMK ellenes főellenség most megkapja. Egy kicsit kellemetlenkedjünk neki, aztán ha nem ért belőle, akkor nagyon. Azt hiszem, jó lesz, ha megijedek, és visszavonulok. Csendben tűrök tovább. Jajj.
Előzmény: Tibor – #287
Kredits Kriszta
2008.szept.28.
294.
Kedves bunkó!
Az a legbosszantóbb, hogy Ön egy értelmes ember. Egy ilyen jó képességű ember akár lehetne a falu hasznára is a kitartásával és értelmével. Ehelyett csak bomlaszt, összeugraszt, kötekszik, figyelmet elterel... kár. Igazán kár.
Nyugodtan válaszolhat bármit, nem fogok rá reagálni. Nincs értelme.
Kriszta
Az a legbosszantóbb, hogy Ön egy értelmes ember. Egy ilyen jó képességű ember akár lehetne a falu hasznára is a kitartásával és értelmével. Ehelyett csak bomlaszt, összeugraszt, kötekszik, figyelmet elterel... kár. Igazán kár.
Nyugodtan válaszolhat bármit, nem fogok rá reagálni. Nincs értelme.
Kriszta
Legutóbbi fórumpostok
- szömörce - tegnap 19:44
http://www.origo.hu/itthon/20120517-szigetkoz-vizugyi-p (...) A Közgép többmilliárdos vízüg (...)
Változások a Fidesz-kormány alatt - szömörce - tegnap 19:37
"A rendkívüli kormányzati intézkedésekre szolgáló tartalékból 350,6 millió forint átcsopo (...)
Változások a Fidesz-kormány alatt - moment - tegnap 17:39
Jól felkészülnek majd, hogy ne legyenek váratlan események.... http://hvg.hu/itthon.bunugy (...)
Változások a Fidesz-kormány alatt - moment - tegnap 17:36
"
Változások a Fidesz-kormány alatt - moment - tegnap 17:36
"
Változások a Fidesz-kormány alatt - Ego sum - tegnap 17:33
Elvenné a pártok állami támogatását Orbán. Mérgemben én is sokszor gondoltam egy ilyen (...)
Politika - szömörce - tegnap 15:17
"Selmeczi odébbáll, ha ráterhelik a telefonadót A távközlési adót nem a telefonáló ember (...)
Változások a Fidesz-kormány alatt - szömörce - tegnap 15:05
"Két és fél milliárd forintot spórolna az állam, és teljesen felborulna a pártfinanszírozá (...)
Változások a Fidesz-kormány alatt - szömörce - tegnap 8:19
Wham, bam, thank you ma'am! http://nol.hu/kulfold/ft__orban_eloszor_dug__aztan_kerdez
Változások a Fidesz-kormány alatt - danidoki - máj.17. 22:29
Tavaszköszöntő 2012 http://picasaweb.google.com/113314232492026236170/20120 (...)
Fotók - danidoki - máj.17. 21:42
Majális a Kőbányában: http://picasaweb.google.com/113314232492026236170/20120 (...) danid (...)
Fotók - öreg-szaki - máj.17. 13:47
Vajon ez kinek a hibája? Biztosan nem azért mennek el külföldre a fiatalok, mert nem szeretik a (...)
Politika